Orijinalini görmek için tıklayınız : Cadillac Escalade Hybrid????
Designer
04-10-2011, 15:48
Bugun caddede gordumde bi tane hybrid yazıodu yanında baktım netten hakkaten cıkarmıslar yanımdakı arkadasta 60km/s hıza kadar hybrid o dedi varmı bilgisi olan araçla ilgili range lerin pabucu dama atarmı sizce bu Cadillac Escalade Hybrid Şimdi Çift Motorlu (http://www.elektrikliarabam.net/cadillac/cadillac-hybrid-araba-modelleri/cadillac-escalade-hybrid.html)
Evet bayadır var ama Range in papucunu dama atması söz konusu olamaz.. Kim bakıcak o araçların motoruna burda..
Hiç bir şey olmaz yine eşek gibi yakıyor.
Yıllardır Tarkan da Chevrolet Tahoe Hybrid var..
Piyasada arttı mı? Artmadı..
O arabaların akaryakıtla aynı performansı alabilmesi için nükleer santral lazım batarya falan değil.
tdipower
04-10-2011, 15:55
bir arkadaşımda vardı çok yakıyor diye sattı porsche aldı :D
İlla Hybrid fantezisi olacaksa S400 Blue-Hybrid iyidir. Parasıda iyidir orası da ayrı. :D
Designer
04-10-2011, 15:59
Valla param olsa ne range ne q7 gider escalade alırım ama ***** benzin gordum heycan yaptım aha hybrid ckmış die kursagmda kaldı şmdi :D
cok yavas bi araba memnun degiller
redbaron
04-10-2011, 17:42
hibrid cok uzun zamandır var.gecen bi arkadasım aldı satmak icin, bindim bi turladık muhtesem birsey.kamyon yüksekliginde herkes donup size bakıyor.acılan basamak ilgimi cekti.ama o kadar motor olmasına ragmen hala oldukca hantal bir arac ,sasırdım yani.ayrıca hafif gaza basıldıgında hic motor calısmıyor hafif bir ses supercharger sesi gibi bir emis sesi dip gazda motor calısıp devreye giriyor.Rangelere yine kafa tutamaz cünkü 6.2 motor senelik 15bintl vergisi var.Ayrıca oldukca ekonomik oldugunu soyledi arkadasım.kendisi sakin arac kullanır.60-70 e kadar hic benzinli motor calısmıyor ve bir depo yani 400tl ye 1100km yol gittigini soyledi (sehir ici).
Designer
04-10-2011, 17:56
vergisi dışında gayet hesaplı yani hmmm...zaten oyle bi arabaylada hız yapılmaz ilgi ceke ceke sov yapa yapa artist dede spec :D
o arabayı alıcan, 22lik, pilay tenceresi gibi krom jantları takıcan, beyaz kürkünü giyip öyle gezecen :D
Burak-Akın
04-10-2011, 18:08
yakıtta fazla bi oynama olacagını sanmıyorum :)
Öle arabamı olur ya benzinle calısmadıktan ne anlamı olcak :)
turbo&quattro
04-10-2011, 18:23
Burad heryer hybrid dolu ve cok yakin bir arkadasimda lexus h250hs var. Surekli kullaniyorum,hicbirsey yakmiyor ama performans yerlerde. Yakit tasarrufu icin alinabilir ancak benzinli gibi performans beklemek yanlis olur.
altımda olucak 6litre v8 arac ben o motor sesini duymadan elektrikle sessiz gidicem oylemi almam daha iyi :D
bi aracın yıllık vergisine 12bin tl veren zaten yakıtını düşünmez :)
Designer
04-10-2011, 20:09
vergi haricinde 12 bin + bi 20bin de benzin parası olursa bence duşunur onu alan :D hem sureklı hybrid deiğil ki arac 60km hıza kadar hybrid motorla gidio şehir içi tıngır mngır göstere göstere gtmek isteyenlere :D