PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : EMG Astra GSi vs. FL Clio RS

Sayfa : 1 2 [3]

Tunç
25-12-2011, 20:39
kanka o hangı gsı turbolu nvl olanmı

EMG
25-12-2011, 20:42
2871in neresi ufak en az 80 beygir daha alırım ben 2871 takarsam :D

1380 kilo araç 1100 kiloluk gt2871e karşı şansım yok ama sırf görmek için gene denenir. geçilcem diye denememezlik yapmam.

yok turbo olan 1100 kilo değil 1250 kg :)

boşuna benzin yakmasın o zaman 80 hp daha aldığında denersiniz :)

yok hacı nvl yi henüz giderken görmek nasip olmadı :D project carsta konusu var beyaz bi gsi

kelalper
Metinler 3071 koydu diye biliyorum ben.

GokhanRS

kanka aracımın ayarı tamamlandı 1 barda güzel yürüyorum. basınç bu kadar kısık yürüyor olmama rağmen deneyecek araba bulamıyorum herkesin işi var üstüne cumarteside havalar kötüydü.

artık benden 5 gömlek üstteki araçlarla bile denemeye razı oldum. turbo gsi ile bile denerim. amaç gazlamak olsun stobunu seyretmeye razıyım.

boss_rs
GSi&RS karşılaştırma konusunda RS GSi'dan çok üstün diyen arkadaşlara gelsin

5. vitesim malesef olmadığından 4. vites 200 km'de bırakmak zorunda kaldık..??

Videolardan ilersi tam görülmüyor 200 km'de 2 boy arkamda kalıyor RS ??

Ah bide 5'e atıp 240 250 gidebilseydik ?? senın arabada neler var saybakıyım gecen yazdıklarınıda soyle( bıde videonun sonu bıturlu goremıyoz bunlar eskıdı artık

Tunç
25-12-2011, 20:43

yok hacı nvl yi henüz giderken görmek nasip olmadı :D project carsta konusu var beyaz bi gsi

kanka nvl ye bındıgımde 0.7 barda sıkıntı yaptı bende ınmek ıstedım en son duyumlara göre 1.3 basıyormus :D

GokhanRS
25-12-2011, 20:44

nvl yi bilmiyorumda metin abilerin araçla denerim. aşırı efendi biri benim gördüğüm hiç polemiksiz güzel bi deneme olur. ki sonuç belli olmasına rağmen artık bi kaç gazlamak istiyorum. stress atayım yeterli.

Tunç
25-12-2011, 20:44
kanka aracımın ayarı tamamlandı 1 barda güzel yürüyorum. basınç bu kadar kısık yürüyor olmama rağmen deneyecek araba bulamıyorum herkesin işi var üstüne cumarteside havalar kötüydü.

artık benden 5 gömlek üstteki araçlarla bile denemeye razı oldum. turbo gsi ile bile denerim. amaç gazlamak olsun stobunu seyretmeye razıyım.

ayarlayalım ozaman kanka kısa zamanda ozaman turbo gsi ile

PPR engineering
25-12-2011, 20:46
benzin yakcak halim yok merak sadece pampa :D

bence gel bi dene emg astra gsi'la deniyeceğin benzin parasını karşılarım..videosu olan herkezle denemek istiyosun görüyorum yorumlarını birine benzinini yak artık..

EMG
25-12-2011, 20:47
GSi&RS karşılaştırma konusunda RS GSi'dan çok üstün diyen arkadaşlara gelsin

5. vitesim malesef olmadığından 4. vites 200 km'de bırakmak zorunda kaldık..??

Videolardan ilersi tam görülmüyor 200 km'de 2 boy arkamda kalıyor RS ??

Ah bide 5'e atıp 240 250 gidebilseydik ?? senın arabada neler var saybakıyım gecen yazdıklarınıda soyle( bıde videonun sonu bıturlu goremıyoz bunlar eskıdı artık

üşenmesem yazardımda neyse :) konuyu oku bence anlarsın bişeyler, 34 yaşında adamsın

grkm
25-12-2011, 20:49
nvl yi bilmiyorumda metin abilerin araçla denerim. aşırı efendi biri benim gördüğüm hiç polemiksiz güzel bi deneme olur. ki sonuç belli olmasına rağmen artık bi kaç gazlamak istiyorum. stress atayım yeterli.

Nvl nin sahibi de Metin :) O da cok kisiliklidir ..
hatlar karısmadı dimi ?

bu arada masallah sismanim :)

KA®ANLIK
lan emre, lan emre...

GokhanRS
bence gel bi dene emg astra gsi'la deniyeceğin benzin parasını karşılarım..videosu olan herkezle denemek istiyosun görüyorum yorumlarını birine benzinini yak artık..

emg ile denerim sıkıntı değil kaan. orda yazdığımı yanlış anlamayın. ben clio rsle geçen gün daha denedim fark çok fazla açılıyor. sonucu biliyorum. amacım geçebileceğim araçlarla denemek değil. geçmemin zor olduğu araçlarla denemek.

farkındaysan o yüzden gidip gt28li ile denemeye razıyım. ama atmosferik cliors ile yürüyen araçla deneyip sonra boşuna polemik çıksın istemem.

polemik çıkacağına geçileceğim araçlarla deniyeyim geçileyim ama stress atayım gazlamış olayım ne kadar fark oluyor göreyim.

GokhanRS
25-12-2011, 20:52
Nvl nin sahibi de Metin :) O da cok kisiliklidir ..
hatlar karısmadı dimi ?

bu arada masallah sismanim :)

212nin karşı tarafına denk gelen biyerlerde dükkanları vardı filan aynı kişilerdenmi bahsediyoruz acep. hatlar karışmış olabilir :)

wolrath
25-12-2011, 20:53
2 araba denenırken bır dıgerı neden 1 kısı fazla olur ?
agırlık esıtlemek?
amac?
e oldu olacak guclerı, o da olmadı ruzgar dırencını vs yı de esıtleyın ıstersenız.

1 deneme daha yapıp astra da 2 kısı olsaydı aradakı farkı gorseydık, cok daha mantıklı olurdu.

*90-95kg bır ınsan o suratlerde, bu guclerdekı arabalar ıcın 3-4 boy demek...

KA®ANLIK
25-12-2011, 20:54
Emrenin bahsettiği turbo gsi NVL olan değil. Yani Metin'in aracı değil.

Emre'nin bahsettiği GSI ile denemenin de lüzumu olduğunu sanmıyorum zaten. Emre zapık mısın olm (:

PPR engineering
25-12-2011, 20:55
agırlık esıtlemek?
amac?
e oldu olacak guclerı, o da olmadı ruzgar dırencını vs yı de esıtleyın ıstersenız.

1 deneme daha yapıp astra da 2 kısı olsaydı aradakı farkı gorseydık, cok daha mantıklı olurdu.

yoruma gel...astra gsi lı arkadaş 150 kg lere yakın bunu biliyormuydun??

Tunç
25-12-2011, 20:56

Emre'nin bahsettiği GSI ile denemenin de lüzumu olduğunu sanmıyorum zaten. Emre zapık mısın olm (:

ıkı turbo gsı ıcın konusursak speclerde hangısı daha ıyı ?

EMG
25-12-2011, 20:57

dayanamadım lan :D neyse konumuz bu değil :D

EMG
25-12-2011, 20:58
agırlık esıtlemek?
amac?

ya bu muhabbetler can sıkıcı oluyor

2 tarafta anlaşmış denemiş, sana bi zararı varmı? biz göreceğimizi gördük ama sen görmek istediğini göremediğinden böyle saçma bi yorum yaptın sanırım

GokhanRS
25-12-2011, 20:58
şahsi fikrim gt28 gsi için daha faydalı bir turbo gibi geliyor bana. gt30u doldurması etmesi derken ne biliyim.

Schumi
25-12-2011, 20:59
Emre maşallah. Ama arabana bişiler yapıcağına steakhouse'ları kes bence artık. 2 basamaklı kilolara in. :)

EMG
25-12-2011, 21:01
Emre maşallah. Ama arabana bişiler yapıcağına steakhouse'ları kes bence artık. 2 basamaklı kilolara in. :)

kestim şumi yaza kadar 2 hanelerdeyim kısmetse :)

wolrath
25-12-2011, 21:01
gercı 2kısı denemeye 30kılo cocukla gelenlerden sonra bu da sasırtmadı.

kılodan sıkayetın varsa baska bırısıne kullandırırsın, bu kadar basıt.
camıada 50kılo adam da var 150kılo da.
herkes yanında kursun agırlık mı tasıyacak kıloları esıtlemek ıcın?

rs gecmek ıcın baska yollar bulun bence.bu olmamıs.

KA®ANLIK
25-12-2011, 21:03

adam haklı beyler....
RS geçmek için utanmasanız RS e 2 kişi daha bindirecekmişsiniz...

GokhanRS
25-12-2011, 21:03
rsciler yapmadı bu yorumu :)

EMG
25-12-2011, 21:05

bi önerin varsa bidahakine onu deneyelim rs geçmek için :D biz düşündük düşündük aklımıza bu geldi...

PPR engineering
25-12-2011, 21:05

japonyada sürücü ağırlığı eşitleniyo mesela...tjk da jokey kilosuna göre eşitlemek için semerlerin altına kurşun ağırlık konuyor..neden arabasını adam baskasına kullandırsın
o kadar yapmış emek harcamış ???? senin sölediğin daha saçma o zaman niye herkez 2 ye 2 yada teke tek deniyor oda kilo eşitlemek değilmi o zaman 4 kişiye tek deneridi insanlar mantık mantık mantık..

PPR engineering
25-12-2011, 21:06
adam haklı beyler....
RS geçmek için utanmasanız RS e 2 kişi daha bindirecekmişsiniz...

eski rs cilerden..

KA®ANLIK
25-12-2011, 21:07
eski rs cilerden..

sende eski GSI cısın galiba,
kurşun murşun derinden girmişsin :D:D

TarikS

Bence 100'e falan inerse kilo denklestirme olayi zor olur, Emrenin denedigi arabalarin cogunun sahibi zaten 60-70 kg oluyo, yanina oyle birini daha koyunca tam denk geliyorlar

Bence hic bozmasin :hahaha: :hahaha:

GokhanRS
japonyada sürücü ağırlığı eşitleniyo mesela...tjk da jokey kilosuna göre eşitlemek için semerlerin altına kurşun ağırlık konuyor..neden arabasını adam baskasına kullandırsın
o kadar yapmış emek harcamış ???? senin sölediğin daha saçma o zaman niye herkez 2 ye 2 yada teke tek deniyor oda kilo eşitlemek değilmi o zaman 4 kişiye tek deneridi insanlar mantık mantık mantık..

seninde şaselerden kestiğini duydum kaan. aleminyuma çevirmişin şaseleri öle geçiomuşun milleti :D

kelalper
25-12-2011, 21:09
Arkadaş güzelbahçede rakıyı fazla kaçırdı galiba belli ki yaramamış. Diğer arabaya 2. kişiyi koymakla kendisi yerine kendisinden daha hafif birisini koymak arasında ne fark var ben anlamadım. 2. kişi arabanın psikolojisini mi bozuyor yoksa rüzgar direncini mi arttırıyor. Ne mantıktır yaw.

PPR engineering
25-12-2011, 21:09
seninde şaselerden kestiğini duydum kaan. aleminyuma çevirmişin şaseleri öle geçiomuşun milleti :D

typer da valla herkez le teke tek denedim :D hafifletme olarak arka koltuklrı söktüm :D:D ama elimden gelse carbon yapardım içim huzurlu olurdu hiç olmassa:D

GokhanRS
25-12-2011, 21:11
typer da valla herkez le teke tek denedim :D hafifletme olarak arka koltuklrı söktüm :D:D ama elimden gelse carbon yapardım içim huzurlu olurdu hiç olmassa:D

spor yapta zayıfla o kadar uraşcağına :D bak ben 103 kilo olaraktan haLâ gider yapıyorum. sökmeyecem, gerekirse bagaja 2 paket cimento atar gene atar yaparım :D anca atarım tabi :D

PPR engineering
25-12-2011, 21:15
spor yapta zayıfla o kadar uraşcağına :D bak ben 103 kilo olaraktan haLâ gider yapıyorum. sökmeyecem, gerekirse bagaja 2 paket cimento atar gene atar yaparım :D anca atarım tabi :D

haftanın 3 günü kıckbox yapıyoruz 2 2.5 saat yoğun calışıyorum..kiloda göstermiyo ama işte kelalper kankam bilir insan azmanı gibiyim :D:D:D

wolrath
25-12-2011, 21:15
50 kılo adamla denerken bız 105 kıloyduk.

aklımıza hıc gelmedı.

-la ben ayı gıbıyım.55 kıloluk bırı daha al yanına.

dememıstık.

yenı trend bu sanırım gencler arasında.

neyse.

sen tatmın olduysan sorun yok.

tek uzuldugum sey 2 sene once karsılasamamız.

:)

PPR engineering
25-12-2011, 21:17
sende eski GSI cısın galiba,
kurşun murşun derinden girmişsin :D:D

aynen gsi :D kıymetini bilemedik bir sene kullandık

dc_crx
25-12-2011, 21:17
maşallah gsi'ya bide videoların başı var sonu yok :D :D kayboluyorsunz :D

PPR engineering
25-12-2011, 21:19

aklımıza hıc gelmedı.

dememıstık.

neyse.

senin denediğin zamanlarıda biliyorum yrv ve rs leri..doğru düşündüğüm kişisin sanırım..:):)

_muhaRRem
25-12-2011, 21:22
500 rpm ci geldii kAciiinnnnn

Trance-R
25-12-2011, 21:26
makine yarıştırıyorlar , ortamda aynı , arabalar da denk , kilo da denk olsun istemişler.
ölmüşle bitmişe çare var mı ?
2 arabada tek olsun ne olucak , fark açılmamış fazla ..
herşey 1 boy için mi ?

saygılar.

wolrath
25-12-2011, 21:26
kAciiinnnnn

aynı seyı s2kcılar da soyluyordu, senın ıcın ;)

senin denediğin zamanlarıda biliyorum yrv ve rs leri..doğru düşündüğüm kişisin sanırım..:):)

he ıyı o halde. sorun yok.

Serhat Y.
25-12-2011, 21:35
Gökhan senin meg.rs le denemek isterim madem denicek araç bulamadın h.içi şanzuman problemimi düzeltince olabilir, Alper sende müsaitsen gel abi cruise un kapalı senlede bu setupta sonkez bi deniyelim, araca bi değişiklik yapılmadıysa tabi:rolleyes:
Muharremden perşembe günü için bi rollnight org.bekliyoruz ozaman.

SEÇKİN172
25-12-2011, 21:38
yeni videolar nerde acaba ?

Oz`
25-12-2011, 21:41

aklımıza hıc gelmedı.

dememıstık.

neyse.

sen kimsin ?

SEÇKİN172
25-12-2011, 21:42
sen kimsin ?

korkma SS OKAN DEİL :):)

Oz`
25-12-2011, 21:43
korkma SS OKAN DEİL :):)

worlard kokusu aldım :D

SEÇKİN172
25-12-2011, 21:44
worlard kokusu aldım :d

adam her türlü sitede ya :)

GokhanRS
25-12-2011, 21:47
Gökhan senin meg.rs le denemek isterim madem denicek araç bulamadın h.içi şanzuman problemimi düzeltince olabilir, Alper sende müsaitsen gel abi cruise un kapalı senlede bu setupta sonkez bi deniyelim, araca bi değişiklik yapılmadıysa tabi:rolleyes:

olur üstad numaram kelalperde var sanada pm atayım ararsın. ikimizde müsait olursak çıkalım mutlaka. keyifli olur mutlaka.

kelalper
25-12-2011, 21:48

Serhat ben yarın arabayı sanayiye bırakıyorum buji tırnak ayarı yapılacak ön tampon boyanacak. Yazın önü vurduğumda panel değişmişti ama tam oturtamamışlardı acelemden dolayı kaput çizgisi tam oturmuyordu panel sökülüp yeniden ayarlanacak. Ne kadar sürede çıkar bilmiyorum ama yetişirse gelirim.

GokhanRS
25-12-2011, 21:56
Serhat ben yarın arabayı sanayiye bırakıyorum buji tırnak ayarı yapılacak ön tampon boyanacak. Yazın önü vurduğumda panel değişmişti ama tam oturtamamışlardı acelemden dolayı kaput çizgisi tam oturmuyordu panel sökülüp yeniden ayarlanacak. Ne kadar sürede çıkar bilmiyorum ama yetişirse gelirim.

gel gel yalnız bırakma beni orda. tanıdığım pek kimse yok zaten.

Serhat Y.
25-12-2011, 21:57

tamamdır ALper, Gökhanla özelden yazıştık müsait olursak zaten illa çıkalım diye diretmiyorum dediğim gibi benimde şanzuman düzelirse çıkıcam :icon_tup: kolay gelsin sanada.

Schumi
25-12-2011, 22:02
worlard kokusu aldım :D

O ne burun maşallah. :D

Cliosportve
25-12-2011, 22:03
gel gel yalnız bırakma beni orda. tanıdığım pek kimse yok zaten.

Nereye panpa bensiz
Salça olmak istiyorum

kelalper
25-12-2011, 22:16
tamamdır ALper, Gökhanla özelden yazıştık müsait olursak zaten illa çıkalım diye diretmiyorum dediğim gibi benimde şanzuman düzelirse çıkıcam :icon_tup: kolay gelsin sanada.

Eyvallah saolasın sanada kolay gelsin inşallah halledersin şanzımanı. Yaw yetişmezse sorun değil Volvo ile gelirim arkadan kovalarım.

Vlkn
25-12-2011, 22:33
Simdi de Rs vaaar rs var diyecekler bazilari. En azindan Rs in basina bisey gelmemis ya ona sevinsinlar. :D. Bi de o video yayinlanmaz. Aha gsi a cakioruz diye cekmeye baslamislardir gsi one firlayinca kes yayini kes olmustur.:D

RS var Rs var durumu değil Tam ellenmiş var yarım ellenmiş var.

cffsymbol
25-12-2011, 22:49
2.vites
emg gsi & fl rs - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/emg-gsi-fl-rs_2350408.htm)

3.vites
emg gsi & fl rs 3.vites - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/emg-gsi-fl-rs-3vites_2350410.htm)

maşallah araçlara kazasız belasız bol denemelere inş :)

JDM VTİ
25-12-2011, 22:54
emg'nin 5 ölümcül olmuş maşallah.

Vlkn
25-12-2011, 22:57
2.vites
emg gsi & fl rs - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/emg-gsi-fl-rs_2350408.htm)

3.vites
emg gsi & fl rs 3.vites - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/emg-gsi-fl-rs-3vites_2350410.htm)

maşallah araçlara kazasız belasız bol denemelere inş :)

amin kankaa hafta içi bekliyoruz :)

ArMy
25-12-2011, 23:00
Gsi 4. viteste sersemletmiş 5. viteste nakavt :) Maşallah gerçekten.

Cliosportve
25-12-2011, 23:09
CVK ile denemesi lazım EMG nin

Ö.öztüRk
25-12-2011, 23:13
EMG hakkını vermiş maşallah

JDM VTİ
25-12-2011, 23:15
CVK ile denemesi lazım EMG nin

cvk görüntü işine kaçtı 16 spoon aldı adam ah okan ah rs king'i rollerden uzaklaştırıyor mu napıyor :D

Vlkn
25-12-2011, 23:17
cvk görüntü işine kaçtı 16 spoon aldı adam ah okan ah rs king'i rollerden uzaklaştırıyor mu napıyor :D

en iyisi BRC sıralı tüplü koyucan inceden inceden akıcan :)

Okan D.
25-12-2011, 23:24

yok kanka 16 spoon la da roll yaparız nabak :D zevk deıl mı olom :D

TarikS
25-12-2011, 23:25
Videolari izlemesi cok keyifli, cekenin eline saglik

JDM VTİ
25-12-2011, 23:26
yok kanka 16 spoon la da roll yaparız nabak :D zevk deıl mı olom :D

geriye götürdü arabayı 16lar, zevki kalmadı benim için :D yeni patilerle foto çekinde bi görelim ya 16larla çok tatlı durmuştur yavru şimdi, hakkı 16ydı çünkü

cffsymbol
25-12-2011, 23:27
başta iki aracada maşallah diyorum şimdi bişiler eklicem çünkü yazacaklarımdan sonra gene farklı kafalardan farklı sesler gelecek :) Şimdi bu FL rs tam kondisyonunda yürüyormu ? gitmesigerektiği gibi giden EMG rs orasını anladıkta FL rs in gitmesi gerektiği gibi olduğunu kim söylüyor ?
Bunu söyleyen şahıs bana sadece şu iki video arasındaki farkı açıklasın..

Bu Gsi-Rs denemenizin videosu dikkatli bakarsanız 3. vitese geçişten 5. vitese atışa kadar geçen süre net 18 saniye 2 kişiyle

Şimdi buda başka bir Rs-Rs videosu ve video çeken Rs zaten FL speclerinde bile değil yazılım vs olmayan orjinal bir araç aynı süreye bakınca 3. vitese geçişten 5. vitese atışa kadar geçen süre net 12 saniye ve yine buda 2 kişi şimdi aradaki o koca 6 saniyelik farkı bana biriniz açıklayın be kardeşim ? eğer bu FL rs o speclerde 18 saniyede geçiosa o süreyi yazılımsız bir araç 21-22 lerden evvel geçememesi gerek :)
SS rs vs CVK rs vs YC rs - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/ss-rs-vs-cvk-rs-vs-yc-rs_2328347.htm)

tek söyleyeceğim SS ile iyiki deneyememişsiniz şanslıymışsınız :D

peki sizin rs iniz var sanırm doğrumu ?

CRUEL
25-12-2011, 23:29
kaçın okan geldi:D

cdc70
25-12-2011, 23:30
emg gsi msllah da bu ağaoğlu heryerde reklamını yapıyor ya :D

TarikS
25-12-2011, 23:31
http://img69.imageshack.us/img69/6269/catsdcr.jpg

wolrath
25-12-2011, 23:32
başta iki aracada maşallah diyorum şimdi bişiler eklicem çünkü yazacaklarımdan sonra gene farklı kafalardan farklı sesler gelecek :) Şimdi bu FL rs tam kondisyonunda yürüyormu ? gitmesigerektiği gibi giden EMG rs orasını anladıkta FL rs in gitmesi gerektiği gibi olduğunu kim söylüyor ?

Bu Gsi-Rs denemenizin videosu dikkatli bakarsanız 3. vitese geçişten 5. vitese atışa kadar geçen süre net 18 saniye 2 kişiyle

Şimdi buda başka bir Rs-Rs videosu ve video çeken Rs zaten FL speclerinde bile değil yazılım vs olmayan orjinal bir araç aynı süreye bakınca 3. vitese geçişten 5. vitese atışa kadar geçen süre net 12 saniye ve yine buda 2 kişi şimdi aradaki o koca 6 saniyelik farkı bana biriniz açıklayın be kardeşim ? eğer bu FL rs o speclerde 18 saniyede geçiosa o süreyi yazılımsız bir araç 21-22 lerden evvel geçememesi gerek :)
SS rs vs CVK rs vs YC rs - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/ss-rs-vs-cvk-rs-vs-yc-rs_2328347.htm)

:icon_tup:

cffsymbol
25-12-2011, 23:33
yoo yok ares mares okadar hızlı makine binemioz biz :D

anlaşıldı ;)

Okan D.
25-12-2011, 23:36
bu konunun tartısması ben veya baska bı rs emg ıle denıyınce bıtıcek mı arkadaslar emre emg gsı sana seslenıyorum duy benı gel denıyelım bıtsın bu tartısmalar yav :D:D adamlar herkez sıkıntı yaptı bu konuyu :D

cffsymbol
25-12-2011, 23:38
bu konunun tartısması ben veya baska bı rs emg ıle denıyınce bıtıcek mı arkadaslar emre emg gsı sana seslenıyorum duy benı gel denıyelım bıtsın bu tartısmalar yav :D:D adamlar herkez sıkıntı yaptı bu konuyu :D

aynen knka bi rs çıksın şu tartşma son bulsun yada ben geliyim başka rslerle deneyelim konu gösterimine bakarmısın ya onbinleri geçmiş herkes beklio :D

Vlkn

evettt :) kanka bunu bekliyodk

wolrath
süreler ortada.
karsılastırma yapmak ıcın.
rsler 2kişi burda da.
eb-bhh ares...

BHH Clio RS Vs EH Civic VTI Vs EB Clio RS - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/bhh-clio-rs-vs-eh-civic-vti-vs-eb-clio-rs_691707.htm)

cffsymbol
25-12-2011, 23:39
araç sizinmi ? FL kimde şuanda
acilen Ahm garage de bi kontrole girsin özellikle ayarlı kasnak ve sente ayarını kontrol ettirin.
böylede denemeyin yanlış anlaşılmalar oluyor sonra..

bnm sayılır bn kullanıorum ama emg nn gidşini neden kabullenmio kimse anlamş diilim
tartşmalrn sn bulması için fl yle aynı speclrde bi rs çıksın emgyle denesin hem biz fl yi görmüş oluruz hemde giden bi rs

Okan D.
25-12-2011, 23:40
aynen knka bi rs çıksın şu tartşma son bulsun yada ben geliyim başka rslerle deneyelim konu gösterimine bakarmısın ya onbinleri geçmiş herkes beklio :D

gel vala kanka denıyelım yarın obur gun falan gel :D 16 spoonları taktım tam rolcuyum :D kanka teke tek :D

cffsymbol
25-12-2011, 23:43
gel vala kanka denıyelım yarın obur gun falan gel :D 16 spoonları taktım tam rolcuyum :D kanka teke tek :D

başka türlü olmuycak knka deneyelim valla hemde teke tek :D :D

Okan D.
25-12-2011, 23:44
başka türlü olmuycak knka deneyelim valla hemde teke tek :D :D

kanka telefon beklıorum ara benı yarın denıyelım bı vıdeo cekelım kanka

cffsymbol
25-12-2011, 23:45
kanka telefon beklıorum ara benı yarın denıyelım bı vıdeo cekelım kanka

tammdr knka bi sibel kekilli çekelim senle :D

Okan D.
25-12-2011, 23:47
ahahahhhahhaha

bellı olmaz bılıosun kanka bu ısler bu arada ben 103 kıloyum sıkıntı olmaz dımı :D (yanlıs anlasılmasın esprısıne)

Cliosportve
25-12-2011, 23:48

Aynen 3. vitesten 5. vitese atımlardaki tezin süpermiş

FL 18-19 saniye gibi
SS 12-13 saniye gibi

Aradaki 5-6 saniye fark çok ciddi bir fark

cffsymbol
25-12-2011, 23:48
ahahahhhahhaha

bellı olmaz bılıosun kanka bu ısler bu arada ben 103 kıloyum sıkıntı olmaz dımı :D (yanlıs anlasılmasın esprısıne)

hahah bn 63 64 lerdeym knka memnum olurum aksine ne sıkıntısı aramzda 40 kilonn lafımı olur :D :D

Vlkn
25-12-2011, 23:50
tammdr knka bi sibel kekilli çekelim senle :D

Çekin Çekin :) biterse yarın işimiz hep beraber çekeriz

Okan D.
hahah bn 63 64 lerdeym knka memnum olurum aksine ne sıkıntısı aramzda 40 kilonn lafımı olur :D :D

emg ıle denedıgın gıbı olsun kanka araba yanı bakım falan tamır falan bısey yapmakı farkı gorelım kanka ok :D 40 kılo dan sıkıntı olmaz 45 olsa olurduda

Cliosportve

40 KG lik kaya parçası atalım sana Ufuk :D

Yeni taktik :D

Ö.öztüRk
25-12-2011, 23:53
Okan ve Ufuk yine koptular:) çekin video hadi bekliyoruzzz:) Uufuk kanka özledim vites'lerini ona göreee :)

cffsymbol
25-12-2011, 23:54
emg ıle denedıgın gıbı olsun kanka araba yanı bakım falan tamır falan bısey yapmakı farkı gorelım kanka ok :D 40 kılo dan sıkıntı olmaz 45 olsa olurduda

bakımlrmz yapıldı knka ama kiloları eşitleyelim sonra geçerim fln seni sonra hafiftin fln dersin :D :D :D

40 KG lik kaya parçası atalım sana Ufuk :D

Yeni taktik :D

manavlarda terazilerde olurduya eskiden demir kütleleri bize özel olarak 10 20 30 kilolarda yaptrmk lazım aslında :D

Vlkn
25-12-2011, 23:55
[QUOTE=cffsymbol;2904457]bakımlrmz yapıldı knka ama kiloları eşitleyelim sonra geçerim fln seni sonra hafiftin fln dersin :D :D :D

:) Ulan ufuk ne hassas dusunen adamsın

cffsymbol
25-12-2011, 23:56
Okan ve Ufuk yine koptular:) çekin video hadi bekliyoruzzz:) Uufuk kanka özledim vites'lerini ona göreee :)

rs te olmuo ben knka 106nn gözünü seviyim valla gazlanıcak en güzel araba :D

SONE-R
25-12-2011, 23:56
la bi tane sorunsuz bir RS bulun da deneyin artık yeter :D

cffsymbol
26-12-2011, 00:00
EMG nin yürüyüşüne değil lafımız
Sorunlu RS i sorunsuz diye denetip video çekip göstermenize lafımız
bizde zamanında kıyas olsun diye rs-gsi videosu çektik adamlar gsi in 200 e çıkış süresine takıldı durdu onu söyleyenler şimdi bu olayı açıklasınlar

orda haklısın ben denedğimz akşamda söyledim 2. 3. 4 viteste belki tam anlaşılmıo ama videodada belli 5.viteste araba aşırı bi yığılma yaşıo normlde 2.3.4 vitesleri 7.200 gbi atıorum 5teki yığlma 7.200de daha aşırı oluo 4 bitimini dha uzatrk denedim ama yinede top speed zor bariz belli bi yığılma söz konusu senn yaptğn sn kıyaslamasna bakılırsa sorun oldğu kesin

Cliosportve
26-12-2011, 00:03
manavlarda terazilerde olurduya eskiden demir kütleleri bize özel olarak 10 20 30 kilolarda yaptrmk lazım aslında :D

Hahahahah :D
Manavcı varmı Techturkeyde acaba yardımcı olsun magduruz :D

EMG nin yürüyüşüne değil lafımız
Sorunlu RS i sorunsuz diye denetip video çekip göstermenize lafımız
bizde zamanında kıyas olsun diye rs-gsi videosu çektik adamlar gsi in 200 e çıkış süresine takıldı durdu onu söyleyenler şimdi bu olayı açıklasınlar

Zaten videolara bakınca bariz belli
Laf EMG ye neden olsun
RS leri yürütmek derdin anlaşılıyor
5-6 saniye büyük rakam sonuçta

CVK ile FL denesinler bakalım büyük ihtimal dediğin çıkcak

cffsymbol
26-12-2011, 00:06
bu FL rs in sente ayarını kim yaptı
ve ayarlı kasnak tarafından farklı bir ses yapıyormu araç

biz aldıktan snra hiç yaptrmadık ama öncesi kimde yapıldı bilmiyorum farklı bi ses dikktmi çekmedi.

cffsymbol
26-12-2011, 00:09
Zaten videolara bakınca bariz belli
Laf EMG ye neden olsun
RS leri yürütmek derdin anlaşılıyor
5-6 saniye büyük rakam sonuçta

CVK ile FL denesinler bakalım büyük ihtimal dediğin çıkcak

VE ylede denesek hiç fena olmaz hani selçuk :)sanırım specler daha yakın :)

Cliosportve
26-12-2011, 00:10
biz aldıktan snra hiç yaptrmadık ama öncesi kimde yapıldı bilmiyorum farklı bi ses dikktmi çekmedi.

Bugüne kadar 5-6 RS sentesine baktım
Hepsi mi kaçık olur
1diş 2 diş kaçık bile gördüm
Sente ayarı muhakkak kontrol edilmeli Ufuk
Yüzde 90 sizinkiside zamanlan kaçmıştır
RS lerde bu olay oluyor yani
En kaçmaz diyeni açtığımda yarım diş kaçıktı
Ayrıca Sentesi kaçık arabanın kompresyon değerleride düşük oluyor
Bunuda denedik gördük
yarım diş kaçıklığı düzelttiğimiz araba 10 psi kompresyonu arttı

Cliosportve
26-12-2011, 00:12
VE ylede denesek hiç fena olmaz hani selçuk :)sanırım specler daha yakın :)

VE ile FL baya karşılaştılar esasında ...
Ben rollingi bıraktım Ufuk benden bu saatten sonra rolling yancısı olur :)
En kötü trakyaya doğru bir Pazar sabahı yollar boşken gezmeylen karışık ancak basarsam basarım ....
Cinsleştim mi yaşlandım mı bilemiyorum :D

cffsymbol
26-12-2011, 00:13
Bugüne kadar 5-6 RS sentesine baktım
Hepsi mi kaçık olur
1diş 2 diş kaçık bile gördüm
Sente ayarı muhakkak kontrol edilmeli Ufuk
Yüzde 90 sizinkiside zamanlan kaçmıştır
RS lerde bu olay oluyor yani
En kaçmaz diyeni açtığımda yarım diş kaçıktı
Ayrıca Sentesi kaçık arabanın kompresyon değerleride düşük oluyor
Bunuda denedik gördük
yarım diş kaçıklığı düzelttiğimiz araba 10 psi kompresyonu arttı

biara senle görüşeli ozmn selçuk bi baktırmk gerek sanırım düzgün bi elden geçmesi gerek.

Vlkn
26-12-2011, 00:16
biara senle görüşeli ozmn selçuk bi baktırmk gerek sanırım düzgün bi elden geçmesi gerek.

kanka bende iniyimde garaja sökmeye başliyim :)

cffsymbol
26-12-2011, 00:16
VE ile FL baya karşılaştılar esasında ...
Ben rollingi bıraktım Ufuk benden bu saatten sonra rolling yancısı olur :)
En kötü trakyaya doğru bir Pazar sabahı yollar boşken gezmeylen karışık ancak basarsam basarım ....
Cinsleştim mi yaşlandım mı bilemiyorum :D

hahha en güzelini yaptın valla hasta oluoruz bu soğuklarda yalandan yere akıl karı diil :D

Cliosportve
26-12-2011, 00:17

hahha en güzelini yaptın valla hasta oluoruz bu soğuklarda yalandan yere akıl karı diil :D

Numaram var mı sende Ufuk
Seninki bende varda :D

cffsymbol
26-12-2011, 00:18
Numaram var mı sende Ufuk
Seninki bende varda :D

var var selçuk ben rhtsz edicem seni biara :)

GokhanRS
26-12-2011, 00:19
bencede başka bi araçta denesinde tartışma bitsin. selçuk sen denesene. senin senten filan tam.

Cliosportve
26-12-2011, 00:21
var var selçuk ben rhtsz edicem seni biara :)

Ok.Sentesine bakalım diğer tüm gerekli şeyleri yaparız.
Çarşamba-Perşembe-Cuma müsait olmuyorum kursum var
Diğer tüm günler müsaitim

bencede başka bi araçta denesinde tartışma bitsin. selçuk sen denesene. senin senten filan tam.

Gökhan ben denemeyi bıraktım
Trakya yolunda Çorluya doğru Bir Pazar sabahı basarsam basarım

CRUEL
26-12-2011, 00:23
bidahaki aracım rs olmalı.. arkam sağlam olur:D:D

Vlkn
26-12-2011, 00:24
bidahaki aracım rs olmalı.. arkam sağlam olur:D:D

:) Alalım sanada bi rs

EMG
26-12-2011, 01:20

aklımıza hıc gelmedı.

dememıstık.

neyse.

karşılaşmıştık turbo gsi a 1000 devirden bastırmaya çalışıyordun :hahaha:

inan daha çok üzülürdün o behehe aresin şuan olsaydı:heyoo:

okan kumda oyna hadi benim arabam yavaş fl de yavaş ss en hızlısı diğer bütün cliolar uçak hadi keyfinize bakın :)

EMG
26-12-2011, 01:22
muhattap olduğum adamlara bak ikiside forumdan defalarca s... yiyip yüzsüzce geri dönen insanlar.. gerek yok konuşmaya herkes bildiğini okusun yormayın kafanızı böyle şeylere :)

melih
26-12-2011, 01:27
emre niye kasılıyon kanka sen rahat ol gerisini boşwer :);)

EMG
26-12-2011, 01:37
emre niye kasılıyon kanka sen rahat ol gerisini boşwer :);)

boş konuşan lavuklara tahammül edemiyorum hacı huyum kurusun :)

PPR engineering
26-12-2011, 01:44
lan okan afedersin ama dangalak adamsın ve clio rs nasıl bir rs ??kötümü peki yc 106 gti nasıl bir araba ve ile yan yana yürüyen bir araba eeeee?????emg astra gsi la yc 106 gti denedi emg geçti o zaman ve clio rs te bitik ss hepten bitik o zaman cünkü ve en son denemelerde ss i geçti...peki sana söle söliyim o akşam emg yi neye dayanarak ss le denemeye getirdim yc 106 ile denedi yc ve ile denedi kıstas zaten vardı selçuğa telefon açtım selçuk bana kendisi dedi emg bizi gecer diye...:) ortalığı durduk yere s.....menin alemi varmı satmışın gitmiş..

melih
26-12-2011, 01:46

göbeğine kurban s.et kanka

bu zamana kadar sen geçsende geçilsende bi bahane yapmadın ben hiç görmedim

ondan dolayı sana durup kimse laf diyemez kardeşim bilen biliyo seni :icon_tup:

eski renocuyum ama sırf bu rs muhabettinden dolayı soğdum renodan :)

_muhaRRem
26-12-2011, 02:01
reno fransız boykot :D

kelalper
26-12-2011, 07:15
Var ya okan ve Selcuk siz kopardiniz beni. Hadi okan in bi *** bilmedigini bilioduk Selcuk sende ayni ciktin. Ulan 3-4 emg lie yuruyen Rs 6 saniye ileri gitsin burada evo sti cupra stg4 falan hepsini deler. Agir sictiniz.

dnr1
26-12-2011, 08:33
astrayı kutlarım..yıllara meydan okuyor.

Arenimo
26-12-2011, 08:43
araçlara maşallah ama şu çok moda oldu yok Bi araç öbürünü geçince geçilen araba kondisyonsuz bitik ciğersiz arkadaşlar kimsenin aracına bu şekilde konuşmayalım yani geçen araba aslında yürümüyoda geçtiği araba çöp o zaman bu RS ler uçak o segmentteki her araba el arabası seviyoruz polemiği gerginliği EMG ye kocaman maşallah nede olsa plaka kardeşiyiz;)

isotta
26-12-2011, 10:06
Maşallah EMG ye.yok suydu,buydu diye bir seyler yazmayada gerek yok.çekimler süper olmuş herseyi açıkca göşteriyor:)

ardacngns
26-12-2011, 10:10
clio rs izmitteki feyyazın araba herhalde cok guzel gıttıgını bılıyorum emre nın araba daha iyi demek

masallah emrecım astra gsi n bole yurudugunu gormek guzel arka tampona kamera takalım alev guzeldi

PULAT
26-12-2011, 10:13
Bu tip muhabbetler her denemeden sonra dönüyor görünen o ki dönecekte :) En başından deneyen arkadaşlar hata ettiniz. Bunun böyle olacağı belliydi. Ağırlıktır odur budur bütün şartları özellikle kiloları eşitlemeye çalışacaktınız. Ondan sonra daha net fikirler oluşurdu insanların aklında. Ha gene olurdu bu muhabbetler ama 33 sayfa değilde 15 te kalırdı :)

Maşallah araçlara gsi özel nazar boncuğu. FL RS ile çıtırdan silivride gazladığımızda bana 2 boy açmıştı bendede egzoz yoktu ağırlık olarakta fazlalığım vardı biraz. Demem o ki özetle şartları eşitleyip denemekte fayda var ama milletin gönlü olsun diyede kendimi yoramam derseniz herkesin saygı duyması lazım. Ayaklarınıza sağlık arkadaşlar..

İBRAHİM_MEY_GTİ
26-12-2011, 10:31
okan söle bişey var emg nin hakkı yenemez adam aslanlar gbiyürümüş fl nin sorunu var felan orası ilgiliendirmez zaten herkes aralarında konusup eksikleri halledip öle çıkmıslar ve görünen o ki emg nin 4 ve 5 gercekten ölümcül ama senin değinde dogru olabilir fl den daha iyi yürüyen bi rs cıkar dener o zman herkes sonucu görür ama sunu unutmayalım emg gsi fl yi geciyo benim kanatımce bir rs daha bence emg denesin o zman bu kadar sıkıntı yaşamıcak kimse her iki aracada maşşalah .
ufuk kardeşim fl nin sentesine bi baktırın okanın dedği gbi:icon_tup:
emg yle bide ben denicem ...

kelalper
26-12-2011, 10:33
okan emg yi gormesem tamam diyecegim. senin denedigin astra ile emg ayni gidio olsaydi ss bana da saplardi bs e de saplardi buradaki butun evolara stilara saplardi. sen bunu anlayamiyorsun. ben emgnin nasil gittigini biliyorum sen gormedin biz gordugumuz icin bu yorumu yapiyoruz. al benim araba ile denemesi var videoyu izle sonra yorum yap.

BoraRS
26-12-2011, 10:48
Maşallah adam geçmiş işte. Daha uzatmanın ne anlamı var. Bazılarımız tebrik edip geçmesini öğrenemedi gitti.

EMD
26-12-2011, 10:51
Maşallah her iki aracada.

GokhanRS
26-12-2011, 10:57
maşallah adam geçmiş işte. Daha uzatmanın ne anlamı var. Bazılarımız tebrik edip geçmesini öğrenemedi gitti.

+1905 ...

CorsaGSI
26-12-2011, 11:05
EMG Nos basmıştır ya yoksa Astra GSI, RS'i nasıl geçicek yapmayın arkadaşlar lütfen :hahaha::hahaha::hahaha:

EMG'ye kocaman maşallah :heyoo:

bugra_0101
26-12-2011, 11:22
http://img69.imageshack.us/img69/6269/catsdcr.jpg

çok güzel olmuş laa :)

KA®ANLIK
26-12-2011, 11:25
o değilde emre senin egzantrikler kaç dereceydi ?

CorsaGSI
26-12-2011, 11:27

254'tü sanırım :D:D:D

bugra_0101
26-12-2011, 11:28

derecesiz lan :D dereceli diye benim için söylemişlerdi :heyoo: :D

KA®ANLIK
26-12-2011, 11:29
kılçığa gel... (:

necoone
26-12-2011, 11:35
Maşallah Emrecim söylenecek tek kelme bulamıyorum sözün bitiği yerdeyim
2011-2012 gsi yılı ilan ediyorum:D:D:D
bu hafta sy-emg denemesi olur inş...

bugra_0101
26-12-2011, 14:22
yau benmi anlatamıorum senmi anlamak istemiosun ?
been EMG yürümüo yada olamaz böle gibibişi sölüomuyum?
Bana niye EMG yi anlatp drurusunki_? Ben Rs in gidişinden bahsediorum. Zaten videoda görünen görünüuo EMG gsi FL rsi geçmiş. Ben aksini iddias etmiyorum.
Sen biraz anlamak için çabalasan anlarsında işine gelmio nieyse
senelerdir rs kullandık sağlıklı bir rs in devir çevirişini kadran indirişini senden iyi bilirim FL de sorun var diyorsam vardır. EMG beni ırgalamıyor şu noktada yani geçmiş geçmemiş olayın şuan için bu kısmına bakmıyorum ben.

avans da vuruyo mu FL anlayabildin mi ?

morgy_drag
26-12-2011, 14:57
FL nin eski kullanicisi olarak yorum yapmak istiyorum..
Askerde oldugumdan videolari seyredemediim den..uzun suredir de fl yi goremediimden yorumlarim tamamen kagit ustu olacak..
Bakimlari yapildimi bilemem kondisyonu nedir bilemem..pilotaj nasil hic bilmiyorum..
Ama normal sartlarda ikinci vites te basilsaydi dort sonuna kadar en az 3 boy FL rs in onde olmasi gerekirdi..haliyle bes e atildiindada fark kapanir ve emg yetisir gecerdi..
Videolarda nasil bilemiyorum..
Tabi bu solediklerim teoride..ama yorumlarda okuyorumki emg hakkiyla gecmis..sahibine masallah Allah kaza bela vermesin demek duser bizede..daha oncedende demistim emg sevdiim ttakip te oldugum bir aracti..
Amacim tartisma yaratmak diil yanlis anlasilma olmasin..ayri bir gonul bagim oldugu icin fl ye yorumumu yazmak istedim..ne de olsa hala ismim soyismim plakasinda..
Dipnot..FL nin sahibi arkadas bana ozelden ulasirsa sevinirim..

Hepiniz kalin saglicakla..rabbim kazasiz belasiz denemeler nasip etsin..

imhotep
26-12-2011, 15:06
masallah kardesım guzel gitmişsin :)

ama benı gecebilmen için biraz daha hızlanman lazım :hehe:

EMG
26-12-2011, 15:16
masallah kardesım guzel gitmişsin :)

ama benı gecebilmen için biraz daha hızlanman lazım :hehe:

abi ne kadar hızlanırsak hızlanalım vtecleri geçemeyiz :D

GokHan35
26-12-2011, 15:38
Burda okanı gören herkes hemen ona sallamaya,kafasına göre espriler yapmaya,işlerine gelmeyen konulara cevap yazmamak için onu gormezlikten gelmeye calışıyolar,yuzsuz vs bilmemne diyolar,ben adamı tanımam,kişiliğini bilmem,gecmişte veya reelde burda kime ne zararı dokundugu da beni baglamaz,yalnız su konuda ne yazdıysa hakkı var,uçup kaçanlar okuyup ders cıkarsınlar bence,rolllerde rs i de dolmuş gibi kullanmayın bence,aracın sahibi biner aracına burdayım der dener,denemek isteyen arkadas o sekilde denemek isterse basar,istemezse basmaz,ayrı bi konuya daha parantez acayım da tek taraflı bi yorum olmasın,emg gsi a ve emre nin emeklerine saygı duyuyorum,gercekten severek izlediğim,cok guzel emek verilen,ve emeklere geri dönüşünü yapan bi arac,Allah kazasız belasız sorunsuz gazlayıp keyif aldırmaya devam etsin insallah,severek izlemeye devam ediyoruz..

wolrath
26-12-2011, 16:28

bız de tursuları gecıp bı de vıdeo koyup,
"bak nasıl rs gectım.hanı gecılmezdı"
dıyen lavuklara tahammul edemıyoruz.

muhattap olduğum adamlara bak ikiside forumdan defalarca s... yiyip yüzsüzce geri dönen insanlar.. gerek yok konuşmaya herkes bildiğini okusun yormayın kafanızı böyle şeylere :)

hee.bız yokken maasallah gene ortalık kaynamıs.
shell'de deneyecek adam bırakmamıstık rs'ler olarak 2sene once.
kendını koruman ancak bu olabılırdı vıdeolardan sonra.caresızlık.
aradakı farkları gorunce, ınsan sadece gulumsuyor dı mı gercekten?
savunma mekanızması da sacmalatıyor tabı.
sımdı sen ve kankaların cırpınacak gene.
"maasallah emg, o yeah emg" dıye ama vıdeolar ortada.fl sorunlu.

karşılaşmıştık turbo gsi a 1000 devirden bastırmaya çalışıyordun :hahaha:

inan daha çok üzülürdün o behehe aresin şuan olsaydı:heyoo:

megane rs - focus rs vıdeosuna bak bakalım kac devır-vıtes te tırmanma denıyorlar-rollıng olarak.
(1000 devır denemem hıc olmadı.bu gecılen tayfanın kendını koruma sacmalıgı.aracım rs tı dcı degıl.)

+

gorussek bhh'nın arsıvınde olurdun.sans ıste.ıyı kurtardın.18sn lık rs lerı gecerek masturbasyona devam et sen.kıloları esıtlemek ıcın karsındakı 50kıloysa, 2 tane daha adam ver 50lık al sana 150kılo eder :) 3e1 denersınız.

Var ya okan ve Selcuk siz kopardiniz beni. Hadi okan in bi *** bilmedigini bilioduk Selcuk sende ayni ciktin. Ulan 3-4 emg lie yuruyen Rs 6 saniye ileri gitsin burada evo sti cupra stg4 falan hepsini deler. Agir sictiniz.

algıda secıcılık mı var yoksa medıa player mı calısmıyor ?
baska vıdeo da koyduk herkes anlasın dıye.
neye kasıyorsunuz?

EMG
26-12-2011, 16:46
bız de tursuları gecıp bı de vıdeo koyup,
"bak nasıl rs gectım.hanı gecılmezdı"
dıyen lavuklara tahammul edemıyoruz.

hee.bız yokken maasallah gene ortalık kaynamıs.
shell'de deneyecek adam bırakmamıstık rs'ler olarak 2sene once.
kendını koruman ancak bu olabılırdı vıdeolardan sonra.caresızlık.
aradakı farkları gorunce, ınsan sadece gulumsuyor dı mı gercekten?
savunma mekanızması da sacmalatıyor tabı.
sımdı sen ve kankaların cırpınacak gene.
"maasallah emg, o yeah emg" dıye ama vıdeolar ortada.fl sorunlu.

megane rs - focus rs vıdeosuna bak bakalım kac devır-vıtes te tırmanma denıyorlar-rollıng olarak.
(1000 devır denemem hıc olmadı.bu gecılen tayfanın kendını koruma sacmalıgı.aracım rs tı dcı degıl.)

+

gorussek bhh'nın arsıvınde olurdun.sans ıste.ıyı kurtardın.18sn lık rs lerı gecerek masturbasyona devam et sen.kıloları esıtlemek ıcın karsındakı 50kıloysa, 2 tane daha adam ver 50lık al sana 150kılo eder :) 3e1 denersınız.

izmirden atıp tutması kolay oluyor tabi :) gerçi yaşın gibi belki yaşadığın şehirde yalandır:heyoo: istanbulda dayak yemeden kurtuldun

2 sene önceye göre bahsi geçen rs'ler 3-5 boy hızlanmıştır çok net bi şekilde kimse aksini iddaa edemez

konuyu baştan sona okursan kimse benim yancılığımı yapmaz, herkes fikrini gördüğünü söyler, ihtiyacımda yok çok şükür yancı kankalara :)

5'e 1de denerim seni ilgilendirmez.. en azından araba kullanmayı beceremeyip başkalarına kullandırtmıyorum arabamı :heyoo:

şuan bunları okuyanlara uzaktan komik ve saçma gözüktüğüne eminim ama son bikaç gündür evde canım sıkılmasa açıp cevap yazmaya bile uğraşmam :D

SEÇKİN172
26-12-2011, 16:58
okadar anlayamadım ama vurdurmak istiosan araçla birgün seni başbaşa bıraksın sahibi :) performansı hakkında detaylı bilgi verirsin bizede :D

ya olm gene oryalgı karıştırp canımı sıkma benim :) sanane kardeşim kim kimi geçmiş :)
varsa emg yi geçicek bi clio rs in getirdee hepimiz görelim :) king EMG işte :)

SONE-R
26-12-2011, 17:09
Wolrath wilkommen bei.. :D :D

kelalper
26-12-2011, 17:16
bu iki rsci gercekten kitlar anlamiyorlar. ben diyorum ki guzel kardesim tamam rs 6 sn eksik yuruyor 4. viteste kabul emg ile de yanyana gidio ok emgde yurumuyor. Emg ile ben denedim adami gectik ama oyle 6 sn falan fark olmadi 4 viteste tas catlasin 4 sonunda 2 saniye fark olsun ki o hizda en az 7-8 boy demektir ki o kadar fark yok. simdi sizin saglikli dediginiz rs ler flden 6 saniye hizli ise 4 saniyede bana fark atar yaklasik 20 boy. buradan iddia ediyorum istediginiz kadar yuklu turbolu noslu methanollu en ince civatasina kadar sokuk clio rs beni 4 sonuna kadar 20 boy gecsin ben arabami hediye edicem kendisine.

EMG
26-12-2011, 17:20
boşuna dil dökmeye gerek yok bugun yarın denicem başka bi rs le bakalım ona ne bahane bulcaklar :)

raptor_98
26-12-2011, 17:23
boşuna dil dökmeye gerek yok bugun yarın denicem başka bi rs le bakalım ona ne bahane bulcaklar :)

şimdiden söyleyim O'nun sentesi kaçık emre :)) ha geçerse nadir rs lerdendir !!

kelalper
5'e 1de denerim seni ilgilendirmez.. en azından araba kullanmayı beceremeyip başkalarına kullandirtmiyorum arabami

Hooop orada duracaksin. burada soforleri degil arabalari deniyoruz emre kardes. Merak etme arabami senden daha iyi kullaniyorumdur ama is denemeye gelince orada agirlik unsuru var sen nasil karsi arabaya 2 kisi bindiriyorsan baskalari bunu kabul etmeyecegi icin bende arabami benden 50 kg hafif 90 kg lik adama veriyorum. Attigin tasin ucu baska yerlerede degiyor dikkat et.

Cliosportve

başka rs dediğin hangisi Emre

vtecburac
26-12-2011, 17:28
reno fransız boykot :D

tamam kanka şu honda 1000 RR ı alayımda turbo typerları boykot edıcem:D:D

EMG
26-12-2011, 17:29
Hooop orada duracaksin. burada soforleri degil arabalari deniyoruz emre kardes. Merak etme arabami senden daha iyi kullaniyorumdur ama is denemeye gelince orada agirlik unsuru var sen nasil karsi arabaya 2 kisi bindiriyorsan baskalari bunu kabul etmeyecegi icin bende arabami benden 50 kg hafif 90 kg lik adama veriyorum. Attigin tasin ucu baska yerlerede degiyor dikkat et.

hayır sen aklımın ucuna bile gelmedin, yanlış anlamışsın.

bu 159 nickli vatandaş zamanında kilosundan değil kullanamadığından başkasına kullandırıyodu, onada eyvallah kullanamayabilirsin verirsin arkadaşına ama çıkıpta benim kimle nasıl denediğime laf söyleyemezsin

KB ve ZY. eksiği varsa araç sahiplerinden daha iyi biliyosunuz ya söyleyinde bizde bilelim şimdiden :)

SEÇKİN172
26-12-2011, 17:33

Bu 159 nickli vatandaş zamanında kilosundan değil kullanamadığından başkasına kullandırıyodu, onada eyvallah kullanamayabilirsin verirsin arkadaşına ama çıkıpta benim kimle nasıl denediğime laf söyleyemezsin

kb ve zy. Eksiği varsa araç sahiplerinden daha iyi biliyosunuz ya söyleyinde bizde bilelim şimdiden :)

zy sana sesleniyorum duy sesimi :) emg ortalıgı boş bulmuş :)

wolrath
26-12-2011, 17:34
Wolrath wilkommen bei.. :D :D

hosbulduk ;)

izmirden atıp tutması kolay oluyor tabi :) gerçi yaşın gibi belki yaşadığın şehirde yalandır:heyoo: istanbulda dayak yemeden kurtuldun

2 sene önceye göre bahsi geçen rs'ler 3-5 boy hızlanmıştır çok net bi şekilde kimse aksini iddaa edemez

konuyu baştan sona okursan kimse benim yancılığımı yapmaz, herkes fikrini gördüğünü söyler, ihtiyacımda yok çok şükür yancı kankalara :)

5'e 1de denerim seni ilgilendirmez.. en azından araba kullanmayı beceremeyip başkalarına kullandırtmıyorum arabamı :heyoo:

şuan bunları okuyanlara uzaktan komik ve saçma gözüktüğüne eminim ama son bikaç gündür evde canım sıkılmasa açıp cevap yazmaya bile uğraşmam :D

1. <3 atarlar geldı. farklı bısey beklemıyordum. dayak yemeden kurtulmusum.sanslıymısım valla :) hey allah'm. pm atar bu sımdı 10dk sonra, adres ver gelıyorum ucakla dıye. sen yorulma ben soylıyım. eskı foca'dayım ;) yasım da 28.
2. senın denedıgın rs'ın, 2 sene oncekı rs lerden ne kadar yavas oldugunu koydugum vıdeodan (anlamadıysanız baska da koyarım.streetfıre-youtube arsıvımız var cok sukur) anlasılıyor.
3.ıyı kı yancılıgını yapmıyorlar.bız fl sorunlu dıyoruz.emg'ye nıye laf atıyorsun dıyorlar.sorun emg de degıl zaten.o gıtmesı gerektıgı gıbı gıtmıs.sorun fl'de.zor bır cumle mı kuruyorum acaba?
4.denersın zaten.gorunen koy klavuz ıstemıyor.ben de baskasının arabasına 2-3 adam daha koysam ben de gecerdım heralde tursu arabaları :D +2.clıo'yu sadece baskasına kullandırdım.(arklarımla ben denedım.senın gıbılerle denerken baskasına verdım.) yrv-ılk rs'ım ve s2k'yı kendım kullandım.
5.cevap yazma bence de.ıyı bır rs le dene.bız de ızleyelım.

wolrath
26-12-2011, 17:37

bu 159 nickli vatandaş zamanında kilosundan değil kullanamadığından başkasına kullandırıyodu, onada eyvallah kullanamayabilirsin verirsin arkadaşına ama çıkıpta benim kimle nasıl denediğime laf söyleyemezsin

"R" yapmasan ıyı olurdu :D

arabaları denıyoruz dıyor bak adam.

sen benı mı gecmeye calısıyorsun ? rs i mi? benı zaten gecmıssın 0-100 de :) (kg olarak)

SEÇKİN172
26-12-2011, 17:43

sen benı mı gecmeye calısıyorsun ? rs i mi? benı zaten gecmıssın 0-100 de :)

ozaman size bu şarkıyı armagan ediyorum :)

http://www.youtube.com/watch?v=GfGABbk1wBw

vtecburac
26-12-2011, 17:49
ulen ne konuymuş be hit oldu çıktı EMG misin nesin sat şu arabayıda sende kurtar bizde kurtaralım şu paçayı:)

Boost Up
26-12-2011, 17:50
Emre gitmiyo lo, debelenmesene:p:D

vtecburac
26-12-2011, 17:51
sağlam ciğerli beyinli bir vtec EMG ile topseed de yürür bence:)

İBRAHİM_MEY_GTİ
26-12-2011, 17:59

burak senle konustumuz gbi emg bekle beni az kaldı:D:Dkanka o nasıl bi r 4 ve 5 tir maşallahı var ölümcül gbi :)

EMG
26-12-2011, 18:00
hosbulduk ;)

1. <3 atarlar geldı. farklı bısey beklemıyordum. dayak yemeden kurtulmusum.sanslıymısım valla :) hey allah'm. pm atar bu sımdı 10dk sonra, adres ver gelıyorum ucakla dıye. sen yorulma ben soylıyım. eskı foca'dayım ;) yasım da 28.
2. senın denedıgın rs'ın, 2 sene oncekı rs lerden ne kadar yavas oldugunu koydugum vıdeodan (anlamadıysanız baska da koyarım.streetfıre-youtube arsıvımız var cok sukur) anlasılıyor.
3.ıyı kı yancılıgını yapmıyorlar.bız fl sorunlu dıyoruz.emg'ye nıye laf atıyorsun dıyorlar.sorun emg de degıl zaten.o gıtmesı gerektıgı gıbı gıtmıs.sorun fl'de.zor bır cumle mı kuruyorum acaba?
4.denersın zaten.gorunen koy klavuz ıstemıyor.ben de baskasının arabasına 2-3 adam daha koysam ben de gecerdım heralde tursu arabaları :D +2.clıo'yu sadece baskasına kullandırdım.(arklarımla ben denedım.senın gıbılerle denerken baskasına verdım.) yrv-ılk rs'ım ve s2k'yı kendım kullandım.

yok senle uğraşcak kadar boş bi adam değilim malesef :)

ben kimle denersem deniyim kendim kullanırım, kilo mevzusuda işine gelen dener gelmeyen denemez kimseye zorla deneyelim demiyoruz

diğerleriylede deniyimde bakalım ne diceksiniz çok merak ediyorum

sen benı mı gecmeye calısıyorsun ? rs i mi? benı zaten gecmıssın 0-100 de :) (kg olarak)

R mi :) ben arabasını kullanması için arkadaşına veren adama beceremiyosan konuşma demem, ama karşımdaki adam bana 3e1 dene falan boş konuşmaya başlarsa frekansı değiştiririm :)

şurda biri çıksın desin ki emre şu denemede veya herhangi bi konuda R yaptı ?

Göki,ZD
26-12-2011, 18:00
ozaman size bu şarkıyı armagan ediyorum :)

http://www.youtube.com/watch?v=GfGABbk1wBw

sen wolrath barış ı tanımıyosun..SS okan halt etmiş onun yanında. en eski rs cidir kendileri ve en azılı düşmanımdı :D

kankaaaa hoşgeldik :hehe:

EMG
26-12-2011, 18:01

yap bitane vtec gazlayalım gece saat 3 kavacık en sevdiğimiz :)

SONE-R
26-12-2011, 18:01
alt devir muhabbetleri canlanır artık :D :D

wolrath
26-12-2011, 18:06
sen wolrath barış ı tanımıyosun..
SS okan halt etmiş onun yanında. en eski rs cidir kendileri ve en azılı düşmanımdı :D

gel camıye :hahaha:

hosbulduk ;)

alt devir muhabbetleri canlanır artık :D :D

400nm ıle altdevır ıstemem. cok haksızlık olur :D

yasin_R
26-12-2011, 18:10
muhabbetlere bak:)
çok güzel hareketler bunlar....
sizce typer konularımı daha hit rs konularımı oylamamı yapsam ne:):):)

kim daha fazla çekirdek yedirir adama _?

PULAT
26-12-2011, 18:12
Ne güzel ya Anadolu yakası çok şen gazlıyorlar saplıyorlar ohooo Allah şen etsin.

wolrath
26-12-2011, 18:13
yok senle uğraşcak kadar boş bi adam değilim malesef :)
1
diğerleriylede deniyimde bakalım ne diceksiniz çok merak ediyorum
2

1. ıronık olmus bıraz.
2.dene.suresı gene 18olmasın ama.
gec.ılk maasallah bız derız zaten merak etme.yahu ruh hastası mıyım ben, sen bırını gecme dıye mı yasıyorum? hayır. amacın bu degıl mı zaten? bırılerını gecmek-aracının daha ıyı gıtmesı degıl mı? bızım anlatmak ıstedıgımız denedıgın arabanın hakkını verememesı sadece. bak bır suru vıdeo var karsılastırma yapabılecegın. arada cok süre farkı var dedık. ama anlatamadık. rs'ın 5ı sagırdır. aynı guctekı aracları 200e kadar cok gerıde bırakır. 5e attıgında fark kapanır. bu dogal. ama soyledıgın speclerdekı bır rs'ın o sureden cok daha ıyı bır surede ulasması lazım.

SEÇKİN172
sen wolrath barış ı tanımıyosun..SS okan halt etmiş onun yanında. en eski rs cidir kendileri ve en azılı düşmanımdı :D

yok gökan abi bilmiyorum kim oldugunu bi göster hele :):)

KSE71
Maşallah Emre abi, maşallah EMG

EMG

he bu arada selçuk kaan seni emg ile denermisin diye aradığında şuan bakım zamanım geldi dişli rakip olmasa denerdim ama emg iyi gidiyor gerçi bakım yapsakta geçer o bizi demişsin.. ki senin araban rs ler arasında nasıl yürüdüğü belli. şimdi neden burda fl geçildiğinde yürümüyor oldu anlam veremiyorum :)

Göki,ZD
26-12-2011, 18:15
yok gökan abi bilmiyorum kim oldugunu bi göster hele :):)

zamanla öğrenirsin :)

kelalper
26-12-2011, 18:17
hosbulduk ;)

Yaw anlama zorluğu çeken arkadaşım al sana yazıyorum bul bana Fl den 4. viteste 6 saniye daha hızlı Clio Rs ben arabamı hediye edicem yaw.

SEÇKİN172
26-12-2011, 18:18
he bu arada selçuk kaan seni emg ile denermisin diye aradığında şuan bakım zamanım geldi dişli rakip olmasa denerdim ama emg iyi gidiyor gerçi bakım yapsakta geçer o bizi demişsin.. ki senin araban rs ler arasında nasıl yürüdüğü belli. şimdi neden burda fl geçildiğinde yürümüyor oldu anlam veremiyorum :)

emre valla yaşlandın kardeşim yazık valla :):)

SEÇKİN172
26-12-2011, 18:19
zamanla öğrenirsin :)

aramıza yeni katıldı galiba arkdaş :)

Göki,ZD
26-12-2011, 18:21
aramıza yeni katıldı galiba arkdaş :)

yeni nick i ile evet yoksa 2006 yılından beri var sen daha rs bilmezken..

SONE-R
26-12-2011, 18:24

Başkanın haberi var mı geldiğinden :D :D

Göki,ZD
26-12-2011, 18:25
emre istanbuldaki rs lerin listesini yap ara hepsini..gelen gelir gelmeyen kendi bilir.. ne sabır varmıs sende de

Başkanın haberi var mı geldiğinden :D :D

var önceki sayfalarda yazmış zaten :D

SEÇKİN172
26-12-2011, 18:28

nolmuş yani abi ben rs bilmezken varsa çok acayip bi durummu herkez yaşının gerektirdigi işi yapar sanırım gökan abi sende bilmedigin araçlara zamanında başkaları binmiştir :):)

wolrath
26-12-2011, 18:30
Yaw anlama zorluğu çeken arkadaşım al sana yazıyorum bul bana Fl den 4. viteste 6 saniye daha hızlı Clio Rs ben arabamı hediye edicem yaw.

ya bı ben kaldım yazan.son kez acıklıyorum.algınıza yapabılecegım bısey yok cunku.
tekrar ızleyıp farkı goremıyorsan ve bana hala benım meganEım fazla gelıyor hedıye etcek yer arıyorum dıyorsan baskasına ver.benım 159'um bana yeter.
4.vıtes mı dedık bız? 3 bıttı 4 bıttı 5e atınca yazdık sure farkını.

bak bunlar saglıklı rs ler.(6-7sn gıbı 3e atıolar.)
BHH Clio RS Vs EH Civic VTI Vs EB Clio RS - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/bhh-clio-rs-vs-eh-civic-vti-vs-eb-clio-rs_691707.htm)

bu da 3.vıtes denemesı.

EMG
26-12-2011, 18:30
nolmuş yani abi ben rs bilmezken varsa çok acayip bi durummu herkez yaşının gerektirdigi işi yapar sanırım gökan abi sende bilmedigin araçlara zamanında başkaları binmiştir :):)

doğru söylüyosun ama yazdıklarınla pek örtüşmüyor bu dediklerin,yıllardır bu arabaların içinde olup sanki rs ten başka hızlı araba olamaz gibi konuşuyosun

Göki,ZD
26-12-2011, 18:32

niye acıtasyona bagladın hemen ? birisine laf demeden önce kimdir ne değildir bi araştır. adam kaç tane rs e binmiş ne yapmış etmiş(begensede begenmesede), bak yorum yazanlar biliyorda yazıyor..
barış ile benim kadar birbirine giren kavga eden yoktur Oz'da dahil buna :D her ne kadar da sevmesemde rs leri adam kimse rs bilmezken rs ile ugrasıyordu motor patlatıyodu :D:D:D barış 3 fobin varmı halen :D

EMG
26-12-2011, 18:34
ya bı ben kaldım yazan.son kez acıklıyorum.algınıza yapabılecegım bısey yok cunku.
tekrar ızleyıp farkı goremıyorsan ve bana hala benım meganEım fazla gelıyor hedıye etcek yer arıyorum dıyorsan baskasına ver.benım 159'um bana yeter.

bu da 3.vıtes denemesı.

saniye işleriyle kıyaslama yapcağınıza videonun çekildiği şartları düşünün biraz, sen denerken yokuş aşağıdır veya benzer bişey, biz denerken videodada gözüküyor zaten yokuş yukarı çıkıyoruz, saniye olarak ne kadar farketceğini biliyosundur yokuşta..

wolrath
26-12-2011, 18:37
doğru söylüyosun ama yazdıklarınla pek örtüşmüyor bu dediklerin,yıllardır bu arabaların içinde olup sanki rs ten başka hızlı araba olamaz gibi konuşuyosun

hıcbır zaman bu sekılde bısey savunmadım.
aynı dolulukta 2 araba arasında 1-2 boy belkı kabul edılebılır ama fazlası sorundur.bunu anlatmak ıstedık.
bunun ares ya da baska bır markayla alakası yok.

EMG
26-12-2011, 18:39
aynı dolulukta 2 araba arasında 1-2 boy belkı kabul edılebılır ama fazlası sorundur.bunu anlatmak ıstedık.

sana yazmadım zaten o cümleyi dikkatli okursan diğer arkadaştan alıntı yaptım

CorsaGSI
26-12-2011, 18:43

bu da 3.vıtes denemesı.

hesap iyimiş. herkes videolardan saniye tutsun kim geçer kim geçilir belli olsun :D Benzin yakmasın kimse :icon_tup:

BoraRS
26-12-2011, 18:43

Sen ne ara geldin lan :D

wolrath
26-12-2011, 18:46
niye acıtasyona bagladın hemen ? birisine laf demeden önce kimdir ne değildir bi araştır. adam kaç tane rs e binmiş ne yapmış etmiş(begensede begenmesede), bak yorum yazanlar biliyorda yazıyor..
barış ile benim kadar birbirine giren kavga eden yoktur Oz'da dahil buna :D her ne kadar da sevmesemde rs leri adam kimse rs bilmezken rs ile ugrasıyordu motor patlatıyodu :D:D:D barış 3 fobin varmı halen :D

kavga edemedık gercı bora ayırmıstı shell'de.

camı'de senı de benı de allah korudu. o kadar gaza nasıl geldım hala anlam veremıyorum. o zamandan berı cıkarmadım emaneti :D

kımse rs bılmezken de degıl elbette :) bız de rs 600'den feyz aldık :)

+sansımız yaver gıtmedı ılkı patladı. yoksa suan sıyah-turbo-ares yapacaktık :) ıcımde kalmıstır hep.
allah kımseye oyle tecrubeler yasatmasın(.)
dedıgın gıbı sonra rs'ın vıteslerını atarken elım ayagım dolastı hep baskalarıyla denerken.
rs'ı golcuk'e goturdugum gun.o zamanlar tırsmıyordum cat cut :D
clio rs 0-130 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=wiBYTe2RUuY&feature=g-upl&context=G2a2a0fdAUAAAAMgAJAA)

Boost Up
26-12-2011, 18:50

binme sende 94 model arabaya. 94 model opel yürür mü hiç:hahaha:

wolrath
26-12-2011, 18:51
Sen ne ara geldin lan :D

sen arazıdeydın kanks :rolleyes:

ıyı kı bı banlandık . rs ler yerlerde lan :mad:

bhh - eb varken neredeydınız :hahaha:

hesap iyimiş. herkes videolardan saniye tutsun kim geçer kim geçilir belli olsun :D Benzin yakmasın kimse :icon_tup:

dbn surelerı bosuna o halde :)
elbette dbn kadar guvenılır olmaz, ama arada salıse degıl sanıyeler var.

**artık bence baska bır deneme olana kadar su mevzuyu kapatalım.gercekten baydı :)

BoraRS
26-12-2011, 18:54
sen arazıdeydın kanks :rolleyes:

ıyı kı bı banlandık . rs ler yerlerde lan :mad:

bhh - eb varken neredeydınız :hahaha:

**artık bence baska bır deneme olana kadar su mevzuyu kapatalım.gercekten baydı :)

Kanka sok RS ine yaa. İnan s2000' den sonra bana hiç mi hiç cazip gelmiyor bu RS ler :D Anında unuttum RS i :D Gökinin değimiyle kurbağaya benziyor :hehe:

wolrath
26-12-2011, 19:12
Kanka sok RS ine yaa. İnan s2000' den sonra bana hiç mi hiç cazip gelmiyor bu RS ler :D Anında unuttum RS i :D Gökinin değimiyle kurbağaya benziyor :hehe:

:) guzeldı valla.

(s2k'da bıle alt denemısım :D)

AP1 S2000 vs 04 R53 Mini Cooper S - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/ap1-s2000-vs-04-r53-mini-cooper-s_2065611.htm)
http://www.streetfire.net/video/s2k-vtec-sound_2060559.htm

PPR engineering
26-12-2011, 19:34
kimliğini ben ortaya cıkardım sanırım ama kötü bi niyetim yoktu bu olaylarıda bilmiyodum yapbozları birleştirdim barış olduğunu öle anladım:)

_muhaRRem
26-12-2011, 19:37
ne merhametli bi sitedirki silinen üyeler yeni nickleriyle kabul görüyorlar .. profosyonellik böyle birşey adamsın TECHTURKEY.

Shadow_Dancer
26-12-2011, 19:38
İnsanoğlu ne garip bir varlık..

wolrath
26-12-2011, 19:43
kimliğini ben ortaya cıkardım sanırım ama kötü bi niyetim yoktu bu olaylarıda bilmiyodum yapbozları birleştirdim barış olduğunu öle anladım:)

sen barıs'sın demenın nasıl bır kotu nıyetı olabılır :rolleyes:
allah'a sukur yaptıgım hıcbıseyden-kımlıgımden hıc pısmanlık duymadım.
anlasılmamak ıstesem konuya yazmazdım heralde ama dayanamadım. haksızlıga (kı bu rs olursa.) gelemıyorum ;)

mechanic
26-12-2011, 20:07
yaw arkadaş şu opel bi tane başka rs le denesin artık alla allaaa... yok mu yürüyen rs istanbulda? sentesi normal. rezalete bak.
yok geçtin yok yürümüyor ne arabaymış bunlar uzadı da uzadı

kelalper
26-12-2011, 20:41
yahu arkadaşlar siz neyin peşindesiniz EMG nin sağlıklı yürüdüğünü savunuyorsunuz anladıkta zaten ona kimsenin itirazı yokta.
FL nin de sağlıklı olduğunumu savunuyorsunuz onu anlamadım ordamı çelişiyoruz biz ilk önce bunu bir açıklığa kavuşturalım ?
Sahibine kadranda devir çevirmediğini zorlandığını ve gerçekten sorun olduğunun gözüktüğünü söyleyince kendiside zaten bunun farkında olduğunu devir dönndürmekte zorlandığını söyledi.. Siz hala neyin peşindesiniz onu anlamıyorum tamam EMG bütün RS leri geçer sağlıklı sağlıksız alayına saplar bunumu söyliyelim illa mutlumu olcaksınız ? (öle bi dünya zaten yokta nese)

Bi sen akillisin buradaki herkes aptal tatli su kurnazi. Yok gsi iyi gidiyormus ama rs gitmiyormus. Sozde gsi i dolayli ezecek.

SEÇKİN172
26-12-2011, 20:44

ben zaten onunla ilgili bişey dedigimi veya seninle ilgili bişey dedigimi hatırlamıyorum abi bak abi diorumö çünkü benden büyük oldugun için yani saygı duydugum için ama bunu su istimal etme gökan abi......:icon_tup:

PPR engineering
26-12-2011, 21:16

haksızlıklık yokki :Dama

vtecburac
26-12-2011, 22:11
yap bitane vtec gazlayalım gece saat 3 kavacık en sevdiğimiz :)

kanka 28 e vtec alıcagıma gıder 3-4 daha koyar typer alırım pardondaa muhattap olmam senle :hahaha::D

vtecburac
26-12-2011, 22:24
emg yi canlı gidişini gördüm ve kafamda şöyle bir izlenim oldu rs isterse 200 km hızlara kadar 4 boy emg nın onunde olsun hıc farketmez arkadan gelır geçer:) o derece gideri var maşallah..

yanı kısmen avans bıle verır rs e:):):)
kımse yanlıs anlamısın sahsı fıkrım gözümle gördüğüme inanırım....

cffsymbol
26-12-2011, 22:36
emre gel buakşam çıkalımda sen brz geride fln kal yoksa bu konu ömrü biilah kapamıycak yoksa sabit e geçick yakında ondan korkuorum :D valla sıkıldım artık okumaktan :d

seref1
26-12-2011, 23:01
geçen sefer sonucu bizde blmioduk bi arkadasımız rs geçti dedi die ortalık karıştı simdi emg'ye masallah dedik video ortada geçildik die tartısma cıktı:):)

mmustu
26-12-2011, 23:31
vayyy woltrath panpam gelmiş :D

wolrath
26-12-2011, 23:37
hb . . . onkrktr

mmustu
26-12-2011, 23:41
yaw ne kadar sıcak bi karşılama mesajı yazdım sana şu resmiyete soğukluğa bak yaw :D

Okan D.
26-12-2011, 23:43
emre gel buakşam çıkalımda sen brz geride fln kal yoksa bu konu ömrü biilah kapamıycak yoksa sabit e geçick yakında ondan korkuorum :D valla sıkıldım artık okumaktan :d

ulen gelmedın denemeye kı nokta koyak konuya :D:D bende gıttım 106 ların vıdeosunu cektım nabım :D

wolrath
26-12-2011, 23:43
hb :D:hahaha::heyoo::o:);):p:mad::(:eek:

ok? :)

melih
27-12-2011, 00:50
barış bayadır yoktun aga hoşgeldin

hala 5 vtes alt devir yapmaya devammı :)

Okan D.
27-12-2011, 01:07
emg yi canlı gidişini gördüm ve kafamda şöyle bir izlenim oldu rs isterse 200 km hızlara kadar 4 boy emg nın onunde olsun hıc farketmez arkadan gelır geçer:) o derece gideri var maşallah..

yanı kısmen avans bıle verır rs e:):):)
kımse yanlıs anlamısın sahsı fıkrım gözümle gördüğüme inanırım....

kanka bak konu actım denemek ısteyen gelır denerız kanka :D

wolrath
27-12-2011, 01:19
barış bayadır yoktun aga hoşgeldin

hala 5 vtes alt devir yapmaya devammı :)

hb

yok bayragı baskalarına devredelı cok oldu ;)

dıger rs ler alt'ını ust'une getırıyor, ortalıgın :)

OnurK
27-12-2011, 18:01
Metinler 3071 koydu diye biliyorum ben.

precion pte5857 turbo kullaniyor 0.7 basiyor abi kendisi soyledi

34NVL80
27-12-2011, 18:40
Emre maşallah gerçekten düzgün çalışan bir C20XE gerçekten güzel yürüyor ama fazla kalmadı düzgün yürüyen zaten ciğerli bir makina olmasa ingilterede catherhamlar dahi hala kullanılmazdı ve usa da hala parça üretilip satılmazdı ( SADECE C20XE veC20LET ) kazasız belasız

precion pte5857 turbo kullaniyor 0.7 basiyor abi kendisi soyledi

Allahın izni ile yılbaşından sonra westegate yayı geliyor (TIAL BIG BLUE SMAL BLUE ) ve açacağız... Deneme yaparız arkadaşlar geçmekte var geçilmekte maksat herkez arabasından zevk alıyorsa ve kazasız belasız ise gerisi teferruattır...