Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : e36 cabrıo yada e 36 coupe

pesimist206
04-10-2011, 23:01
Allah kısmet ederse yakın zamanda bu ıkı aractan bırını almayı planlıyorum aralarındakı fıyat farkı cok onemlı degıl 3.20 manuel olsun ıstıyorum sadece sormak ıstedıgım sızce yol tutus guvenlık agırlık vs vs artısı eksısı nedır sız olsanız ne alırdınız ve e36 alırken nelere dıkkat etmelı bılgısı olan varsa paylasabılırse sevınırım :) sımdıden tesekkurler...

turco_013
04-10-2011, 23:36
bence herzaman cabrio gitmesin ama cabrio olsun tabi coupeye göre biraz daha ağır kalacaktır takla barları vardır. ben birlerden duymuştur o takla barların 1 tanesi 150kg falan diye ikisi 300kg büyükbir ağırlık.

EREN34
05-10-2011, 00:34
Cabrio yaklasik 150 kg ksdar daha agir coupe dan. arka kisimda 10 15 cm kadar daha dar. coupe ile 4 kisi uzun yol ok ama cabrio ile zor. motor yuruyen ayni. cabrio tente dalgasi ***** sorun sikintiya musait.

h.guroglu
05-10-2011, 07:52
cabrio la coupe arasında yakıt farkı çok olacaktır çünki cabrio daha ağır ama aynı motorlar ardır doğal olarakta coupe cabriodan daha seri olaacktır aynı zamanda daha az yakacak tır ama 20 yerine 25-28 düşünmelisin hem yakıt olarak daha az yakarlar hem bastınmıda yürür makinalar.

gelelim nelere dikkat edeceğin konusuna

öncelikle coupede benim olmazsa olmazlarım recaro ve sunroof tur öncelikle donanım olarak bunların olmasına dikkat et satarkende elinden rahat çıkar bmw de aranan demirbaş özelliklerdir

özellikle motor kompresyonunu ölçtür alırken en kötü ihtimal motor yapmaya kalksan en az 3000 gibi bir rakkam çıkar cebinden elektroniği kurcalanmamış olmasına dikkat km pek önemli değildir bmw de standart motorları 400 bin üstü devirdiğini biliyorum ama kullanımlada alakalıdır tabiki

driftnolimit
05-10-2011, 09:19
cabrio düzgünse dünyanın en zevkli makinesidir. düzgün olmayanlarda araç içi tıkırtıları çok olur belli bi yerden sonra çileden çıkarsın ama gerçekten temiz bulursan hiç sorunsuz binersin.
Coupe de sunroof çok önemlidir. Onsuz olmaz.

Görkem
05-10-2011, 11:22
belli yaşı geçmiş araçlarda cabrio ben olsam düşünmezdim,,,coupesi hem niyeyse bana daha bi albenili geliyo :) e36 güzel bi araç keyfili uzun süreler binilir ......................

SekoLive
05-10-2011, 11:44
güzel bi coupe almanı isterim mert :)

rdmmm
05-10-2011, 17:58
daha önce e36 m3 ve e36 320 cabrio kullanan birisi yazmıştı galiba bu forumdaydı. 320 cabrio, coupe m3 kadar yakıt yakıyor demişti. bence cabrio 328 falan almaya çalışın

samet_61
05-10-2011, 18:02
daha önce e36 m3 ve e36 320 cabrio kullanan birisi yazmıştı galiba bu forumdaydı. 320 cabrio, coupe m3 kadar yakıt yakıyor demişti. bence cabrio 328 falan almaya çalışın

aynen oyle..

cembozbey
05-10-2011, 18:07
cabrio yasam tarzıdır =)

eser
05-10-2011, 18:49
Cabrionun tadi baska kardesim sizden bide cabrio bekliorum ;)

Emre Akçay
05-10-2011, 19:10
Gazlamaksa coupe , keyif ise cabrio bence. Tente açılınca kavak ağacı gibi geliyor ayrı dava :)

boranaydogmus
05-10-2011, 20:11
Nacizane fikrim: Tek kapı olduktan sonra üstü de açık olsun. Yani tabiki cabrio. Ama cabrio hariç hangi bmw'yi alırsanız alın sunroof olsun Bmw için çok büyük bir artıdır.

pesimist206
05-10-2011, 23:04
Cabrionun tadi baska kardesim sizden bide cabrio bekliorum ;)

bakalım eser abıcım ınsallah:) bu sefer basmaya gelırım yamacına :D

cabrio la coupe arasında yakıt farkı çok olacaktır çünki cabrio daha ağır ama aynı motorlar ardır doğal olarakta coupe cabriodan daha seri olaacktır aynı zamanda daha az yakacak tır ama 20 yerine 25-28 düşünmelisin hem yakıt olarak daha az yakarlar hem bastınmıda yürür makinalar.

gelelim nelere dikkat edeceğin konusuna

öncelikle coupede benim olmazsa olmazlarım recaro ve sunroof tur öncelikle donanım olarak bunların olmasına dikkat et satarkende elinden rahat çıkar bmw de aranan demirbaş özelliklerdir

özellikle motor kompresyonunu ölçtür alırken en kötü ihtimal motor yapmaya kalksan en az 3000 gibi bir rakkam çıkar cebinden elektroniği kurcalanmamış olmasına dikkat km pek önemli değildir bmw de standart motorları 400 bin üstü devirdiğini biliyorum ama kullanımlada alakalıdır tabiki

detaylı anlatımınız ıcın tesekkurler :)

güzel bi coupe almanı isterim mert :)

ınsallah abıcım :) yrn saat 2 den sonra benı arayabılırsen su yarım kalmıs olan ısımızı halledelım ben arayamıyorum cnku senı sırket numaranı kaydetmısım :)

dıger yorumlar ıcınde tek tek tesekkurler :) su an yakıt konusu bıraz kafa karıstırdı onun dısında sanırım hatları duzgun bır cabrıo ya daha yakınım eger ıstedıgım gbı bır arac bulamassam veya yakıt konusunun basıma dert olacaga benzıyorsa duzgun bınılmıs toplu duran yuksek hacımlı bı coupede olabılır :)

AhmetKaratay
06-11-2016, 20:49
Konuyu hortlatıyorum , 38-43 bin lira bütçe ile e36 328 Cabrio bulunabilir mi? Veya o paraya e46 coupe mi alınmalı? Tavsiyeleriniz nedir

darkmoon
06-11-2016, 20:58
bir arkadaşımın kardeşine cabriosunu çok aramışdık e36 cabrionun nın temizini bulmak çok çok zor.. olanlarda astronomik fiyatlar istiyor.. uğraşıcaksan cabrio al uğraşamam diyorsan nispeten coupelerde temizi daha fazla var..