Orijinalini görmek için tıklayınız : Şehirler Arası Oto Nakliye Neden Yok ?!
Firat.M3
07-10-2011, 00:02
İzmir'e araba almaya gittim. 1.5 saatte indim uçakla izmire. arabayı alıp yola çıktık diyene kadar saat 16:00 oldu. Önümdeki 10 - 11 saatlik yolu düşündükçe, o yorgunlukla ağlayacaktım. Yolda gelirken, neden araç nakliye işi yapan belirli biyerler yok diye düşündüm. Aracı alıp versek nakliyeye, yükleyip araç taşıma aracına getirse, biz de binip uçağımıza dönsek evimize 1 saatte diye düşündüm..
Arabam tatilde diye bir uygulama vardı fakat istanbul ile diğer şehirler arasında mevcut. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı ? Bir çözüm bulsak bu işe. Vereceğimiz yakıt parasını nakliyeye veririz, yorulmadan alırız arabamızı memleketimize..
GokhanE.
07-10-2011, 00:43
Ankaradan istanbula arac goturmek icin bir cekiciyle 200-250 tl ye anlasmisti bir arkdasim,mersin icin bulunur mu bilmiyorum ama sehirlerarasi tek araclik cekici ayarlamak cok zor bir sey degil.
ceratoniaorg
07-10-2011, 00:46
pegasusun boyle bir hizmeti vardi detay tam nedir bilmiyorum ama arabam tatildemi ne oyle bi slogani vardi
gidersin kamyon garajına boş giden bir kamyon bulursan olur senin dediğin başkası yalan
silentpr
07-10-2011, 07:30
muti typerı gonderiyordu paşaoğluna çekiciyle hacı araba nerde dediğimde yola çıktı istanbula gitti diyordu :D yapanlar var bu işi zaten heleki 2 araba gönderceksen tek araç 125 e geliyor
125 TL nerden nereye ama ? Ben şirkette çektiriyorum sürekli İstanbul-İzmir 250 TL oda tır ile. Çekici dersen fiyat artar.
mey-dey diye bi firma var bizim yarış ekibinin arabarını devamlı olarak onlar taşıyor onun dışındada taşıma yapıyorlar tırlarla ve izmir-istanbul 100 liralara mal oluyor diye biliyorum ;)
böyle bir hizmet var.
pegasus omsan ile araba taşıtıyor, omsan lojistik'e başvurursanız taşır diye tahmin ediyorum.
ayrıca başka bildiğim başka firma da mer-tur firması. 1 hafta önce arkadaşım antalya'dan istanbul'a palio'yu 250 TL'ye getirtti.
daha başka lojistik firmaları da taşır, onlarca kurumsal firma var ;)
silentpr
07-10-2011, 08:14
izmir-istanbul tek araç da 250 2 araçta 250 yani 2 arkadaş yollarsınız 125 e geliyor 2 araç 1 çekici üstünde gidiyor yalnız yazıda rakamlar havada uçuşuyor :D