PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : '91 GRex'im

turgay.ozgur
08-10-2011, 15:35
Arkadaşlar aracı alalı yaklaşık 1 ay oldu fakat ufak tefek işleriyle uğraştım kısa bir süre olmasına rağmen baya bir işlem yaptım ilerleyen zamanlarda onlarıda sizlerle paylaşırım. Şimdi aracın anca yeni resimlerini çekip sizlerle paylaşabilme imkanı buldum...

Eskiden yeniye plaka sıralaması :) 61 AS => 01 AVN => ve şimdi 34 GR Rex oldu.

Aracın bilinçli sahiplerin ellerinden geçtiği belli, temiz bakıldığından ve emeklerinden dolayı ayrıca Kadir Abi (kadirsa) ye ve Mustafa Abi (viper_aydin) ye teşekkür ederim.

En az eski sahipleri kadar bende bu araca çok iyi bakacağım.

Maaşallah ları eksik etmeyin arkadaşlar...

http://i55.tinypic.com/wv4im1.jpg

http://i51.tinypic.com/2u7t5jk.jpg

http://i51.tinypic.com/ht775s.jpg

http://i53.tinypic.com/2wf1g1u.jpg

http://i54.tinypic.com/svs1sy.jpg

http://i55.tinypic.com/2vcyxqb.jpg

http://i53.tinypic.com/s67gqu.jpg

http://i54.tinypic.com/2dkim49.jpg

http://i52.tinypic.com/2zrqqzl.jpg

http://i54.tinypic.com/2aext21.jpg

şöyle bir videomuz olsun dedik şimdilik :)

_2340729.htm

arkadaşımın crx i ile denemiştik öylesine bir iddia yoktu o yüzden plakasını yazmıyım... onun aracında komple egzoz ve 4.25 kısa si ayna mahruti vardı
benimkinde de filtre headers egzoz var. telefonun kamera baya kötü kusura bakmayın :)
cam car Gr Crx
2 de 50 ile başlayıp 4 sonunda bırakıyorum...

_2332431.htm

Spawn
08-10-2011, 15:36
kaandayken çok hoşuma gitmişti sene 2008-2009 filandı yanlış hatırlamıyorsam . mustafa da gözü gibi baktı , nadir crx lerden . maaşallah kazasız belasız. kıymetini bilirsin inşallah

cnrsrn
08-10-2011, 15:38
http://www.partievi.org/dosya/solmenu/20.11.2006-16.11.29.906~nazar%20boncu%C4%9Fu.jpg

maşallah kardeşim güzel araç aldın yıllardır bekledin sonunda hayallerine kavuştun allah utandırmasın, allah kaza bela vermesin ...

zıpzıp
08-10-2011, 15:41
severek begenerek izledigimiz bir araç

arteus
08-10-2011, 15:42
hayırlısı olsun 41 kere maşallah

ondertopcu
08-10-2011, 15:58
Maşallah Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin

Fırtına_siR
08-10-2011, 16:02
Hayırlı Uğurlu Olsun Allah Kaza Bela Ceza Vermesin İnşaallah ;)

_FrKn_
08-10-2011, 16:04
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.
araç çok güzel maşallah.

civicsi_r
08-10-2011, 16:16
hayırlı olsun ...

by serçe
08-10-2011, 16:28
maşallah kazasız belasız ...

Emrah
08-10-2011, 17:01
Hayırlısı olsun, güzel duruyor maşallah...

Selman
08-10-2011, 17:02
Maşaallah. Çok güzel ve diri duruyor. Kazasız belasız.

taytay
08-10-2011, 17:32
masallah Alah kaza bela vermesin eski aracım :) benim icin çok özel yeri var 61 den önceki plkasını ben söylim 20 zs 759 :)

CRX
08-10-2011, 17:38
maasallah çok temız kazasız belasız cezasız yurumeler

hüsor
08-10-2011, 17:41
Maşallahh çok güzel allah kaza bela vermesin :)

ENG
08-10-2011, 17:48
masallah gozumle gordum cok temiz rex. sahibi turgay degerli bir arkadas Allah kazasiz belasiz surmeyi nasip etsin

exvitermini
08-10-2011, 18:10
masallah Alah kaza bela vermesin eski aracım :) benim icin çok özel yeri var 61 den önceki plkasını ben söylim 20 zs 759 :)

senin plakayı ben yazacaktım :D belediye otobüsü spec :D

bu arada maşallah güzel arac almıssınız kazasız belasız inşallah

bora1311
08-10-2011, 18:23
hayırlı olsun...

gule gule kullanın, kazasız belasız...

MaNiSaLı
08-10-2011, 18:24
Çok güzel duruyor Maşallah ...

Allah kaza bela vermesin ...

KORUNMASI GEREKEN Bİ ESER BENCE ;)

taytay
08-10-2011, 18:30
senin plakayı ben yazacaktım :D belediye otobüsü spec :D

bu arada maşallah güzel arac almıssınız kazasız belasız inşallah

aynen ya belediye otobusu serisine denk gelmişti :D

CeM öZeR
08-10-2011, 18:34
Araç çok iyi çok güzel maşallah. Ama sizin belki hoşunuza gidiyor olabilir yalnız ben yine de fikrimi söyleyim. Kaput altındaki kaput amortisörlerinden dolayı kaputun yüksek durması kötü bir görüntü oluşturuyor. Allah kaza bela vermesin... :)

-Ata-
08-10-2011, 18:39
maşallah crximize turgay :)

Ome_RS
08-10-2011, 21:32
maşallah cok temiz görünüyor Allah nazarlardan saklasın temizliğine zeval vermesin
kaput altı orj mi?

tuner faruk
09-10-2011, 11:18
Maşallah Turgay Allah nazarlardan saklasın güzel CRX aldın :)

crisis
09-10-2011, 12:31
kanka aldığından beri birçok iyileştirme yaptık bundan sonrası çok daha güzel olucak zaman ve para durumu belirliycek tabi bunları şu hali bile gerçekten korkutucu her bindiğimde korkuyorum :) maşallah

elpadre
09-10-2011, 12:33
Maşallah :)

kickbuttowski
09-10-2011, 12:50
boyle rex kalmismi :eek:

masallah cok guzelmis..

Sweet Vagabond
09-10-2011, 12:53
Maşallah kazasız belasız..

halilkarakas
09-10-2011, 14:26
kaandayken çok hoşuma gitmişti sene 2008-2009 filandı yanlış hatırlamıyorsam . mustafa da gözü gibi baktı , nadir crx lerden . maaşallah kazasız belasız. kıymetini bilirsin inşallah

kaan abideki crx bu değil maalesef :o

maşallah turgayjım allah kaza bela vermesin güzel araç bea :)

SerhatA.
09-10-2011, 14:47
Eskiden yeniye plaka sıralaması 61 AS => 01 AVN => ve şimdi 34 GR Rex oldu.

Bu araç Trabzondanmı çıktı :) Alla alla hiç görmedim ...

Maşallah temiz duruyor

Kazasız belasız cezasız gazlamalar ;)

turgay.ozgur
09-10-2011, 16:24
arkadaşlar hepinize tek tek çok teşekkürler iyi dilekleriniz için

turgay.ozgur
09-10-2011, 16:28

araç bizden çok gezmiş Türkiye nin 4 bir yanını :)

maşallah cok temiz görünüyor Allah nazarlardan saklasın temizliğine zeval vermesin
kaput altı orj mi?

Saol Ömer. filtre header egzoz bide baskı balata var

berkayGLRN
09-10-2011, 16:40
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.
araç çok güzel ve temiz maşallah.

turgay.ozgur
09-10-2011, 17:14
Araç çok iyi çok güzel maşallah. Ama sizin belki hoşunuza gidiyor olabilir yalnız ben yine de fikrimi söyleyim. Kaput altındaki kaput amortisörlerinden dolayı kaputun yüksek durması kötü bir görüntü oluşturuyor. Allah kaza bela vermesin... :)

teşekkür ederim. işte herkesin zevki farklı saygı duyarım, duruşundan öte işlevi çok daha önemli aslında ki benim görüntüsüde hoşuma gidiyor...

Met!!
09-10-2011, 18:02
maşallah kazasız belasız binmek nasip olsun

CRX
09-10-2011, 18:05
tavanı kaplı sanırım :)

ethm
09-10-2011, 18:29
maşallah kazasız belasız

Crx-Si
09-10-2011, 18:30
Bu arabanın artık el değiştirmemesi dileğiyle. Son sahibi olursun umarım :)
Kazasız belasız sürüşler diliyorum. Güzel yürüyen bir araç aldın,senden önceki sahibi hariç hem tayfunu hemde kadiri yıllardır tanıyorum onlarda üzerlerine titremişler tokatladıkları arabaları sessiz sedasız listelemiş kişiler :) Polemik sebebi bir arabaya biniyorsun ama,artık bu arabalardan fazla kalmadı ve iyi yürüyenide az,sende iyi yürüyen ve temiz kalmış bir crx e biniyorsun,kondisyonlu tutmak uğraştırır insanı ama zevkli arabadır. Kazasız belasız sürüşler diliyorum,deneme yapılacaksa Ömerin yeni aldığı rex le yapında iyi yürüyen iki crx ten hangisinin ayarı daha iyi bilelim :) yıllardır konuşulan mevzulardan. Birbirinden farklı şehirlerde iyi yürüyen crx ler bir türlü bir araya gelemiyorlardı. Ankara,bursa,istanbul,izmir,antalya,trabzon vs. derken işte sizinkiler denk geldi.
Çok yazdım biliyorum ama bu araba konusundaki hastalığım az çok bilinir. Zaten crx dendimi bir gurup damlar o konuya :) Nazar değmesin...

arkatcaglar
09-10-2011, 18:34
maşallah güzel araba kazasız belasız inşallah

taytay
09-10-2011, 18:40
Kazasız belasız sürüşler diliyorum. Güzel yürüyen bir araç aldın,senden önceki sahibi hariç hem tayfunu hemde kadiri yıllardır tanıyorum onlarda üzerlerine titremişler tokatladıkları arabaları sessiz sedasız listelemiş kişiler :) Polemik sebebi bir arabaya biniyorsun ama,artık bu arabalardan fazla kalmadı ve iyi yürüyenide az,sende iyi yürüyen ve temiz kalmış bir crx e biniyorsun,kondisyonlu tutmak uğraştırır insanı ama zevkli arabadır. Kazasız belasız sürüşler diliyorum,deneme yapılacaksa Ömerin yeni aldığı rex le yapında iyi yürüyen iki crx ten hangisinin ayarı daha iyi bilelim :) yıllardır konuşulan mevzulardan. Birbirinden farklı şehirlerde iyi yürüyen crx ler bir türlü bir araya gelemiyorlardı. Ankara,bursa,istanbul,izmir,antalya,trabzon vs. derken işte sizinkiler denk geldi.
Çok yazdım biliyorum ama bu araba konusundaki hastalığım az çok bilinir. Zaten crx dendimi bir gurup damlar o konuya :) Nazar değmesin...
eski rex cilerden kim kaldı :) abi valla özlüyorum ozamanki muhabbetleri kime sorsam rex inı sattıgına pişman bu farklı bi araba:)

GökhanAk
09-10-2011, 22:08
maaşallah güzelliğini kaybetmiyor sizlerin ellerinde

onurars
09-10-2011, 22:27
maşallah turgay kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah

Slmcnsl
10-10-2011, 00:09
maşallah , yüksek kaput hariç mükemmel gözüküyor diyebilirim.
kazasiz belasız..

16EC813
10-10-2011, 09:16
maşallah
çok canlar yakmış adanada avni :D
öntampon ekini sen mi yaptın,üstünde mi geldi ? neyin ekidir ?

Günkut
10-10-2011, 09:31
Hayırlısı olsun turgay kazasız belasız kullanırsın inşallah Allah tekerini düz bastırsın..

yukarıda yazılanlar için söylüyorum arkadaşlar bence herkezin arabası özeldir belki biz rexciler biraz fazla antipati duyuyoruz ama gerçekten özel bir araç bu sabah kalktık hususi 6da gittik rolle o sesi uzaktan duruşu gerçekten zevk aldığım bir araç ...

MR.TurboALİ
10-10-2011, 16:03
maşallah maşallah kazasız belasız.

naim_crx
10-10-2011, 16:37
Maşallah memleketin bilinen güzel bir rex ini almışın allah kazabela vermesin rex daş.

SOMEONESPECIAL
10-10-2011, 16:42
maşallah
çok canlar yakmış adanada avni :d
öntampon ekini sen mi yaptın,üstünde mi geldi ? Neyin ekidir ?

vw vr6 lipi

MAŞALLAH ARACA, KAZASIZ BELASIZ....

TÜKETİMİ NEDİR TAHMİNEN BU CRX LERİN ?

tyMu
10-10-2011, 16:54
Maşallah kazasız belasız çok güzel ve sağlıklı bir crx aldın güle güle kullan ,
lip vr6 lipi burda takmıştık mustafayla, tavsiye ederim tam oturuyor ve çok güzel görünüyor :)

KMR2-GT
10-10-2011, 17:04
ıyı uğraştık bu crx le gercekten cok keyıflı bı arabaydı şaka makınası:D maşallah kardeşim kazasız belasız bın guzel araba aldın nadır temızlerden gercekten:)

samet_61
10-10-2011, 17:06
type-r 5 ı bıtırene kadar pesınde takıp edersın bu rexle cıddı saka makınası kazasız cezasız cukuorovada cok aracın canını yaktı:D

MKT
10-10-2011, 17:28
maşallah avni rex 10 üzerinden 100 üzeri bir araçtır.güle güle kullanın

turgay.ozgur
10-10-2011, 19:15
tek tek herkese çok teşekkür ederim...

turgay.ozgur
10-10-2011, 19:22
tavanı kaplı sanırım :)
ewet tavan karbon kaplama...

çok saolun Allah nasip ederse kafamda aracın el değiştirmesi gibi bir düşünce yok.
eski sahibi yeni sahibi dediğiniz gibi herkes güzel bakmış yine güzel bakacak birinde olması dahada güzel başkasına gitmez bu araç zaten:)
Ömer yabancı değil deneriz onunlada...

vw vr6 lipi

MAŞALLAH ARACA, KAZASIZ BELASIZ....

TÜKETİMİ NEDİR TAHMİNEN BU CRX LERİN ?

Saolasın... tüketim uzun yolda fullden full e ölçtüm 25-27 kuruş arası sakin kullanım. Şehir içindede 35 kuruş civarı diye tahmin ediyorum şehir içini daha tam net ölçemedim

kadirsa
11-10-2011, 19:59

O yıllarda araç bendeydi, bahsettiğin araç başka galiba ;)

Bu araç Trabzondanmı çıktı :) Alla alla hiç görmedim ...

Maşallah temiz duruyor

Kazasız belasız cezasız gazlamalar ;)

Araba Trabzon'u hiç görmedi ama sahibi (ben) hasta TRABZON'lu olduğu için alır almaz 61 plakaya çevirdik, araba Antalya'daydı ;)

Turgay'ım Allah kaza bela vermesin, CRX'in hayalini kurmaktan daha güzeli o hayale ulaşmaktır ;) Kıymetini bil.

Ha birde gözünü seveyim şu lipi sök (arabanın yandan fotoğraflarında marşbiyel ile lip arasında kot farkı olmuş mübarek). Orjinal lipi kadar hiçbir lip yakışmıyor bu arabaya bulup takarsan ne demek istediğimi anlayacaksın ;) Ben bulana kadar göbeğim çatladıydı.

turgay.ozgur
11-10-2011, 22:29
O yıllarda araç bendeydi, bahsettiğin araç başka galiba ;)

Araba Trabzon'u hiç görmedi ama sahibi (ben) hasta TRABZON'lu olduğu için alır almaz 61 plakaya çevirdik, araba Antalya'daydı ;)

Turgay'ım Allah kaza bela vermesin, CRX'in hayalini kurmaktan daha güzeli o hayale ulaşmaktır ;) Kıymetini bil.

Ha birde gözünü seveyim şu lipi sök (arabanın yandan fotoğraflarında marşbiyel ile lip arasında kot farkı olmuş mübarek). Orjinal lipi kadar hiçbir lip yakışmıyor bu arabaya bulup takarsan ne demek istediğimi anlayacaksın ;) Ben bulana kadar göbeğim çatladıydı.

saolasın Kadir abim haklısın vallahi hayallere ulaşmak gibisi yok. Lip benim hoşuma gidiyor abi ama dediğin gibi orjinalide bir başka duruyor, bulabilirsem denerim artık orjinalinide :)

cnrsrn
11-10-2011, 22:41
araç zaten şuan çok güzel duruyor turuncu sinyalleride takınca on numara olucak

Jehuty
12-10-2011, 09:23

Tayfun bunu satıp 106 alarak camiaya büyük ihanet ettin seni aforoz etmek lazım :D

taytay
12-10-2011, 13:21
Tayfun bunu satıp 106 alarak camiaya büyük ihanet ettin seni aforoz etmek lazım :D
haha crx i sattıgım zaman vts almıstım crx club olarak sağlam küfür yemiştim zaten :D üzerinden baya bi araba aldım sattım arada honda da aldım ama :) ama her zaman diyorum crx in yeri bende çok başka .

timucintt
12-10-2011, 14:55
haha crx i sattıgım zaman vts almıstım crx club olarak sağlam küfür yemiştim zaten :D üzerinden baya bi araba aldım sattım arada honda da aldım ama :) ama her zaman diyorum crx in yeri bende çok başka .

vay eski toprağım nabıon ya... :D :D :D

E0041
12-10-2011, 15:10
maşallah güzel rexlerden birisi allah tabanını düz bastırsın tanıdığımız bildiğimiz bir rex onur abinin yazdıklarına tek tek katılıyorum ayrıyetten cidden farklı bi araba rexler seninde kanına ilacı salar yakın zamanda :)

taytay
12-10-2011, 16:17
vay eski toprağım nabıon ya... :D :D :D
iyi kardesim pm attım sana :)

Hyjal
12-10-2011, 18:40
Togycim sen de diğerleri gibi biliyorsun ki eşsiz bir araca sahip oldun.Emeklerinle yavaş yavaş daha da güzelleşecek daha da kıymetlenecek.Allah güle güle kullandırmayı nasib etsin.

Not : Aracın fotolarını koyma artık video istiyoruz :D

turgay.ozgur
12-10-2011, 23:52
maşallah güzel rexlerden birisi allah tabanını düz bastırsın tanıdığımız bildiğimiz bir rex onur abinin yazdıklarına tek tek katılıyorum ayrıyetten cidden farklı bi araba rexler seninde kanına ilacı salar yakın zamanda :)
çok saolasın abi aynen kanımıza salındı ilacı o ilaç dahada işliycek zamanla gibi gözüküyo dürtüyo hep daha fazlası için :)

Togycim sen de diğerleri gibi biliyorsun ki eşsiz bir araca sahip oldun.Emeklerinle yavaş yavaş daha da güzelleşecek daha da kıymetlenecek.Allah güle güle kullandırmayı nasib etsin.

Not : Aracın fotolarını koyma artık video istiyoruz :D

saol enginim inşallah dahada güzelleşecek. boş bi zamanımızda videoda çekelim dediğin gibi ;)

weST.27
13-10-2011, 01:43
3 ay kadar stock kımızı rex kullanmıştım dayımın aracını yol tutuşu dışında hoş araba hoşuma gitmişti gideri yoktu dayımınkinin saolsun arabaya tecavüz etmişti zorlaya zorlaya motoru bi keyif alamadm giderinden o nedenle :D ama seninki baya temiz ve sağlam diri görünüyor maşallah kazasız belası sürüşler

devon
13-10-2011, 11:59
olum konu açmışsın haberim yok =)araba harbiden çiçek değerini bil demicem zaten biliyosun

kardeşim =)o araba nası bi gitmek öle gitçem diye kuduruyo..ilerki zamanlarda nolur tahmin edemiyom (= Allah kazasız belasız binmek nasip etsin

Murat Özcan
13-10-2011, 12:02
maşallah kazasız belasız

thedevil
14-10-2011, 12:04
çok güzel bi araç aldın kardeşim Allah güle güle kullanmak nasip etsin zaten araba güzel bide bizim gibi kıl kuyrukların elinde dahada güzel olur bu alet neyse benim araba çıkınca bi deneriz saplarsın bana artık :D

turgay.ozgur
14-10-2011, 16:37
3 ay kadar stock kımızı rex kullanmıştım dayımın aracını yol tutuşu dışında hoş araba hoşuma gitmişti gideri yoktu dayımınkinin saolsun arabaya tecavüz etmişti zorlaya zorlaya motoru bi keyif alamadm giderinden o nedenle :D ama seninki baya temiz ve sağlam diri görünüyor maşallah kazasız belası sürüşler

zorlamaya gerek yok sağlıklı bir crx gaza dokunduğun an uçuyor aslında kopuk uçurtma yani:) teşekkürler iyi dileklerin için

olum konu açmışsın haberim yok =)araba harbiden çiçek değerini bil demicem zaten biliyosun

kardeşim =)o araba nası bi gitmek öle gitçem diye kuduruyo..ilerki zamanlarda nolur tahmin edemiyom (= Allah kazasız belasız binmek nasip etsin

saol Rıdvanım seninkisi sanki gitmiyo en diri yürürlü ve en temiz vti da sende:) İleriki zamanları afet yönetimine bağlı olucak biraz :) teşekkür ederim iyi dileklerin için hepimize Allah kaza bela vermesin inşallah...

maşallah kazasız belasız

saolasın...

çok güzel bi araç aldın kardeşim Allah güle güle kullanmak nasip etsin zaten araba güzel bide bizim gibi kıl kuyrukların elinde dahada güzel olur bu alet neyse benim araba çıkınca bi deneriz saplarsın bana artık :D

zamanla yapıcaz bişeyler artık Kenan abi. Hepimiz kılkuyruğuzda sen apayrısın erişilcek boyutta değil. Hayırlısıyla çıksında abi denemesi kolay deneriz. Saol iyi dileklerin için abi :)

turgay.ozgur
27-11-2011, 19:23
arkadaşlar geçenlerde genel bir bakıma soktum aracımı. Motorun maaşallah ı var yağ değiştirirken hazır içim rahat etsin diye yatakları açıp baktık sorun olmamasına rağmen yinede açılmışken sıfır japon malı ana ve kol yatakları değiştirdim. Yağ pompamızda bir sıkıntı yok. Mobil1 10w/60 tam sentetik yağmızıda koyduk. Şimdilik gidişi tatminkar ileriki zamanlarda bir kaç işlem daha var kafamda ondan önce görselliğe biraz giricem kafamdakileri yaptıktan sonra resimlerini ve videolarını sizinle paylaşmaya devam ederim. Geçende de bir video çektik olduğu kadar :)

http://px5.sfstatic.com/thumbs/0002/70/92/2340729.jpg (http://www.streetfire.net/video/gr-crx-teaser_2340729.htm)GR CRX // Teaser (http://www.streetfire.net/video/gr-crx-teaser_2340729.htm)

KaanBRS
27-11-2011, 20:25
Aracın övgüleri hak ediyor maşallah orjinallik bir başka videodaki coming soon kısmıda olmuş :)

HondatugraL
28-11-2011, 16:15

baksana belasını bulmuş. O kufurlerı bende hatırlıyorum crxclubte :D:D:D

turgay abicim buluşalım anadolu yakasındaysan :) Özlem gidereyim bende kadir abinin eski aracı ile :(

Ertuu
28-11-2011, 20:11
kusursuz bi sedeliği ve çekiciliği var,gerçekten böyle crx lerin ahal olduğunu görmek çok güzel.

weycell387
29-11-2011, 15:39
benden kocaman maaaaaşallah kazasız belasız sürüşler on numara

cnrsrn
30-11-2011, 23:54
gözün gibi bakıyosun arabaya zaten gidişi duruşu bi farklı maşallah

wekoo
01-12-2011, 00:04
maşallahhhhh

ouzs
01-12-2011, 00:09
waaay wayy.. Ankarada araç sana gelmeden neler yaşadık mustafa ve aracınla..:D çok beğendiğim bi araç.. güle güle kullan inşallah. allah ağzının tadını bozmasın..

elpadre
01-12-2011, 00:10
bı ara yolluyumda su anahtarınıı kurtuluyum artıkk :D

crisis
01-12-2011, 15:49
maşallah kanka şu arabaya verdiğin emeğin hakkını fazlasıyla alıyorsun o tertemiz yatakları değiştinya ozaman belli ettin kendini :D ama yatakların kaliteli malzeme olmamasına rağmen yatakların fazla aşınmaması motorun sağlamlığını göstermiş oldu daha güzel videolarla konuyu güncelliycez kısa zamanda bu video biraz acemiliğe ve telefondan editlendiği için kalitesiz oldu...

turgay.ozgur
02-12-2011, 00:28
Arkadaşlar tek tek hepinize çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için...

baksana belasını bulmuş. O kufurlerı bende hatırlıyorum crxclubte :D:D:D

turgay abicim buluşalım anadolu yakasındaysan :) Özlem gidereyim bende kadir abinin eski aracı ile :(

avrupa yakasındayım senin buraya benimde oraya yolumuz düşerse buluşalım bir gün tanışırız haberleşiriz :)

waaay wayy.. Ankarada araç sana gelmeden neler yaşadık mustafa ve aracınla..:D çok beğendiğim bi araç.. güle güle kullan inşallah. allah ağzının tadını bozmasın..

çok teşekkürler inşallah... Neler yaşadınız merak ettim??? :D:D

bı ara yolluyumda su anahtarınıı kurtuluyum artıkk :D

Melii aga sen nerelerdesin yaa????

maşallah kanka şu arabaya verdiğin emeğin hakkını fazlasıyla alıyorsun o tertemiz yatakları değiştinya ozaman belli ettin kendini :D ama yatakların kaliteli malzeme olmamasına rağmen yatakların fazla aşınmaması motorun sağlamlığını göstermiş oldu daha güzel videolarla konuyu güncelliycez kısa zamanda bu video biraz acemiliğe ve telefondan editlendiği için kalitesiz oldu...

saol kanka bakalım kıllık hepimizde var işte biliyorsun :) biz hiçbir masraftan kaçınmıyoruz e keratada bizi üzmüyo üzmezde inşallah...

street_rules
03-12-2011, 16:44
kocaman bi maşallah kadir abinin eski aracı. kazasız belasız...

HondatugraL
03-12-2011, 22:12
avrupa yakasında hangi semttesin abi ?

cnrsrn
03-12-2011, 23:47
bugün aracı güzelce temizledik, yıkadık cilamızı attık tertemiz oldu

ouzs
04-12-2011, 00:02
Ehue. otobanın ortasında benzinimiz bitti. benzinlik var zannederek giridiğimiz yolda köprü altında gölgeye çektik.. beklerken cila çektik ön kaputa tampona sana gelirken sinek ler daha az yapışsın die.. çare oldumu bilmem :D

kaanpoyrazoglu
04-12-2011, 06:37

Öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız günler dilerim.. Efecim benim eski aracım değil , küçük bir düzeltme ;) Benim eski aracım fh 642 beyaz crx

alicans
04-12-2011, 11:42
maşallah kazasız belasız..

ramo si
12-12-2011, 23:09
maşallah kardeşimmm:D en kısa zamanda deniozz:D 2 de 5 korna:D

turgay.ozgur
12-12-2011, 23:48
herkese iyi dileklerinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum Allahım sizlere daha iyilerini nasip etsin inşallah.

avrupa yakasında hangi semttesin abi ?
küçükçekmece cennet mahallesi sefaköy arası biyerdeyim Görkemim.

Ehue. otobanın ortasında benzinimiz bitti. benzinlik var zannederek giridiğimiz yolda köprü altında gölgeye çektik.. beklerken cila çektik ön kaputa tampona sana gelirken sinek ler daha az yapışsın die.. çare oldumu bilmem :D
çok iyiymiş ya:D:D yok valla gelirken 230 lara ulaşıldığı için sinek böcek ölüler genede yapışmıştı tekrar yıkadık arıttık :)

maşallah kardeşimmm:D en kısa zamanda deniozz:D 2 de 5 korna:D
saol Ramazan abi. deneyelim abi yalnız 5 korna bozar bizi saymaya çalışırken kaçıncıyı çaldığımızı unutmayalım :D

FB10ur
13-12-2011, 00:46
maşallah gerçekten güzel araç kazasız belasız :):)

HondatugraL
13-12-2011, 01:51
küç küçük çekmecemı sen uzakmışsın yaaa :( :D

aliergun
20-12-2011, 01:05
maşşallah kanka 306 gti killer:P

turgay.ozgur
20-12-2011, 01:36
maşallah gerçekten güzel araç kazasız belasız :):)

teşekkürler amin cümlemize...

maşşallah kanka 306 gti killer:P

eee nacizane geçtik kapağıda taşlıymış 306 nın :) eyvallah kanka saol...

JDM VTİ
20-12-2011, 01:37
hangi 306yla denediniz?

turgay.ozgur
20-12-2011, 01:42
arkadaşlar başlıyorum görsele.... öncelikle taş izlerinden dolayı keyfi, ön tampon kaput ve arka tamponu boyuyorum. Amerika dan turuncu depo marka sinyaller oem çamurluklar vb.. siparişini verdim yoldalar... golf vr6 lipini söküp attım yerine bir lipp geliyorki eywah eywah o şimdilik sürpriz olsun :) hepsi gelsin herşeyi taktıktan sonra tekrar resimlerini paylaşırım... çıplak reximin spy fotoları :)

http://b1112.hizliresim.com/s/n/1752y.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

http://b1112.hizliresim.com/s/n/1754l.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

http://b1112.hizliresim.com/s/n/1755y.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

turgay.ozgur
20-12-2011, 01:44
hangi 306yla denediniz?

TH 306 bilmiyorum bilirmisin...

JDM VTİ
20-12-2011, 01:46
ne renkti? plaka hiç yabancı değil.

giderli güzel bi 306yla denemek isterseniz vtecburac, - ER - nickli üyelere mesaj atın derim. bende denerdim de ben pistona filan girdim motor inik.

turgay.ozgur
20-12-2011, 01:51
ne renkti? plaka hiç yabancı değil.

giderli güzel bi 306yla denemek isterseniz vtecburac, - ER - nickli üyelere mesaj atın derim. bende denerdim de ben pistona filan girdim motor inik.

lacivert, hem giderli olup olmadığına aracı bilmeden yorum yapma bence gayette giderliydi... o arkadaşında motor yeni yapılmış rodajı bitmişti nasıl gittiğini görmek istiyorum dedi o yüzden denedik öyle sen geçerim ben geçerim diye bi iddiada yoktu. denemeler artık bahara havalar iyice bozdu valla..

taytay
20-12-2011, 01:59
takip ediyorum :) yeni lipi merak ettim .. hala atarlı giderli rex maşallah :)

doush
20-12-2011, 01:59
Biz ne emeklerle taktık o lipi :D 4 saatimizi aldı 3 kişi :D

turgay.ozgur
20-12-2011, 02:08
takip ediyorum :) yeni lipi merak ettim .. hala atarlı giderli rex maşallah :)

saol tayfun abi reximiz şimdide istanbul da koşturuyor türkiye nin 4 bir yanını koşturdu :) lip süprizzz :D

belli yarım saat kadarda sökmesi sürdü:D gelecek lip çok çok daha yıkım olacak :)

doush
20-12-2011, 02:12
belli yarım saat kadarda sökmesi sürdü:D gelecek lip çok çok daha yıkım olacak :)

Mecbur delmek zorunda kalmıştık, birazcık kasap işi olmuştu ama başka çare yoktu:)
umarım daha iyidir :D

crisis
20-12-2011, 20:57
kanka cihazı spayşatladım :D çocukta asker gibi arabayı bekliyordu

http://img195.imageshack.us/img195/6848/20111203181013.jpg

turgay.ozgur
20-12-2011, 22:31
Mecbur delmek zorunda kalmıştık, birazcık kasap işi olmuştu ama başka çare yoktu:)
umarım daha iyidir :D

takılıp araç bittikten sonra resim çekerim karar verirsin hangisi daha güzel :)

kanka cihazı spayşatladım :D çocukta asker gibi arabayı bekliyordu

http://img195.imageshack.us/img195/6848/20111203181013.jpg

şşşşşttt spayşat filan olmasın :D şöle bi lip olsun sinyaller paçalıklar gelsin ondan sonra spy değil yakından bol bol çekeriz kanka :D

elpadre
20-12-2011, 22:49
avni evrim geçirecek yine :D

HondatugraL
21-12-2011, 15:28

etkıye tepkı olayı valla :) Aracı aldığınız kadir abi hem orjınal lipini bulmak için ayrı emek hemde takmak için saatlerını harcamıştı tampon kırılsa çıkmıcak şekılde takılmıştı acımadan sokup atmışınız :D zevk meselesı tabı ama takılan lıp çok kabaydı acayıp çirkin gosterıyodu aracı turgay abıye ılk dedıgım oydu o lıpı sok yoksa gece bulur ben sokerım dedıydım. İyi olmuş :D

yenı lıpın ney oldugunu bılıyorum ama ustunde gormek paha biçilemez soylemıcem süprüz olsun :)

doush
21-12-2011, 22:59
Valla sökmek çok basitti :D Ben de seviyordum orijinal lipini çok yakıştırmıyorum VR6 lipini.. Ben sadece işçiydim, mustafa abi, timuçin abi(tymu), ben taktık valla:D

heartness
21-12-2011, 23:23
masallah kazasız belasız bının :)

turgay.ozgur
22-12-2011, 00:23
etkıye tepkı olayı valla :) Aracı aldığınız kadir abi hem orjınal lipini bulmak için ayrı emek hemde takmak için saatlerını harcamıştı tampon kırılsa çıkmıcak şekılde takılmıştı acımadan sokup atmışınız :D zevk meselesı tabı ama takılan lıp çok kabaydı acayıp çirkin gosterıyodu aracı turgay abıye ılk dedıgım oydu o lıpı sok yoksa gece bulur ben sokerım dedıydım. İyi olmuş :D

yenı lıpın ney oldugunu bılıyorum ama ustunde gormek paha biçilemez soylemıcem süprüz olsun :)

herkesin zevki farklı o yüzden çirkinlik güzellik göreceli durumlar ya. Ben şimdi kendi zevkime göre yapiyim. ŞŞŞŞŞŞŞşşşşşşşş sakın haa kaçırma ağzından ilk benim reximde olacak Türkiye de :D

Valla sökmek çok basitti :D Ben de seviyordum orijinal lipini çok yakıştırmıyorum VR6 lipini.. Ben sadece işçiydim, mustafa abi, timuçin abi(tymu), ben taktık valla:D

yakışıyodu vr6 lipide ya yurt dışında dahi örnekleri var arabayı önden çok kaslı gösteriyordu. Neyse yeni görüntüye kavuşunca çok sexi gözükecek :)

masallah kazasız belasız bının :)

teşekkürler... Allah hepimize kazasız belasız günler nasip etsin

elpadre
22-12-2011, 00:27
nan turgay yıne ne halt yedın :D

turgay.ozgur
22-12-2011, 00:39
nan turgay yıne ne halt yedın :D

hangi konuda abi? :D

dc_crx
22-12-2011, 00:42
maşallah çok iyi kondisyonlu bir araç.. Allah kaza bela vermesin..

HondatugraL
22-12-2011, 04:31
valla sizde işçilik yok ozaman sızın 4 kişi takdıgınızı kadır abı tek başına takdıydı :D

herkesin zevki farklı o yüzden çirkinlik güzellik göreceli durumlar ya. Ben şimdi kendi zevkime göre yapiyim. ŞŞŞŞŞŞŞşşşşşşşş sakın haa kaçırma ağzından ilk benim reximde olacak Türkiye de :D

yok kaçırmam merak etme :D ama yapta görelim artık.

RottingChrist
22-12-2011, 07:56
maşallah. yeni gördüm fotoları. içi dışı çok güzel bir araç.

turgay.ozgur
04-01-2012, 14:26
saolasın Timur abi sen nerelerdesin yaa kayboldun iyice piyasadan çektin elini ayağını rexi satınca...

arkadaşlar bu arada paçalıklar geldi çil çil orjinal honda. resimlerini çeker koyarım cidden mükemmeller isteyen olursa getirelim orjinal çıkacaklarını tahmin etmezdim orjinal yazıyodu ilanda ama inanamamıştım:) satıcının elinde vardı 2-3 tane daha... sinyallerde geldi... bi ara fırsat bulunca resimlerini çekip paylaşıcam...

taytay
04-01-2012, 14:37
lip ne oldu :)

RottingChrist
04-01-2012, 14:44
:) işler yoğun olunca altımızda da araba olmayınca insan ister istemez çekiliyor kenara.

saolasın Timur abi sen nerelerdesin yaa kayboldun iyice piyasadan çektin elini ayağını rexi satınca...

arkadaşlar bu arada paçalıklar geldi çil çil orjinal honda. resimlerini çeker koyarım cidden mükemmeller isteyen olursa getirelim orjinal çıkacaklarını tahmin etmezdim orjinal yazıyodu ilanda ama inanamamıştım:) satıcının elinde vardı 2-3 tane daha... sinyallerde geldi... bi ara fırsat bulunca resimlerini çekip paylaşıcam...

elpadre
04-01-2012, 14:53

hanıı abıne yokmu ? :(

turgay.ozgur
04-01-2012, 17:17
lip ne oldu :)

lip hand made olucak Tayfun abi. gelicek oda yakında ustanın işleri yoğun olduğu için benimde acelem olmadığı için sıkıştırmıyorum onu bahara kadar olsunda ama yakınlarda başlıycaz onada :D

maşalllah giderli rex.

eywallah hocam sağolasın eksik olmayın...

:) işler yoğun olunca altımızda da araba olmayınca insan ister istemez çekiliyor kenara.

kolay gelsin abi işlerinde ama bi giderli araç almana bakar gibime geliyo işlerin durulması :):)

hanıı abıne yokmu ? :(

ahh be melii abi ayıpsın görüşelim bir ara konuşalım...

AlperMVS
04-01-2012, 17:38
21 yaşında bir arabanın bu kadar diri durması gerçekten güzel bir his olsa gerek..
Umarım bu güzelliğini sizdede korur.
Kazasız belasız binmeniz dileğiyle.

elpadre
04-01-2012, 17:42
lip hand made olucak Tayfun abi. gelicek oda yakında ustanın işleri yoğun olduğu için benimde acelem olmadığı için sıkıştırmıyorum onu bahara kadar olsunda ama yakınlarda başlıycaz onada :D

eywallah hocam sağolasın eksik olmayın...

kolay gelsin abi işlerinde ama bi giderli araç almana bakar gibime geliyo işlerin durulması :):)

ahh be abi ayıpsın görüşelim bir ara konuşalım...

ben cok uzaklardayım :)

zıpzıp
04-01-2012, 17:42
maşallah canlı daha yakışıklı :)

Headshot
04-01-2012, 17:43
maşallah çok çok güzel.

Melih-Ö
04-01-2012, 19:56
Maşallah floryada gördük bugün çok güzeldi kazasız belasız...

turgay.ozgur
05-01-2012, 00:07
21 yaşında bir arabanın bu kadar diri durması gerçekten güzel bir his olsa gerek..
Umarım bu güzelliğini sizdede korur.
Kazasız belasız binmeniz dileğiyle.

gerçekten güzel his her baktığımda iç çektiriyor bana crx hastasıyım birde onu bana sorun :) vallahi gözüm gibi bakıyorum kaybetmekten öte dahada güzelleşecek aklımdaki rexi yapana kadar :) iyi dileklerin için çok teşekkürler...

ben cok uzaklardayım :)
izmir kadarmı :D?

maşallah canlı daha yakışıklı :)
eywallah kardeşim sağolasın seninkide çok çok güzel maaşallah:icon_tup:...

maşallah çok çok güzel.
sağolasın hocam iyi dileklerin için..

Maşallah floryada gördük bugün çok güzeldi kazasız belasız...
saol hocam seninkininde maşallahı var cihaz çok hoşuma gitti basıklık jantlar tam ayarında:icon_tup:, hepinizin araçlar güzeldi tayfa olarak geçtiniz kornalarla selamlaştık nicklerdende tanımış oldum böylece sizi :)

devran
05-01-2012, 18:35
maşallah güzel araç...

turgay.ozgur
06-01-2012, 20:18
maşallah güzel araç...

eywallah hocam sağolasın...

turgay.ozgur
06-01-2012, 20:20
orjinal arka paçalıklar ve depo marka turuncu tampon sinyallerim gelmiş bulunmakta şöyle resimlerini çekiyim paylaşıyim dedim :)

http://a1201.hizliresim.com/t/6/1mdus.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

http://a1201.hizliresim.com/t/6/1mdvv.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

http://a1201.hizliresim.com/t/6/1mdx4.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

http://d1201.hizliresim.com/t/6/1mgc2.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

http://d1201.hizliresim.com/t/6/1mghc.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

crisis
06-01-2012, 21:05
yine rahat durmamissin kanka bunlarida taktınmı on numara olucak masallah reximize gecen yarım kalan detailingi tekrarlayalım :)

devon
06-01-2012, 22:34
arabanın can alıcı noktaları gelmiş kanka..bide ön ek bittimi tadından yenmicek hadi hayırlısı =)

turgay.ozgur
08-01-2012, 00:23
yine rahat durmamissin kanka bunlarida taktınmı on numara olucak masallah reximize gecen yarım kalan detailingi tekrarlayalım :)

yeminle detailing adamısın torpido ve kapı içleri sıfır olmuş ellerine sağlık kanka. detailing ürünlerini yığmak lazım... bahar gelsin rex şenlenicek inşallah...

arabanın can alıcı noktaları gelmiş kanka..bide ön ek bittimi tadından yenmicek hadi hayırlısı =)

aynen kanka çok canlar yakıyo GRex birazda duruşuyla yaksın :)

HondatugraL
08-01-2012, 01:17
öff öfffff çiçeeek çiçeeeek. Kööşe lambalarınıda turuncu yap turgay abı 10 numara durur :)

turgay.ozgur
08-01-2012, 18:41
öff öfffff çiçeeek çiçeeeek. Kööşe lambalarınıda turuncu yap turgay abı 10 numara durur :)

çiçek çiçek fincan :) kafamdaki crx te sadece tampon sinyalleri turuncu bi bu şekilde bitireyim çok güzel olacak... olmadı ilerde sıkılırsam köşe sinyallerinide turuncu yaparım

HondatugraL
09-01-2012, 15:41
çiçek çiçek fincan :) kafamdaki crx te sadece tampon sinyalleri turuncu bi bu şekilde bitireyim çok güzel olacak... olmadı ilerde sıkılırsam köşe sinyallerinide turuncu yaparım

sen bu fotoları gordukten sonra kararın değişir ama :D

http://nihkon.org/photos/d/3553-1/crx-meet_1-13-08_16.jpg
http://nihkon.org/photos/d/51-1/crx-meet_9-16-07_36.jpg

JDM#
09-01-2012, 15:53
maşşallah aracınız çok tatlı gözküyorr allah kaza bela vermesin...

Hyjal
28-02-2012, 13:59
Pampa son gelen parçaları ne zaman takıyosun ? Havalar inceden kendini göstermeye başladı ön taraf için de bastır biraz da kamerayı halledip fotoday atalım.

by_vtec
28-02-2012, 21:38
masallah,tanıdıgımız bıldıgımız bır arac,hayırlı olsun,ALLAH kaza bela vermesın..

Aps
28-02-2012, 21:43
bu ara rexler hosuma gidiyor baya

arac da oldukca diri duruyor masallah :)

turgay.ozgur
13-03-2012, 23:50
maşşallah aracınız çok tatlı gözküyorr allah kaza bela vermesin...

teşekkürler Amin cümlemize...

Pampa son gelen parçaları ne zaman takıyosun ? Havalar inceden kendini göstermeye başladı ön taraf için de bastır biraz da kamerayı halledip fotoday atalım.

şimdi yatsın kuzucuklar havalar iyice güzelleşsin ondan sonra foto-video day :D

masallah,tanıdıgımız bıldıgımız bır arac,hayırlı olsun,ALLAH kaza bela vermesın..

saolasın Gökhan abi cümlemize...

bu ara rexler hosuma gidiyor baya

arac da oldukca diri duruyor masallah :)

teşekkürler rex ilaçtır ya :)

otomania
13-03-2012, 23:53
hayırlı olsun maşallah fabrikadan çıkmış gibi duruyor.

crisis
13-03-2012, 23:55
garajda hazır artık cihazları fincan ederiz togi rex kardeşler :D

turgay.ozgur
14-03-2012, 00:02
hayırlı olsun maşallah fabrikadan çıkmış gibi duruyor.

saolasın hocam hepimizin araçlarına maaşallah...

garajda hazır artık cihazları fincan ederiz togi rex kardeşler :D

olm harbi senin garaj ilaç olcak hava düzelsin sabahlanıcak mekan soğutucu alalım bira için lazım olcak :D hadi kamerayı yaptıralım bi photo day düzenleyelimde aileye yeni gelen yumurta kasa rexi görelim :)

tuner faruk
14-03-2012, 00:13
saolasın hocam hepimizin araçlarına maaşallah...

olm harbi senin garaj ilaç olcak hava düzelsin sabahlanıcak mekan soğutucu alalım bira için lazım olcak :D hadi kamerayı yaptıralım bi photo day düzenleyelimde aileye yeni gelen yumurta kasa rexi görelim :)

Kankiiii :D Beni unutmayın olum valla yakarım arabayı :D

turgay.ozgur
14-03-2012, 00:22
Kankiiii :D Beni unutmayın olum valla yakarım arabayı :D

kanka ayıpsın ya unuturmuyuz senin araçta kare rex babayiğit rex ailedeki:D ilkerinki evlat 2 yaş genç bir rex o:D

coder
14-03-2012, 00:29
Maşallah..

tuner faruk
14-03-2012, 00:39
kanka ayıpsın ya unuturmuyuz senin araçta kare rex babayiğit rex ailedeki:D ilkerinki evlat 2 yaş genç bir rex o:D

Kanka ikiniz beyaz beyaz gelin gibisinz İlkerle:D ben kırmızı ilk gün sabahı gibi :hehe::hehe: Rıdvanda boşanma davasının görüldüğü kara gün :D

Günkut
14-03-2012, 00:40
hahshdasd faruk ne içiyoruz :D

tuner faruk
14-03-2012, 00:44
hahshdasd faruk ne içiyoruz :D

Limonlu maden suyu :D:D

16EC813
14-03-2012, 09:07
Limonlu maden suyu :D:D

sexs mi :D

ALPE-R
14-03-2012, 20:00
maşallah çok güzel bi araç sade bi güzelliği var. bu kasaları çok seviyorum ileride kullanmak istediğim araçlardan biri kesinlikle. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin :)

turgay.ozgur
14-03-2012, 23:20
Maşallah..
eyvallah..

Kanka ikiniz beyaz beyaz gelin gibisinz İlkerle:D ben kırmızı ilk gün sabahı gibi :hehe::hehe: Rıdvanda boşanma davasının görüldüğü kara gün :D
kanka seninki gerdek gecesi gibi hırçın kırmızı :D

maşallah çok güzel bi araç sade bi güzelliği var. bu kasaları çok seviyorum ileride kullanmak istediğim araçlardan biri kesinlikle. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin :)
Amin kardeşim sağolasın cümlemize... kullanıldıktan sonrada vazgeçilemeyecek araç tavsiye ederim kullanman ı:)

elpadre
14-03-2012, 23:26
faruk sasırmıs :D

Fatih_
14-03-2012, 23:28
Maşallah temiz araç , kazasız belasız

yilmazcatalbas
15-03-2012, 14:42
maşallah yürüyor

athem
15-03-2012, 14:44
Hayırlı olsun

KeremDOGAN
15-03-2012, 15:44
Çok güzel maşallah

mmert
15-03-2012, 17:04
maşallah çok güzel çok temiz

turgay.ozgur
17-03-2012, 14:16
Maşallah temiz araç , kazasız belasız
teşekkürler hocam sağolasın...

maşallah yürüyor
teşekkürler eh işte bir nebze gidiyor kerata:)

Hayırlı olsun
teşekkürler hocam....

Çok güzel maşallah
teşekkürler sağolasın...

maşallah çok güzel çok temiz
teşekkürler çok daha temiz çok daha güzel olacak bahara...