Orijinalini görmek için tıklayınız : 9 Ekim Kıbrıs Drag Org.
Bu haftasonu 2011'in son org. deniliyor, kıbrısta olan arkadaşlarla toplanabiliriz isterseniz. Drift ve Drag org. olucakmış rumdan 1 2 tane iddalı araç gelicekmiş duyumlara göre ortalık şenlenicek. Varmı gelicek olan siteden?
alp1903
Rman
Burak VTEC
ethm
MrC (kendisi gelince yazar şimdiden onu yazayım)
sleeper
alpeRS
Dr.Type R
Ekle beni Atak yerimi ayır :D
Siteden ethm ve oral arkadasim gelir mutlaka
hadi bee 9 unda geliyorum bende ters oldu Alp.biz bi org yapariz olmassa kanatci haydar falan hesabi yine ;)
Ümit kesinlikle yaparız tekrar bi org. :)
Burak VTEC
04-10-2011, 19:43
Ben geliyorum abi :)
bnde gelıyorum +5 detayları özel msj atarmısın
tamamdır ilk mesajda yazdım isimleri bir yerde buluşup öylemi gidelim yoksa alandamı buluşalım?
Burak VTEC
05-10-2011, 20:17
Alanda buluşmak daha kolay olur abi.Yer ve saat belirleyelim bence.
Tamam o zaman pistte telefonlaşırız telefon numaram var dimi sende?
Burak VTEC
06-10-2011, 00:31
Evet var abi değişmediyse.
Bendeki numaranın son 3 rakamı 655; doğru mu?
pazar bende gelecegım telefonu olan pm atsın. Tanışalım
öm. atıyorum şimdi
yarış pazar günü olucak arkadaşlar
yarış nerede bilmiyorum ancak ben UKÜ'deyim. Lefkoşa'dan gidecek var mı? Varsa beni alabilir mi?
sıfırbeşyüz33-846-ellidokuz-yirmi---- Buğra.
bu cemsa yakındogunun yanındakı yer mı?
Buarada numaram 0533 sekizyüzseksendört 69 04 Selim
Ben 11' gibi orada olacagım arasır bulusuruz
benide yazar mısınız listeye
0548 823 32 12
Arkadaşlar, 11gibi alanda olucaz telefonlaşıp bulusuruz orada. Dua edin yagmur yagmasın :)
Burak VTEC
09-10-2011, 01:10
Ben güzelyurttan geleceğim, dolayısıyla geç geleceğim büyük ihtimalle.
Eğer lazım olursa diye telefonum:
0533 8yüzyetmişbir 6869
Burak VTEC
09-10-2011, 18:41
Saat 12:20-16:40 arası alandaydım ama Alp'in telefonunu yanlış almışım ya da verdiği numarada hata var; dolayısıyla buluşamadık.Artık başka bir buluşmada görüşürüz.
Evet kusura bakma yanlış yazmışsım sana :( Siteden sadece 1 arkadaş geldi yanımıza. Tribündeydik pistin kenarındaki en sag tarafta tepede. Biraz kızardik 11den 4.30 a kadar pistteydik :) 4 6 araba haricinde pek bişiy yoktu. Günün en güzel kısmı Cemsaya gidiş yoluydu 13 14 Subaru güzel gazladık :)
Burak VTEC
09-10-2011, 23:25
Tribün tarafına geldim ama göremedim demekki baya kalabalıktı çünkü. Bi ara Mürsel abinin arabasının yanında durdum ama gelen giden olmayınca kapalı tribünde oturacak yer buldum oradan izledim yarışları.
Okula dönerken de senin arabayı 2 defa gördüm biri Yakın doğuya dönüşten geniş caddeye çıkarken önde 2 yanlayan rx-8 arkada motorlarla, birde terminalin orada iş bankasının önünden geçerken.2ncisinde bağırdım ama duyuramadım sesimi racing ler sağolsun :D
Yok ya ben arabayı Mürselin evinin oraya park ettim götürmedim, Subaru ile katıldık bu sefer org. topluca gidilicegi için bende görüntüyü bozmak istemedim :)