Orijinalini görmek için tıklayınız : MP3 Desteklemeyen araba teyipleri
Deagles48
30-09-2011, 23:53
Evet arkadaşlar bazı müzik calarlar ve orj araba teyipler MP3 formatını desteklemiyor böylece arabanın içide cd çöplüğüne dönüyor benim merak ettiğim konu şu bu cihazların arasındaki fark ne sadece yazımsal olarak mp3 mü desteklemiyorlar yoksa aradaki fark donanımsalmı cd üstünde yada araba teyibi üstünde bi takım yöntemlerle bu olay çözülebilirmi bir ara sony'in kopya korumalı cd lerini hackerler kalem ile çizerek aşmışlardı :D
okuyucu kafa okumuyor dıye bılıyorum
hafıza kartı yeri ekletiliyordu galiba forumda da konusu geçmişti.
en iyi çözüm hafıza kartı bence.
aux ozellıgı varsa bi kabloyla halledebılırsınız
ara bir aparat satılıyor. flash disk takabiliyorsunuz o aparat sayesinde. büyük müzik sistemi magazalarında mevcut.
Ahmet Saraçoğlu
01-10-2011, 09:53
ben bi heves taktım o aletlerden ama hiç memnun değilim , belki beniminden kaynaklıdır bilmiyorum ama hem ses cızırtılı hemde her taktığını görmüyor.Telefonu usb den şarj etmekten başka bi halta yaramıyor...USB girişli Mp3 çalar almak en iyisi.
TOYOTA AVENSİS CADENCE ORJİNAL ARAÇLARA USB-SD ÖZELLİĞİ - Cd / Mp3 Çalar ve Araç Elektroniği Ürünleri sahibinden.com'da - 56730573 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-toyota-avensis-cadence-orjinal-araclara-usb-sd-ozelligi-56730573/detay/?)
şu an avensiste bunu kullanıyorum ve çok memnunum uyan bir çok araç var cd changer girişi olan hemen hemen her araca takılabiliyor şiddetle tavsiye ederim.
xcarlink gibi çözümler var.
Tayfun-E30
01-10-2011, 22:08
Donanim teknolojisi olarak bir fark yok yani okuyan mercek ayni mercek lakin normal cd track pilak gibidir mp3 ise sikistirilmis bir datadir ve islem gucu gerektirir yani cevrilemez..