PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Android İşletim Sisteminden Anlayanlar

Burak K.
06-10-2011, 22:02
Benim bugün android tabletim durduk yere bir sürü hata verdi. Hataların hepsi kapatılıyo ama şu hatayı kapatınca tekrar açılıyo; android the process com.android.phone has stopped unexpectedly. Please try again. yazıyo close diyorm yine açılıyo. Menüye falan ulaşılmıyo USB ile bilgisayara bağladım bilgisayar görmüyo ne yapmam lazım ? :soru:

Burak K.
06-10-2011, 22:28
Yokmudur anlayan ?

leader_T
06-10-2011, 22:30
Virüs girme ihtimali var mıdır?

Bu aralar android'ler için virüs yapıldığını ve buna önlem olarak da virüs programları geliştirildiğini okumuştum. Bu konuda araştırma yapman iyi olacaktır.

Thracian
06-10-2011, 22:32
Pili çıkartıp tekrar baştan başlat, hangi app lerde sorun oluyor yazarmısın. Anti virüs yüklemeye bak olmazsa formatlayıp yeni rom krman gerekecek, çok zor saılmaz

Burak K.
06-10-2011, 23:22
Pili çıkartıp tekrar baştan başlat, hangi app lerde sorun oluyor yazarmısın. Anti virüs yüklemeye bak olmazsa formatlayıp yeni rom krman gerekecek, çok zor saılmaz

Pilini nerden çıkaracağım ben bu aletin. :S

Alet bu ;

http://www.techturkey.com/forum/sohbet/96500-onyo-haipad-smart-tablet-bilgisayar.html

Cihaz açılıyor ana sayfa gibi bi yeri var ordan ekran kilidini açınca normalde menüye girmesi lazım ama girmiyo hata veriyo.

Hata verdikleri: Clock,Google Voice,Fota Kill,Gmail,Google One Time Init,Market,Network 3G Monitor,Settings,Bluetooth Share,Voice Dialer, Es task manager,My Uploads,Gallery,Calender Storage,Android Keyboard,Email. Daha sonra android the process com.android.phone has stopped unexpectedly. Please try again. bu hatayı veriyo bu hatayı Force Close yapınca tekrardan veriyo diğer hataları göremiyorum.

Burak K.
07-10-2011, 23:37
Kendi kendine gitti sorun. :D

erdem
16-12-2012, 20:39
konu kirliliği olmasın diye burdan soruyorum arkadaşlar bu akşamdan beri telefondan ve wireless den deniyorum telefon internet bağlantısını göstermesine rağmen internete bağlanamıyorum. google markete girdiğimde ise kimlik doğrulama uyarısı vermekte.. varmıdır arkadaşlar çözümü?

omryildirim
16-12-2012, 22:25
format desem format kurtarirmiki acaba? virüsdür büyük ihtimal.

Dragger
16-12-2012, 22:31
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/100303-android-paylasim-alaniuygulamalarrom.html