Orijinalini görmek için tıklayınız : Sigortacı Arkadaslardan yardım
Arkadaslar bir araç buldum istanbulda. Nasipse alıcam. Yalnız aracın pert kaydı var. Aracın hasarlı fotoları veya biraz detayını öğrenmek mümkünmüdür? Plakası 34 EA 0871 Araç hakkında ne kadar bilgi verirseniz o kadar makbule gecer. Salı günü yola cıkıcam.
Birde pert kaydı olan araca kasko yapılıyor mu ?
Birde pert kaydı olan araca kasko yapılıyor mu ?Yapılıyor diye biliyorum ama biraz pahalı yapıyolar.
bu arada aracın plakasını yanlış almışım yarın doğrusunu öğrenirim. pert aracın kasko olayı nasıl oluyor peki?
çoğu şirket pert araca kasko yapmıyor ,yapan bir kaç firma var ama onlarında fiyatları yüksek çıkıyor .
aracın plaka- motor- şasi bilgilerini sisteme girdiğimizde ''pert araca kasko çalışamazsınız''uyarısı çıkıyor .bazı acenteler motor şasi de bir kaç hane değiştirerek sistemi yanıltıyorlar ve hasar anında (ruhsat fotokopisi vs. şirkete verildiği için ) motor şasi bilgileriyle aracın pert olduğu doğrulandığında hasar alamıyorsunuz...
akılınızda bulunsun