Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu fiyata Sİ ...
FiReWaLL
30-09-2011, 13:01
ilan sabah yayına girmiş 10 dk önce aradım 4 kişi arabaya bakmaya geliyo bi kişide şuan bakıyo dedi araç sahibi .
sölediğine göre araç hep yatmış . olurda satılmazsa belki ilgilenen arkadşların işine yarar ;)
Honda Civic 1.6 Si 1992 Model 9.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 60277749 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-jdm-ilk-gelen-alir-60277749/detay/)
maskaran
30-09-2011, 13:03
bende baktım içimden gelen ses dolandırıcıdır kesin bu dedim :)
kapı citalari iptalmi araçta ?
emin olmamakla beraber soyluyorm.
Ben yaklaşik 3.5 sene once civic ararken bu arabanin ilanlari vardi ben başka esay aldim bindim sattim başka araba aladm bu arada 6ya 7 ye ceşitli fiyatlara 3-4 kere ilana cikti.Ben olsam baya bi uzak dururum.
Tekrar ediyorum sadece plaka ve renkten dolayi tanidik geldi araç farkli bi araçsa kusura bakmasnlar.
Surekli gordugum bir araba bence uzak durulmasi gerekir
Ludacris
30-09-2011, 13:22
99 binde cok iyi ya :D doç engine yellow
150k km üzerinde Vti veya Si görürsem kellemi kesecem :D (Mertcan Hariç) :)
hersey resımde gozuktugu gıbı olsa iyi, dun aksam yıne k.çekmecede 1 tane ex,1 tane si ya baktık 2side aynı para 10bin tl :) ama yakında gorunce 10bın tlnın degerı dahada anlasılıyo :)
Surekli gordugum bir araba bence uzak durulmasi gerekir
ne gibi durumda arac ?
ilanda yazılanlar dogruysa arac çoktan satılmıs olmazı lazım su an bence :) ilan yarında akitf olursa bi b.k vardır :)
hersey resımde gozuktugu gıbı olsa iyi, dun aksam yıne k.çekmecede 1 tane ex,1 tane si ya baktık 2side aynı para 10bin tl :) ama yakında gorunce 10bın tlnın degerı dahada anlasılıyo :)
Ahahaha bu arabanin en duzgun hali bu aylardir adam etmeye calisiolar bir arpa boyu yol kat edemediler
ne gibi durumda arac ?
Motoru ne durumdadir bilmem,ama goruntuyu adam etmek icin biraz parcalanmak lazim kapi citalari iptal,durusu bir tuhaf ben aylardir goruyorum bu arabayi 5 e verseler yine adam oldugunda bir si parasi harcanmis olur die dusunuorum
hahaha iyiydi :icon_tup:
ondertopcu
30-09-2011, 13:54
bu araba daha öncede bu fiyatlara büyükçekmeceden satılıktı. yazıldığı gibi bir araç değil km side orjinal değil büyük ihtimal
Edit:Üzerindeymiş :D
By_HaNNibaLL
30-09-2011, 14:25
yok mu gidip bakan :D
Arkdaslar arac az once satıldı galıba..
Evet arkadaslar arac az once satılmıs, + olarak arabayı az once alan arkdslar sımdı yanıma ugryıp benım arabayada baktılar ve kapora verıp gıttıler, ptesı de benım aracıda alıcaklar sanırım.
araç hep yatmış ama yattıgı yerde bbs takılmış heralde , adam garajında yenı taktıgı jantlara bakmış hep, 1992 model araba yani 19 yaşında bır araba senede 7k km yapsa 133k km olur yaaa :D
ben ıstısanlar hariç herhangi bır vtı nda esayında 180k km nın altında olduguna ınanmıyorum
del sol u katıyorsan eğer sınıfa , kelle gitti abi :D 140.000 de benimki
delSol_power
30-09-2011, 14:54
del sol u katıyorsan eğer sınıfa , kelle gitti abi :D 140.000 de benimki
150k üzerinde demiş efe, altında değil :rolleyes:
ne zaman görüşeceğiz? hala bekliyoruz :heyoo:
FiReWaLL
30-09-2011, 15:25
araç satılmış arkadaşlar :)
eğer araç dediğiniz gibi ise bi laf var , her körün bi kör alıcısı vardır die ?
araç satılmış arkadaşlar :)
eğer araç dediğiniz gibi ise bi laf var , her körün bi kör alıcısı vardır die ?
bu arabayı alan arkdslar aracı aldıktn yarım saat sonrada gelıp benım araca kapora bıraktılar ptesi satışı alcaklar
Bende deli gibi Sİ arıyorum ama bu ilanı gördüm aramadım bile. Bana sedan HB farketmez yokmu güzel bi si ya 12 liraya kadar:(
thedevil
30-09-2011, 17:00
99.000 de iimiş valla hemde bu fiyata çok çok iiimiş ben geçen sene sattım 392.000 de bu sene aldım 230.000de bi bize denk gelmedi şu düşük km'liler bu araba 99.000 deyse bende john travolta'yım :D
Rockford
30-09-2011, 17:09
abi kelleni kesme de :) benim 6sene once aldıgım si ım 118binde almıstım su an 160bin olmak uzere.
ama genel olarak bi kilometrede takılma durumu var sanki haklısın :)
FiReWaLL
30-09-2011, 17:45
bu arabayı alan arkdslar aracı aldıktn yarım saat sonrada gelıp benım araca kapora bıraktılar ptesi satışı alcaklar
hmm okudum hayırlısı olsun var bi planları demek :)
FiReWaLL
30-09-2011, 17:47
Bende deli gibi Sİ arıyorum ama bu ilanı gördüm aramadım bile. Bana sedan HB farketmez yokmu güzel bi si ya 12 liraya kadar:(
çok temiz bi Sİ var pm atıyorum bi görüş istersen ;)
İlan hala güncel satılmamış.:D
FiReWaLL
01-10-2011, 10:05
İlan hala güncel satılmamış.:D
kalkmış ilan ;)
ama bi kaç hafta sonra 14-15 tekrar girer satılığa farklı jantlarla :D
hmm okudum hayırlısı olsun var bi planları demek :)
alıp satıolar sanırım, cunku dun hem bu arabayı aldılar bnmlede anlastılar,3 kısı geldıler, baya konustuk sohbet ettık 3 tane cıvıc war bunlarda 2 EK HB 1 tane EG sedan.fotograflarını gosterdıler,dun geceden nette baya bı ılanlarını buldum araba,jant,muzık sıstemı vs vs..
ben göremeden gitmiş ilan :D
FiReWaLL
01-10-2011, 13:20
alıp satıolar sanırım, cunku dun hem bu arabayı aldılar bnmlede anlastılar,3 kısı geldıler, baya konustuk sohbet ettık 3 tane cıvıc war bunlarda 2 EK HB 1 tane EG sedan.fotograflarını gosterdıler,dun geceden nette baya bı ılanlarını buldum araba,jant,muzık sıstemı vs vs..
o zaman koleksiyon yapıyoar herhalde :D
SekoLive
01-10-2011, 13:25
engin o 3 kişi bağcılardanmı? geldi
FiReWaLL
01-10-2011, 13:26
bağcılar çok aktif bu aralar bende sorucaktım aslında ?
hakan_41
01-10-2011, 16:47
satılmış, elinde fotoğraf olan varmı merak ettimde :D
FiReWaLL
01-10-2011, 17:35
satılmış, elinde fotoğraf olan varmı merak ettimde :D
hiç aklımızada gelmedi çalalım fotoları :D
engin o 3 kişi bağcılardanmı? geldi
yok karsıdan maltepe tarafından? bagcılardan da 3 kısı geldı daha once gecen cuma gunu.. notere gıttık bnm arac ıcın, sonra cok ufak bı mebla ıcın döndük.
bagcılardan gelen kısı sanırım kım oldugunu tahmın edıyosun. neden sordugunu ve kımı tahmın ettıgını bana pm atsana bi ;)