Orijinalini görmek için tıklayınız : KONYA OTODRAG ŞAMPİYONASI 3. AYAK '' KOSK Sezon FİNALİ ''
JapanVsGermany
16-10-2011, 23:00
o bildiğiniz saxo 860 kilo zaten.. ve nos basıyor sato. fiber kaputunuda göremedin herhalde. yolda görseniz bildiğiniz saxo muhabbbetini geçelim.. o nos basıyor ben basmıyorum. benim sürem 11.4 onun 11.9 arada epey fark var
2011 sezonu kapandı rekor benim :)
ama çok rica ediyorum seneye yapabildiğinin en iyisini yapsın söksün hafifletsin basabildiğini bassın, benle yanyana araba kaldırma cesaretini göstersin.:heyoo:
valla abi arabayı ben yolda görsem hakkaten bildiğin saxo derim, bembeyaz güvercin gibiydi maşallah :)
ahmet abi zaten sürelerden de görüldüğü üzere cesaretlik bir durum yok, zira sen bir üst sınıftasın, en hızlı FWD sensin, 2.si de ankara arabası oldu sevindim kutladım. Hani draga girseniz sınıflar bile farklı olacak.
Yolda görsem nos basıp 11.9 yaptığını anlamam wallahi o arabanın ama senin arabanı yolda görsem destur çekerim maşallah derim, görüntüsü maksadını belli ediyor zira...
Sanıyorum satılmış usta işe kişisel bir anlaşmazlığın var, ben derecelerinizden dolayı her 2nizi de can-ı gönülden tebrik ederim :)
Bu arada satılmış ustayla bu vakte kadar merhabam dahi olmamıştır, ben daha 15 yaşlarımda iken ENKAya turbo 131 ile gelirdi, o zamandan beri uzaktan tanırım, yanlış anlaşılma olmasın :)
chiefkadir
16-10-2011, 23:02
Yazmayı unutmuşum İtb li Kadett Berk kardeşimizde antremanda seeding de iyiydi ama rakım farkı onu kötü etkilemiş ayrıca vites problemi yaşadı üj bej karıştı :)Dönüş yolundada Niğde Aksaraya doğru yanlış yola girdiler sayemizde :D
28 Ac 106 da özellikle benimle olan kalkışta çok iyiydi onada yaptığımız solüsyon ve kan değişikliği yaradı :D
Vts_Power
16-10-2011, 23:06
valla abi arabayı ben yolda görsem hakkaten bildiğin saxo derim, bembeyaz güvercin gibiydi maşallah :)
ahmet abi zaten sürelerden de görüldüğü üzere cesaretlik bir durum yok, zira sen bir üst sınıftasın, en hızlı FWD sensin, 2.si de ankara arabası oldu sevindim kutladım. Hani draga girseniz sınıflar bile farklı olacak.
Yolda görsem nos basıp 11.9 yaptığını anlamam wallahi o arabanın ama senin arabanı yolda görsem destur çekerim maşallah derim, görüntüsü maksadını belli ediyor zira...
Sanıyorum satılmış usta işe kişisel bir anlaşmazlığın var, ben derecelerinizden dolayı her 2nizi de can-ı gönülden tebrik ederim :)
Bu arada satılmış ustayla bu vakte kadar merhabam dahi olmamıştır, ben daha 15 yaşlarımda iken ENKAya turbo 131 ile gelirdi, o zamandan beri uzaktan tanırım, yanlış anlaşılma olmasın :)
yanlış anlaşılma yok kardeşim. araba sanki 1000kg varmış gibi bir ima oldu onun için yazdım.kendisini tebrik ederim o imkansızlıklarla elinden gelenin en iyisini yaptı.
Fotolar linkte ;)
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/98583-konya-otodrag-sampiyonasi-3-ayak-fotolari.html
JapanVsGermany
16-10-2011, 23:12
abi "dışardam görsem" dedim zaten :)
yoksa mesela nazmi ben yakın arkadaşım, nazminin arabası ile beyaz saxo alakasız dış görünüm olarak,onu belirttim,keza erkutun araç, serkanın JB106 gibi, o görüntüde bir arabanın 11.9 yapmasına şaşırdım, sorun yok :)
Dışardan bakınca 1000kg gibi duruyodu tribünden :) Ama içerde ne var ne yok,onu siz daha iyi biliyorsunuz illa ki :)
Bir de gerçek tek kapı (sadece şoför kapısı) olarak 1 adet 124 vardı, bir de 131 eklenmiş bu yarışta, gerçekten bu araçlarla draga girip de 13 saniyeler gören yarışmacıları tebrik ediyorum, inanın renk katıyorlar ;)
Vts_Power
16-10-2011, 23:19
Bu arada TR fwd N/A rekoru kesinlikle Nazmi ye aittir. 0 rakımlı manisada yarışmaya benzemiyor konya zira 1010 gibi bir rakım var arkadaşlar.Atmosferik bir makina için 1010 rakımda alınmış çok ciddi bir sonuçdur tekrar tebrik ederim kardeşim kingoatmo'm :)
JapanVsGermany
16-10-2011, 23:21
Bu arada TR fwd N/A rekoru kesinlikle Nazmi ye aittir. 0 rakımlı manisada yarışmaya benzemiyor konya zira 1010 gibi bir rakım var arkadaşlar.Atmosferik bir makina için 1010 rakımda alınmış çok ciddi bir sonuçdur tekrar tebrik ederim kardeşim kingoatmo'm :)
atrı olarak LASTİK YAKMADAN ÇİSELEYEN YAĞMUR EŞLİĞİNDE!
Kulağa şaka gibi geliyor değil mi? ;)
Maşallah ;)
chiefkadir
16-10-2011, 23:22
Bu arada TR fwd N/A rekoru kesinlikle Nazmi ye aittir. 0 rakımlı manisada yarışmaya benzemiyor konya zira 1010 gibi bir rakım var arkadaşlar.Atmosferik bir makina için 1010 rakımda alınmış çok ciddi bir sonuçdur tekrar tebrik ederim kardeşim kingoatmo'm :)Beni beğenmiyomusun:hahaha:
Vts_Power
16-10-2011, 23:22
atrı olarak LASTİK YAKMADAN ÇİSELEYEN YAĞMUR EŞLİĞİNDE!
Kulağa şaka gibi geliyor değil mi? ;)
Maşallah ;)
benzinimiz bitti ondan lastik yaktırtmadım işe yaradı hahaha
JapanVsGermany
16-10-2011, 23:23
bizzat tam yanındaydım abi senin :D beraber tuttuk hem nazminin gem kadir abinin arabasını ;)
Vts_Power
16-10-2011, 23:24
Beni beğenmiyomusun:hahaha:
olurmu hiç dostum harikaydınız.Clio en güzel günündeydi maşallah. yanlız havanın soğuması makinaları bariz canlandırdı geceye kaldık ama değdi güzel sonuçlara. maşallah white rs e :icon_tup:
chiefkadir
16-10-2011, 23:27
olurmu hiç dostum harikaydınız.Clio en güzel günündeydi maşallah. yanlız havanın soğuması makinaları bariz canlandırdı geceye kaldık ama değdi güzel sonuçlara. maşallah white rs e :icon_tup:
Eyvallah Ahmet, bide d16 yı indireydik 13 lü dereceye Banko olacaktı Ankara için:hahaha:
JapanVsGermany
16-10-2011, 23:29
Çok özel olarak TEBRİK EDİLMESİ GEREKLİ kişi de SuprAN Anıl'ın babası.
Akhisara izleyici olarak gittim, akis kırdı sanırım anıl pistin ortasında, babası koşarak aracın yanına gitti ki rahat 250 metre vardı mesafe.. Bugün intercooler borusunda sıkıntı çıktı sanırım, kendisi tribündeydi, yine koşarak yanına gitti...
Hepmizin babası mutlaka çok iyidir ama Bir gün benim de erkek çocuğum olursa (Çok şükür kızım var bir tane) ve bu spora merak duyarsa, örnek alacağım kişidir kendisi...
Vts_Power
16-10-2011, 23:29
Eyvallah Ahmet, bide d16 yı indireydik 13 lü dereceye Banko olacaktı Ankara için:hahaha:
aynen öle. 1 haftadır ne çektiğimizi ben biliyorum. bu spor maalesef çok nankör çok üzüldüm erkutun süreyi göremediğimiz için.bundada vardır bi hayır dedik sağlık olsun bi dahakine inşallah.
JapanVsGermany
16-10-2011, 23:32
aynen öle. 1 haftadır ne çektiğimizi ben biliyorum. bu spor maalesef çok nankör çok üzüldüm erkutun süreyi göremediğimiz için.bundada vardır bi hayır dedik sağlık olsun bi dahakine inşallah.
Anonsları yapan Konyalı kardeşin nazarı değmediyse ben de ne olayım :)
chiefkadir
16-10-2011, 23:35
aynen öle. 1 haftadır ne çektiğimizi ben biliyorum. bu spor maalesef çok nankör çok üzüldüm erkutun süreyi göremediğimiz için.bundada vardır bi hayır dedik sağlık olsun bi dahakine inşallah.Bro bence nazara geldi neyse 30 unda varsa yarış mutlaka iner bu sefer..
biz son dakka gelemedik 131 le yarışa bidahakine inş. yarışmacı abilerime kardeşlerimi tebrik ederim 30 unda warmı yarış
06 ANIL 38
17-10-2011, 00:57
Akhisara izleyici olarak gittim, akis kırdı sanırım anıl pistin ortasında, babası koşarak aracın yanına gitti ki rahat 250 metre vardı mesafe.. Bugün intercooler borusunda sıkıntı çıktı sanırım, kendisi tribündeydi, yine koşarak yanına gitti...
Hepmizin babası mutlaka çok iyidir ama Bir gün benim de erkek çocuğum olursa (Çok şükür kızım var bir tane) ve bu spora merak duyarsa, örnek alacağım kişidir kendisi...
kesinlikle katılıyorum....muammer abi hem karakter olarak hemde evlatlarını gerçekten destekleyen bir baba olarak örnek kişiliktir..umarım bizlerde ilerde böyle destek olabiliriz evlatlarımıza...:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar zor ve şanssız bi gün oldu benim için gece vtec selenoidim bozuldu yedek vardı taktım tps bozuldu utku gitti tpsli skunk2 tb getirdi 70mm konyada monteledik aracı çekiciyle göndermiştik neyseki songür garaj bizim sağolsun ilgilendi büyük gaz kelebeğini taktık ve fakire düştük hemen yolda 2 dakika ayarlayalım dedik wideband bozuldu oradan basa basa piste yetiştik antremana katılamadık tabi seedingde 14.225 le süremizi düşürdük kalkış sırası beklerken ufak değişiklikler yaptık kalkışta kadir abiyle eşleştik ancak bu sefer ikinci vites gitti geçmemeye başladı arayıcıyı azcık kırdığımızı fark ettik zorlayınca geçiyodu bi sefer daha şansımızı denemek istedik bu sefer de aks kırdık garip olan kutup ayısı yoktu onsna sonra zaten nazmi ve sefanın 328e odaklandım nazmiyle 2011 TR 1.6 N/A rekorunu sonunda kırdık 13.8 i gördük istediğimiz süreyi yaptık bu sezon
utkuya ahmet abiye oraya gelip bize yardım eden tüm arkadaşlara çok teşekkürler
Erkut abi gecmis olsun üzüldüm valla
çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar zor ve şanssız bi gün oldu benim için gece vtec selenoidim bozuldu yedek vardı taktım tps bozuldu utku gitti tpsli skunk2 tb getirdi 70mm konyada monteledik aracı çekiciyle göndermiştik neyseki songür garaj bizim sağolsun ilgilendi büyük gaz kelebeğini taktık ve fakire düştük hemen yolda 2 dakika ayarlayalım dedik wideband bozuldu oradan basa basa piste yetiştik antremana katılamadık tabi seedingde 14.225 le süremizi düşürdük kalkış sırası beklerken ufak değişiklikler yaptık kalkışta kadir abiyle eşleştik ancak bu sefer ikinci vites gitti geçmemeye başladı arayıcıyı azcık kırdığımızı fark ettik zorlayınca geçiyodu bi sefer daha şansımızı denemek istedik bu sefer de aks kırdık garip olan kutup ayısı yoktu onsna sonra zaten nazmi ve sefanın 328e odaklandım nazmiyle 2011 TR 1.6 N/A rekorunu sonunda kırdık 13.8 i gördük istediğimiz süreyi yaptık bu sezon
abi cidden sadece kutup ayısı eksikmiş be :( bu kadar soruna karşın sen genede süreni iyileştirebilmisin bunada şükür allah c.c izin verdiği sürece dahada iyilerini yaparsın bence inanıyorum buna inaşşalh bi dahaki yarışlarda sohc herkese nasıl bişey oldugunu birkez daha gösterecek piston garaj olarak kısmetse inşallah hazır oldugunda benimkisi bende girecem ve 2 eg güzel olacak :D :D ne olursa olsun sohc bi başka abi ..... :D :D
Tüm yarışan araç sürücülerine teşekkürler güzel bir gün yaşattılar bizlere seyirci olarak..
15 sn altına düşen kuş serileri heyecan yaşattılar :)
Supran talihsizlik yaşasada sonuç olarak güzeldi arkadaşı tebrik ediyorum..
Mavi Mirafiori güzel kalkışlar yaptı...
Saxo sürücüsünüde ayrıca tebrik ediyorum günün en iyi süresini yaptı ..
Bence günün konuşmasını kırmızı serçe sürücüsü Aziz abi yaptı ..
Bizlere motorsporlarının bir zevk olduğunu bir kez daha hatırlattı.
Yine her zamanki gibi padok alanı hatta pistin içi ana baba günüydü polis müdahalesi ile dahi çıkmayan insanlar vardı bu sebeple yarış geç saatlere kadar uzamak zorunda kaldı.
Saat 18:00 dan sonra aşırı soğuyan hava nedeniyle duramadık ancak o saate kadar yapılan bütün kalkışların videoları mevcut tamamını yükleyeceğim ayrıca fotoğraflarda var hepsini paylaşacağım.
Herkese tebrikler. Muammer abi konusuna da katiliyorum, rabbim onu Anil'in basindan eksik etmesin insallah. Biz kendi paramizla araba aldigimizda babamiz dedemiz "suborusu mu aldin?" "araba da neymis serseri misin?" derken o ogluna neler yapiyor :)
Bende ilerde cocugum olursa neler yaparim acaba? Buyuk ihtimal 5 yasinda gokarta baslar, 10 yasindaaraba kullanmayi ogrenir, 15 inde arabasini alirim...
oncelikle yarısa gelen herkeze tesekkurler pıste yarısmacı arkadaslara abılerıme elımden gelen her turlu yardımı eksık etmedıgımı dusunuorum tech aılesınden gelen bı cocu abımle kardesımle tanısma ımkanım oldu bence cok guzel bı yarıs oldu ve herkezınde zevk aldıgını dusunuyorum..
white rs :oldum olası hastayım o arabaya tok sesı benı bıtırıyodu saten ve ıstedıgım bekledıgım basarıyı gosterdı
turuncu kadet:cok guzel arabaydı ve gordugum kupasında veya sn deıldı tam anlamıyla zevk almaya bakıodu
mavı mıaforı:abımle konustugumda eskısındn bıraz daha doldurduk ama sanzımandan korkuyorum dedı kırar dıe ama gınede bakacaz artık dedı...
yenı sezonda tekrar beraber olmak dılegıyle ve tech yonetımınden tshort ıstegınde bulunuyorum ve bu tshortlerı tech aılesı olarak orda temsıl etmek ıcın gıymek ve sıtedekı arkadasları tanımak ıcın ıyı olcagını dusunuyorum
merak ettiğim birşey var d16nın araryıcıyı utku kardeşimiz mi kırdı:D
turbo saxo tebrik ediyorum... yanlız arabada bi sakatlık var. sol ön teker sanki daha fazla pati çekiyor ve sola doğru kayıyor araba... yarışta bi sakatlık olacak diye korktuydum...
turbo saxo tebrik ediyorum... yanlız arabada bi sakatlık var. sol ön teker sanki daha fazla pati çekiyor ve sola doğru kayıyor araba... yarışta bi sakatlık olacak diye korktuydum...
evet benımde dıkkatımı cektı abı sureklı sola sola gıdıodu araba
ayhan345turbo
17-10-2011, 08:58
6. Sınıf 1.si SuprAN
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/313716_10150382992963265_686943264_8218445_1868895 05_n.jpg
super
:icon_tup:
kesinlikle katılıyorum....muammer abi hem karakter olarak hemde evlatlarını gerçekten destekleyen bir baba olarak örnek kişiliktir..umarım bizlerde ilerde böyle destek olabiliriz evlatlarımıza...:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Herkese tebrikler. Muammer abi konusuna da katiliyorum, rabbim onu Anil'in basindan eksik etmesin insallah. Biz kendi paramizla araba aldigimizda babamiz dedemiz "suborusu mu aldin?" "araba da neymis serseri misin?" derken o ogluna neler yapiyor :)
Bende ilerde cocugum olursa neler yaparim acaba? Buyuk ihtimal 5 yasinda gokarta baslar, 10 yasindaaraba kullanmayi ogrenir, 15 inde arabasini alirim...
Babam benim herşeyim, yeri geldiğinde arkadaşım yeri geldiğinde abim ve yeri geldiğinde en büyük dostum... En büyük deştekçim... O olmasa buralarda olmam imkansız ve herşey onun sayesinde.. Burdan hiçbir zaman beni yalnız bırakmayan bitanecik babama tekrar çoookk teşekkür ediyorum. Allah'ım seni başımızdan eksik etmesin, seni çok seviyorum canım babamm :)
White RS in hedefi 13.xxx idi zaten, 13 görelim sağa çekip bırakıcaktık fakat gece o atmosferde yarışmanın tadı çok başkaydı. Yarıştan önce defalarca White RS i hafifletme işlemleri için bizim dükkana çağırdım fakat yoğunluktan Kadir abi getiremedi aracı, o yüzden araçta hafifletme yapmadık, birsonraki sefere artık minimum 90kg atılacak ağırlık var, 13.500 ler artık hayal değil bizim için, hele itb ile çok çok daha iyisi gelecektir. çalışmaya devam... Katılan tüm ekipleri tebrik eder, organizasyonda emeği geçen herkesede teşekkür ederim.
Bu yarışta başta Brutal Baturalp,Cub Can ve Levent olmak üzere bize sliklerini veren dirk ramazan ve son dakika çekici bulmamızı sağlayan Erkut kardeşlerime teşekkür ediyorum..
White Rs bir dahaki yarışa çok daha hafif ve daha güçlü gelecek inşallah :)
Panpa nedemek ya ;) Keşke şu kapılar, göğüs ve sana bahsettiğim diğer yerlere bi dalsaydık 90-100kg daha alsaydık arabadan, neyse panpam. 13 dedik 13 yaptık, bu yeter bizim için ;)
KingoAtmo
17-10-2011, 10:27
Bizim Grup çok keyifliydi bence, orsel106 7 arabayı eledi yanılmıyorsam,
28ac de çok güzel bir süre yaparak, ne kadar iddaalı olduğunu gösterdi,
erkutun sohc u bizi üzdü, ondan rekor bekliyorduk, kısmet değilmiş, oysa seeling te yaptığı süre ile neler yapabileceğinin sinyalini vermişti.
white rs le ve sefanın 328 ile yaptığım kalkşlar çok keyifliydi, burun buruna geçtik finishi, sürelerden de belli zaten. Onlarda beni geçip birinci olabilirlerdi, sefanın babasınada oğlunun yanında olduğu için kocaman alkış. ama ben şunu gördümki centilmence rekabet bizleri bu sürelere getirdi. akhisarda kadirde bende 15.xxx sürelerle başladık bu sezona, şimdi 13.8xx lere geldik, Seneye bu ekip ne süreler çıkartır, çok merak ediyorum.Sohc seneye canımızı okuyacak gibi....
Tüm rakip arkadaşlarım sarılıp tebrik ettiler, samimiyet hissedilir zaten.
Moral motivasyon veren sevgili arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim, Kalkış esnasında yanımda olmasalardı bu konsantrasyonu sağlamayazdım ...
Konyaya her geldiğimizde sabahlara kadar garajını bizlere açan songür garaja da unutmadan teşekkür edeyim.
alikosar
17-10-2011, 10:38
maşallah bütün araçlar güzeldi
tüm emeği geçen herkese teşekkür ederim... konyalı beyaz subarusu olan ali abiye sağ aksını bize verdiği için saygılarımızı sunarım...sayesinde 4 grupta birinciliği aldık..bir alt grupta yarışan aracım 325 ix +nos lu aracım şaftı kırıldığı için yarıştan çekildik...
ayrıca günün yıldızı tek kelimeyle saxo turbo satılmış ustaydı...
ErmanArseven
17-10-2011, 11:34
masallah tüm araçlara gelen herkesin ayağına sağlık güzel bir yarış oldu :)
Yarışan herkesi tebrik ediyorum.
özellikle kadir abi ve nazminin emeklerinin karşılığını almalarına çok sevindim:)
Allah kazasız belasız daha ıyı sureler nasıb etsin inşallah:)
Kadett_gsi
17-10-2011, 12:35
Yazmayı unutmuşum İtb li Kadett Berk kardeşimizde antremanda seeding de iyiydi ama rakım farkı onu kötü etkilemiş ayrıca vites problemi yaşadı üj bej karıştı :)Dönüş yolundada Niğde Aksaraya doğru yanlış yola girdiler sayemizde :D
28 Ac 106 da özellikle benimle olan kalkışta çok iyiydi onada yaptığımız solüsyon ve kan değişikliği yaradı :D
:D , sonradan yolu doğrultuk abi , saat 2.30 gibi evdeydik , Ankara İstanbul arası benzin canavarlığı yaparak ;)
tüm gün bekledikten sonra her iki kalkışımda da 2 den 5'e atmak hatrı sayılır bir eşşeklik oldu ama oldu işte ne yapalım , yeni sezona inşallah tutunma olayımızı iyileştirerek sizlere rakip olmaya çalışacağız ,
güzel bir hafta sonu oldu c.tesi antremanlarda kendimi ve aracın durumunu görmüştüm zaten , pazar günü süre çıkartamasamda ,
tüm organizatör arkadaşlara ve Konya'da bizimle ilgilenen tüm kardeşlerimize teşekkürler , çok güzel ağırlandık , veda edemediklerimiz kusura bakmasınlar hava kararmıştı göz gözü görmüyordu :D
Tüm katılan araşlara Maşallah , derece alan , alamayan herkese tebrikler , bu organizasyonların devamı için sizlere ihtiyac var , yola devam :)
Emeklerinden dolayı KOSK ekibine, değerli yarışmacılarımıza ve seyircimize teşşekkür ediyorum. Eğer kırdığımız veya kendisine karşı hatamız olan yarışmacılardan özür diliyorum. Bazı aksiliklerden ve kendini araba sürebildiği için yarışmacı zanneden şahıslardan dolayı geciken yarışımız içinde özür diliyorum. Bilhassa Ankara, Antalya, İstanbul, Gaziantep ve Mersin'den katılan ekiplerede teşekkür ediyorum. Sizlerle yarış yapmak çok zevkli.
Sonuçalar aşağıdaki gibidir.
2shared - download Eşleşme-Derece.pdf (http://www.2shared.com/document/KmgQsmue/Eleme-Derece.html)
keşke sonuçlara arabaları da yazsaydınız daha açıklayıcı olurdu
Ben bu tablodan geçen yarışın sonuçlarındada bişey anlamadım bu tablodanda bişey anlamadım:D Tüm kalkışların sürelerinin yazıldığı bi tablo olsa daya iyi olurdu bence.
chiefkadir
17-10-2011, 16:25
Sınıf 6
1.)10 Anıl ERDOĞMUŞ
Sınıf 5
1.)12 SATILMIŞ YİĞİT
2.)25 SÜLEYMAN TURHAN
3.)32 SEÇKİN ŞENSÖZ
Sınıf 4
1.)27 HARUN DARDERE
2.)15 AZİZ UYSAL
3.)14 YUNUS EMRE KOLAY
Sınıf 3
1.)2 NAZMİ TOÇAK
2.)36 SEFA KAYA
3.)22 KADİR URAS
Sınıf 2
1.)31 ÖMER ŞAHİN
2.)7 ALİ ÜREY
3.)20 AHMET AKKAŞ
Sınıf 1
1.)50 ALİ AKGÜL
2.***
3.)***
TUNCAY ÖNER
17-10-2011, 16:26
Emeklerinden dolayı KOSK ekibine, değerli yarışmacılarımıza ve seyircimize teşşekkür ediyorum. Eğer kırdığımız veya kendisine karşı hatamız olan yarışmacılardan özür diliyorum. Bazı aksiliklerden ve kendini araba sürebildiği için yarışmacı zanneden şahıslardan dolayı geciken yarışımız içinde özür diliyorum. Bilhassa Ankara, Antalya, İstanbul, Gaziantep ve Mersin'den katılan ekiplerede teşekkür ediyorum. Sizlerle yarış yapmak çok zevkli.
Sonuçalar aşağıdaki gibidir.
2shared - download Eşleşme-Derece.pdf (http://www.2shared.com/document/KmgQsmue/Eleme-Derece.html)
Bahsetmiş olduğunuz gibi aksaklıklar oldu tabiki,fakat ortada bir şey vardı organizasyonu canla başla kaliteli tutmaya çalışan bir ekip.Tebrik ederim başarılı bir organizasyondu.Sizlerle tanıştık bizleri kırmadınız,herşeyden önce samimiyetinizi gösterdiniz.Ekibinize başarılar diler tekrar görüşmek dileğiyle teşekkür ederim.:icon_tup::heyoo:
06 HUE 52
chiefkadir
17-10-2011, 16:27
Bahsetmiş olduğunuz gibi aksaklıklar oldu tabiki,fakat ortada bir şey vardı organizasyonu canla başla kaliteli tutmaya çalışan bir ekip.Tebrik ederim başarılı bir organizasyondu.Sizlerle tanıştık bizleri kırmadınız,herşeyden önce samimiyetinizi gösterdiniz.Ekibinize başarılar diler tekrar görüşmek dileğiyle teşekkür ederim.:icon_tup::heyoo:
06 HUE 52Kanka sende azcık çekseydin elini tıssdan:hahaha:
sevdaceken
17-10-2011, 16:29
06 HUE 52
tesekkür ederiz,herzaman....
Ben bu tablodan geçen yarışın sonuçlarındada bişey anlamadım bu tablodanda bişey anlamadım:D Tüm kalkışların sürelerinin yazıldığı bi tablo olsa daya iyi olurdu bence.
Neden :) Tüm siniflardaki eşleşmeler ve sonuçları yer alıyor. Eşleşen yarışmacılar yan yana yazıyor.
dragon07
17-10-2011, 16:42
kimse aracını bozmazsa gelecek sezona kadar, 1.6lardan itibaren çok zevkli iddalı kapışmalar izlicez inş :)
06 ANIL 38
17-10-2011, 16:58
yanlış anlaşılma yok kardeşim. araba sanki 1000kg varmış gibi bir ima oldu onun için yazdım.kendisini tebrik ederim o imkansızlıklarla elinden gelenin en iyisini yaptı.
şu an beyaz saxonun sahibi satılmış ustanın yanındayım...onun ağzından yazıorum...kendisi derki tebrikleri için teşekkür ediyorum.... benim arabam 910 kg..kantar ölçümü mevcut...çok fazla polemiğe girmeye gerek yok.nasılsa 30 unda tekrar yarış varmış...hepbirlikte ankara ekibi olarak gidelim yarışalım eğlenelim,keyfimize bakalım....önmli olan stres atmak...sezonun en en son yarışı orda tüm stresimizi atalım.....katılan tüm yarışmacılara teşekkür ederiz....:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
şahsen satılmış ustayı tanımam ama orda olan bir gerçek varki gerçekten diğer turbolardan çok farklıydı,sanki normal neşesine gibi bir tavrı vardı ve çoğu adamlar gibi hırs ve çekememezlik gibi bir şekli yoktu...büyük bir zevkle izledik eline sağlık ....
30unda Yarış kesin varsa bende şu turbo kadett i bitireyim... ??
KingoAtmo
17-10-2011, 18:44
video çeken varsa ve paylaşırsa sevinirim
Şansızlıklar pesınızı bırakmamıs Kanka
artık bı dahakı sefere
yarışan ve dereceye gıren tum arkadaşlara tebrıkler
Vts_Power
17-10-2011, 19:59
pampa varda karanlığa kaldınız bişey görünmüo
fVR5pW_Bs2A
GökhanAk
17-10-2011, 20:29
:D , sonradan yolu doğrultuk abi , saat 2.30 gibi evdeydik , Ankara İstanbul arası benzin canavarlığı yaparak ;)
tüm gün bekledikten sonra her iki kalkışımda da 2 den 5'e atmak hatrı sayılır bir eşşeklik oldu ama oldu işte ne yapalım , yeni sezona inşallah tutunma olayımızı iyileştirerek sizlere rakip olmaya çalışacağız ,
güzel bir hafta sonu oldu c.tesi antremanlarda kendimi ve aracın durumunu görmüştüm zaten , pazar günü süre çıkartamasamda ,
tüm organizatör arkadaşlara ve Konya'da bizimle ilgilenen tüm kardeşlerimize teşekkürler , çok güzel ağırlandık , veda edemediklerimiz kusura bakmasınlar hava kararmıştı göz gözü görmüyordu :D
Tüm katılan araşlara Maşallah , derece alan , alamayan herkese tebrikler , bu organizasyonların devamı için sizlere ihtiyac var , yola devam :)
cumartesi keyifle gazladın abi inşallah memnun kalmışsındır :)
Gökhan
nitrateX
17-10-2011, 20:33
Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum bizi yalnız bırakmadılar sporcudan seyirciye hakemden gözetmene pist içinde ve dışında görevli herkeze teşekkür ediyorum.
Bazı aksilikler oldu sporla uzaktan yakından alakası olmayan kendini bilmezler çıktı sahne aldılar. Ankara, Antalya, Mersin, Gaziantep, Burdur, Hatay, İstanbul dan katılan sporcu ve ekiplere ayrı ayrı teşekür ediyorum ve Konya'dan katıla gerçekten spor için gelenlere teşekkür ediyorum
Bizim Grup çok keyifliydi bence, orsel106 7 arabayı eledi yanılmıyorsam,
28ac de çok güzel bir süre yaparak, ne kadar iddaalı olduğunu gösterdi,
erkutun sohc u bizi üzdü, ondan rekor bekliyorduk, kısmet değilmiş, oysa seeling te yaptığı süre ile neler yapabileceğinin sinyalini vermişti.
white rs le ve sefanın 328 ile yaptığım kalkşlar çok keyifliydi, burun buruna geçtik finishi, sürelerden de belli zaten. Onlarda beni geçip birinci olabilirlerdi, sefanın babasınada oğlunun yanında olduğu için kocaman alkış. ama ben şunu gördümki centilmence rekabet bizleri bu sürelere getirdi. akhisarda kadirde bende 15.xxx sürelerle başladık bu sezona, şimdi 13.8xx lere geldik, Seneye bu ekip ne süreler çıkartır, çok merak ediyorum.Sohc seneye canımızı okuyacak gibi....
Tüm rakip arkadaşlarım sarılıp tebrik ettiler, samimiyet hissedilir zaten.
Moral motivasyon veren sevgili arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim, Kalkış esnasında yanımda olmasalardı bu konsantrasyonu sağlamayazdım ...
Konyaya her geldiğimizde sabahlara kadar garajını bizlere açan songür garaja da unutmadan teşekkür edeyim.
kingooo bizim arabalar seneye 12.9 yapar mıııı ve denemiyek mi :hahaha: :icon_tup:
kingooo bizim arabalar seneye 12.9 yapar mıııı ve denemiyek mi :hahaha: :icon_tup:
Bence senin geçen seferki rekor kırmama konusunda hatırlatdıkların bu yarışda ciddi bir performans artışı sağlamış abi :hehe: Seneye çok daha güzel olacak :icon_tup:
yapar abi yaparr :D :D sadece şansızlık olmasın bide hava biraz serin olsun gerisi zaten tabelaya yansır :D :D
Kadett_gsi
17-10-2011, 21:39
nazmi erkutun civic ile seedingleriniz var , yarıştan yok maalesef , adresini PM lersen CD olarak göndereyim , yükleme işi fena zor geliyor bana :)
Kadett_gsi
17-10-2011, 21:43
cumartesi keyifle gazladın abi inşallah memnun kalmışsındır :)
Gökhan
kesinlikle , tekrar teşekkürler valla , otelde gayet uygun , temiz ve iyi yerde idi .
antreman videolarını izliyordum bende tam şimdi :)
Selim ile görüştüm 3 ile 5'in yerini nasıl değiştiririrz üzerinde çalışıyoruz :D olmadı otomatik şanzıman takacağız :icon_wack
Konya bu sezonun son yarışını sizin gibi değerli yarışmacılarla kapattığı için teşekkür ediyoruz. Ufak tefek aksilikler oldu. Onlar için kendi şahsıma özür diliyorum hepinizden. Yeni bir ekibiz ve bu 3. yarışımız inşallah eksikliklerimizi görüp önümüzdeki sezona bunları telafi edip daha fazlasını yapmaya çalışacağız. Komosk ekibinide yardımlarından dolayı teşekkür ederiz. Aramızda ufak tefek yanlış anlamalar oldu onları düzelttik. Konyada 2 klüp var belki ama biz artık birlik ve beraberlik içindeyiz. Bu sporun en iyi yerlere gelmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Emeği geçen herkese tekrardan teşekkür ediyorum...
Buyrun ;
16 Ekim 2011 Konya Drag Videolar (http://www.techturkey.com/forum/turkiye-oto-drag-videolari/98693-konya-drag-yarislari-16-ekim-2011-a.html)
alpergti
17-10-2011, 23:44
ahmet abicim TR fwd N/A rekoru 13.708 ile seninde yakından tanıdığın AYDAN FİLİZ'e aittir...ama maşallah nazminin arabası gün geçtikçe güzel yürüyor...sürelere bakıyorum maşallah akhisarda 15.500 altına inemeyenler 13 lerde geziniyo...atmosferik 0 rakımda 15.500 yapan araba 1010 rakımda nasıl daha aşağıya düşer 2 sn ye yakın bi düşüş...eğer senin dediğin gibi olsaydı bnm serkana sattığım mavi arabam akhisarla aynı süreyi yapması imkansız adam aynı süreyi yaptı arabanın üstüne civata sıkmadan...kimse yanlış anlamasın süre sistemi nedir nsaıldır bilmiyorum orda...ilk akhisar yarışını merakla bekliyorum :icon_tup:
Vts_Power
18-10-2011, 00:01
ahmet abicim TR fwd N/A rekoru 13.708 ile seninde yakından tanıdığın AYDAN FİLİZ'e aittir...ama maşallah nazminin arabası gün geçtikçe güzel yürüyor...sürelere bakıyorum maşallah akhisarda 15.500 altına inemeyenler 13 lerde geziniyo...atmosferik 0 rakımda 15.500 yapan araba 1010 rakımda nasıl daha aşağıya düşer 2 sn ye yakın bi düşüş...eğer senin dediğin gibi olsaydı bnm serkana sattığım mavi arabam akhisarla aynı süreyi yapması imkansız adam aynı süreyi yaptı arabanın üstüne civata sıkmadan...kimse yanlış anlamasın süre sistemi nedir nsaıldır bilmiyorum orda...ilk akhisar yarışını merakla bekliyorum :icon_tup:
biz olan arabalarımızı bozmayacağız sizde bitirirsiniz konya yada manisa mutlaka gelin eşit şartlarda görelim sonucu. senin eski araban manisadaki aynı sürei çıkarıyor mantıklı buluyorsun, bu arabalar 1.5 2 iyi değerler çıkarınca neden mantıklı bulmuyorsun aynı ölçüm sisteminde??
ayrıca jb ye benzin regülatörü takınca yürümeye başladı. aşırı fakirdeydi araba, benzin basıncı artıp zenginleştikce yürüdü makina.
Neyse kardeşim manisada herkes gerçek süresini görür ama ilk yarışdaki 15 ler sizi aldatmasın.herkese başarılar
alpergti
18-10-2011, 00:07
biz olan arabalarımızı bozmayacağız sizde bitirirsiniz konya yada manisa mutlaka gelin eşit şartlarda görelim sonucu. senin eski araban manisadaki aynı sürei çıkarıyor mantıklı buluyorsun, bu arabalar 1.5 2 iyi değerler çıkarınca neden mantıklı bulmuyorsun aynı ölçüm sisteminde??
mantıklı bulmadım abi çıkarması imkansız dedim...inş bidahaki yarışta aksilik olmazsa gelicez...
KingoAtmo
18-10-2011, 03:31
mantıklı bulmadım abi çıkarması imkansız dedim...inş bidahaki yarışta aksilik olmazsa gelicez...
ne imkansız anlamadım :)
chiefkadir
18-10-2011, 07:09
benim arabada itb ve beyin yok,gittigim sehirde kendisi az cok optimize oluyor,.akhisarda ben 14.2 yaptım ..konyada azda olsa vht var ve daha iyi tutuyor..akhisarın rakım avantajı,konyanın tutunmaya eş..
dragon07
18-10-2011, 08:28
konyada yagmur altında süreler geldi ıslak zeminde vede 1010 rakımda.maş bütün rekorlar konyadan geliyor havasındanmıdır suyundanmıdır :D
chiefkadir
18-10-2011, 08:33
konyada yagmur altında süreler geldi ıslak zeminde vede 1010 rakımda.maş bütün rekorlar konyadan geliyor havasındanmıdır suyundanmıdır :DNe yağmuru la :) Enson nazmi kalkarken tek tük attı pist çok iyiydi, Vht akhisarda olsun süre orda dahada aşşa iner :)
alperim aslında durum şöyle biz akhisara indiğimizde orada ayar yapmamız gerekiyo bu süreye yakın süreyi benim volan kırdığım gün de yapabilirdik aslında ama aracın direk çekiciden inip piste değil yola çıkıp tune edilmesi lazım bunun için 15lerdceyken bu vakti bulamamıştık
beyaz ae86da ankarada 89kpayı geçemezken didimde 104 kpa okuyodum konya bizim yaptığımız ayara çok yakın olduğu için hemen aradaki farkı kapatabiliyorum asvalt olarak kalkışta konya akhisardan daha iyi ama rakım olarak büyük kayıp yaratıyo itbli araçlarda
yani individual olunca etki daha fazla oluyo akhisarda aynı tutunmayla daha iyisini yapabilme ihtimali var yani sistemler aynı çalışıyo sadece deneyip görme imkanımız olmadı bunu seneye artık
alpergti
18-10-2011, 11:35
ne imkansız anlamadım :)
sizin rakım iddanıza göre 0 rakımda yürüdüğünü 1000 rakımda yürümesi imkansız diyorum...
KingoAtmo
18-10-2011, 13:04
Hocam bizim iddamız değil ki bu, hava basıncı rakıma göre değişir, Fizik kuralıdır. Ama bir çok da değişken vardır. sıcaklık, nem zart zurt. Bnece aynı gün içinde bile farklı dış etkenler olabilir.
Bu da şanstır artık, hava sıcaklığı yükselse asfalt sıcaklığı değişir, araba daha iyi tutunur ama motora giren hava sıcak olur performans düşebilir.
Asfaltın kalitesi belki rakım farkından oluşan kaybı kapata bilir.
Senin izmire göre yaptığın ayar burada zengine düşebilir.
ki senin plotajınla serkanınki farklılık gösterebilir :D
Ben kötü niyetli biri olsam arabanızı getirseydinizde beraber kalkış yapsaydık, kim hızlı görseydik de diyebilirim atarlı bir şekilde.
Serkanın arabasında civata sıkılmadı demek yanlış olur regülatör üzerinden ayar yapmaya çalıştı Erkutla Ahmet . (ki benim arabamda da senin yorumlarını tecrübelerini dikkate alıp düzenleme yaptığımız oluyor)
Senin kötü niyetli olamadığını düşünüyorum, ama bu yorumların buradaki emeğe ayıp oluyor.
Selamlar
serkanokan
18-10-2011, 15:59
Küçük bir yanlış anlaşılma var sanırım..Benim yaptığım 14.022'de benzin regülatörü takılı değildi standart regülatöre geri dönmüştük yarışın yarısından sonra.Taban döşemesi ve sparco koltukların haricinde(yaklaşık 30 kg ağırlık) hakkaten civata sıkılmamış duruma gelmişti araba Akhisar yarışlarındaki haline göre. Hatta hangi adi çaldıysa regülatörümü geri getirsin :D
Konya'da ilk 4 çıkış arabaya alışmaya çalışma evreleriydi vites atamadım vs. ve 4. çıkıştan itibaren araba kesiklik yaptıktan sonra Erkut Abi regülatörü çıkardı.Bariz bi şekilde ivmelenmenin düştüğünü hissetmeme rağmen 14.022 süresi geldi,muhtemelen kesiklik olmasaydı ve regülatör de takılı olsaydı 14 altı geçen yarış gelmiş olcaktı ama gelmedi önemli olan netice tabiki onun için bunun muhabbetini yapmaya gerek yok.
Bence de arabaların aynı speclerini bozmadan Akhisarda'da bi zaman çıkarması lazım,o zaman AK hisar KARA hisar belli olur :D
Konyanın vht avantajı var, Akhisarın da rakım avantajı hangisinin üstün geldiği aynı araç,aynı pilotajla ortaya çıkar.
inşallah birlik beraberlik içinde bundan sonra konya drag ın merkezi olcak
plekumat
18-10-2011, 17:07
Fotoğrafları buraya mı yükleyelim yoksa ayrı bir yer var mı??
Fotoğrafları buraya mı yükleyelim yoksa ayrı bir yer var mı??
Ayrı konu var oraya atabilirsin:)
http://www.techturkey.com/forum/motorsporlari-fotograflari/98583-konya-otodrag-sampiyonasi-3-ayak-fotolari.html
arkadaşlar konuyu biraz takip ettim ...pazar günü bende iki araç götürdüm ...özellikle görevlilere sordum piste 100 metre vht döktük dediler..bundan bir önceki yarışta da herkesin 1 saniye civarı geriye düşmesi ondandı...pazar günü nisbeten vht özelliğini kaybetmiş balçıklaşmıştı....ama yine olmasa faydası oldu....akhisara gelince birincisi rakımdan dolayı zaten bariz şekilde süreler orda daha ii...hem konyada hem akhisarda yarışan aynı specdeki aracın süreleri farklı....akhisarda düşük süre yapan bir araç aynı süreyi konyada yapamaz bu bir gerçek...kimse kendini kandırmasın...
Küçük bir yanlış anlaşılma var sanırım..Benim yaptığım 14.022'de benzin regülatörü takılı değildi standart regülatöre geri dönmüştük yarışın yarısından sonra.Taban döşemesi ve sparco koltukların haricinde(yaklaşık 30 kg ağırlık) hakkaten civata sıkılmamış duruma gelmişti araba Akhisar yarışlarındaki haline göre. Hatta hangi adi çaldıysa regülatörümü geri getirsin :D Konya'da ilk 4 çıkış arabaya alışmaya çalışma evreleriydi vites atamadım vs. ve 4. çıkıştan itibaren araba kesiklik yaptıktan sonra Erkut Abi regülatörü çıkardı.Bariz bi şekilde ivmelenmenin düştüğünü hissetmeme rağmen 14.022 süresi geldi,muhtemelen kesiklik olmasaydı ve regülatör de takılı olsaydı 14 altı geçen yarış gelmiş olcaktı ama gelmedi önemli olan netice tabiki onun için bunun muhabbetini yapmaya gerek yok.
Bence de arabaların aynı speclerini bozmadan Akhisarda'da bi zaman çıkarması lazım,o zaman AK hisar KARA hisar belli olur :D
Konyanın vht avantajı var, Akhisarın da rakım avantajı hangisinin üstün geldiği aynı araç,aynı pilotajla ortaya çıkar.
evet reglatormu versın kımse :) kım çaldıysa
serkanokan
22-10-2011, 11:33
evet reglatormu versın kımse :) kım çaldıysa
Buldum regülatörü evdeymiş, arabaya taktık tekrar..Milletin günahını aldım boş yere :)