Orijinalini görmek için tıklayınız : Babalara ve baba adaylarına :)
easy_rider
29-09-2011, 20:57
Geldik esas soruya hangi cocuk koltuğunu tavsiye edersiniz ne kullanıyorsunuz ?
ben recaro aldim ogluma, cok icime sinerek aldim, sonucta cocugun can güvenligi söz konusu.
fakat markaya ve modele bagli kalarak secim yapmamani öneririm, en iyisi, büyük bir magazaya gidip hem uzman birisine danisip hem cocugunuzu tek tek ne kadar koltuk varsa oturtun, zaten alternativ fazla olan bir magazada hangi koltugun kaliteli olup olmadigini kendiniz anlarsiniz.
bu arada euroncap ve adac gibi siterde cesitli cocuk koltuklarin test raporlarini bulabilirsin
easy_rider
29-09-2011, 22:11
Daha doğmadı 2 ayımız kaldı. bende recaro markasına güveniyorum ebebekte görmüştüm. aracımda isofix koltuk yok sıkıntı yaratırmı ?
oncelikle hayirli olsun diyelim ozaman. senin ilk etapta Puset bakman lazim, koltuk bir sonraki etap. Isofix olmamasi cok buyuk dert degil, sadece koltugu baglarken kolaylik sagliyor. Aldigim Recaro'da zaten isofix ozelligi yok. E-bebek magazasi bu konuda gayet tatminkar ve aydinlatici oluyor, secenek de cok.
Dedigim gibi koltuk icin hatta puset icin bile biraz erken davranmissiniz ama ön arastirma tabiki de ilerde isinizi kolaylastirabilir.
maxi cosi toby memnunuz ..
Böyle benzer bir konu daha vardı.... Belki bulabilirsin....
By_FresH
29-09-2011, 23:41
walla ben aldım chicco nun koltugunu aldım gayette memnunuz gerçi erkek büyüdü 18 aylık pek kullandıramıyoruz amma emliyet kemeri 5 noktalı ayrıyetten alarmlı birde hem 5 ila 20 kg ya kadar rahatlıkla kullanılabiliyo içinde aparatları ve ayar yerleri var ben memnunum recaro ben aradım ama bulamamıştım her zamanki gibi aldıktan sonra bulabildim :(
bluestain
29-09-2011, 23:56
profilinde kocaeli yazıyo ben izmitteyim pusete boşuna para verme bende var kullanman için verebilirim
Alahın izniyle aynı zamanlarda baba oluyoruz benim oğlumda aralık başı gibi doğacak. Bence arkadaşların dediği gibi araba koltuğu için henüz çok erken.
Senin ilk yapacağın şey bebek arabası almak olacak içerisinde ana kucağı olan travel sistem olanları tavsiye ederim , şuanda kampanya var. Ben concord neo travel sistem aldım çok güzel ve pratik tavsiye edebilirim. 1740 piyasa fiyatı var . kampanya fiyatı 1500 lira yanında 150 tl indirim çeki ile aldım.
Birde bebeconfort var sadece joker mağazaları satıyor fransız malı. Yok maddi sıkıntı yok sınır yok diyorsan Orbit marka var onu alırsın :)
volume81
30-09-2011, 00:56
oğlum olsun sparco çocuk koltuğu alıcam ben binemedim o binsin :D
şaka bir yana çocuklara HKS t-shirt'ü vs giydiriyorlar acayip sevimli oluyorlar yeğenimede almayı düşünüyorum :)
By_FresH
30-09-2011, 06:05
bu bahaneylede yeni baba olucak tüm kardeşlerimiz çıkıyo meydana :D allah bir an evvel o mutluluğu yaşatır inşallah