Orijinalini görmek için tıklayınız : sahibinden e ne olmus ?
ne kadar sacma bi yenileme olmus dogru duzgun ne istedigini bile secemiyorsun.
bence cok kaybederler boyle kalırsa.
bende de öyle bi değişiklik oldu ama anasayfa linki var tıklayınca normal siteye dönüyo
bende gayet normal tuhaf olan nedir ?
evet aynen bende sımdı farkettım.
şimdi tekrar denedim duzeldi...
sanırım dıger ara yuz mobil siteninki..
Ana Sayfa | Bana Özel
www.sahibinden.com 'a git e tıklayın eski haline geliyor
bakımda diyor zaten bi yenilik yapılıyor tam bitmemiş anlasılar bekleyin bitsin hele
edt. sorun yok.
nedense az once mobil siteye baglandık :)
cagri-35
08-10-2011, 23:13
bende paso mobile baglanıyor yenıleyınce normale dönuyor.
ygtkrmdnz
08-10-2011, 23:25
yer imlerine falan kaydettiyseniz mobil olarak açılıyor ben simgeyi silip normal olarak girdim düzeldi öyle kaydettim
Keşke konu açmadan bi sayfayı yenileseydin yahu. : )
yenılemekle alakası yok bence. sıte bakımdayken oyle acıldı bı muddet ben 5 6 arama yaptım cunku o ara duzelırdı yenılemeyle duzelse.
zaten pc den mobıle mobılden pc ye gırılemıyo normalde sanırım. sıteyı update ederken kodlardamı bısey oldu artık nolduysa..
Onurkk06
09-10-2011, 00:03
aynen eciş bücüş bişey cıktı :)
yer imlerine falan kaydettiyseniz mobil olarak açılıyor ben simgeyi silip normal olarak girdim düzeldi öyle kaydettim
aferin sana:D
Bendede oluyor. İlk tıkladığında m.sahibinden'e giriyor ikinci tıkladığında düzeliyor.
Çözerler onu 2-3 güne sorun kalmaz
uzun zamandır detaylı arama özelliğini bende kullanamıyorum bir problem olduğu kesin ama 1 ayı aşkın süredir bu şekilde belki yeni bir sistem ama eksikleri çok bence eskisine göre
mobil sayfası çıkıyor bazen, bence tanıtım amaçlı koymuşlar
ykavcioglu
09-10-2011, 12:04
güncellemeler olsada zirveden düşmez, facebookta çok değişti ama kaybetmedi..
arada gidip geliyor :) sahibinden
slowmotion
09-10-2011, 13:24
üye girişi yapınca m.sahibindene giriyor :D
onursumer
09-10-2011, 13:49
ben çok fazla değişiklik goremedim :D sabahtan beri bakınıyorm aşağı yukarı aynı bence