Orijinalini görmek için tıklayınız : Clio sport 1.6 16 v - 1.6 RXT
Arkadaşlar si bakıyorum ama bulamadım ve her geçen gün binbir türlü araç aklıma giriyo bütçem en fazla 12.000 TL clio sportlara bakmaya başladım özellikle sitede bitane vardı siyah bbs jantı çok yakıştırdım. Sizlerden öğrenmek istediğim 1.6 RXT ile 1.6 16 v sportların donanım olarak bi farkı varmı? Biri tek kapı biri 4 kapı tek fark bumudur? bide baktığım ilanlarda kadranları ortada 220 olan var sağ tarafta konulmuş 260 olan var bunların farkı ne. Fransız türk yapımı olayı varmı bunlarda? Bu araçları kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilirlermi acaba 3 haftadır arabasızım..
mehmetRS
10-10-2011, 13:07
tek fark bu değildir, sportların bir cogunda deri kumaş koltuk vardır, güc farkı vardır, sportların şanzıman oranları biraz daha kısadır, tek kapıdır evet.. bazı sportlarda sunroof bile varmış ? öyle duymustum ama net bilgim yok, hoş bazı rxt gibi araclarda da var.. ama ben olsam sport alırdım. kadran 240 dır sportlarda, headers yazılım filtre ile güzel sonuc alan arkadaşların sayısıda öyle az değil. eski arabam 1.6 sporttu ve gerçekten cok güzeldi, halen bir tane denk gelse halen düşünürüm acaba binsemmi diye:)
1.6 Rxt ler 8 valf 92 hp
1.6 Sportlar 16 valf 107 Hp
1.6 Rxt ler 8 valf 92 hp
buna ilaveten 1.4 RXT ler 16V 100 hp'dir.. bence ya 1.6 16V tek kapı al ya da 1.4 RXT al..
1.4 lere hiç bakmamıştım ya 1 haftadır ankarada kaç tane si baktım ama artık hondaya binmiycem clio ya karar verdim tek kapı sportlar çok hoşuma gitti. 1 senedirde 3 tane honda tek kapı arabaya bindim satışta hiç sorun yaşamadım. Clio nun tek kapısı satarken sıkıntı çıkarırmı acaba onu bilemedim bizim Kayseride zaten hiç yok şuanda tek kapı clio:D Özellikleri çok hoşuma gitti yol bilgisayarı dahi var 11-12 liraya bukadar özellik çoğu arabada yok
1.6 Rxt ler 8 valf 92 hp
Ben rxt leri 16 valf sanıyodum o zaman 1.6 tek kapı mantıklı siyah bulursam özellikle bide dikkat ettim sunroof 2002 lerde var genelde
1.4 lere hiç bakmamıştım ya 1 haftadır ankarada kaç tane si baktım ama artık hondaya binmiycem clio ya karar verdim tek kapı sportlar çok hoşuma gitti. 1 senedirde 3 tane honda tek kapı arabaya bindim satışta hiç sorun yaşamadım. Clio nun tek kapısı satarken sıkıntı çıkarırmı acaba onu bilemedim bizim Kayseride zaten hiç yok şuanda tek kapı clio:D Özellikleri çok hoşuma gitti yol bilgisayarı dahi var 11-12 liraya bukadar özellik çoğu arabada yok
artı 1.6 16V cliolar çok az benzin tüketir.. vtecR görkem konuyu görürse seni bilgilendirecektir.. ;)
Clionun tek kapısıda gayet revaçta olan bir arabadır...
Söylediğin gibi yarı deri kumaş koltuklar, 4 airbag, abs, yol bilgisayarı gibi özellikleriyle birlikte Renault'un en değerli motor tiplerinden olan K4M e sahiptir...
Kronik arızası rolanti valfidir, Onun dışındaki arızalar genelde kullanıcının aracına iyi bakmamasından kaynaklanır, Parçası ucuzdur temini kolaydır...
Aslanlar gibi 107 Hp si vardır, her hp yi son damlasına kadar hissettirir... :)
Şehir içi ortalama normal kullanımda 7,5 - 8 litre gibi bir yakıt tütekimi vardır...
Daha aklıma gelen birşey olmadı,:D Temiz bir sport eminim seni tatmin eder...
headers yazılım filtre ıle hangı araclarla yuruyebılır bende clıo tek kapı dusunuyorum honda pıyasası aldı basını gıdıyor artık ..
pesimist206
10-10-2011, 13:52
kesınlıkle 1.6 16 v sport cok mantıklı bır arac gecen sene sızın gbı sı lere 1.4 ıs lere baktım bulamadım tek kapı bır clıo aldım satılıga cıkardıktan 1 hafta sonra satıldı ılk gelen aldı yanı donanım olarak gercekten basarılı chıp fıltre egzoz ıle gayet tatmınkar devırlenmesı ıvmelenmesı herseyı yerlı yerındeydı...yakıt olarakta sehır ıcı 8 9 arası bır sey yakıyordu agresıf kullanımda...
mehmetRS
10-10-2011, 13:58
headers yazılım filtre ıle hangı araclarla yuruyebılır bende clıo tek kapı dusunuyorum honda pıyasası aldı basını gıdıyor artık ..
headers düz boru filtreyle desteklenirse yazılım iş görür 1.6 sportta ama.. sadece filtre düz boru chipten pek verim alamıyorsunuz malesef.. ban yapıştırsam 10 beygir alırım gibi bir motoru yok, o yönden hondalar bir adım önde sanırım
1.6 16V'ler için egzantrik de var..
CATCAMS racing parts [camshafts-valve springs-retainers-connecting rods] (http://www.catcams.be/800x600/mainframe.htm?english)
mehmetRS
10-10-2011, 14:07
CATCAMS racing parts [camshafts-valve springs-retainers-connecting rods] (http://www.catcams.be/800x600/mainframe.htm?english)
tabiii colombo barianiler felan var unutmusum bunları.. hardcore olayına girilecekse alternatif çok yahu:)
Tamamdır kararım kesin 1.6 16 v tek kapı sport alıyorum:) bildik etttik varsa düşünebiliirm
Tamamdır kararım kesin 1.6 16 v tek kapı sport alıyorum:) bildik etttik varsa düşünebiliirm
Ben şunu tavsiye ederim.
Kazasız boyasız.Kapılarında kapı vurması ile ufak tefek göçükler var.Bi ön lip ister.Bakımları yapılmış.Döşemeleri çok iyi durumda.Tavanda daha yeni yeni hafif grileşme başlamış yani yanık izi gibi.Belki boya koruma ile kurtarılabilir veya geciktirilebilir.Ufak göçklern de vakuma ihtiyacı war. En azından kazsız boyasız ne işlem görürse elinde görür :) Araç şuan konyada. Bi arkadaşım baktı onun için bakmıştık.12.500den aşa bırakmıyor sahibi.
Renault Clio 1.6 16V 2000 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 59940639 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-mavi-tazimi-satiyorum-59940639/detay/)
Wössnerden 12.7cr piston da var.Tfc racing kolu da var abi.Şükür var var da güzel paralar :D
Ne verir nasıl ayar tutturulur önümüzde örnek yok :D
Wössnerden 12.7cr piston da var.Tfc racing kolu da var abi.Şükür var var da güzel paralar :D
Ne verir nasıl ayar tutturulur önümüzde örnek yok :D
yaşım genç olsa alır yüklerdim bir tane :D piston miston bu speklerle 106 ile yürür..
Renault / Clio / 1.6 16V / 2003 CLİO 1.6 16V COUPE SANROOFLU sahibinden.com'da - 59724540 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-tellioglundan-2003-model-spor-tek-kapili-clio-59724540/detay/)
bu arac nasıl arkadaslar ?
Renault / Clio / 1.6 16V / 2003 CLİO 1.6 16V COUPE SANROOFLU sahibinden.com'da - 59724540 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-tellioglundan-2003-model-spor-tek-kapili-clio-59724540/detay/)
bu arac nasıl arkadaslar ?
Far yıkama varsa mercekli far da olması lazım.Önden kazası var muhtemelen.
Ben şunu tavsiye ederim.
Kazasız boyasız.Kapılarında kapı vurması ile ufak tefek göçükler var.Bi ön lip ister.Bakımları yapılmış.Döşemeleri çok iyi durumda.Tavanda daha yeni yeni hafif grileşme başlamış yani yanık izi gibi.Belki boya koruma ile kurtarılabilir veya geciktirilebilir.Ufak göçklern de vakuma ihtiyacı war. En azından kazsız boyasız ne işlem görürse elinde görür :) Araç şuan konyada. Bi arkadaşım baktı onun için bakmıştık.12.500den aşa bırakmıyor sahibi.
Renault Clio 1.6 16V 2000 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 59940639 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-mavi-tazimi-satiyorum-59940639/detay/)
Bu araba nasıl orjinalmi yoksa jant filan bişe varmı resmi olsaymış keşke.
Bu araba nasıl orjinalmi yoksa jant filan bişe varmı resmi olsaymış keşke.
Full stock araç.
Bu arada aracın benle hiçbir alakası yok sadece bi arkadaşım için baktık.Kazasız boyasız olunca bana cazip geldi.Tabi görmeden de olmaz ama içi motoru gayet iyi durumda.Sadece kapılarında kapı vurma izleri var.Bide ufak bi sürtme ama vernik hasar görmüş boyada sıkıntı yok.Olursa da gene senin elinde olur.Ben phI arasam bunun üstüne giderdim.Tabi sizi bilemem :)
Musti PoweR
11-10-2011, 17:18
sportu yaklasık bi sene kullandık , lpgliydi ben aldıgmda. 17 jant vardı. Bence alacagın arabadır , bakımları üzmez , lpg ile az yakar 250 - 280 arası yakıodu bzm araba 17 jantlar ile. Deri koltuk , abs , yol bilgisayarı , klima , sunroof gibi özellikleri vardır. yürürü çok çok iyidir.
sana bi dost tavsiyesi ; arabayı aldıgında Aem Dryflow tak Cok fena bi sesi var ;)
2003 makyajlı modellerini tavsiye ederim özellikle.Yakıtı gidişine göre çok çok iyidir.Sadece yayla bile yol tutuşu çok iyileşiyo.Spor koltuklar,sunroof,4 airbag,dijital klima,xenon far ve yol bilgisayarı ile donanım seviyesi çok iyidir.
2003 makyajlı modellerini tavsiye ederim özellikle.Yakıtı gidişine göre çok çok iyidir.Sadece yayla bile yol tutuşu çok iyileşiyo.Spor koltuklar,sunroof,4 airbag,dijital klima,xenon far ve yol bilgisayarı ile donanım seviyesi çok iyidir.
Abi arkadaşın bütcesi çıkışsa senin aracı önericektim aslında.Şuan alınabilcek en temiz ve extrası olan araç seninki ama arkadaşın bütce çıkmıyor galiba.Üstüne biraz eklerse bence seninkine talip olsun :) PhII candır :D
ozanbulbul
11-10-2011, 23:14
sunroof olayını yazayım bende 2001 yılında opsiyon olarak sunulmuştur 2000 modellerde yoktur.2000 modellerde döşemeleri komple kumaş olanı ve teybi eski tip philips olanlarda vardır.eskiden en kronik problemi ateşleme bobiniydi.
evet malesef bütçem en fazla 12.000 çıkıyo. Sunroflu alsa süper olur LPG farketmez olmasa daha iyi gerekirse kendim taktırırım. Şu iki arabada fena değil gibi
Renault Clio 1.6 16V 2002 Model 11.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 56078150 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2002-full-clio-1-6-16v-lacivert-56078150/detay/)
Renault Clio 1.6 16V 2000 Model 12.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 60710836 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bu-kadar-guzeli-bu-fiyata-yok-60710836/detay/)
Yokmu sağda solda bildik clio sport arkdaşlar öncelik siyah ve mavi renk
Arkadaşlar cliolarda km göstergeleri 240 olan ve sağ tarafta duran var aynı modelde bide 220 olan ve ortada duran var bunların farkı ne clio sportta bile gördüm ilanlarda. Fransız - Türk yapımı olayı mı var?
CdemireL
10-10-2012, 19:43
Arkadaşlar cliolarda Fransız - Türk yapımı olayı mı var?
?
varmıymış?
Cliosportve
10-10-2012, 19:49
Hepsi orjinal Fransız
CdemireL
10-10-2012, 20:06
yakıt aynı mı?
Bizde tam 7 tane sport varki bunların bir tanesi egzantirık, piston gırtlak durumda dıgerlerıde kısa, filtre, ekzos, headers falan filan anlıcan hepsi iyi durumda. Kesınlıkle tavsiye ederim. K4m motor gerçekten saglıklık bir motor bu paralara alınabilecek en donanımlı ve en konforlu aynı zamanda zevk alınabilecek araç. Sunroof'lu modelini bulursan satarken daha rahat olur senın ıcınde.
tayreep_john
10-10-2012, 23:57
ben satıyorum aracımı rxt sunroofsuz düşünürsen p.m atarsın :) ama sport çok daha zevkli..
murat_ileri
11-10-2012, 00:37
Bizde tam 7 tane sport varki bunların bir tanesi egzantirık, piston gırtlak durumda dıgerlerıde kısa, filtre, ekzos, headers falan filan anlıcan hepsi iyi durumda. Kesınlıkle tavsiye ederim. K4m motor gerçekten saglıklık bir motor bu paralara alınabilecek en donanımlı ve en konforlu aynı zamanda zevk alınabilecek araç. Sunroof'lu modelini bulursan satarken daha rahat olur senın ıcınde.
hem zevkli araçlardır hemde parça ve bakım konusunda kullanıcını üzmez.
Ö.öztüRk
11-10-2012, 02:53
Bende 1 haftadır sport bakıyorum Rs'i andırıyor inceden Rs tamponuda uyuyor sanırım konfor falan hp olarakda çok iyi
Bende 1 haftadır sport bakıyorum Rs'i andırıyor inceden Rs tamponuda uyuyor sanırım konfor falan hp olarakda çok iyi
Direk rs tampon uymuyor malesef camurluklarında degişmesi gerek onun için.
Ö.öztüRk
11-10-2012, 04:04
Direk rs tampon uymuyor malesef camurluklarında degişmesi gerek onun için.
gerekirse değişiceksin uzun süre bineceksen ama gerek yok bilgi için teşekkürler :) yarın bi 106 bakmaya gidiyorum olmadı Sport bulacam bitane
gerekirse değişiceksin uzun süre bineceksen ama gerek yok bilgi için teşekkürler :) yarın bi 106 bakmaya gidiyorum olmadı Sport bulacam bitane
Su ana kadar sporta rs bodykıtı koyan tek bir araç var oda satılıktı bı ara hatta :) Hayırlısı olsun boşver sportu zaten 106, vts candır can :D:D
murat_ileri
11-10-2012, 04:19
Su ana kadar sporta rs bodykıtı koyan tek bir araç var oda satılıktı bı ara hatta :) Hayırlısı olsun boşver sportu zaten 106, vts candır can :D:D
rs tamponu takan olmamasının 2 sebebi var
1. çıkma olark bulunmuyor mecburen 0 almak zorunda, toplam maliyet çok uçuk kaçıyor
2. bu işten azda olsa anlayanların gözünde rezil olmamak için;)