Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda 600RR + Full Two Brothers çatara patara :D
Komple egzozu taktıgım gun sesi merak etmıştım sagolsun alı kardesım vıdeo cekmıs aylar sonra fark ettık ses guzel cıkmıs dınlenır
http://www.youtube.com/watch?v=wHSzuxLWdk0&feature=youtu.be
berkay_aydin
08-10-2011, 20:32
maşallah.. Ses gerçekten harika özellikle redline kısmı :)
Ses cok güzel maşallah catırırtttt :D
Tesekkur ederım herkese. Çok oldu bu motoru satalı mayısta satmıstım sanırım yenı hatırladık vıdeoyu :)
COOLFEAR
08-10-2011, 21:15
gule gule kullan ben bir turlu cesaret edemiyorum bir zeytinburnu ikincisi bostanci sahileri s viraji vs asfaltta dis yok nerdeyse slick haric tutmuyor guven vermiyor
Zaten vıraj yapmıyorum sahıl cok kotu o yuzden cok genıs acılı donuyorum burda sesı dınlemek ıcın kesıcıye sokmustum. Sahılde nerede su var hıc bellı olmuyor 5 dakika once gectıgım kuru yer bır anda golet oluyor. Pıst lastıklerı erken ısındıgı ıcın 1000rr da bu vırajlarda daha verımlı gıdıyorum
vtecburac
09-10-2011, 17:07
two bro tüp egzozların içinde en çok bağıranı güzel çıkmış ses ama yanına bi gp egzoz geldiğinde özelliklede tiger sanki twobro hiç ötmüyor diyosun o kadar bastırıyor sesi, şahsen benim tercihim yandan egzoz gp:)
sahil yolu çok tehlikeli bu çiçek sulama yüzünden çok hayatını kaybeden oldu sende bilirsin.
kazasız belasız kullanırsın inşallah...
Amin... Açık egzoz kullanmıyorum makıneyı cok kesıyor. Alt devır ıcın commander kullanıyordum daha sonra tup egzoz takıp commander ı soktugumde makınenın daha ıyı gıttıgını anladım.
Sehır ıcınde motora bınıyorsan komple sisteme bıle gerek yok tup + hava filtresi ve güzel bi senkron ayarı ıle bence en iyi yuruyor makıne
MR.TurboALİ
10-10-2011, 02:12
maşallah güzel bazen bende s virajında sıkıyorum siyah limited edition gsxR600 le belki denk gelmiştir ondada two brothers var black series var inananılmaz bir sesi var birçok hondanın sesini bastırıyoruz yandan candır ya :D zaten sürekli ateş ediyor :D kazasız belasız sürüşler maltepe yolunda cok sulama oluyor gecen gece bir gsxr virajın tam ortasında düştü yap boşalttı sağ şerit komple yağ oldu 2 kere telefon açtık 2 kere ekip otosu durdurduk söyledik. kimse gelip bir uygulama yapmadı yarım saat sonra 2 kişi 600fle devrildi karşıya bariyere kadar sürüklendiler kafalarında kask yoktu allahtan kaldırıma filan çarpmadılar kafalarını.
oo baya buyuk sıkıntı olmus ozaman gecmıs olsun. gsxr da kat olmadııgı ıcın cok ses cıkartıyor bendede vardı gsxr600 2008 keyfiyen bındıgımde başım şışıyordu.
by serçe
10-10-2011, 15:22
Maşallah nazar değmesin
MR.TurboALİ
10-10-2011, 16:24
oo baya buyuk sıkıntı olmus ozaman gecmıs olsun. gsxr da kat olmadııgı ıcın cok ses cıkartıyor bendede vardı gsxr600 2008 keyfiyen bındıgımde başım şışıyordu.
evet o konuda çok haklısınız gece yattığınızda gözü kapattığınız anda kulakta bi uğultu oluyor çok sinir bozucu :icon_tup: