Orijinalini görmek için tıklayınız : Araba Alıcam
herkese merhaba konuyu acmadan kendımı tanıttım uyelerımız bolumunde unıv hazırlıgı gecmemle babamın araba sozu bu aralar yerıne gelıcek ılk arabamı almıs olucam ınsallah delı gıbı araba bakıyorum 50 bin,ama guzel bı araba duserse max 53 bin lira fln limitim var ılk tercıhım temiz diri duran makyajlı e46 3.18 veya 3.20 cabrio bulamazsam r56 cooper s en son tercihim e46 3.18 veya 3.20 coupe siz ne dersiniz suan uygun fıyatlı cabriolar yok cevrem bıraz bekle duser dıyo sonbahar gıbı ama artık dayanamıyorum sızlerınde goruslerını almak ıstıyorum herkese tesekkurler
Hakan Burak
05-10-2011, 22:44
Bencede en azından bayramdan sonra alman en iyisi olacaktır. Çünkü fiyatlar düşecektir ve o paralara daha düzgün bir araç alabilme şansın doğar. Ama senin yerinde olsaydım o paralara Sıfır Dizel & Otomatik bir araç alırdım. Yinede senin tercihin.
TolgaEsentepe
05-10-2011, 22:45
kışı bekle cabrio için kar düşsün yere :)
SekoLive
05-10-2011, 22:47
e46 coupe almanı tavsiye ederdim en azından kendim böyle yapardım öyle bi durum olsa.
hayırlısı olsun.
mstfcn28
05-10-2011, 22:49
Kırmızı Scirocco idealdir üniversite öğrencisi için.
Edit:Bende çok istiyorum fakat 3. araç için bizi aşacağından 106 bakacağım :)
berkay_aydin
05-10-2011, 22:50
hayırlısı olsun.
Başlığı görünce bu yorumu yapasım geldi :)
e46 coupe bunların arasında en son tercıhım,dizel otomatıkte ıstemıyorum benzın sıkıntım cok abartı olmadıkca mesela 3.30 fln yok..0 arabada benım maddı durumuma gore ıstedıgım sevıye araclar yok cok pahalı hepsi..scirocconun ıcı cok bogucu arkadasımda var bu yaz okula gıderken hergun beraber gıdıyorduk sunroofsuz yazları arabanın ıcınde durulmuyo
318 dediğin araba da 330 kadar yakıyor zaten şehir içinde.
hakkında hayırlısı
ıyı dıleklerınız ıcın sagolun gercekten olemidir 318le 330 arasında cok fark yokmudur
e46 coupe bunların arasında en son tercıhım,dizel otomatıkte ıstemıyorum benzın sıkıntım cok abartı olmadıkca mesela 3.30 fln yok..0 arabada benım maddı durumuma gore ıstedıgım sevıye araclar yok cok pahalı hepsi..scirocconun ıcı cok bogucu arkadasımda var bu yaz okula gıderken hergun beraber gıdıyorduk sunroofsuz yazları arabanın ıcınde durulmuyo
niye arabada klima yokmu...? dostum kusura bakma ancak 50binTL ilk araba alma şansım olsaydı gider 0 alırdım. seat leon, golf tarzı araçlara yönelirdim ve özellikle dizel alırdım.
1.6 lt TDI CR 105 hp Style 51.400TL
ne kadar benzin koymaz desende günde 100 150km yapınca mutlaka dizel isteyeceksin...
Başlığı görünce bu yorumu yapasım geldi :)
bende baslıga odaklanarak yazdım zaten :D
aynı lafıı bende 8 sene once demıstım babama..
*ben araba alcam.
*alll
dedı ve konu orda bitti, ıkımızde sustuk :D
klima acmıyorduk valla leon golf tarzı araclar nıyeyse sıradan gelıyo ve babamı bılıyorum bu ılk ve son arabam olucak bi daha kendı paramla alana kadar degıstıremem alıcagım arabayı ayrıca gunde 100 150 km yapıcak bırı degılım hergun okula gıdıyorum kadıkoyden kayısdagına bıde aksamları acıbadem fenerbahce falan o yuzden pek sıkıntı olmaz dıyorum
Hakan Burak
05-10-2011, 23:05
niye arabada klima yokmu...? dostum kusura bakma ancak 50binTL ilk araba alma şansım olsaydı gider 0 alırdım. seat leon, golf tarzı araçlara yönelirdim ve özellikle dizel alırdım.
1.6 lt TDI CR 105 hp Style 51.400TL
ne kadar benzin koymaz desende günde 100 150km yapınca mutlaka dizel isteyeceksin...
Bende o mantıkla söylemiştim arkadaşa. İllaki o arabayı alıyorsan gezeceksin ve emin ol Sıfır Km aracın tadı çook başka. Birde otomatiğini alırsın, bakarsın keyfine. Ben olsam direk düşünmem öyle yapardım.
Kırmızı Scirocco idealdir üniversite öğrencisi için.
Edit:Bende çok istiyorum fakat 3. araç için bizi aşacağından 106 bakacağım :)
Bencede üniversite için scirocco iyi gider:) Polo GTİ veya İbiza Bocanegra olabilir.
erkin006
05-10-2011, 23:14
benzin sıkıntısı yoksa rocco iidir...
OnurÖzden
05-10-2011, 23:16
Direkt dolu typer alırdım :D
skn,job,dbs sağlam alternatifler var :)
Boost Up
05-10-2011, 23:17
Giulietta al...
bocanegra cok hosuma gıdıyo ama babam almaz hayatta sciroccoda ben ıstemıyorum uygun bulursam clk 200de olabilir bıde 318 ve 330un yakıt tuketımınde cok fark yokmudur kullanan bilen varmı
Mini Cooper Cooper S 2007 Model 20.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 57142677 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-sahibinden-kusursuz-borusan-bakimli-57142677/detay/)
Mini Cooper Cooper S 2007 Model 48.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 59488733 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-cok-temiz-r56-cooper-s-jcw-59488733/detay/)
bu 2 araba hakkında bilgisi olan varmı?