Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Polo Gti Revo & Opel Insignia Opc Sport Tourer

Cupra03
05-10-2011, 12:15
Selam arkadaşlar,

Nihayet komşum ile önce tanıştık sonra gazladık:) Ali kardeşim tam benim kafadan çıktı.Çok erken saatte çıktık fazla trafik vardı.Genede az çok fikir sahibi olduk.Tahminimden hızlı çıktı opc.Gerçi 1.4 okadar çabuk şişiyorki 2. denemede gidecek hali kalmadı:)

Insignia duruşu olsun sesi olsun hakikaten yıkılıyor.Ali'de hakkını veriyor,virajlarda gazlamalar felan fena.

Ben hem video çekim hem konsantre olim derken pek başarılı olamadım.Video için kusura bakmayın,en iyi yakaladığım video bu.0 dan kalkıyoruz 4. vites sonuna kadar gazlıyoruz.Başka bir akşam birkez daha çıkıp daha iyi çekimler yaparız.Roll tozunu yuttu bir kere Ali:D

EZER geçer diyen arkadaşlara şunu söylemek istiyorum,ezmek felan yok,tabiki üst süratlerde geçeceği zaten kesindi ve geçti.İntercooler ve egzost ile daha keyifli olur denememiz.Stage 2 ile bir kez daha deneriz ilerleyen zamanlarda.

Anlayışı ve samimiyeti için Ali'ye teşekkürler.Aracına Maşallah.Beni geçmesinin asıl sebebi o gömlek:D Sırada kim daha hızlı mangal yapar var:D Bu arada o nasıl ikiye atmak öyle caarrttt,ve gazdan çekmeden vites atmak heee:))

polo gti &opel insignis opc - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/img0340mov_2322478.htm)

Ramcho®
05-10-2011, 12:24
çok iyi tutunmuş polo gerçekten.....intercooler ve egsoz la sanırım belirli bi sürate kadar polo önde olur...

lnd_samet
05-10-2011, 12:37
tek başınıza hem araba-hem kamera
aman haa.

BMK TypeR
05-10-2011, 12:40
Maşallah aykut abi:) iyi yürümüşsün

Cem.B
05-10-2011, 12:40
bu insignia station mı yaw

by serçe
05-10-2011, 12:42
maşallah daha iyi videolar bekliyoruz ...

MECOO
05-10-2011, 12:46
Her iki aracada maşallah. Ufak tefek eklemelerle GTI öne geçer kesin.

mertk
05-10-2011, 12:48
Video yu izlemedim ama kirmiziysa opc atakoy opelde :) gazdan ayagini cekmeden vites atisini herkez anlatiyordu:) station meshur:)

OPC 5000
05-10-2011, 12:59
arkadaslar slm, butun arkadaslara alakalarından dolayı tesekkur ederım,aykut kardesım cok ıyıydı ama ezılmese de yıne de ıyı ıs cıkardı :D ,yalnız soylemeden gecemeyecegım koydugu vıdeo onun en ıyı kalkıs yaptıgı vıdeo dur :) :) :)

VoodooRush
05-10-2011, 13:07
arkadaslar slm, butun arkadaslara alakalarından dolayı tesekkur ederım,aykut kardesım cok ıyıydı ama ezılmese de yıne de ıyı ıs cıkardı :D ,yalnız soylemeden gecemeyecegım koydugu vıdeo onun en ıyı kalkıs yaptıgı vıdeo dur :) :) :)

:) Foruma hoşgeldiniz. Üyelerimiz bölümünde kendinizden bahsederseniz de iyi olur. (http://www.techturkey.com/forum/uyelerimiz/)

douu
05-10-2011, 13:19
insignianın ses ne öyle ya :S aşık oldum :) güzel denemeler. ayagınıza saglık. mangal videolarını da bekliyoruz. :):):)

Cupra03
05-10-2011, 13:24

:D:D:D Hoş geldin.Rölantiden kalkıyorum bu videoda:)Launch control olsa daha iyi olur kalkışı.
Başka bir akşam biraz daha geç çıkalım,yol daha müsait olsun daha iyi video çekelim.O ağarlığa rağmen oldukça iyi opc,beni baya şaşırttı.

Yaş 41 ne yaa:)

OPC 5000
05-10-2011, 13:35
ben bıraz teknolojı ozurluyum de sıteye kuzen uye yaptı 41 yazmısss.36 olucak pardon.

aykut abı lutfen dogruları yazalım,daha ılk kalkısta senı aldım 145 e kadar basa bas,ve o gazla 251 gordum,ve yan yana gelıp hadı bır daha deneyelım dedıgımde sen benım arac sımdıden sıstı bıle dedın.10 dk bekledık sıgara molası falan...sonra 4 veya 5 kalkıs daha yaptık hepsınde aldım senı,ıstedın vakıt butun arkadasları davet edelım,kararı onlar versın,hem sen kamerayla falan ugrasmazsın:):):)

Cupra03
05-10-2011, 13:41
ben bıraz teknolojı ozurluyum de sıteye kuzen uye yaptı 41 yazmısss.36 olucak pardon.

aykut abı lutfen dogruları yazalım,daha ılk kalkısta senı aldım 145 e kadar basa bas,ve o gazla 251 gordum,ve yan yana gelıp hadı bır daha deneyelım dedıgımde sen benım arac sımdıden sıstı bıle dedın.10 dk bekledık sıgara molası falan...sonra 4 veya 5 kalkıs daha yaptık hepsınde aldım senı,ıstedın vakıt butun arkadasları davet edelım,kararı onlar versın,hem sen kamerayla falan ugrasmazsın:):):)

:) Ali ciğim zaten seni geçerim die bir iddam yoktuki benim.Ama hakikaten şişiyor napabilirim.İntercooler dan sonra tekrar deneriz satmaz isem eğer.Müsade ette geç be 2.8 arabayla:)Esasında şöyle doğru dürüst deneyemedik yol çok kalabalıktı.Tekrar deneyelim bir gece,kamerayı sabitleyim,konsantremi bozmasın:D

Cupra03
05-10-2011, 13:43
insignianın ses ne öyle ya :S aşık oldum :) güzel denemeler. ayagınıza saglık. mangal videolarını da bekliyoruz. :):):)

Bazı sabahlar garajda basıyor rölantide,sen birde o padırdamaları duysan:)

OPC 5000
05-10-2011, 13:45
aslan abım senı tanıdıgıma cok memnun oldum umarım dıger arkadaslarla da tanısma fırsatımız olur,amac senı kızdırmak:D hanı aksam uyuyamamıssın yaa,sabah telefonda oyle demısdın...:D

tolgakaynak
05-10-2011, 13:47
cok zevkli olduğu belli :D

Cupra03
05-10-2011, 13:50
aslan abım senı tanıdıgıma cok memnun oldum umarım dıger arkadaslarla da tanısma fırsatımız olur,amac senı kızdırmak:D hanı aksam uyuyamamıssın yaa,sabah telefonda oyle demısdın...:D

:D bir buçuk yıldır karşı karşıyayız daha yeni tanıştık.Ben cuprayı satınca dışladı bazı arkadaşlar beni,polo ile kaale almıyorlar.Bari senin sayende üst sınıfa gene terfi ederim:)Bir gün düzenleyeyim öyle bahçede tanışma sohbet,akşamıda gazlama günü havalar bozmadan,güzel olur.

uyudum yaa rahatalattın bana saplayarak:)

douu
05-10-2011, 13:56
Bazı sabahlar garajda basıyor rölantide,sen birde o padırdamaları duysan:)

çok özel bir araba gerçekten. Allah kazadan beladan esirgesin araç sahibini.

MiaMi
05-10-2011, 13:59
OPC 5000 Büyükçekmecede 2 defa gördüm aracını hatta bir tanesi ışıklarda homurdatıyordun :) çok geliyormusun çekmeceye,

OPC 5000
05-10-2011, 14:03
memnun olurum,ne de olsa sen benım beyaz ınsıgnıa yı sattırmıstın benı farklı goturerek...:)

OPC 5000
05-10-2011, 14:19
selam guzelsehırde oturuyorum o yuzden sık gormussundur,bırdahakıne durdur da tanısalım

OPC 5000
05-10-2011, 14:25
çok özel bir araba gerçekten. Allah kazadan beladan esirgesin araç sahibini.

eyvallah kardes allah cumlemızı korusun

OPC 5000
05-10-2011, 14:31
:) Foruma hoşgeldiniz. Üyelerimiz bölümünde kendinizden bahsederseniz de iyi olur. (http://www.techturkey.com/forum/uyelerimiz/)

hosbulduk kardes:)

MiaMi
05-10-2011, 14:56
selam guzelsehırde oturuyorum o yuzden sık gormussundur,bırdahakıne durdur da tanısalım

Ok tamamdır güle güle kullan araç çok güzel edirne taraflarında bir beyaz opc den bahsediyorlar STI ları bayağı üzüyormuş geçen Extreme Sound özhanın orda muhabbeti geçtide orda oturan birisi anlattı.

eleanor
05-10-2011, 15:32
gti çok iyi tutunmuş sanırım 150 lere kadar falan bastınız doğrumudur? ilk açtığınız konudada bu hızlara kadar önde olacağınızı bile düşünmüştüm ama yanılmışım demek insignia o kilosuna ramen ciddi yürüyor.her iki araç sahibinede maşallah Allah kazabela vermesin ikinizede

OPC 5000
05-10-2011, 15:53
gti çok iyi tutunmuş sanırım 150 lere kadar falan bastınız doğrumudur? ilk açtığınız konudada bu hızlara kadar önde olacağınızı bile düşünmüştüm ama yanılmışım demek insignia o kilosuna ramen ciddi yürüyor.her iki araç sahibinede maşallah Allah kazabela vermesin ikinizede

allah razı olsun ben de o kadar tahmın etmıyodum ama fena degıldı,cunkı aracım ancak 150 den sonra toparlıyo ve o zaman fena gıdıyo

Kakus
05-10-2011, 16:19

Hoşgeldiniz. Çok keyifli oldu yahu bu tanışma du rolling denemeleri falan. :D

Dip not: herkes diğer konudaki mesajlarını silsin. :D :D :D

levent
05-10-2011, 16:22
Hoşgeldiniz , maşallah bu arada OPC ye de GTi a da :)

Tayfun abi Edirne merkezde beyaz OPC hiç görmedim desem yalan olmaz :D

Onur1984
05-10-2011, 16:45
İki araç da çok güzel. Insignia gerek rengi gerek sw kasası ile beni daha çok büyüledi :) gidişine diyecek söz yok zaten.

Polo doğrusu beni epey şaşırttı, maşallah çok güzel ve keyifli gittiğini hissettiriyor videolardan...
Kazasız denemeler dilerim bundan sonra da :)

Cupra03
05-10-2011, 16:52

160 gibi bitiyor bu video ben 4 sonu gibiyim.Esasında sağlıklı bir deneme yapamadık,daha çok kenarda durup camdan cama sohbet ettik:)Benim aracımın şişme sorunu ile alakalı malesef fazla deneme yapamıyoruz ama gelde Ali beyi ikna et:D
Yakında daha sağlıklı denemeler olur inşallah.Şöle 50-230 felan.
Bu arada 80 de bastık benim en şişik halim ile,kafa bile çıkaramadım:p

997TT
05-10-2011, 16:59
Guzel deneme ancak sisme denilen sorun aslinda aracin kendini "korumaya" almasidir...
Bir cok 1.4 motorlar var yazilim ve DP li,5-6 kez ust uste basiyorlar ve hic sorun yok...
Yaziliminizi gozden gecirdin,sagliksiz olmus yaziliminiz.
Aksamlari hava 16-17 derece,bu olmasi iyi degil...

Cupra03
05-10-2011, 17:21
Guzel deneme ancak sisme denilen sorun aslinda aracin kendini "korumaya" almasidir...
Bir cok 1.4 motorlar var yazilim ve DP li,5-6 kez ust uste basiyorlar ve hic sorun yok...
Yaziliminizi gozden gecirdin,sagliksiz olmus yaziliminiz.
Aksamlari hava 16-17 derece,bu olmasi iyi degil...

Evet haklı olabilirsin.Örnek olarak Görkemin minisi ilede denemiştim.ilk deneme 5 sonuna kadar ben öndeyim,ikinci deneme 1 boy önümde üçüncü deneme 3 boy önümde:)

*AddO*
05-10-2011, 17:32
Maşallah.
Rolling yapılmadı mı?

Semii
05-10-2011, 17:37
uzunda OPC nin geçmesi kadar doğal bişi yok

ancak poloda çok ii tutunmuş valla

2 aracada maşallah :)

997TT
05-10-2011, 17:40
Arac sismiyor aslinda,isin dogrusu ecu araci korumaya aliyor...
Yazilimi gozden gecirin ve dogru set up da yuruyun,zamanla problem acicaktir cunku...

skaratas2
05-10-2011, 17:43
ben de insignianının erken ayıracağını tahmin ediyordum ama iyi yürümüş polo da. maşallah araçlara.

OPC 5000
05-10-2011, 18:17
160 gibi bitiyor bu video ben 4 sonu gibiyim.Esasında sağlıklı bir deneme yapamadık,daha çok kenarda durup camdan cama sohbet ettik:)Benim aracımın şişme sorunu ile alakalı malesef fazla deneme yapamıyoruz ama gelde Ali beyi ikna et:D
Yakında daha sağlıklı denemeler olur inşallah.Şöle 50-230 felan.
Bu arada 80 de bastık benim en şişik halim ile,kafa bile çıkaramadım:p

abi anlasılan sen sımdıden calısmalara baslamıssın sen ve ben ... 50-230 dıye bısey yok 0-287 :heyoo:

OPC 5000
05-10-2011, 18:20
Hoşgeldiniz. Çok keyifli oldu yahu bu tanışma du rolling denemeleri falan. :D

Dip not: herkes diğer konudaki mesajlarını silsin. :D :D :D

sagol kardes cok tesekkurler

DetailEF
05-10-2011, 18:21
Maşallah GTi başarılı :)

Cupra03
05-10-2011, 18:31
abi anlasılan sen sımdıden calısmalara baslamıssın sen ve ben ... 50-230 dıye bısey yok 0-287 :heyoo:

Değerli komşum,ben haddimi biliyor ve ayağımı yorganıma göre uzatıyorum:)Ama bir dahaki denemede söz senin 200 den sonra uzadığını çekmeye devam edeceğimki insanlar o güzel egzost senfonini dinlesinler:D
Ben kendimi tatmin ediyorum işte,sana az da olsa tutundum die nie hemen 280 leri karıştırıyorsun ki:)

OPC 5000
05-10-2011, 18:35
Değerli komşum,ben haddimi biliyor ve ayağımı yorganıma göre uzatıyorum:)Ama bir dahaki denemede söz senin 200 den sonra uzadığını çekmeye devam edeceğimki insanlar o güzel egzost senfonini dinlesinler:D
Ben kendimi tatmin ediyorum işte,sana az da olsa tutundum die nie hemen 280 leri karıştırıyorsun ki:)

aslan abım dun bana bugun sana yarın yıne bana... bosluk buldum yaa napıyım be abı...:):):)

typer46
05-10-2011, 19:08
Evet haklı olabilirsin.Örnek olarak Görkemin minisi ilede denemiştim.ilk deneme 5 sonuna kadar ben öndeyim,ikinci deneme 1 boy önümde üçüncü deneme 3 boy önümde:)

aykut abi maşallah aracına ve diger araca yazılım konusunu gelince sanmıyorum sadece yazılımda sıkıntı olcagını intercoler filitre kople eksoz methanol yap ondna sonra bu şişme problemleri kalkar ortadan,

WhiteCupra
05-10-2011, 19:56
iki aracada maşşallah aykut abi sanada ayrıca maşşallah ..:D:D

997TT
05-10-2011, 20:06
Sunu unutmamak gerek,sadece yazılımla şişmeden yuruyen GTI yada Ibıza Cupralar var,oyuzden yazılım sıkıntılı dıyorum...
Methanol-cooler ıle Stage atlarsınız ama bu kadar hemen motorun kendıne korumaya alması ıyı bır sey degıl...

emre_
05-10-2011, 20:14
maşallah araçlara ikiside çok çok güzel kazasız belasız binin abilerim :)
opc o kasayı bu şekilde uçuran motor üfff üffff :D
poloda çok iyi ama bencede yazılımsal bir sorun var diyorum bir güncellenme gerekiyor hatta değiştirilmesi gereken değerler var bence :)

997TT
05-10-2011, 20:20
Hatta farklı yazılımı olan bır GTIyada Cupra ıle deneyın 3-4 sefer,dogruyu bulursunuz...

efe_
05-10-2011, 20:28
Farklı yazılım olayı değil şahsimce , 1.4 motor turbo ve kompresörle besleniyor , kaput altınında çok havadar olduğunu sanmıyorum , rocco'lar içinde duymuştum aynı şişme olayını daha önceden...motor yapısı bence.

997TT
05-10-2011, 20:32
Cok fazla Rocco yada gti var sorunsuz yuruyen...
Eger yazilim fazla agresif ise bunlar oluyor malesef.
Dogru secim=Dogru sonuc

life is life
05-10-2011, 20:42
maşallah iki aracada, kazasız belasız..

kurtbil
05-10-2011, 20:54
masallah aykut abi ıntercooler sonrası daha ıyı olacaktır mutlaka :)

Arasts61
05-10-2011, 20:55
aslan abım dun bana bugun sana yarın yıne bana... bosluk buldum yaa napıyım be abı...:):):)

hoşgeldin,
ben de herkes gibi uzun zamandır bu denemenin sonucunu bekliyordum,
hatta bir ara umudu kesmiştim olmayacak diye.:)
videoları görünce 2 şey çok şaşırtıcı geldi,
0'dan kalkarken polo nun one atlamasını bekliyordum, ama 3 e atınca da senin aracın kopmasını, ikisi de olmadı.:)
poloda launch kontrol olmaması ve rolantide kalkması çok olumsuz etkiliyor gibi, muhtemelen sen tam doldurup kalkıyorsundur.
bana sorarsan bu denemenin galibi polo sayılmalı, senin canavarla boyle baş edebilmek her arabanın harcı değil çünkü. burda baya baya dalga gecenler oldu polo ile ezer sonra da gecer filan dendi.
son olarak başka insigniacılar kendi forumlarında senin aracın gerçekten opc olup olmadıgını tartışıyorlar.
açıklık getirirsen araca ve speclerine soru işaretleri silinmiş olur.

Alper_
05-10-2011, 22:53
maşallah araçlara güzel deneme olmuş polo iyi tutunmuş :)

Cupra03
06-10-2011, 00:03
hoşgeldin,
ben de herkes gibi uzun zamandır bu denemenin sonucunu bekliyordum,
hatta bir ara umudu kesmiştim olmayacak diye.:)
videoları görünce 2 şey çok şaşırtıcı geldi,
0'dan kalkarken polo nun one atlamasını bekliyordum, ama 3 e atınca da senin aracın kopmasını, ikisi de olmadı.:)
poloda launch kontrol olmaması ve rolantide kalkması çok olumsuz etkiliyor gibi, muhtemelen sen tam doldurup kalkıyorsundur.
bana sorarsan bu denemenin galibi polo sayılmalı, senin canavarla boyle baş edebilmek her arabanın harcı değil çünkü. burda baya baya dalga gecenler oldu polo ile ezer sonra da gecer filan dendi.
son olarak başka insigniacılar kendi forumlarında senin aracın gerçekten opc olup olmadıgını tartışıyorlar.
açıklık getirirsen araca ve speclerine soru işaretleri silinmiş olur.

Evet okudum bende insigniateam adlı sitede yazılanları.DiaDavidoff nicli arkadaş 'boş muhabbet,konuyu açan arkadaşın hiç birşeyden haberi yok ' demiş:)O araba opc değil Türkiyede yok demiş,yaşı 26 bu arkadaşın.Hemen altında cekY nicli bir diğer ardaşta plakaya kadar yazmış ve kalkışta gti alır uzunda opc üzer demiş.Yaşı 17:DBu işler yaş ile alakalı değil demekki:)
Ali senin canavarın opc olduğuna inanmamış insigniacılar:)Bir sabah sadece egzost sesini kaydedimde o siteye yükleyeyim:D

Arasts61
06-10-2011, 00:20
Evet okudum bende insigniateam adlı sitede yazılanları.DiaDavidoff nicli arkadaş 'boş muhabbet,konuyu açan arkadaşın hiç birşeyden haberi yok ' demiş:)O araba opc değil Türkiyede yok demiş,yaşı 26 bu arkadaşın.Hemen altında cekY nicli bir diğer ardaşta plakaya kadar yazmış ve kalkışta gti alır uzunda opc üzer demiş.Yaşı 17:DBu işler yaş ile alakalı değil demekki:)
Ali senin canavarın opc olduğuna inanmamış insigniacılar:)Bir sabah sadece egzost sesini kaydedimde o siteye yükleyeyim:D
sitenin admini yazmış opc diye. zaten renginden bile biliyorlar opc olup olamayacağını.
diadavidoff da itiraz etmemiş zaten opc denildikten sonra.
sonuç olarak bu araç şu an kaç ps.
325 ps stok halı mı? ve ayrıca 4 çeker bir araçla nasıl kalkıyor polo hiç sarmadan şaka gibi. launch kontrol olsa sarar ve daha kotu mu olur acaba?:beuj:

CeM öZeR
06-10-2011, 01:28
Aykut abi aracı S'de ESP kapalı sol ayağını frenden çektiğin gibi sağ ayağını dip gaz kökleyerek mi kaldırdın? En iyi öyle çıkıyor ölçümlerde bir dene istersen. Birde setup yüklensin öyle deneyin. Bu şekilde şişmesi normal :)

HondaMZS
06-10-2011, 02:49
Polo çok başarılı, bundan sonra da daha iyi olmasını dilerim. Tebrikler

onur_S
06-10-2011, 12:03
Farklı yazılım olayı değil şahsimce , 1.4 motor turbo ve kompresörle besleniyor , kaput altınında çok havadar olduğunu sanmıyorum , rocco'lar içinde duymuştum aynı şişme olayını daha önceden...motor yapısı bence.

benim araba bile şişmiyo la o niye şişsin :D ,2 araba denedik ecufast var arkadasta bende ps var,ecufastta fan ayarlamıslar ekstradan gazladınmı acıyo hemen,birde superchips denildi ama revoda olabilir tam bilmiyorum süpheliydi baska bi a3 le denedim o şişmişti ama.sanırım basınc odaklı yazılım o da şişiriyo tabi

RcK4MiL
06-10-2011, 15:05
Hemen aklıma RS4 ler geldim. Maşallah. Hızlı aile babaları spec :)

abdullahçöllü
06-10-2011, 15:25
bir süredir takip ettiğim bi konuydu.. öncelikle forum a hoşgeldiniz.. video yu keyfle izledim. opel in 1.6 t olduğunu düşünerek ilk başta helal olsun ne gidiyoo bee demiştim..:) ancak değilmiş sanırım.. polo ii tutunuyor gördüğüm kadarıyla diyorum şimdi..:) bu konuyu takip etme nedenim 1998 de yan komşumun da otomobil merakının olduğunu bilip 3 ay sonra ancak tanışmış olmamdı.. bu adamlar ne zaman tanışcak diye merak ettim doğrusu..

Cupra03
06-10-2011, 17:05
Aykut abi aracı S'de ESP kapalı sol ayağını frenden çektiğin gibi sağ ayağını dip gaz kökleyerek mi kaldırdın? En iyi öyle çıkıyor ölçümlerde bir dene istersen. Birde setup yüklensin öyle deneyin. Bu şekilde şişmesi normal :)

Yok direk rölantiden bastım:)

Hemen aklıma RS4 ler geldim. Maşallah. Hızlı aile babaları spec :)

Emin ol Rs den çok daha güzel duruşu sesi..

bir süredir takip ettiğim bi konuydu.. öncelikle forum a hoşgeldiniz.. video yu keyfle izledim. opel in 1.6 t olduğunu düşünerek ilk başta helal olsun ne gidiyoo bee demiştim..:) ancak değilmiş sanırım.. polo ii tutunuyor gördüğüm kadarıyla diyorum şimdi..:) bu konuyu takip etme nedenim 1998 de yan komşumun da otomobil merakının olduğunu bilip 3 ay sonra ancak tanışmış olmamdı.. bu adamlar ne zaman tanışcak diye merak ettim doğrusu..

Valla enteresan tabi evlerimizin arası 5 mt,ve 1.5 yıl sonra tanıştık:)

cagri
06-10-2011, 20:39
merhabalar, video için teşekkürler çok keyifli, tekrar tekrar izledim:D
5000'in OPC olduğuna baştan beri emindim, haksızda çıkmadım:D

Cupra03
07-10-2011, 11:15
merhabalar, video için teşekkürler çok keyifli, tekrar tekrar izledim:D
5000'in OPC olduğuna baştan beri emindim, haksızda çıkmadım:D

Keyif aldığınıza sevindim:)

Zaten opc miş gibi davranmakla elimize ne geçerdi anlamışta değilim,herkez,acab opc mi diye merak etmiş.Çin malı felan değil hakiki alman malı opc:D

Konuyu okuyan komşumdan en tez vakitte rövanş istiyorum:)

Cupra03
07-10-2011, 11:21
sitenin admini yazmış opc diye. zaten renginden bile biliyorlar opc olup olamayacağını.
diadavidoff da itiraz etmemiş zaten opc denildikten sonra.
sonuç olarak bu araç şu an kaç ps.
325 ps stok halı mı? ve ayrıca 4 çeker bir araçla nasıl kalkıyor polo hiç sarmadan şaka gibi. launch kontrol olsa sarar ve daha kotu mu olur acaba?:beuj:

Kendileride önce bu kırmızı sadece opc de var demişler,sonra yok yook normal insigniada da var demişler:)Konuyu takip ediyorlar,anlamışlardır kesinlik ile artık opc olduğunu.Belikide haklı olabilirsin launch control olsa dediğin gibi sarar muhtemelen,ama en azından 4 bin devir felan çevirip bassam daha iyi fırlar sanki,rölanti baya bozuyor işi:)
Ali'nin lastik havalarını indirip bir daha deneyeceğim:D:D:D

JOCCO
07-10-2011, 13:33
2 araca da maşallah.

(Keşke camı kapatsaymışsınız.) :D

cagri
07-10-2011, 16:05
Kendileride önce bu kırmızı sadece opc de var demişler,sonra yok yook normal insigniada da var demişler:)Konuyu takip ediyorlar,anlamışlardır kesinlik ile artık opc olduğunu.Belikide haklı olabilirsin launch control olsa dediğin gibi sarar muhtemelen,ama en azından 4 bin devir felan çevirip bassam daha iyi fırlar sanki,rölanti baya bozuyor işi:)
Ali'nin lastik havalarını indirip bir daha deneyeceğim:D:D:D

aslında insanların OPC olduğundan şüphelenmesinin sebebi piyasada çok OPC görünümlü 1.6T var:D Vectra C zamanında hiç OPC bodykit yaptıranı görmedim (OPC Line değil) ama Insignia'da durumlar değişti :) modifiyeyle uzaktan yakından alakası olmadığını söyleyenler bile arabaya ne yapsam diye düşündüğünü belirtiyor:D

renk konusunda, OPC renkleri sadece OPC'ye özgüydü ama son zamanlarda normal Insignia'lara da OPC renk seçeneklerini eklediler, (Arden Blue hariç) bu karar verileli fazla bir zaman olmadı.
o yüzden GF5000'in bu karardan önce satın alındığını bildiğimden renk üzerinden yorum yaptım. hadi rengi geçtim, koltuğunun Recaro olduğunu da görmüştüm.

yalnız Ali bey gerçekten zevk sahibiymiş. Opel'in en pahalı aracını satın almak kadar sedan yerine sw tercih etmek de Türkiye için alışılmadık birşey. ancak aracın düşkünleri ve otomobilde mantığa değil zevke bakanlar bu kararı verebilir bence.

Ali abi, chipli 1.6T ile OPC denemek isteyenler var, bu konuda ne dersiniz?:D

eleanor
07-10-2011, 16:48
opc insignia harici bir insignia zaten gti ile kalkıp bu denli kafa kafaya gidemez 150 lili hızlara kadar ki opc bile iyi gitmiş diyorum neden denilecek olursada 1. ve 2. viteste deli gibi sarıyor 18'' jantlarla ek olarak kapasitesi yetmez bu şekilde yürümesine 1.6 T lerin sonuç olarak 180 hp 1400 küsür kilo boş ağırlığı.opc nin 4 çeker avantaıjada var kalkışta bence denemeler tahminime yakın olmuş.gti da yapması gerekeni yapıp tutunmuş 180 den sonra da opc kopartır arayı diye düşünüyorum.gti ın şişmesi normal daha ziyade ona şişmek demeyelimde motor kendini korumaya alıyor diyelim daha doğru bi tabir olur.iki ap ayrı sınıf ve güzel deneme olmuş bence tekrar tebrik ederim iki aracı.

kelalper
07-10-2011, 18:00
Benim anlamadığım ilk açtığınız konuda 200 e kadar şöyle giderim böyle giderim diyordunuz. Daha 160 da film kopmuş. Arabanız kötü gitmiyor ama iki aracıda 0 dan rölantiden kaldırdığınız zaman olay sizin avantajınıza dönüyor çünkü 4 çekerin bütün avantajını yutuyorsunuz. 0 dan devirli kalkılsaydı ya da roll yapılsaydı fark bayağı açılırdı.

VoodooRush
07-10-2011, 18:10
opc insignia harici bir insignia zaten gti ile kalkıp bu denli kafa kafaya gidemez 150 lili hızlara kadar ki opc bile iyi gitmiş diyorum neden denilecek olursada 1. ve 2. viteste deli gibi sarıyor 18'' jantlarla ek olarak kapasitesi yetmez bu şekilde yürümesine 1.6 T lerin sonuç olarak 180 hp 1400 küsür kilo boş ağırlığı.opc nin 4 çeker avantaıjada var kalkışta bence denemeler tahminime yakın olmuş.gti da yapması gerekeni yapıp tutunmuş 180 den sonra da opc kopartır arayı diye düşünüyorum.gti ın şişmesi normal daha ziyade ona şişmek demeyelimde motor kendini korumaya alıyor diyelim daha doğru bi tabir olur.iki ap ayrı sınıf ve güzel deneme olmuş bence tekrar tebrik ederim iki aracı.

Insignia'lar 1400 küsür kiloysa iyiymiş :) Benim Corsa 1300kg civarı yarım depoyla.

cem06
07-10-2011, 18:14
insignia 1500+ opc 1800+ kg bide esek olusu 19 20 inc jant
yalnız insignia 1.6t olsaymıs konulu olurmus :hahaha:

eleanor
08-10-2011, 09:09
insignia 1500+ opc 1800+ kg bide esek olusu 19 20 inc jant
yalnız insignia 1.6t olsaymıs konulu olurmus :hahaha:
1500+ yolcu ve 70 lt relik deposu dolu olnca geliyo evet. dediğin gibi konulu olurdu.ama roll de yani 100 + lı hızlarda 1.6t de varlıklı araç bence cüssesine göre gerçekten çok iyi gidiyor.dışardan bende baktığımda gitmez dediğim ara. yüksek hızlarda gayet başarılı.neyse konu 1.6T ye dönmesin konulu olmasın... :)seviyorum 1.6T mi üzülürüm:P

onur_S
08-10-2011, 09:23
insignianın sw siyle sedanı arasında güzel ağırlık farkı var diye biliyorum yamulmuyorsam

Cupra03
08-10-2011, 12:06
Benim anlamadığım ilk açtığınız konuda 200 e kadar şöyle giderim böyle giderim diyordunuz. Daha 160 da film kopmuş. Arabanız kötü gitmiyor ama iki aracıda 0 dan rölantiden kaldırdığınız zaman olay sizin avantajınıza dönüyor çünkü 4 çekerin bütün avantajını yutuyorsunuz. 0 dan devirli kalkılsaydı ya da roll yapılsaydı fark bayağı açılırdı.

Herzamanki gibi gene bol kese yapmışsın.

1-Daha 160 da film nerde ve nasıl kopmuş??

2-4 çekiş bir araba ile drag yapılıyor ve 4 çekerin avantajı olmuyor öylemi:p

3- 200 e kadar deneyemedik adam gibi,ama en kısa zamanda deneyip paylaşacağım.

4-lütfen ozamanda buraya yorum yaz,önceki konuda ezer geçer felan demiştin.

5-komple egzost ve cooler taktıktan sonra senide görmek isterim yanımda bir rol gecesinde:)Merak etme ben benzin konusunda sana destek olurum:)

Cupra03
08-10-2011, 12:08
aslında insanların OPC olduğundan şüphelenmesinin sebebi piyasada çok OPC görünümlü 1.6T var:D Vectra C zamanında hiç OPC bodykit yaptıranı görmedim (OPC Line değil) ama Insignia'da durumlar değişti :) modifiyeyle uzaktan yakından alakası olmadığını söyleyenler bile arabaya ne yapsam diye düşündüğünü belirtiyor:D

renk konusunda, OPC renkleri sadece OPC'ye özgüydü ama son zamanlarda normal Insignia'lara da OPC renk seçeneklerini eklediler, (Arden Blue hariç) bu karar verileli fazla bir zaman olmadı.
o yüzden GF5000'in bu karardan önce satın alındığını bildiğimden renk üzerinden yorum yaptım. hadi rengi geçtim, koltuğunun Recaro olduğunu da görmüştüm.

yalnız Ali bey gerçekten zevk sahibiymiş. Opel'in en pahalı aracını satın almak kadar sedan yerine sw tercih etmek de Türkiye için alışılmadık birşey. ancak aracın düşkünleri ve otomobilde mantığa değil zevke bakanlar bu kararı verebilir bence.

Ali abi, chipli 1.6T ile OPC denemek isteyenler var, bu konuda ne dersiniz?:D

Aynı aracın beyaz dizelide vardı 160 hp lik Ali de.Araba konusundaki zevklerinin dışında başka zevkleride var biraz tehlikeli:D

OPC 5000
08-10-2011, 13:09
Aynı aracın beyaz dizelide vardı 160 hp lik Ali de.Araba konusundaki zevklerinin dışında başka zevkleride var biraz tehlikeli:D

AMMAN AYKUT BABA :eek:

Ramcho®
08-10-2011, 14:26
saat 1 sularında çorludan dönerken benzinci de gördüm kazasız belasız kullanın vahşet :)

kelalper
08-10-2011, 16:59
Herzamanki gibi gene bol kese yapmışsın.

1-Daha 160 da film nerde ve nasıl kopmuş??

2-4 çekiş bir araba ile drag yapılıyor ve 4 çekerin avantajı olmuyor öylemi:p

3- 200 e kadar deneyemedik adam gibi,ama en kısa zamanda deneyip paylaşacağım.

4-lütfen ozamanda buraya yorum yaz,önceki konuda ezer geçer felan demiştin.

5-komple egzost ve cooler taktıktan sonra senide görmek isterim yanımda bir rol gecesinde:)Merak etme ben benzin konusunda sana destek olurum:)

Sen inanmışsın belli oldu. Tekrar yazıyorum 1.4 lere benzin yakmıyorum.

TYPERHAKAN
08-10-2011, 18:20

benimki 2.0 ,bana benzin yakarmısın?

JOCCO
08-10-2011, 18:27

Senin gibilere benzin satmak büyük zevk.. ;)

kelalper
08-10-2011, 19:03

Stock ve stage 1 le denerim. Stage 2 ve üzeri içinde JUN 2.2 GC8 var GT30 lu dogboxlı. 1 bar yeter.

Cupra03
09-10-2011, 20:04

Teklifim hala geçerli benzin paran benden:)

Sana benzin değil arabayı yakar:D

kelalper
09-10-2011, 20:51
Teklifim hala geçerli benzin paran benden:)

Sana benzin değil arabayı yakar:D

Tamam bir gün müsait olduğumda deneriz. O tarafa gelirim deneriz. Benzin parasında değilim sadece arada uçurum var Polo GTI ile.

Cupra03
09-10-2011, 22:12
Tamam bir gün müsait olduğumda deneriz. O tarafa gelirim deneriz. Benzin parasında değilim sadece arada uçurum var Polo GTI ile.

Tamam ozaman bekliyorum bir gün görelim bakalım uçurumu;)

kelalper
10-10-2011, 21:54
Şöyle söyliim uçurumu. Ben Megane ı aldığımda arkadaşımın yeni aldığı GTI ile denedik benim arabamda 2 kişi toplamda 280 kilo geliyorduk. O kendisi 70 kg falan geliyordu. Geçiyordum. İki arabada stock haldeydi. Onun üzerine ben downpipe, filtre ve intercooler ve yazılım yaptım. Şu anda yüklü S2000 le 260 a kadar kafa göz gidiyorum. Viteslerden bir ben öne çıkıyorum bir o çıkıyor son vitestede yan yana gidiyoruz. Bu şekilde yürüyen polo ben daha görmedim.

erman.54
10-10-2011, 21:58
alper abi vur kellesini şu polo gti nin sen boşa konuşmazsın ;)

28 EE 106
10-10-2011, 21:59
maşallah :)

Arasts61
10-10-2011, 23:11
Şöyle söyliim uçurumu. Ben Megane ı aldığımda arkadaşımın yeni aldığı GTI ile denedik benim arabamda 2 kişi toplamda 280 kilo geliyorduk. O kendisi 70 kg falan geliyordu. Geçiyordum. İki arabada stock haldeydi. Onun üzerine ben downpipe, filtre ve intercooler ve yazılım yaptım. Şu anda yüklü S2000 le 260 a kadar kafa göz gidiyorum. Viteslerden bir ben öne çıkıyorum bir o çıkıyor son vitestede yan yana gidiyoruz. Bu şekilde yürüyen polo ben daha görmedim.

Alperin araci iyi gidiyor. Benim aracim kesinlikle olcu degil biliyorum ama ben dip gaz giderken yanimda basti anormal bir kopus oldu.

SErhat.
10-10-2011, 23:27
Maşallah.Polo oldukça iyi gitmiş.:)

Cupra03
11-10-2011, 13:44

Opc ile olduğu gibi senide geçerim diye bir iddam yok,arabam belli gideri belli:)Yanlız uçurum demek 10 boy ve üzeri anlıyorum ben,stage 2 ile okadar fark olmayacağını düşünüyorum.Genelde benim konularıma fazla iddialı yazıyorsun,bu deneme ile uçurum olur ise aramızda haklı olduğun ortaya çıkmış olur:)Yanlız bende intercooler,stage II Yazılım ve egzost yapim önce,uçurum nasıl oluyormuş görelim.

OPC 5000
11-10-2011, 13:59
Opc ile olduğu gibi senide geçerim diye bir iddam yok,arabam belli gideri belli:)Yanlız uçurum demek 10 boy ve üzeri anlıyorum ben,stage 2 ile okadar fark olmayacağını düşünüyorum.Genelde benim konularıma fazla iddialı yazıyorsun,bu deneme ile uçurum olur ise aramızda haklı olduğun ortaya çıkmış olur:)Yanlız bende intercooler,stage II Yazılım ve egzost yapim önce,uçurum nasıl oluyormuş görelim.

ucurumun kralını 26-27 ekım almanya modıfıye fuarı sonunda turkıyeye gelınce gosterıcem aykut abı.mınımum 390 hp olucak benım alet.

Cupra03
11-10-2011, 14:29
ucurumun kralını 26-27 ekım almanya modıfıye fuarı sonunda turkıyeye gelınce gosterıcem aykut abı.mınımum 390 hp olucak benım alet.

O uçurumu senden yemek keyif verir yaa yeterki sen uçurum yap bana:)

OPC 5000
11-10-2011, 20:05
:)Ucurum sana degıl aslan abım sana fırtına yaratanlara...:)

OPC 5000
11-10-2011, 20:09
:DBu arabanın anasnı ... Yaptıracaklar bana yukle yukle yukle pıyasayı alt ust et , sonra yak... Mannnyk ettnz benı...:D

OPC 5000
11-10-2011, 20:43
O uçurumu senden yemek keyif verir yaa yeterki sen uçurum yap bana:)

abi benim diger foto lar ne oldu bu arada

rodya
11-10-2011, 20:49
@OPC 5000
Aracına maşallah.Çok güzel bir makina.
Ama aklıma bi anda maksut'un "benim ferrari ile anahtarına kalkacak adam arıyorum" sözünden 2 dk sonra sıraya giren en az 20 kişi geldi. :)
Arabanın anasını ... sonra da burda olman dileğiyle

Arasts61
11-10-2011, 20:55
abi benim diger foto lar ne oldu bu arada
Senin arac stok mu?

M3CSL
11-10-2011, 21:05

rs normalde uzunda cok iyi gitmeyen bir arac, modlu s2k ile 260a kdr yurumek kolay deil video varsa izlemek isteriz..

kelalper
11-10-2011, 21:14
video çekmiyorum geçsemde çekmiyorum geçilsemde çekmiyorum. S2000 ile denememizde ben 137 kg arkadaş 100 kg civarında + bende müzik tesisatı var.

Uçurum var derken tabii ki 10 boy değil ama 5 boy olur.
OPC arkadaşım sana da uçurum yapacak arabamız var merak ediyorsan.

Arasts61
11-10-2011, 21:29
rs normalde uzunda cok iyi gitmeyen bir arac, modlu s2k ile 260a kdr yurumek kolay deil video varsa izlemek isteriz..
Hangi araca gore uzunda gitmiyor?
Benzer gucte olup uzunda daha iyi giden ne var?

life is life
11-10-2011, 21:40
bu tarz denemelerin sonucunda konu neden bu tarz bir hal alıyor enteresan.. herkezin arabasına maşallah ne diyeyim...

VoodooRush
11-10-2011, 23:25
Bu arabanın anasnı ... Yaptıracaklar bana yukle yukle yukle pıyasayı alt ust et , sonra yak... Mannnyk ettnz benı...

İnşallah...

OPC 5000
12-10-2011, 08:31
video çekmiyorum geçsemde çekmiyorum geçilsemde çekmiyorum. S2000 ile denememizde ben 137 kg arkadaş 100 kg civarında + bende müzik tesisatı var.

alper kardes bıraz zamana ıhtıyacım var bu halıyle tabıkı zor.verdıgım tarıhten bır kacgun sonra hem tanısır hem gazlarız

OPC 5000
12-10-2011, 08:32
bu tarz denemelerin sonucunda konu neden bu tarz bir hal alıyor enteresan.. herkezin arabasına maşallah ne diyeyim...

eyvallah kardes:)

Cupra03
12-10-2011, 14:26

Maşallah kilona:)
İşte biraz iddialı yazıyorsun,uçurum yazınca farklı oluyor boyut.5 boy ise keyifli olur denemek.Her araca uçurum yapacak araç vardır.Neyse ben seni davet ediyorum,önce çay kahve içmeye sonra gazlamaya.

typer46
12-10-2011, 14:56
İşte biraz iddialı yazıyorsun,uçurum yazınca farklı oluyor boyut.5 boy ise keyifli olur denemek.Her araca uçurum yapacak araç vardır.Neyse ben seni davet ediyorum,önce çay kahve içmeye sonra gazlamaya.

aykut abi yakın bi zamanda senle skoda fabia rs le denemek istiyorum aralarında ne kadar fark var görmek isterim.

kelalper
12-10-2011, 18:32

Havalar düzelsin ondan sonra buluşuruz. Davetine teşekkür ederim.

Arasts61
12-10-2011, 19:32
Havalar düzelsin ondan sonra buluşuruz. Davetine teşekkür ederim.

Alper hayat ankarada, buranin cevreyolu varya şaka gibi. İncin top oynuyor. Enkaya gidenler orda tribun var diye oraya gidiomus gidince anladim. Ama burda makasci yetismez boyle yollarda:)

kelalper
13-10-2011, 08:23
Abi aman ankara deme bana. Oranın beygirleri garip. Herkes uçak sanıo arabaları. Bi tork garajdakilerin ayakları yere basıo.

RCkid
13-10-2011, 09:16
bütün ankara zan altında mı şimdi?

hazar
13-10-2011, 09:25
her cümle bir sansasyon, her cümle bi sataşma.. değişik bir yaklaşım.

VoodooRush
13-10-2011, 10:38
Haklı olabilir bence, son muhabbetler beni Scirocco'dan soğuttu mesela.

JOCCO
13-10-2011, 14:09
yine de genelleme yapmamak lazım..

gencfener
18-10-2011, 15:21
uzun zamandır okuyorum sayfayı ben bir yorum yapayım. her 2 aracı da tebrik etmek lazım ancak 2 tonluk bir arabanın o performansı da alkışlanır yani. baştan sonra götürmüş, beyaz bayrak -ayna derler at yarışında.

osman 1.8t
18-10-2011, 18:33
evet bende denemek isterim toplanırsanız benide çağırın özellikle megan rs seni merak ettim benide çağarın tanışmış oluruz :)