Orijinalini görmek için tıklayınız : 320cd hakkında bilgi
Merhaba arkadaslar.
Onca s2000 arayıslarından sonra, araba bıze bır turlu nasıp olmayınca, arayıslarımızı degıstırdık.
2.el araclardan canımız yanıncada 0km ye yoneldık.
ve 320cd cabrio dusunuyoruz.
borusana gıttık sorduk 65-70euro arası fıyatlardan bahsedıyorlar.
bu paraya deger mı ya da bu paralara sıfır km baska ne alınabılır?
2013e kadar kasa degısmeyecekmıs tek kapılarda.
bu aracı kullanan veya kullanmıs olanların bılgısı artıları eksılerı bılenler bılmeyenler,
yorumlarınızı ve fikirlerınızı beklıyorum tesekkurler :)
redbaron
30-09-2011, 12:55
makyajdan sonra coupe bence cok cirkin oldu.bende daha yeni fiyat aldım dolu bir coupe 65k.mercedes c coupe dizel amg ye 75 bin euro gibi sacma bir fiyat aldım.audi dede 2.0d de 143 hp var 170ligi artık gelmiyormus 3.0 dizelide 100k üzeri.sonucta güclü bir dizel yine bmw duruyor :)
e 250 cgi olabilir. Sıfır fiyatını bilmiyorum ama gerek gidişi, gerek duruşu ve kalitesi bmw'den çok daha iyi geldi.
ben s2000 ararken bi ara kafayı kırıp gidip sıfır 320cd bakmıştım 67K euro fiyat cıkmıştı ozamn yanlış hatırlamıosam tam karar verdiğimde bu s2k yı bulduk aldım ama bunu çıkarmasaydı yaradan karşıma bende e250 ve tt ye bakmıştım ve 320cd ye karar kılmıştım...
Cabrio coupe sedan hepsini kullandim.. Suandada cabrio var bitane. Asiri memnunuz. Spor gidisi tatmin edici yan vermesi ayri bir zevkli.. Cabrio olusu zaten cok iyi. Bana gore bu devirdeki en mantikli araba..
e250 liler sanırım daha yuksek fıyat ve dızel dusunuyoruz benzınden ıllallah geldı artık.
kıme sorsam bu klasmanda en mantıklı arabanın cabrıo 320cd oldugunu dusunuyor.
euronun yukselmesı kotu oldu gercı fıyatlarda cıktı.
su an hazırda 17 jantlı kahverengı derılı beyaz renkte varmıs.
televızyon yada m paket eklersek fıyat cok yukselıyor.
yakıt durumu nasıldır pekı? sehır ıcı sehır dısı kac krş yakıyor ?
e250 liler sanırım daha yuksek fıyat ve dızel dusunuyoruz benzınden ıllallah geldı artık.
kıme sorsam bu klasmanda en mantıklı arabanın cabrıo 320cd oldugunu dusunuyor.
euronun yukselmesı kotu oldu gercı fıyatlarda cıktı.
su an hazırda 17 jantlı kahverengı derılı beyaz renkte varmıs.
televızyon yada m paket eklersek fıyat cok yukselıyor.
yakıt durumu nasıldır pekı? sehır ıcı sehır dısı kac krş yakıyor ?
bizde var şehir karma 7 litre yakıyor ş.dısı ş.içi,cabrio değil ama
7lt ıyı bır oran bence.9-10 lt yakan arabalar kullandık hep bu ıyı gelır.
ayrıca ustu acıkken bagaj dıye bırsey kalmıyor tek kotu yanı bu sanırım :)
cabriolet
30-09-2011, 15:19
kerim 320d cabrio 8,5lt ile 10lt arasında yakıyo trafiğin durumuna göre ama ben yerinde olsam cabrio almam coupe alırım :)
hayat sana güzel pampa =) yakısır sana bulucaz sana ;)
kerim 320d cabrio 8,5lt ile 10lt arasında yakıyo trafiğin durumuna göre ama ben yerinde olsam cabrio almam coupe alırım :)
sebebını de soylersen baba sevınırım :)
sende kullanıyorsun, pısman mısın bır sorun mu cıkartıyor?
cabrio bana kalırsa şemalsiz duruyor coupeler sexy bence coupe al ama lütfen beyaz alma :)
s2000 den sonra nıyetlenıldıgı ıcın ustu acık bakıyoruz hep.coupede guzelde heves ettık cabrıoya :)
ellerınde beyazdan baska renk yok sanırım ayrıca :)
cabriolet
30-09-2011, 15:33
sırf tavanı ses yapıyo diye tavsiye etmiyorum kerim kafayı yedirir insana :D
sırf tavanı ses yapıyo diye tavsiye etmiyorum kerim kafayı yedirir insana :D
sırf ses ise sorun yok abı Mini den alısıgım ben sunroofun tangır tungur sesıne :D
cabrio bedri baykam'ın kaleminden çıkmış , coupe Picasso'nun fark ortada :D
Meguiars Uskudar'da bi tane siyah E cabrio goruyorum brabus modifiyeli biraz, o arabayi gordugumden beri E'ye bakisim degisti valla, onun disinda normal E coupe veya cabriolari begenmiyorum ama siyah ve biraz guzel jantli, yayli cok guzel duruyor :)
Ama LeMans blue ve M paket olunca 3 serisi her turlu eziyor bence :D
çok yakın bir arkadaşımda coupe beyaz e250 var, birkaç günü araçta geçirdik, gerek iç kabin, gerek tasarım bambaşka bir şey. bmw ye göre çok daha maço bir duruşu var, saygı uyandırır tabiri bu araç için söylenmiş. bildigim kadarıyla navigasyon,tv vs. de standart.. iki araçta da bulundum yine mercedes derim.
fastchild
30-09-2011, 17:27
şu an bu sınıfta en mantıklı dizel bence
mavi tonlarından bi renk seçin beyaz almaktansa yada sparkling graphite metallıc çok güzel bi saşenek tabi cabriolarda çıkıyormu bilmiyorum
cabriolet
30-09-2011, 17:31
sırf ses ise sorun yok abı Mini den alısıgım ben sunroofun tangır tungur sesıne :D
valla mininin sunroof sesi kadar olsa keşke o zaman bende problem etmem sürekli bi gıcırtı ve takırtı sesi ile gitmek insanın canını sıkıyo hele bide verdiğin parayı düşününce iyice sinir ediyo insanı
Ekranlı ve m paket oluşu arabayı çoook ileriye taşıyor.. Yürüyeni sert ama herşey tam tadında ah bi de tavan sesi olmasa.. ŞAyet bu aracı uzun vade dusunceksen askerlik flnda olmayacaksa onunde ben mavi i mpaket ve ekran için beklerdim hatta sııfır almazdım , dolu temiz bi araba alırdım...
kerim aradim pandeliyi söledim arıcak yarın felan beni sana dönüs yaparım pampa :)
Ekranlı ve m paket oluşu arabayı çoook ileriye taşıyor.. Yürüyeni sert ama herşey tam tadında ah bi de tavan sesi olmasa.. ŞAyet bu aracı uzun vade dusunceksen askerlik flnda olmayacaksa onunde ben mavi i mpaket ve ekran için beklerdim hatta sııfır almazdım , dolu temiz bi araba alırdım...
Valla ekran ıcın 3500 euro fark cıkardılar hemen cıkardık onu lısteden :)
m pakette ek para oldugu ıcın bu sekılde dusunuyoruz ancak.
2.elde fıyatlar cok yuksek arada az bır fark oldugu ıcın sıfır dusunuyoruz.
ıkıncı el s2000lere bakmaktan sogudum kaza bela olaylarından sıfır olsun ıcımız rahat olsun :) tesekkurler
kerim aradim pandeliyi söledim arıcak yarın felan beni sana dönüs yaparım pampa :)
tamam panpa eyvallah :)
Meguiars Uskudar'da bi tane siyah E cabrio goruyorum brabus modifiyeli biraz, o arabayi gordugumden beri E'ye bakisim degisti valla, onun disinda normal E coupe veya cabriolari begenmiyorum ama siyah ve biraz guzel jantli, yayli cok guzel duruyor :)
Ama LeMans blue ve M paket olunca 3 serisi her turlu eziyor bence :D
Valla o fıyatlar aşar bizi Tarık.bana gorede E daha ustun goruntu vs olarak ama euro yukseldı fıkırler degıstı :) tesekkurler
Valla o fıyatlar aşar bizi Tarık.bana gorede E daha ustun goruntu vs olarak ama euro yukseldı fıkırler degıstı :) tesekkurler
Euro cok sacma oldu evet. En guzeli bikmadan usanmadan bir kac favori ilan belirleyip hepsini sana uygun bi butceye gore darlamak, euro artti zaten en buyuk bahane :)
Denemeye deger, en sonunda fiyat konusunda esnek bir tanesini belirleyip farkli kisilere aratarak da zafere ulasilabilir :hahaha:
TolgaEsentepe
30-09-2011, 21:54
vay anasını yaa..
vay anasını yaa..
yanaşırım haftaya ankaraya panpa dizel forever :)
Euro cok sacma oldu evet. En guzeli bikmadan usanmadan bir kac favori ilan belirleyip hepsini sana uygun bi butceye gore darlamak, euro artti zaten en buyuk bahane :)
Denemeye deger, en sonunda fiyat konusunda esnek bir tanesini belirleyip farkli kisilere aratarak da zafere ulasilabilir :hahaha:
poloyu bu sekılde mı aldın baba sen, uygun fıyata aldım dıyordun.bak suphelendım sımdı :D
C coupe'ler çok güzel fiyatları ne civarda acaba?
C coupe'ler çok güzel fiyatları ne civarda acaba?
sahıbınden.com da bır kac ılan var.60 ila 80bin euro cıvarında fıyat yazmıslar.galerılerde hepsi.
poloyu bu sekılde mı aldın baba sen, uygun fıyata aldım dıyordun.bak suphelendım sımdı :D
ahaha yok ben kullanmadim boyle seyler ama bir kac kisiden duydum :D
Tavan sesi bizde yok denecek kadar az.
Bagajı üstü açıkken unut belki bi defter koyarsın okadar:)
Yakıt 7-10 litre arasında değişiyor şehir içi.
Merhaba,
Kendi aracım haricinde Bmw 3.20d e-90 Lci kasa(kuzenimin aracı) da çok kullanıyorum şehir içi izmir trafiğinde 8lt. yakıyor.Çok zevkli,kullanışlı ve seri bir araç,makyajlı kasa da tork ve beygir oranları da farklı bu da performans'a yansıyor.Alacagınız aracın içinde mutlaka navigasyon ve ses paketi olsun araca çok büyük farklılık veriyor.Mercedes'in denilen modelini hiç kullanmadım ama daha önceden mercedes e ve c serilerini kullandım tamamen tercih meselesi mercedes daha oturaklı ve konforlu bir araç bence, bmw daha hırçın ve spor bir araç bana kalsa ben bmw 3.20d coupe bir araç alırdım.Bu arada e93 kasa da güzel ama zamanla araç tavanında ses sorununun olduğunu bir kaç arkadaşımdan duymuştum.
Not:Sizin e92 veya e93 alacagınızı biliyorum ama benim tecrübem sadece e-90 kasa da var.O yüzden size tecrübemi onun üzerinden aktardım.
Hayırlısı olsun,kazasız belasız günlerde kullanın.
omer_yildir
01-10-2011, 08:31
Eğer 320 düşünüyorsanız fiyatta yardımcı olurum. İstediğiniz özellikleri gönderin teklif hazırlatayım.
onursumer
01-10-2011, 14:29
c coupe baktınmı kerim bence bmw den çok daha yakışıklı duruyor :D
zorbeykesman
01-10-2011, 14:31
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/308521_10150481070517524_649917523_11373425_642423 227_n.jpg
Kerimim bu resim sana olsun.
Artık m süspansiyonları takmıyorlar m paket olsa bile görkem sertliğinden dolayı..
Bu sınıfta alınabilecek en mantıklı araç audinin motorları patates kalıyor mercedesle arasında 70-80 lira var.Fiyat performans ekonomi herşey 3 serisinden yana.