Orijinalini görmek için tıklayınız : xbox 360 id lerimiz...
arkadaslar ekleyelım yarısalım...
ozellıkler forza 4 tekı rıval mode cok guzel olucak pısttekı en ıyı derecelerımızı karsılastırabılıcez
benımkı : ozansuzgun77
CinAli_06
10-10-2011, 16:04
CinAli_06 benimki
live üyelik almam lazım yanlız :D
Antalyalogy
10-10-2011, 17:16
GT:Antalyalogy2
Elimdeki oyunlar ;GOW, GOW2, Halo3, Halo:ODST, Halo Reach, BadCompany2, RDR, Forza 3 Ultimate
Bunlarda denk gelirsek multi yapabiliriz kulaklık var..Şu aralar sadece RDR multi yapıyorum ama Forza 3 de yaparız :)
arkadaslar ekleyelım yarısalım...
ozellıkler forza 4 tekı rıval mode cok guzel olucak pısttekı en ıyı derecelerımızı karsılastırabılıcez
benımkı : ozansuzgun77
ben ekledim ztn :) team1907
demoda oynadınmı ? ben ilk 1000 e ancak yaklaştım 458 ile ama kardeşim ilk 100 de olması lazım
MUGENPOWE®
11-10-2011, 00:41
forza 4 u bgn almıs bulunuorm ama fıfa 12 oynamaktan basımız agrıdı bıraz baktm forzaya muhtesem detaylar war top gear pıstı cok ıyı olms =)
forza 4 u bgn almıs bulunuorm ama fıfa 12 oynamaktan basımız agrıdı bıraz baktm forzaya muhtesem detaylar war top gear pıstı cok ıyı olms =)
Nerden aldin lan,cakmami aldin
cem senı gectım ben ya :) rıval mode da zayıfsın calısman lazım :)
bu murat la talat sırkecıden japonca korsanını almıslar valla bız bıraz daha beklıycez enayıler onlıne oynayamıyolar cakma alıp :)
Ben uzmanin kardesi olarak yaziyorum
GT:JCW GP 1290
Gecebilecek varsa denesin rivals italia ile 1 hafta once 65. idim simdi 130 kusur olmasi lazim forza konusunda rakipsiz oldugumu dusunuyorum turkiye ici:)
Ben uzmanin kardesi olarak yaziyorum
GT:JCW GP 1290
Gecebilecek varsa denesin rivals italia ile 1 hafta once 65. idim simdi 130 kusur olmasi lazim forza konusunda rakipsiz oldugumu dusunuyorum turkiye ici:)
aslan parcacığı seni:D
laa murro ne sabırsız adamsın ya:p
shopto bugun oyunumu yollamış,cumaya elimde olur :cool:
MUGENPOWE®
13-10-2011, 00:56
bu murat la talat sırkecıden japonca korsanını almıslar valla bız bıraz daha beklıycez enayıler onlıne oynayamıyolar cakma alıp :)
aaaaaaa yoksa sen hala forza4 oynamıomsn :D yazık dur bı mz3 u acıımda gazlıyım =)
ahmetbaha-drs
16-11-2011, 17:57
AhmetBaha15
yalnız live ile xbox gerçekten çok farklı bir şeymiş:):)