Orijinalini görmek için tıklayınız : Nasıl bilirsiniz - sizce alınırmı ?
MaNiSaLı
10-10-2011, 11:36
Renault Clio 1.8 RSi 1998 Model 10.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 48509201 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-inanilmaz-ve-tertemiz-bi-arac-48509201/detay/?source=directSearch)
+ ları - leri nelerdir...
bilen arkadaşlarım acil yardım lütfen...
EF il takas düşünüyorum ...
SİZCE ???
fiyat 10500 de ... ef sedanla kafa kafaya olabiilir takas ? Satışı falan nasıldır ... sorunlumuudur motorları falan ?
şimdiden sağolun...
Sitede elbet bilenler çıkar şimdi bu yaşta bu modelde bir arabada boya aranmaz sadece fiziği kondisyonu düzgün olsun yeter ama herşeyden önemlisi motorudur motoruna iyi baktıtırın deneyin bakın götürün gösterin.sonuçta ne olup ne olmadığını bilmiyosun + motora lpg girmiş hakkınıza hayırlısı.
Motor kulakları çok zayıftır. Çok sert vites atmamaya özen göster. Onun dışında kronik sorunu yoktur. Ufak tefek dokunuşlarla filtre egzozlu bi 106 GTI ın kıçından kopmazsın. Hatta kalkışta alabilirsin bile. Yay mutlaka taktır. Yaysız yol tutuşu berbattır. Çünkü leylek gibidir.
Şimdiden hayırlı olsun.
MaNiSaLı
10-10-2011, 11:56
Sitede elbet bilenler çıkar şimdi bu yaşta bu modelde bir arabada boya aranmaz sadece fiziği kondisyonu düzgün olsun yeter ama herşeyden önemlisi motorudur motoruna iyi baktıtırın deneyin bakın götürün gösterin.sonuçta ne olup ne olmadığını bilmiyosun + motora lpg girmiş hakkınıza hayırlısı.
sağol kardeşim zaten boya falan takıntım yok... hiç bilmdeiğim bi araç onu soruyorum kardeşim...elbet neyi vardır neyi yoktur fikir veren çıkar dedim ;)
sağol grşün için
MaNiSaLı
10-10-2011, 11:58
Motor kulakları çok zayıftır. Çok sert vites atmamaya özen göster. Onun dışında kronik sorunu yoktur. Ufak tefek dokunuşlarla filtre egzozlu bi 106 GTI ın kıçından kopmazsın. Hatta kalkışta alabilirsin bile. Yay mutlaka taktır. Yaysız yol tutuşu berbattır. Çünkü leylek gibidir.
Şimdiden hayırlı olsun.
sağol kardşeim ... alırsam viteslere daha dikkat ederim :)
bilenler yardım ;) ne dersiniz EF sedan mı ? clio mu ?? kafam karışmazdı genelde ama dediğim gibi belki kafa kafaya takasta olabilir...
siz olsanız diyorum işte :D
Gidişi Ef'den daha tatminkardır.. O konuda clio derim.. Rahatlık dersen ef daha iyidir sanırım.. ef'e binmedim ama clioya binmiştim.. Honda daha rahat olabilir.. Bora abi demiş yol tutuşu çok iyi değil.. Coil gerekli yani.. Ha olmazsa olmaz değil ama virajlara hızlı girdiğin zaman tedirgin eder :)
1-2 ufak tefek oynamalarla gayet güzel gider.
Eğer kafa kafaya takas edeceksen, senin yerinde olsaydım gider alırdım clioyu. Ama motoru vs önemli tabi.. Değişen boya olayına çok takılmamak lazım eski bi araç sonuçta. Motoru sağlam olsun yeter.
Hayırlısı olsun. :)
Şimdi gördüm şu da temiz gibi duruyor. Hem fiyatı daha mantıklı..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-meraklisina-clio-1-8-tuplu-gorun-super-yakit-az-55304471/detay/
Aslında coil de şart değil. Coil masraflı olur. Ben direk bir çift yay almıştım sert. Arkalar nasıl olsa torsiyon. Onları da birazcık indirirsen viraj performansı çok iyileşiyor arabanın.
MaNiSaLı
10-10-2011, 12:08
Gidişi Ef'den daha tatminkardır.. O konuda clio derim.. Rahatlık dersen ef daha iyidir sanırım.. ef'e binmedim ama clioya binmiştim.. Honda daha rahat olabilir.. Bora abi demiş yol tutuşu çok iyi değil.. Coil gerekli yani.. Ha olmazsa olmaz değil ama virajlara hızlı girdiğin zaman tedirgin eder :)
1-2 ufak tefek oynamalarla gayet güzel gider.
Eğer kafa kafaya takas edeceksen, senin yerinde olsaydım gider alırdım clioyu. Ama motoru vs önemli tabi.. Değişen boya olayına çok takılmamak lazım eski bi araç sonuçta. Motoru sağlam olsun yeter.
Hayırlısı olsun. :)
Şimdi gördüm şu da temiz gibi duruyor. Hem fiyatı daha mantıklı..
Renault Clio 1.8 RSi 1997 Model 8.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 55304471 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-meraklisina-clio-1-8-tuplu-gorun-super-yakit-az-55304471/detay/)
valla senin gönderdiğin mavi daha iyi fiyat olarak :)
aama takas göndermedi bana :D bende kafa kafaya olayı olmasa zaten aklın-mdan bile geçmiyordu bu araçta dün akşam takas gönderince kafam kurcalandı
sağol değerli görüşlerin için..
MaNiSaLı
10-10-2011, 12:10
Aslında coil de şart değil. Coil masraflı olur. Ben direk bir çift yay almıştım sert. Arkalar nasıl olsa torsiyon. Onları da birazcık indirirsen viraj performansı çok iyileşiyor arabanın.
buda baya mantıklı pejolar gibi torsyon var değilmi arkalarda ;) ozaman ön basılıdımı sertleştirilip tammadır :)
sağolun biraz önceki msjda aceleden yaş bakmadan kardeşim demişim size aramızda fazla fark yok ama kusura bakmayın yinede :)
saygılar
satma konusunda sıkıntı yasıyabılırsınız onun dısında benzini bitirmemeye bakın bıttıgınde 30-40 lıralık benzin koymadan calısmaz ahım şahım bi performans beklemeyin derim
MaNiSaLı
10-10-2011, 12:15
satma konusunda sıkıntı yasıyabılırsınız onun dısında benzini bitirmemeye bakın bıttıgınde 30-40 lıralık benzin koymadan calısmaz ahım şahım bi performans beklemeyin derim
anladım sağolun :)
buda baya mantıklı pejolar gibi torsyon var değilmi arkalarda ;) ozaman ön basılıdımı sertleştirilip tammadır :)
sağolun biraz önceki msjda aceleden yaş bakmadan kardeşim demişim size aramızda fazla fark yok ama kusura bakmayın yinede :)
saygılar
Estağfurullah. Sen nasıl rahat hissediyorsan öyle takıl rahat ol :)
MaNiSaLı
10-10-2011, 12:20
Estağfurullah. Sen nasıl rahat hissediyorsan öyle takıl rahat ol :)
eyvallah :)
senin ilacın eren34 nickli arkadaştır incini cicini söyler
MaNiSaLı
10-10-2011, 12:28
senin ilacın eren34 nickli arkadaştır incini cicini söyler
eeeee bekliyelim ozaman bikaç gün zamanım var cvp vermek için ;)
MaNiSaLı
10-10-2011, 13:58
güncel bu arada :)
MaNiSaLı
12-10-2011, 11:43
eren34 arkadaş görmedinmi konuyu ?
güncel ...
timucintt
12-10-2011, 12:33
her konuda EF daha iyi konfor yol tutuş parça vs konusunda... ama o motor konusunda pug 2 gömlek üstün :) en azından yürüyen bir makinesi var üstünde... ama ef yede 1 2 lira harcasan bu pugları harcar :)
MaNiSaLı
12-10-2011, 17:31
her konuda EF daha iyi konfor yol tutuş parça vs konusunda... ama o motor konusunda pug 2 gömlek üstün :) en azından yürüyen bir makinesi var üstünde... ama ef yede 1 2 lira harcasan bu pugları harcar :)
Sağol Timu ! Vazgeçtim geçicem o aradayım kardşm :D
Sağol Timu ! Vazgeçtim geçicem o aradayım kardşm :D
ef civic d16a6 motorsa z6 kapak atıp soch vtec yükle derim aracı ... hem keyifli hem cliodan iyi giden bir aracın olur ..
MaNiSaLı
12-10-2011, 17:40
ef civic d16a6 motorsa z6 kapak atıp soch vtec yükle derim aracı ... hem keyifli hem cliodan iyi giden bir aracın olur ..
Yok kardşm D14 :)
Ayrton Senna
13-10-2011, 11:06
1,5 yıl kullanmış biri olarak; gidişi ve inmelenmesi iyidir,yol tutuşu oldukça başarılıdır,piyasası yok denilecek kadar azdır yakıtı benzinde çoktur,ama keyfi ve kullanım kolaylığı ile hiç aklımdan çıkmayan bir araçtır RSI "Rakıyı Sek İçerim" derdim ona :) ancak unutmayınki motor ömrü tüm performans renolarda olduğu gibi bunlardada zayıftır yani ben daha 200 devirmiş motor açılmamış RSI ne gördüm ne duydum !!
Şimdiden hayırlı olsun.
aynen abimin dediği gibi katılıyorum, bence bbs nin farklı bi jantı hatta kırmızı bi btec sedanda var mehmet ali dinç çekimi bi civic sağ farı hava girişi şeklinde yapılmış bir araç o jantı takıp basarsan on numara olur bnce