Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbulda carbon yapan yer?
istanbulda bildiginiz carbon yapan ver varmı acaba ? folyo vs degil bildigimiz carbon :)
örnekler..
http://www.frankscustomfiberglass.com/images/Carbon%20Fiber.JPG
http://carbonsales.com/images/P/%2361052-50-06.jpg
34tb9544
10-10-2011, 19:11
Custom garage sebo style :)
oz' nickli adminimize msj gönderdim cevap beklemekteyim teşekkürler
Emir-Sb3R
10-10-2011, 20:53
Bütçe nasıl rahat mı ? Bir yer var işçiliği çok çok iyi ama pahalıdır biraz
Bütçe nasıl rahat mı ? Bir yer var işçiliği çok çok iyi ama pahalıdır biraz
mesela fiyatlar nelerdir eger cok cok aşırı degilse yaptırmayı düşünüyorum
Low-Rider
10-10-2011, 21:06
ramorex yapıyor diye biliyorum?
Emir-Sb3R
10-10-2011, 21:08
O tamamen parçaya bağlı :) Bazen bir karış yer 50 cmlik bir yerden daha pahalı olabiliyor asıl maliyet işçilik zaten işçiliği çok zor bir malzeme çünkü :)
Cet m3'ün tavanını ve Cet Diablonun bütün içini dediğim kişi yaptı , süpersporlara falan yapıyor sürekli şikayet yok şu ana kadar , bilenler varsa işçiliğinden bahsederler ben çok beğeniyorum.. Ufak tefek kusurlar oluyordu başlarda ancak artık onlar da kalmadı , ben telefonunu pm atıyım isterseniz arayın bir görüşün yeri floryada :)
ramo yapıyor aynen bi kaput mesela 600 1000 arası
ramorex yapıyor diye biliyorum?
yarın yanına damlıyorum :D
O tamamen parçaya bağlı :) Bazen bir karış yer 50 cmlik bir yerden daha pahalı olabiliyor asıl maliyet işçilik zaten işçiliği çok zor bir malzeme çünkü :)
Cet m3'ün tavanını ve Cet Diablonun bütün içini dediğim kişi yaptı , süpersporlara falan yapıyor sürekli şikayet yok şu ana kadar , bilenler varsa işçiliğinden bahsederler ben çok beğeniyorum.. Ufak tefek kusurlar oluyordu başlarda ancak artık onlar da kalmadı , ben telefonunu pm atıyım isterseniz arayın bir görüşün yeri floryada :)
pm bekliyorum :) ramo olmazsa oraya alow yaparım
ramo yapıyor aynen bi kaput mesela 600 1000 arası
o malzemeden ön lip falan yapıyordu şimdi hatırladım :)
yarın yanına damlıyorum :D
pm bekliyorum :) ramo olmazsa oraya alow yaparım
o malzemeden ön lip falan yapıyordu şimdi hatırladım :)
hatta carbon malzemelerını karsıda bilmem ne kımya diye bi yer var ordan alıyosun recine vs
SekoLive
10-10-2011, 21:13
harun bi ara forumda okumstum bunları üreten bi yer vardı sanrım ikitellide istersen bi forumu arat karşına cıkabilir
hatta carbon malzemelerını karsıda bilmem ne kımya diye bi yer var ordan alıyosun recine vs
eyw. kanka :) ayrı yetten görüşemiyoruz =) özlettin
harun bi ara forumda okumstum bunları üreten bi yer vardı sanrım ikitellide istersen bi forumu arat karşına cıkabilir
:) bakıcam hemen