Orijinalini görmek için tıklayınız : evo stock turboyla 400m 10.9 sn
deli kesiyor:D
http://www.youtube.com/watch?v=2AL7mDpMGko
Ok gibi fırlıyor iyiymiş..
ıkı vıteslımı bu yaw....
bıde madem stok turbo yapıyo bole seyler evocular turbo buyutmesın...
tolga900
28-10-2007, 17:48
kamer iş göründüğü gibi değil arabanın içinde ne benzin var peki biliyormusun.:D
ıkı vıteslımı bu yaw....
bıde madem stok turbo yapıyo bole seyler evocular turbo buyutmesın...
yok çook uzun 1. vitese sahip, mitsubishi'nin bu sene yaptığı uno gear sys var araçta... :) niye buyutmesın evocular turbo stock turbonun verdiği hp yetmeyebilir, ihtiyacı karşılamayabilir... max 450 hp üretiyor stock turbo bazılarına (bana) mesela yetmez o hp ;) çok basit bir cevabı var anlıcan :)
iide 10.9 sn de 400 mt gecebılıyosa stok turbo buyutmeye gerek yokdedım...hos bu ısın sanzımanı lastıgı bı cok etkenın var bu kadar sure ıcınde gecmesı ama yıne de 10.9 da geecek br turbo ıse zaten yeterlı gucu alınıyor demektır...yada evolar 450 ho olunca 10.9 da gecıyolar demektır...
bıde bu yazdıklarımınasıl anlayacaksınız cok merak edıyorum benbıle anlamadım yazarken :d
günlük hayatta kullandığımız yakıttan kullanmıyor olabilir o sayede 450 ho den güçlüdür büyük ihtimalle.
merak ettim neler yapmışlar araca cok ciddi bi rakam std turbo ile maşallah diyelim viteslerde ilginç tabi