Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : YC vs EE 106 gti (gerçek kiloların eşit olduğu video budur )iyi seyirler ....

cdc70
03-10-2011, 22:31
Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?v=215472175184024)

bu video da şeref kullanıyor aracı ayrıca belirteyim ( ben kullanırsam 2 boy gibi oynar dediğini herkez biliyor ) cam car :YC 106 gti

Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?v=215474671850441)

bu da 2.ci video uzun soluklu denenen . 5.ci vites top speed 'de kilolar da eşit ....

kaan :140 kilio
şeref:60 kilo olan video değil ;) eşit kilolu video bunlar

şimdik herkeze byes :D

Alicanrs
03-10-2011, 22:34
erişilemiyorr=)

JDM VTİ
03-10-2011, 22:39
erişiliyor :D

cdc70
03-10-2011, 22:39
erişilemiyorr=)

tekrar denersen açılıcaktır......

28 EE 106
03-10-2011, 22:41
bırı bu adama vıtes atmıor dıyordu gayt gusel atyor maşalahh:)

cdc70
03-10-2011, 22:47
bırı bu adama vıtes atmıor dıyordu gayt gusel atyor maşalahh:)

vites atamıyor diye sana söleyen şerefin ta kendisidir

o adam sensin samet . kaç senedir 106 kullanıyorsun hala öğrenemediysen bu da senin marifetin

şeref kullanınca 2 boy olur dediler sen kullanınca da aynı şeref kullanınca da aynı oluyor işte sonuç

sana yardım eden başında duran insanlara da terbiyesizlik yapma karşılığını ağır ödersin sana sölüyorum tekrar .

öle sahtekarlıkların peşinde koşma gel efendi gibi gene dene geç yada geçil ama ağlama
şerefe ben dün aksam konustum . orda gaz kestiysem bi tehlike vardır dedi hayır kanka yoktu dedim boştu en son deneme dedim yada araba bitmiştir ben gaz kesmem dedi ki bence de doğru söledi gaz kesmedi belki de biz yanıldık araba bitmiştir

28 EE 106
03-10-2011, 22:50
benım paylştıgım konuyu dıkkatlı oku derım cdc70 :) bn roll kovalyan adam dıldım bunu herkste blıyor yenı yenı zmanlada hersy gayt gusel olucak ;)

cdc70
03-10-2011, 22:51
videolardaki ettiğimiz küfürler önümüzde salak salak 2 kere üstümüze kıran bi minibüsçüye
terbiyesizlik yok kimseye karşı o marea ve minibüse var :D

cdc70
03-10-2011, 22:54
benım paylştıgım konuyu dıkkatlı oku derım cdc70 :) bn roll kovalyan adam dıldım bunu herkste blıyor yenı yenı zmanlada hersy gayt gusel olucak ;)

yeni olduğunu sölemeye gerek duyma zaten herkez biliyor senin yeni yeni araba kullanıyor olduğunu kendini geliştir arabanı geliştir öle gel sahtekarlıkla gelme kilo farkı olan video koyupta tek tek deneme yazma

bu işlerde yenisin bari az terbiye takıl sana yardım eden biziz videolarda önümüzde ki minibüs 2 kere yolumuzu kesti ona küfür ettik sende dikkatli izle

az önce de karşındaydım ayrıca sana küfür ettiğimi düşünüyorsan gelip sorardın bana yada birşeyler yapardın .tech turkeyden yorum yapmazdın ee eee harbi den sana eee ee uyu sen azıcık büyümen lazım
plakan tam sana uyumlu olmuş böle davranmaya devam edersen

28 EE 106
03-10-2011, 23:09
yeni olduğunu sölemeye gerek duyma zaten herkez biliyor senin yeni yeni araba kullanıyor olduğunu kendini geliştir arabanı geliştir öle gel sahtekarlıkla gelme kilo farkı olan video koyupta tek tek deneme yazma

bu işlerde yenisin bari az terbiye takıl sana yardım eden biziz videolarda önümüzde ki minibüs 2 kere yolumuzu kesti ona küfür ettik sende dikkatli izle

az önce de karşındaydım ayrıca sana küfür ettiğimi düşünüyorsan gelip sorardın bana yada birşeyler yapardın .tech turkeyden yorum yapmazdın ee eee harbi den sana eee ee uyu sen azıcık büyümen lazım
plakan tam sana uyumlu olmuş böle davranmaya devam edersen

tenezur bıle etmedım ;) sahtekarlık bsı yok dıer vıdeolrda mevcut :icon_tup:

cdc70
03-10-2011, 23:19
tenezur bıle etmedım ;) sahtekarlık bsı yok dıer vıdeolrda mevcut :icon_tup:

ben sana tenezzül etmediğimden zaten sen hala böle sağlam bi şekilde konusuyorsundur bundan emin ol

biz gene adam gibi sana yardım ettik sen nankör adam oldundan anlamazsın bazı şeyleri

28 EE 106
03-10-2011, 23:22
o yuzden vıdeorı böle yorumladın facede goremedgım dıer yuznde mı var;)

cdc70
03-10-2011, 23:25
o yuzden vıdeorı böle yorumladın facede goremedgım dıer yuznde mı var;)

ben herkez görsün diye herkezi etiketledim zaten şeref dahi söledim videolara bak diye

he seni sildim facebookdan cok oldu ondan sen geç gördüysen yapıcak birşey yok

ben adam olmayan kanı bozuk insanlrı faceden siliyorum

28 EE 106
03-10-2011, 23:28
fark etmemşim bıle ;) konuyu kaptyorum yıne denerım yc ıle altını cızerek soyluorum;)

gökan
03-10-2011, 23:30
Kendı kendınızı resıl etmeyın bence arkadaslar guzelce denyın tekrar koyun

trendseref
03-10-2011, 23:33
samet!!beni bilenler zaten kafasında kendi yorumlarını yapmştr...o yüzden buraya satır satır yorum yazmyrum....konuyu uzatmayın.....

cdc70
03-10-2011, 23:38
o zaman gelirsin gene denersin inş geçersin de dünyan yıkılmaz tekrar

şeref sen kime ne anlatmaya calısıyorsun biz seni biliyoruz kardeşim sen otur oturdun yerde bilmeyenlere gerek yok
senlikde bi durum yok . faceden konustuk dün gece zaten konu kapandı ama techturkey böle kilo farkı olan video koyulunca yapıcak bırsey bırakmıyorlar bize
neyse uzatmaya gerek yok değmez

cdc70
03-10-2011, 23:40
Kendı kendınızı resıl etmeyın bence arkadaslar guzelce denyın tekrar koyun

göki konuyu kapadık aracı kullanan şerefle konustuk gaz kesmemiş biz öle düşündük söledi ne oldunu bizde anlaştık konu kapandı zaten.

bu aksam bi bakıyoruz 140 kilo adamla 60 kilo adamın videosunu koyuyorlar ondan sonra brde tech turkey koyuyorlar

neyse byes göki