Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Çankaya Yardım...
arkadaşlar yakın olan varsa bir bakma şansı varmı arabada masraf varmı gelmeye değermi güneş yanığı var dendi kurtulucak durumdamı yoksa boya istermi vs vs vs...
Honda Civic 1.4i S 1999 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 60535058 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-hatchback-1-4-is-60535058/detay/)
fatih(fb)
08-10-2011, 00:14
önce arabanı sat sonra kaşın :D yolun açık olsun:)
sattım kanka arabayı :) 2 hafta oldu
TolgaEsentepe
08-10-2011, 01:59
fotoğraflardan güzel duruyor araç maşallah
yokmu yakında genel durumuna bakabilecek..
kacırma yoksa öluculer dırek gıdıp alıcaktır:) ben ankrada cok uygun fıyatlı buldum hep samsundan gelıp aldılar:Dsonra baktım satıyrlar tekrar fıyatı uygun motorda bı sıkıntı yoksa al gıtsın kaza boya degısen taklma bunlara
sefayzJ11
08-10-2011, 13:13
bende az önce ilanlara göz atarken gördüm . fena değil . fiyat uygun . arayıp detaylı bilgi al bence . alınabilir bi araç ;)
yusufcan_k
08-10-2011, 15:03
bi ara sürekli görüyordum temiz bir araç gibi duruyodu ama içi nedir bilemem :)
bende alınması taraftarıyım bu fiyata düz vites ufak oynamalarla tadından yenmez.. kırmızı ve sarı civicler ayrı bi güzel duruyo
biri baksa gidip bakıcam telefonda konuştum 1 parça değişen var öncesini bilmiyorum diyor biri bakıp onaylasa yalandan km yapmim oraya kadar...