Orijinalini görmek için tıklayınız : Bağcılar Emniyet Müdürlüğü
Herkese merhaba , hayırlı akşamlar dilerim :)
şimdi ben ehliyet için serfitikayı aldım , biraz da acele ediyorum ehliyet lazım diye
ama gel gör ki bu karakola randevu alınamıyor :( kursta ki görevliye sordum , taa aralığa kadar doluymuş randevular :( ama tanıdık varsa çabuk alırsın diyor :(
9 ile 9 u 5 geç geçe arası randevu açılıyormuş , geçen o zaman da girdim siteye hiç bir şey yok hala dolu diyor :(
bu arada Bağcılar emniyet müdürlüğünden tanıdığı olan var mı acaba ? çok makbule geçer:o
hddsheriff
03-10-2011, 20:06
bağcılar şubanin orada bir ton muameleci var git birine halletsin işini
teşekkür ederim hiç bu yönden düşünmemiştim :)
inşallah bulabilirim
Low-Rider
03-10-2011, 20:11
valla zor işler tanıdık bulursan şak diye alırsın
bende oradan almıştım tam hatırlamıyorum , rahmetli dedim bir polis bulmuştu tanıdık.
2katın merdiveninde full sıra vardı girdim içeri aldım , sırada bekliyenler tarafından arkamdan edilen küfürleri tahmin edebiliyordum :D
:)
ehliyet lazım olmasa beklerdim de lazım oluyor ehliyet kapının önünde araba yatıyor.
bir de burda ki karakol çok kalabalık oluyor.
o muameleciler kısa sürede aldırtabilir mi acaba ehliyeti ? :)
Uygun bir dille, uygun bir meblağ karşılığında anlaşırsınız. 30 dakikada elinde olur ehliyetin..
Vakti zamanında Bostancıdan bu şekilde almıştım ben.
hddsheriff
03-10-2011, 20:52
il dışında okul kazandım yarın gidicem , olmayan akrabanın cenazesine gidicem vs gibi damardan girersen ücreti mukabil çözerler işini
onursumer
03-10-2011, 20:52
ehliyetimi yenilemek için bakırkoyden randevu almam 3 ayımı almıştı :D
ara ara girip girip kontrol ediyordum şans eseri yakaladım ve aldım :D
yardım etmeye çalıştığınız için teşekkür ederim :)
bizim arka sokakta bir tane polis varmış tanıdık , onunla irtibata geçicez İnşallah o olur :)
o olmazsa bizim arkadaşın babası emekli polis ondan umut var :)
o da olmazsa karakolun etrafında muameleci arıyacaz demek ki :D