PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 306 Gti tekleme sorunu..

yigitER
07-10-2011, 19:10
arkadaşlar bu sorun bu akşam başıma geldi..4500 devirde aracım yığılıyor o devri aştıktan sonra hiçbir şekilde sorun yaşamıyorum..benzin azdı pompa kesiyor diye düşündüm gidip 50 liralık benzin aldım sorun yine devam ediyor .. 1. 2. ve 3. viteslerde denedim hepsinde tam 4500 devirde araç bir defaya mahsus tekliyor..dip gaz oturdugumda da yavaş yavaş devirlendirdiğimde de aynı sorunu yaşıyorum..açıklayıcı olmasını istediğim için biraz detaya girmek istedim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.. :)

VeNoM_35
07-10-2011, 19:14
aynı sorun benimkinde var, 2500 devirde kesiklik yapıyor 2500ün altında ve üstünde hiçbir sorun yok. çözemedim uzun zamandır.

wekoo
07-10-2011, 19:24
şimdi bu sorun herşeyden yapabilir sana ihtimalleri sylüyorummm..

ateşleme.... bobini
buji.....bi bak
enjektörler tıkanmış olabilir... temizlet
volan sensörü...sökün temizleyin güzelce..

ilk bunlara bi bak büyük bir ihtimalle bu söylediklerimden olabilir...

VeNoM_35
07-10-2011, 19:30
volan sensörünü temizledim, bujileri birkaç defa değiştirdim benim sorun devam ediyor. enjektör tıkalı olsa üst devirlerde sorun olmazmı sadece belli devirde sıkıntı var arkadaşın sorunu da benimki de aynı sanırım. denemediğim bobin var ondan şüpheleniyorum bende.

yigitER
07-10-2011, 23:21
şimdi bu sorun herşeyden yapabilir sana ihtimalleri sylüyorummm..

ateşleme.... bobini
buji.....bi bak
enjektörler tıkanmış olabilir... temizlet
volan sensörü...sökün temizleyin güzelce..

ilk bunlara bi bak büyük bir ihtimalle bu söylediklerimden olabilir...

Sensörü söküp temizledim suan icin sorun kalmadi yardiminiz icin tesekkr ederm.. :)

Sebring
07-10-2011, 23:43
Oksijen sensoru olabilir mi acaba?

wekoo
09-10-2011, 10:50
Sensörü söküp temizledim suan icin sorun kalmadi yardiminiz icin tesekkr ederm.. :)

eywallah sorunun çözülmesine sevindim.