Orijinalini görmek için tıklayınız : d15b2 ye 2002 vtec2 manifoldu?
corsacstyla
06-10-2011, 21:10
Selamlar öncelikle konuyu dogru yere açıp açmadığımı bile bilmiyorum forum kullanmayı pek bilmem kusura bakmayın... Sorum şu 2002 1.6 vtec2 lerden çıkan orjinal manifolt d15b2 ef civic aracıma uyar mı? işime yarar mı? cevaplarsanız sevnirim..
poşetçay
06-10-2011, 22:26
crx si ies kısacası vtec2 hariç diger d serisi manifoltlar aracınıza uyar ama katkısı olurmu tartışılır takan arkadaslar wardır ögrenebilirsiniz
corsacstyla
06-10-2011, 22:45
anladım teşekkür ederim peki bu araçlar için kullanılan spor bir headers bulsam onlar işime daha çok yarar sanırım?
Mikrop_Ali
06-10-2011, 22:45
illa uydurucam dersen biraz zorlamayla mümkün
aracınız tek nokta enjeksiyon mu amaç 4 e çıkartmaksa 1.4 is / i es tipi daha verimli olabilir
karbüratörse yine vtec2 değil diğer modelleri tercih edin
headers içinse D serisi 88 00 hepsi uyar oem olarak da si/ crx de çıkan 4-2-1 tipini uygulayabilirsin
Mikrop_Ali
06-10-2011, 22:48
crx si ies kısacası vtec2 hariç diger d serisi manifoltlar aracınıza uyar ama katkısı olurmu tartışılır takan arkadaslar wardır ögrenebilirsiniz
vtec 2 mümkün portlar tutuyo si crx olmaz sohc modellere
corsacstyla
06-10-2011, 23:00
üstündeki manifolttan yana skıntım var. Geçen alttanda vurdum değiştirmek istiorum sadece üstündekide crxin sanırım düzgün oturtulmamıs ve alttan vurunca tamiride çıkmasıda aynı para tutucak diye uğraşmak istemıorum sadece.
poşetçay
07-10-2011, 22:15
vtec 2 mümkün portlar tutuyo si crx olmaz sohc modellered15b2 ne zaman soch vtec oldu videolarda resimlerde bak bi crx si egzost manifoltu olur vtec2 manifoltu flans olmadan crx si ies modelleriyle uyum saglamz
RaiTheRe
10-10-2011, 17:48
vtec 2 mümkün portlar tutuyo si crx olmaz sohc modellere
Bilakis Sİ ve CRX manifoldları sorunsuz oturuyor bildiğim kadarıyla.
d15b2 ne zaman soch vtec oldu videolarda resimlerde bak bi crx si egzost manifoltu olur vtec2 manifoltu flans olmadan crx si ies modelleriyle uyum saglamz
biriniz emmeden biriniz egsozdan bahsediyo yanlız vtec2 manifoldunu zaten neye takarsan tak yürümez o araba emisyondan içine etmişler
üstündeki manifolttan yana skıntım var. Geçen alttanda vurdum değiştirmek istiorum sadece üstündekide crxin sanırım düzgün oturtulmamıs ve alttan vurunca tamiride çıkmasıda aynı para tutucak diye uğraşmak istemıorum sadece.
sen egsoz manifoldunfan bahsediyosun crx si tak
Bilakis Sİ ve CRX manifoldları sorunsuz oturuyor bildiğim kadarıyla.
egsoz tarafı sorunsuz oturur :icon_tup: