Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankarada dolu yağıyor arabaları koruyun !!!
maskaran
11-10-2011, 12:59
Havalimanı tarafındayım ve aşırı derecede dolu yağıyor arabalarımızı koruyalım :)
vala ben son dolu yağdığında ankaraya aştiye asker uğurlamaya gidiyordum trafik felç kaçamadımda 3 yerden yara almışım sabah farkettim :)
biz geliyoz ya tsunami bile olur anasını satim :D
JapanVsGermany
11-10-2011, 13:07
Gözümün önünde yumruk kadar dolu indi accordun üstüne, üzerine serebileceğim birşeyde yoktu, öylece izledim; sonra da bir kez daha tebrik ettim japon mühendisleri, allahıma çok şükür tek bir iz bile almadan atlattık...
JapanVsGermany
11-10-2011, 13:08
14:07 şu an 2. DOLU SaLDIRISI başladı!!! ,
Ankara Siteler
Emre Ekrem
11-10-2011, 13:15
Bende dua ediyordum bizim oraya yağmamıştır inşallah diye, havalimanı diyen var, kesin yağmıştır, spoiler takmıştım daha bantları üstündeydi.
snan1910
11-10-2011, 13:17
keçiörende güneş açtı şuan
Akyurt'tan Ankara'ya gidecektim sakın gelme diyorlar. Baya kötü her halde.
Akyurt tarafında sadece yağmur başladı hafiften.
Hasar alanlara şimdiden geçmiş olsun.
maskaran
11-10-2011, 13:27
14:07 şu an 2. DOLU SaLDIRISI başladı!!! ,
Ankara Siteler
sitelerde ne iş yapıyorsunuz ?
yenimahalle varlık da doluyu yiyenler arasında allahtan muşamba vardı kapattım arabanın üstünü ......
Ankarada dolu yüzünden araçlarının tavanlarını yaptıran boyatan arkadaşlarım var,
Hakikaten dolu değil bildiğin taş yağıyor heralde... :D
Allah yardımcınız olsun...
Osman Bahadır
11-10-2011, 14:40
Birkaç saat içinde 3. dolu atağını da alnının akıyla, hasarsız atlattı bizim ihtiyar. Ama bitecek gibi değil. Şimdi bir atak daha başladı.
çok büyük dolu taneleri indi arabama şükür bişey olmadı işteyim çekebilecek hiçbir yerim yok üstüne serecekte tabi :(
ProdriveSTI
11-10-2011, 15:06
Ankara koptu...Abooooo çok fena dolu yağıyor.
Ankara koptu...Abooooo çok fena dolu yağıyor.
nereye yağıyor bu dolu? bizim burda yağmiy?
ProdriveSTI
11-10-2011, 15:08
nereye yağıyor bu dolu? bizim burda yağmiy?
Ankara-Bahçelideyim şuan çok fena yahu :eek:
driftnolimit
11-10-2011, 15:12
iskitlerde anlık dolu baskını var :))
iskitlerde anlık dolu baskını var :))
benim yumurta c3'üme bişey olmasa bari :( :(
driftnolimit
11-10-2011, 15:16
evet sadece su damlaları şeklinde devam ediyoruz :D
Osman Bahadır
11-10-2011, 15:17
Şehrin yüksek yerlerinde, iskitler, pursaklar, havaalanı, öveçler-dikmen taraflarına dolu yağdı zaten de, ben bahçeli, eryaman, konutkent gibi alçak yerlerde bu denli güçlü dolu beklemiyordum. Neredeyse istisnasız heryerde yağdı sanırım.
Hiçbirşey de yapamıyorsun. Eline alıp battaniyeyi koşmak da cesaret ister. Taş gibi dolunun adamın kafasına düşmemesi için birinin de sana battaniye tutması lazım.
serkanokan
11-10-2011, 15:21
10 dk önce çukurambarda fındık kadar dolu yağdı yine..Şükür ki araba kapalı garajdaydı :)
gözünü sevdiğimin alman arabaları :D
ama son atakta tırsmadım değil bi baktım erik büyüklüğüne ulaşmış dolular...
snan1910
11-10-2011, 15:29
fındık kadar yağıyor ardından hava açılıyo güneş çıkıyo sonra hava kapanıyo yağmur yağıyo ardından dolu ardından yeniden güneş değişik değişik şeyler oluyor
bora1311
11-10-2011, 15:30
keklikpinarina kısa sureli saglam dolu yagdı...
Ankarada artık yağmurlar dolu şeklinde yağıyor. Allah sonumuzu hayır etsin.
snan1910
11-10-2011, 16:49
meteorolojiye göre akşam saatlerine kadar devam edecekmiş
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü (http://www.dmi.gov.tr/tahmin/uyari-goster.aspx?sN=11030330y)
dolu yağmur sonrası keçiören migrosun önü. şelaleden kanalizasyon suyu akıyor
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/317288_10150353615808180_607508179_8239091_2456726 04_n.jpg
Bende kapalıya koyam bari bugün ne olur ne olmaz..
dukkanın ıcıne cektım valla arabayı
cok fena yagdı
ıstanbul yoluna
Mikrop_Ali
11-10-2011, 17:27
son anda kurtardım çektim garaja..
maskaran
11-10-2011, 17:40
ben araba kullanamıyorum mecburen dışarda kaldı çekemedim garaja inş bişey olmamıştır :D
gözünü sevdiğimin alman arabaları :D
ama son atakta tırsmadım değil bi baktım erik büyüklüğüne ulaşmış dolular...
Yok abi ya corsanın tavanı mayın tarlası gibi olmuş önceki doludan :D
Şimdi indim baktım birşey yok :)
Yav arkadaş Ankara'nın havası bir garip oldu... Bu sene ne kadar çok dolu yağdı....
drummer582
11-10-2011, 18:39
Araba vatan bilgisayarin onunde ins bisey olmamistir
ben de tüm ataklarda yollarda olmama rağmen kazasız belasız atlattım çok şükür :)
Burak Mehmet
11-10-2011, 19:24
ben 2 göçükle atlattım göçüklerimi çektirdim bitti...yarın battaniyesiz gitmem işe...
ben 2 göçükle atlattım göçüklerimi çektirdim bitti...yarın battaniyesiz gitmem işe...
o göçüklerden bendede var ağustostaki doludan kalma onları çekince düzeliomu? çok küçük diilmi ya?
Bundan sonra bagajdaki cilalı şampuanın yanında battaniye gibi bir şeyler de taşımak lazım.
Serkan06
11-10-2011, 19:46
bendede hasar var gibi :(
10 dk önce çukurambarda fındık kadar dolu yağdı yine..Şükür ki araba kapalı garajdaydı :)
Benimki sokaktaydı, gidip kontrol edemedim de moralim bozulmasın diye... İnsallah bişey olmamıstır... :(
erkin006
11-10-2011, 22:51
öğlen uykudan uyandırdı sesler...hemen aldım kapalı yere...sıkıntı yok çok şükür...
Hiçbirşey de yapamıyorsun. Eline alıp battaniyeyi koşmak da cesaret ister. Taş gibi dolunun adamın kafasına düşmemesi için birinin de sana battaniye tutması lazım.
Dün akşamda bizim buralarda yağdı subarunun üstüne battaniyeyi çekiverdim kafa yarığı ile uğraşmak tavan göçüğü ile uğraşmaktan daha kolay:D
Dün akşamda bizim buralarda yağdı subarunun üstüne battaniyeyi çekiverdim kafa yarığı ile uğraşmak tavan göçüğü ile uğraşmaktan daha kolay:D
hahaha :) yorum güzel. geçmiş olsun
valla bende dün ordaydım inanılmaz büyüktü dolular elimle ön cama destek oldum cam kırılcak kadar şiddetli yağdı bazı akıllıve şer.ev..sler altgeçitleri kapattılar çok akıllılarya ambulanslar felan kaldı yolda onların yüzünden trafik kilitlendi adamlar arabaya dolu yağmasın diye altgeçitlri klitlediler çok büyük terbiyesizlik ambulans yanımızda yarım saat kaldı valla bilinçlibir toplum nezaman olucaz biz ...?
Emre Ekrem
12-10-2011, 09:41
Benimki sokaktaydı, gidip kontrol edemedim de moralim bozulmasın diye... İnsallah bişey olmamıstır... :(
Aynen, dün 3 kere dolu yağdı, otoparka inip bakamadım bile.
mgnPower
12-10-2011, 10:01
Ulus havas'in oraya birakmistik cuma gunu donuyoruz bakalim ama cok merak ettim gercektende.
Onurkk06
12-10-2011, 11:15
ankarada olmadğımıız için bazen arabayı açıkta bırakıyorduk bu sefer kapalıya almışısz Allah'tan
Osman Bahadır
12-10-2011, 11:33
valla bende dün ordaydım inanılmaz büyüktü dolular elimle ön cama destek oldum cam kırılcak kadar şiddetli yağdı bazı akıllıve şer.ev..sler altgeçitleri kapattılar çok akıllılarya ambulanslar felan kaldı yolda onların yüzünden trafik kilitlendi adamlar arabaya dolu yağmasın diye altgeçitlri klitlediler çok büyük terbiyesizlik ambulans yanımızda yarım saat kaldı valla bilinçlibir toplum nezaman olucaz biz ...?
Tipik Angaralı hareketi maalesef.:mad:
Şirket aracımla yakalandım doluya 30-40 saniye geçmeden sokak arasında bi ağacın altına sığındım . Biraz önce tavana baktım sonuç hüsran.