Orijinalini görmek için tıklayınız : chrysler 300C Hakkında billgi
SHOCKİNG
07-10-2011, 14:30
Evet arkadaşlar bu chrysler 300c lere 1-2 haftadır kafayı takmış bulunmaktayım. :)
iki aracımıda satıp bunlardan almayı düşünüyorum. Bu 2.7 6 silindir benzinli olanlarından lpg ile binmeyi düşünüyorum. Bakımları,yedek parça fiyatları, kaskosu, en önemlisi yıllık vergisi nedir? motor şanzuman sıkıntısı varmıdır lpg ile arası nasıldır? vs...
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
dizel tercih etseniz daha mntıklı tabi ama fiyatı sizin için engel teşkil etmiş olabilirde 2.7 lpg kombinasyonu tercih etmişsinizdi diye düşünüyorum. yürüyen aksamı arka süspansiyon 5 kollu salıncakları,esp sistemi,difransiyel ve 5g-tronic şanzımanı W120 E-Serisi ne aittir. Ön süspansiyon sistemi de W220 S-Serisine aittir. Çok tutulmasının sebei retro tasarımı ve bunlardı bence.Biraz sempatimde vardır alman ruhlu amerikan kıyafetli kuul bir otomobil.
tip olarak benımde hosuma gidiyor detayını bılemem ama gorunusu yakıyor
dizel tercih etseniz daha mntıklı tabi ama fiyatı sizin için engel teşkil etmiş olabilirde 2.7 lpg kombinasyonu tercih etmişsinizdi diye düşünüyorum. yürüyen aksamı arka süspansiyon 5 kollu salıncakları,esp sistemi,difransiyel ve 5g-tronic şanzımanı W120 E-Serisi ne aittir. Ön süspansiyon sistemi de W220 S-Serisine aittir. Çok tutulmasının sebei retro tasarımı ve bunlardı bence.Biraz sempatimde vardır alman ruhlu amerikan kıyafetli kuul bir otomobil.
w120 mi? :eek::eek: bu tutulma sebebi mi?
W210 işte yanlış yazdık hadi durma yuhla beni. :)
20+ jant, krom bentley panjur, coilover ile dip basık( kısaca dub) tadından yenmez :)
W210 işte yanlış yazdık hadi durma yuhla beni. :)
Heh tamam şöyle.Yuhlamaya gelince merak etme seviyem o kadar düşmedi insanız hepimiz hata yaparız.
Heh tamam şöyle.Yuhlamaya gelince merak etme seviyem o kadar düşmedi insanız hepimiz hata yaparız.
Sende olmasan W210 kasalar ağlayacaklardı. İyi ki sitedesin..
akabinde 300C hakkında düşüncelerini de yazarsan arkadaşa bambaşka bir yardım da bulunursun.
bentley panjur ve logolar , 20'' jant krom basık off tadından yenmez. bnde vardı ama büyük ölçüde jant bulmak çok zor ve pahalı
Zenci işleri bunlar beyler yakışmaz Türk aile hayatına :D