Orijinalini görmek için tıklayınız : Çanakkaleli arkadaşlar yardım...
Çanakkaleden bir jant almayı düşünüyorum vericeğim linkteki arkadaşı tanıyan arabayı bilen varmıdır guvenebilir miyiz ? sordum buraya üye değil
Enkei rpf1205 40 17 sıfır lastiklerbbs rs ile takaslı - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 60500628 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-enkei-rpf1205-40-17-sifir-lastiklerbbs-rs-ile-takasli-60500628/detay/?)
Bilen arkadaşlar varsa lütfen buraya yazsın yada pm yolu ile ulaşsın ilgilenen tüm arkadaşlarıma teşekkur ederim...
bu jantın bırınde tamır olması lazımdı
bu jantın bırınde tamır olması lazımdı
2cm lik biryerinde kaynak varmis 1 sene once yaptirmis jant takasi istyo taniyan eden varmidir?
Arkadaşlar yok mu yardımcı olabilicek kimse jantları takas edicez konuşması düzgün biri ama jantları yollicam o takıp sonra kendisi yollicakmış siteye üye değil acil bir yardım lütfen...
SekoLive
12-10-2011, 19:03
aren bu jantın faturası varmı? yada adam ankaradan alms olabilrmi bitane öyle kırık kaynaklı jant hatırlıyorm ordan...
site üzeriinden tanınan birisinden jant aldık gelmedi jant parayı zor aldık tavsiyem istanbul dısından kimseden jant v.s. alma tanıdk birisi olmadan çok aramış olabilirsin cok uyguna veriyo olabilir ama kesinlikle birisi görmeden iyice bakmadan parada yollama jantta alma.
bu eleman guvenılır sıkıntı cıkmaz:)bızım arkdsa alıcaktık jantı ama arkds 17 dıye ıstemedı msnde gorusmustuk arkdsla kotu bırı deıl sadece bbs meraklısı
Benim jantlarla takas istyo teklifi bn yaptim kabul etti tek dusunduren sen jantlari gonder bn takiyim bnde yedek jant yok dyo bn takar sonra sana gonderirim dedi daha sonra jant gelmezse ucan hali gibi ortada kalmayalim:D
bi güncel çekelim bakalım:D 2. sayfadan....
orkuteren
13-10-2011, 10:24
aykt nicli arkadaşa ulaşın o çanakkalede okuyor
aykt nicli arkadaşa ulaşın o çanakkalede okuyor
Çok sağol P.M attım kendisine artık umarım bir yardımı dokunur ilgine teşekkurler...
ben de çanakkalede okuyorum ilandaki adres bana yakın bir yerde faydam dokunursa yardımcı olabilirim
aren atlayıp gidelim kankacım :D geyiklidede bi rakı balık yaparık :D
aren atlayıp gidelim kankacım :D geyiklidede bi rakı balık yaparık :D
gelin abi havalar da iyiyken :D hem tanışmış oluruz :)
Gidelimde pazartesi denizliye gidiyorum 2 gun yokum donuncede çine gidicem 2 haftada ordan koy:) muştu hocam donunce munafiklari catlatiyo muyuz?:D arkadaslar pazartesi yakin bi arkim jantlari soktrucek sizlerden ricam olur ilgilenirseniz gerci aykut kardesim ilgilenicek ama sakata gelip arabayi ucan hali gibi brakmayalm:D