PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 98 vti ecu problemi !!!

samet54
04-10-2011, 10:44
merhaba arkadaslar 98 vti aracımızda ilk öncelikle kesiklik ve hemen ardından stop edip çalışmama gibi bir sorun ortaya çıktı. aracı yetkili servise götürdük aracın ana role bozuk oldugunu söylediler;roleyi değiştirdik ve sorun yine devam etti ardından tekrar servise götürdük bu seferde distribütör un arızalı oldugunu söylediler onuda değiştirdik :D ve sorunumuz yine devam ediyor bu seferde servis beyinin arızalı oldugunu söylüyor kafayı yemek üzereyiz :D aracımızın sorunu ne olabilir başından böyle bir hadise gecen varmı arkadaslar yardımlarınızı bekliyoruz konu ile ilgili .... herkese iyi forumlar...

by_hayali
04-10-2011, 11:08
arıza lambası yanıyormu?

KMR2-GT
04-10-2011, 11:25
kesıklık tps sensoru yada o2 le ılgılı olabılır.dsbrıtoru degısınce stop etme olayı duzeldımı

ARDA_E
04-10-2011, 11:51
Tps sensörü keser ve hemen stop eder..

Tps ye giren kabloları kontrol edin herhangi bir kopukluk vs olabilir.Yoksa sensörü değişerek deneyin.

fatihcakin
04-10-2011, 12:35
Servise bakya değiştirde değiştir ohh bulana kadar değiştir anasını satıyım :D

samet54
04-10-2011, 13:16
arıza lambası yanıyormu?

yok hayır yanmıyor

samet54
04-10-2011, 13:17
kesıklık tps sensoru yada o2 le ılgılı olabılır.dsbrıtoru degısınce stop etme olayı duzeldımı
aracı servisten aldık deniyorduk yine tekrar stop edip çalışmamaya basladı

samet54
04-10-2011, 13:18
Tps sensörü keser ve hemen stop eder..

Tps ye giren kabloları kontrol edin herhangi bir kopukluk vs olabilir.Yoksa sensörü değişerek deneyin.

bir söyleyim ustalara o zaman ona da bi baksınlar ...

samet54
04-10-2011, 13:19
Servise bakya değiştirde değiştir ohh bulana kadar değiştir anasını satıyım :D
sorma kardeşim yaaa valla elek ettiler biizi ama şimdi alıcaz distribütör ün parasını öyle yağma yokk...

chare
04-10-2011, 13:52
o yetkili servise birdaha uğrama.

ne alaka yaa hemen beyin bozuk demek yaaa. saçma sapan iş yapıyorlar. bi sürüde parça değiştirtmişler. ohhhh valla :D

krscan
04-10-2011, 14:20
Benim opel vectra'da ilk marşı basıyodum uzun süre almıodu sonra tekleyerek çalışıyordu ve sonra stop ediyodu sonra tekrar basınca alıyordu uzun süre böyle dewam etti bulamadık sorunu sonra bigün araç cok cok zor calısmaya basladı bi ustamız saolsun sorunu kasnak sensöründe oldugunu buldu degiştirdim kurtuldum bu tps sensörü dedikleri o mu deil mi bilmiorum ama benim kasnak sensörü degişince sorun kalmadı.. Umarım sende en kısa zamanda halledersinn..

samet54
04-10-2011, 18:21
o yetkili servise birdaha uğrama. ne alaka yaa hemen beyin bozuk demek yaaa. saçma sapan iş yapıyorlar. bi sürüde parça değiştirtmişler. ohhhh valla :D
önce ana role dediler değiştirdik arıza devam :D sonra distribütör dediler onu da değiştirdik yine arıza devam ama alıcaz parasını malzemelerin sıkıntı yok ;) parayı sokakta bulmuyoruz bugün honda türkiye ye şikayetimizde de bulunduk ...artık bi çözüm bulurlar herhalde :D

samet54
04-10-2011, 18:24
Benim opel vectra'da ilk marşı basıyodum uzun süre almıodu sonra tekleyerek çalışıyordu ve sonra stop ediyodu sonra tekrar basınca alıyordu uzun süre böyle dewam etti bulamadık sorunu sonra bigün araç cok cok zor calısmaya basladı bi ustamız saolsun sorunu kasnak sensöründe oldugunu buldu degiştirdim kurtuldum bu tps sensörü dedikleri o mu deil mi bilmiorum ama benim kasnak sensörü degişince sorun kalmadı.. Umarım sende en kısa zamanda halledersinn..
sorma yaa dedik serviste yaptıralım paramızla rezil olduğumuzamı yanalım arabamızla olur olmaz yerde kaldığımızamı yanalım bilmiyorum inşallah bizde biran evvel hallolmasını istiyoruz yoksa gazetelerde yanan bir vti ve adapazarı honda falan değişik bişeyler olacak gibi :D

stlegal
04-10-2011, 18:24
düzgün bir yerde arıza tespit cihazına bağlıyıp değerleri kontrol edin işi bilen biriyse aynı gün içerisinde işinizi ha etmesi lazım bu kadar zor değil..

---caner---
04-11-2011, 16:33
lastikler iniktir demedimi servis :D

vtecturbo
04-11-2011, 20:28
tesisat......