Orijinalini görmek için tıklayınız : Geliri kısıtlı bayana ihtiyacımız var
olcay_bora
07-10-2011, 13:25
bu tarz bişey duydum çevremden. babanem 80 90 yaşlarında eli ayagı tutuyor ama bazen rahatsızlıkları olabiliyor bi de aklımız kalmaması için yanında yaşayacak birine ihtiyacımız var ama maddiyattan dolayı birini tutamıyoruz kendi evinde kalmak istediği içinde alıp bakamıyoruz geliri az kalcak yere ihtiyacı olan insanlar oluyormuş bizde düşündük yanına yerleşir hem kendi evi gibi olur bi gidere karışmaz bide babaneme yardımcı olur aynı kaptan yer içerler birlikte yaşarlar. bu tarz bi insanı ne şekilde bulabilirim nereye basvurmalıyım yada cevresinde böle bir tanıdıgı olan güvenilir biri var mı
bildiğim kadarıyla huzur ewlerine başvurabilirsin....illaki yardımcı olabilirler....
halilkarakas
07-10-2011, 13:31
bildiğim kadarıyla huzur ewlerine başvurabilirsin....illaki yardımcı olabilirler....
babannesi evden çıkmak istemiyormuş :)
huzur ewine bırak demedim ki ;) huzur ewlerinden yardım alınabilir dedim.....böle hizmetleri oluyor çünkü....
babaannenın ellerın operız....umarım aradıgınız kısıyı bulursunuz...
konu baslıgını gorunce aklıma neler gelenler ıle konunun ıcerıgı arasındakı fark benım hakkıkaten tedavı ıhtıyacım oldugunu gosterdı aydınlatma ıcın teskkurler...:D
SekoLive
07-10-2011, 13:35
olcay babanne herkese emanet edilmez tanımadıgın kimseye emanet etmemeni öneririm...
halilkarakas
07-10-2011, 13:35
huzur evine giden ordan çıkmak istemez bence ;););););););););););)
olcay_bora
07-10-2011, 13:44
olcay babanne herkese emanet edilmez tanımadıgın kimseye emanet etmemeni öneririm...
o yüzden güvenilir bi insandan yada güvenilir bir yerden olması çok önemli tanıdıgımız kimsede yok bu şekilde olsa çok ii olcaktı
huzur evine giden ordan çıkmak istemez bence ;););););););););););)
Verdigin para orantisina gore degisir. Birde duygularida onemli anne-baba ne dusunurler nasil mutlu olurlar
halilkarakas
07-10-2011, 20:40
Verdigin para orantisina gore degisir. Birde duygularida onemli anne-baba ne dusunurler nasil mutlu olurlar
ince ayrıntı bence tabiki buda önemli...bilgi için tşk
ince ayrıntı bence tabiki buda önemli...bilgi için tşk
Sen hiç tv izlemiyorsun sanırım :)
AhmetKadir
07-10-2011, 22:53
konu baslıgını gorunce aklıma neler gelenler ıle konunun ıcerıgı arasındakı fark benım hakkıkaten tedavı ıhtıyacım oldugunu gosterdı aydınlatma ıcın teskkurler...:D
:D :D
tedavı olacagın klınıkte yalnız kalmazsın emın ol :D:D:D:D
Mehmet Gazihan
07-10-2011, 22:56
Bizde aynı arayısdaydık, insan kimseye guvenemiyor..
Osman Bahadır
07-10-2011, 23:15
İyi bir komşu bulun. En güvenilir ve pratik çözüm olur.
halilkarakas
08-10-2011, 01:02
Sen hiç tv izlemiyorsun sanırım :)
tv ile ne alakaası var anlayamamak var ben sizi