Orijinalini görmek için tıklayınız : rent a car için albea birmot yada üstün oto tanıdıgı olan ?
serkan6606
08-10-2011, 22:37
mrb abiler arkadaşalar bi abimiz rent car açıcak 3 adet albea ile başlamayı dusunuyor birmot veya üstün otoda yada baska firmada tanıdıgı olan varmı bize yardım edebilcek ne kadara alırız tahminen 3 adet albeayı ? ticari olarak kulanılcak araç kiralamak amaçlı tskler
bütün bayileri gezin fiyatları aldıktan sonra en az verenle pazarlığa oturup alın bence,bi arkadaşım öle yapmıştı
ErenErdem
09-10-2011, 00:35
Eğer Istanbul a gelebilirseniz Otocenter ve İstoç da ki galeri de gezin derim, fiat modellerini spottan alıp satıyorlar. Onun harici Fiat fabrikası genelde çoğu galeriye spot araç veriyor, Ankara da da bulma ihtimaliniz olabilir.
İbrahim33
09-10-2011, 10:17
2011 düşük km'li 2.el almanızı tavsiye ederim , çünkü araçların zaten kirada hışı çıkıyor , sıfır arabayı kiraya vermek pek akıllıca değil.
Fiat alıcaksanız şahıs firmalarından satın alın onlar daha uygun fiyat veriyorlar. Birmot tarzı yerlerin satış hedefleri olduğu için indirim yapmazlar pek. Yine de Birmot tan almayı düşünüyorsanız kesinlikle boya ölçüm cihazı ile aracı almaya gidin
kiralama firmaları gazeteye ilan verip 2007 üstü falan araba ariolar sizde öle yapın isterseniz aylık 900 teklif ediyolar getzlere albealara falan bizde fazladan bi getz vardı düşündük bi ara ama çok üstünde durmamıştık sattık sonra arabayı
yiğit205
09-10-2011, 13:30
benden sana tavsıye ben bu ısı yapıyorum...sıfır almak hıcte mantıklı degıl kazalı al topla ver gıtsın.ama ***** rent a acar ısı sıkıntılı...kaskosu falan pahalı...albea ya en az 2.000 lıra kasko ısterler..tabı bu rent a acar kaskosunun fıyatı.ama yok ben normal sahsı kasko yaptırayım dersen kaza esnasında kıralayan kıralık derse sıctın kaskodan 5 kurus alamazsın bılgın olsun..