Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Otel
TURBO_S2K
29-09-2011, 21:56
Bu haftasonu yada önümüzdeki haftasonu için Ankaraya gitmeyi düşünüyorum. Ankarada merkezi, temiz pak ve fiyat olarak uygun (sonuçta sadece yatmak için gidilecek otele) otel tavsiyelerinizi bekliyorum.
ben ankaraya gittiğimde gimat otelde kalıyorum gayet guzel...
işniz ne tarafta olcak ona göre tavisye edelim
HOTEL METROPOL ANKARA (http://www.hotelmetropol.com.tr/metropol/index.html)
90 mıydı 100 müydü odalar temiz otopar sıkıntısı yok bazen suit oda düşüyor dolu degilse cok =)
TURBO_S2K
29-09-2011, 22:05
iş değil gezmek için. araba ile gelicem hani çok uzak olmadıkça merkeze sorun olmaz. anıtkabir e gidicem
Verdigim link e bak merkezi rahat bi yer
öveçlerde turizm otelcilik okulu var günlük 45 lira filan temizdir,tavsiye ederim
radisson sas opera tavsiye ederim..
recepserkan43
29-09-2011, 23:48
busines park otel var anıtkabire yakın şirket fiyatı dersen daha uygun bir fiyata kalabilirsin özelden mesaj yazarsan ben haber veririm. temizdir, güzeldir..
içkale otel tavsiye ederim, fiyatta pazarlıkta yapıyolar., maltepedeydi sanırım
schizophrenic
30-09-2011, 00:15
Legacygap tavsiye ederim
anıtkabir , bahçelievler , kızılay vs.. hemen hemen hepsine yakın ankamall 'e fln
http://www.legacygaphotel.com/
s2000 varsa bizde kalabilirsin =))) şaka bi yana geldiğinde umarım tanışırız..
Cankırı caddesindeki oteller uygun 60 lira bence daha fazlası otel için gereksiz Ankara'da
driftnolimit
30-09-2011, 10:18
cebeci hiltonun ön büro müdürü yakın arkadaşım. ihtiyacın olursa p.m. at yönlendireyim. memnun kalırsın.
yiğit205
30-09-2011, 12:19
kac kısı gelmeyı dusunuyorsunuz.....neden dersenız bızde butık otel tarzı yerler var kısı sayısı onemlı degıl oda kac kısılık yatma kapasıtesıne sahıpse o kadar kısı kalabılırsınız.sız sadece odayı kıralıyorsunuz...p.m atarsanız yardımcı olurum.
yıgıt
kac kısı gelmeyı dusunuyorsunuz.....neden dersenız bızde butık otel tarzı yerler var kısı sayısı onemlı degıl oda kac kısılık yatma kapasıtesıne sahıpse o kadar kısı kalabılırsınız.sız sadece odayı kıralıyorsunuz...p.m atarsanız yardımcı olurum.
yıgıt
Tavsiye ederim yerleri düzgün :)
sefayzJ11
30-09-2011, 13:12
'Barcélo' olabilir . maltepe girişinde . anıtkabirede yakındır .
EmrahERKAN
30-09-2011, 13:30
Biz Geçen hafta ankaradaydık Mamakta AVM de mağaza açtık. Kızılayda kaldık " EVKURAN OTEL " di ismi gayet güzeldi sadece sabah kahvaltısında hergün aynı şeyleri yemekten sıkıldık o kadar yatılabilir bi otel yani.
yeni konu açmayım hortlatıym dedım ankarada merkeze yakın bahcelı tunalı kızılay tarafında otoparklı otel lazım var mı tavsıyesı olan?
dachosen
06-07-2013, 11:52
Class oteli bi araştır derim. Hem merkezi hem otoparkı da var.
dikmen caddesi üzeri Asrın park otel tavsiye ederim fiyat konusundada yardımcı olacak çalışan arkadaşlarım var oradada....hem ankara manzaralı hem merkezi biyer manzara konusundada muthiş :-)
aodabasi
06-07-2013, 16:51
sıhıyede sürmeli otel var ankaranın en eski otellerindendir kuzenim orda isterseniz yardımcı olabilirim
lnd_samet
06-07-2013, 17:22
otelden beklenti yoksa - kızılaydaki evkuran uygundur.
temizdir-sessizdir.
TURBO_S2K
06-07-2013, 18:12
Arkadaslar konum hortlamis
Gerek kalmadi artik