Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : bmw e36 hakkında

svtec
02-10-2011, 17:07
kimle muhabbet etsem hep kafama takılır geçenlerde yine bir e36 baktım vay anam salakmısın olurmu yaşlanmak mı istiyorsun saçlarına yazık ald gör .. bunları uzatmak istemiyorum sanki bmw nin yüz karası gibi olmasa daha ii olurmuş gibi bir durum :D var ortada ama ne hikmettir herkeste de bir e36 hastalığı vardır :D bmw denildiğinde ilk akla gelen o uzay kasadır .. bu arabalrı bukadar kötü yapan nedir piyasasımı yok çok mu kazalılar yoksa parçamı ağır pahalı kullanımımı zevksiz yolmu tutmuyor gitmiyormu nedir bu bu arabalardan uzak dur demelerinin sebebi :)

AşkınS.
02-10-2011, 17:14
keşke sorsaydınız :D

trgy
02-10-2011, 17:15
buna cok yakın olabilirsin:D

http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/92372-satilik-93-318is.html

Ludacris
02-10-2011, 17:21
O fiyat ne oyle ya :D
3 daha koy m3 al :)
Salla sen milleti al bitane bak bakalim nasilmis

Alper_
02-10-2011, 17:25
benim arkadaşta 3.20 coupe vardı..1.5 sene tepe tepe bindi..sadece zamanında bakımlarını yaptırdı başka masrafta etmedi :)

B.Koçer
02-10-2011, 17:27
Herkeşler birşeyler söyler. Alfa almadan alfadan soğutmaya kalktılar pejo aldığımızda demedikleri kalmadı ama sonuç ne aracına iyi bakarsan oda millete kendini baktırtır bakarlar aracına sesini çıkartmazsın arıza yapıyor dersin

:D

h.guroglu
02-10-2011, 17:36
sen bakımlı bir araba alıp ona bakmaya deam edersen oda sana bakar.

ben ilk aldığım bmw 88 model e30 du çevremdeki herkes dedi napcan bunu son sahibi olursun başına belamı alıcaksın diye söylendiler ben onlara kulak asmadım gitim aldım paşalar gibide bindim o araçtan sonra çeşitli modellerde bmw lerim oldu.bmw alırken büyük kazası olmamasına e lektronik sisteminin kesilip bilçilmemişini seçmen lazım özelliklede aracı aldığın kişinin bmw hakkaında bilgi sahibi olduğundan emin ol bmw nin ne olduğunu bilmiyen bi adamın arabası ne kadar bakımlı olur sence..?

90 yıllarda 80-90 hp lik araçlardan inip 150+ hp deki araçlara binince sağa sola uçanlar patlıyanlar çok oldu o yüzden 3-5 bakmadan azda olsa fazla verek bir bmw sahibi ol yoksa bu hayatında çok şey kaçırmış olursun bmw apayrı bir dünya anlatılmaz yaşanır derler ya aynen o şekilde ;)

samet_61
02-10-2011, 17:45
e 36 candır coupeyse ayrı bı dunyadır kokpıtıne gectıgımde bu araba 90 lı yıllarda tasarlanmıs oldugu halde benım ıcın yapılmıs hıssı uyandırır arabları kotu yapan cesıtlı ınsanların elınde gecmıs olması olur e36 ların kronık sorunları vardır dıreksyon pompası debimetre gıbı ısı bılen adam luk takar bımleyen adam tornacıda pompayla ugrasır arabasınıan anlamını bılen masraf etmekte kacınmamıs adamdan beyın tertıbatı ıcı dısı kurcalanmamıs patlamamıs e36 alınırsa sorun cıkarmaz hıc bı arabada o zewkı vermez e36 coupe ayrı bır cızım ayrı bı dunya bır gun adam gıbı e36 coupe toplayıp evladıyelık garajımda haftasonu keyıf arabam olarak saklıcam...

boranaydogmus
02-10-2011, 17:47
sen bakımlı bir araba alıp ona bakmaya deam edersen oda sana bakar.
o yüzden 3-5 bakmadan azda olsa fazla verek bir bmw sahibi ol yoksa bu hayatında çok şey kaçırmış olursun bmw apayrı bir dünya anlatılmaz yaşanır derler ya aynen o şekilde ;)

Kesinlikle katılıyorum. Çeşitli arabalara bindim tüm samimiyetimle söylüyorum Bmw çok başka. Ayrıca en sorunsuz ve parçası en ucuz kasalarından birisi E36 kasadır. Sana bu yorumu yapan arkadaşın galiba biraz bu konuda bilgisizmiş. Sorunlu e36'lar vardır ama her markanın modelin sorunlu arabaları vardır. Yani mesela Mercedes'in arabaları hiç mi sorun çıkarmıyor, bir arabaya sorunlu biri biniyorsa her araba sorun çıkarır. Biraz paraya kıyıp temizini alırsanız problem yaşamazsınız.