Orijinalini görmek için tıklayınız : yonja mı? facebook mu?
Almanci Tane-R
31-10-2007, 13:20
yonja mı? facebook mu?
arkadaşlar sizce hangisi daha iyi?
MUGENPOWE®
31-10-2007, 13:26
feysbukk tabıkı anıları canlanıyo ınsanın ortaokuldan lıseye herkes warmıs yaw :D
feysbık,gerekli gereksiz herkes birbirini buluyo ama olsun:)
Serencebey
31-10-2007, 13:48
facebook turkce olmasın ameleler dolmasın grubuna beklerım :D
facebook geldi yonja bitti valla
aynen direk katılıyorum :D
:D:D:D super ya yonjayla facebook bambaska bı format aslında bırı copcatanlık bırı eskı dostlar
ikisinide ...neye çevirdi insanlar ikisinide at gitsin ....
katılmamak elde değil:icon_tup:
Serencebey
31-10-2007, 14:34
2 senedır uyeyım nerdeyse... hakıkaten neydı ne oldu ben dok daha raht goruyorum bugra
Yonjayı hic sevmedim zaten, ayda yılda bir aklıma gelirse bakarım. Ordaki o tek tip kızlar nefret ettirdi yonjadan :) Biraz cesitlilik lazım :D
Facebook süper, keske biraz daha özel kalsaydı...TVler gazeteler resmen reklamını yaptı, iyi kötü herkes doldu. Tabiki bi acıdan da iyi oldu, ilkokul, lise, taaa hakkariden askerlik yaptıgımız insanları bile yeniden buldum.
Hatta lisedeki platonik asıgımı bile buldum, 12 yıl sonra itiraf etti :D
yoncayı bilmiyorum , facebok u inceledim , gayet kaliteli duruyor
mühim olan amacına uygun kullanmak
MUGENPOWE®
31-10-2007, 14:50
evet dogru muhım olan amacına uyugun kullanmak aslında onemlı olan bence neysen oo olmak bazılar war aga pasa gercekte hıc alakası yok mesela zaten feysbukun kurulum amacı ınsanlar arkadaslarını eskıdostlarını felan bulsnlar dıe bu arada mıcrosoft yuzde 1,6 sını 240mılyon dolara satın almıs sıtenın tamamınınn fıyatı ıse 10mılyar dolar feln gıbı bı rakam :)
bence club81 en kalıtelısı o ve sadece 2300 uyesı var cok zor uye olunuyor ısteyene davetıye atarım ama alıcaklarını sanmam cok kıllar :)
Tokyo Drift
31-10-2007, 15:03
facebook:D
Ferhat_V
31-10-2007, 15:09
ikisinede üyeyim ama profilim boş takılmıyorum..:D
bence club81 en kalıtelısı o ve sadece 2300 uyesı var cok zor uye olunuyor ısteyene davetıye atarım ama alıcaklarını sanmam cok kıllar :)
sahibi arkadaşın Undernette #Tikky diye kanalı vardı :) ordan önce Yonja da grup kurdular sonra baktılar olmuyor kendi sitelerini açtılar :D
Kız arkadaşım bu sitelere üyeliğime karşı o yuzden neyden bahsettiğiniz bilmiyorum :) ahaha
faceBook ne demek_?
KafaKağıdı olabilirmi:D
^^ANIL^^
31-10-2007, 19:24
aynen yani yok arkadaşı buluyolarmış eski ilkokul felan hikaye hep amaç aynı karı kız arama yani hiç sevmedim böle siteleri oldum olası üyede olmadım hiçbirzman hiçbirine
Facebook ezmiş 24 e 2 oyla..
yonja 2 7.69%
facebook 24 92.31%
feysbuk iidir
harbidende bi bulmadıgım ebem kaldı :D
ilk okul kreş tüm arkadaşlarımı buldum valla taa cocukluk arkadaşlarımı cok ilginç bi durum hepsi ile görüşmeye başladım bu gayet güzel bişi herşeyi amacı bilinçinde kullanırsan hiç sorun olmaz:icon_tup:
Low-Rider
31-10-2007, 19:45
aynen yani yok arkadaşı buluyolarmış eski ilkokul felan hikaye hep amaç aynı karı kız arama yani hiç sevmedim böle siteleri oldum olası üyede olmadım hiçbirzman hiçbirine
anıl bak burda da ben sana katılmıyorum , hani geçen gün benim iletim hakkında konşmuştuk benzer bi mevzu :)
duydum herkesten ilkokul arklarını falan bulmuşlar bir giriyim dedim,harbiden de yarısını buldum , reelde de görüşüyoruz ediyoruz :)
facebook tabikide ... bende tüm ilkokul arklarımı buldm yetmeki anaokuluna kadar indim çok gzl ya yıllar sonra çocukluk arklarında görüşmek süper bi duygu ...:icon_tup:
^^ANIL^^
31-10-2007, 19:50
ilk okul kreş tüm arkadaşlarımı buldum valla taa cocukluk arkadaşlarımı cok ilginç bi durum hepsi ile görüşmeye başladım bu gayet güzel bişi herşeyi amacı bilinçinde kullanırsan hiç sorun olmaz:icon_tup:
önemli olan amacında kullanmak ama bu kadar çok duyulmaya başlıyınca millet saldırınca amacını aşıyo o siteler çoğu insanın zihniyet belli kimse kimseyi kandırmasın
^^ANIL^^
31-10-2007, 19:53
anıl bak burda da ben sana katılmıyorum , hani geçen gün benim iletim hakkında konşmuştuk benzer bi mevzu :)
duydum herkesten ilkokul arklarını falan bulmuşlar bir giriyim dedim,harbiden de yarısını buldum , reelde de görüşüyoruz ediyoruz :)
abi sen ilkokul arkadaşını bulmuşsun felan harbi bunlar çok güzel şeyler çoğu insanda şunu buluyorum bunu buluyorum dio doğru güzel bişidir yani bu eskileri bulmak görüşmek ama biliyoruz bu tür sitelerin belli bi müddetten sonra ne noktaya geldiğini zihniyet belli abi o senin arkadaş listenden birine bakıyo beğeniyo onla msj laşıyo fln biyerde bi kız görüyo tanımıyo yaz facebook a çıksın abi felan hemen ordan yazmalar başlıyo insanlara ulaşmak bu kadar kolay oluyo sırf şimdi insanlar çocukluk arkları ile mi konuşuyolar bu sitede ben inanıyorum ki çok vardır arkadaşları için girmiş ve bu hizmette kullanan ama yarısından fazlasının zihniyet belli kardeşim
SerkanKurt
31-10-2007, 19:54
arkadşalar bu facebooka bende üyeyim de ilkokul arkadaşını bulma olayını nasıl yapıyosunuz siteden bişey anlamadım öyle bi üye oldum ilkokulda kafa dengi arkadaşlarım vardı ama nasıl nerden buluyosunuz bi anlatında bakim bari :D
arkadşalar bu facebooka bende üyeyim de ilkokul arkadaşını bulma olayını nasıl yapıyosunuz siteden bişey anlamadım öyle bi üye oldum ilkokulda kafa dengi arkadaşlarım vardı ama nasıl nerden buluyosunuz bi anlatında bakim bari :D
öncelikle bulman için aradığın kişilerin de Facebook'ta üyeliği olması gerekiyor :D yani öyle herkesi bulamıyorsun :D
-Bende üyeyim şuanda seviyeli gittiğine inanıyorum grupların biraz boku cıktı o grup bu
grup diyede üyeler arasında pek sorun çıkmaz sonuçta isim olarak geliyor zaten
tanıyorsanız kabul edersiniz tanımıyorsanız kabul etmessiniz ilginizi çeken bir kişi varsa
buda senle onun arasında birşey herşey karşılıklı ben daha nerdeyse 30-40 kişi ekledim
geriye kalan 120-130 kişi hep kendisi buldu beni hepside arkadaşım veya dostum vs
bence yararlı bi site gene dediğimiz gibi kullanıma bağlı birşey ..
^^ANIL^^
31-10-2007, 20:02
önemli olan niyet işte kardeşim atalarımız demiş ztn :)
allah aşkına yonjamı kaldı..
3 yıl önce kapadım,okadar çok amele veya kaşar varki iğrenç ötesi.. ne zaman yonja yonjalıktan çıkıp para kazanma amaçlı vip gibi iirenç bir sistem kurdu bitti..
aslında en kalitelisi club 81dir ;) zaten o yüzdende herkes giremez.. 35bin başvurudan 2.500ü kabul gördü.. ( giremeyenlerde kulüp 360ta )
ama facebook şuan en iyisi.. yonjanın ilk halleri gibi ama iddaa ediyorum facebookta ileriki zamanlarda bozucaktır.. bu bir devir daim işi.. en fazla 2 yılda bir yeni bir site favori olur ;)
Low-Rider
31-10-2007, 20:06
illa ki anıl dediğin gibi amacı dışında o kadar çok kullanan var ki:)
^^ANIL^^
31-10-2007, 20:08
ordaki yüzde 80 insanın niyeti belli özgür yani işte bak ayberk te demiş facebook ta yakında yonja gibi biticektir yani bu bir gerçek
Low-Rider
31-10-2007, 20:09
biticek tabi abi , yonjasını kapatan facebook'a geliyor. neden ? çünkü şu anda en piyasa site orası.
abuk subuk gruplar açılmaya başladı bile.
^^ANIL^^
31-10-2007, 20:11
biticek tabi abi , yonjasını kapatan facebook'a geliyor. neden ? çünkü şu anda en piyasa site orası.
abuk subuk gruplar açılmaya başladı bile.
tamam abi işte bak benim sölediğime geldin sende şimdi görüyosun amaç belli mi kardeşim çoktan o site ilk okul arkadaşımı buluyum lise arkadaşımı buluyumdan çıktı yani bak benim dedime geldik özgür :):):):)
Low-Rider
31-10-2007, 20:13
yok tabi geneli öyle , ben kendi adıma konuştum :)
^^ANIL^^
31-10-2007, 20:16
bu sefer kızların felan bahanede süper işte ilkokul arkadaşlarımı buluyyorm canımm felan haahahah günde 20 kişi dio abi facebook a girsene çok kaliteli site die günde 20 kişinin sölediği sitenin ne kalitesi kaldı :)
Low-Rider
31-10-2007, 20:17
anıl kop gel senide üye yapalım , çiğköfteci dayıya bir grup açar reklamını yaparıs :D
hep böyle oluyo
yonja-hi5-xuqa sırayla sona erdi hepsi
sıra facebookta sorada myspace e sıra gelir:D
^^ANIL^^
31-10-2007, 20:27
anıl kop gel senide üye yapalım , çiğköfteci dayıya bir grup açar reklamını yaparıs :D
ahahahah olm harbi bizim dayıyı üye yapıcaz reklam felan üfff. boşver be kardeşim ben almıyım üyelik istemiyorm:):) ama bizim dayınında reklama ihtiyacı yok kardeşim yani biliyosun bizim dayı fena bak aklıma getirdin şimdi ayıp bea :)
Serencebey
31-10-2007, 20:32
hep böyle oluyo
yonja-hi5-xuqa sırayla sona erdi hepsi
sıra facebookta sorada myspace e sıra gelir:D
myspace biteli cok oldu xuqadan once o bitti :D
önemli olan amacında kullanmak ama bu kadar çok duyulmaya başlıyınca millet saldırınca amacını aşıyo o siteler çoğu insanın zihniyet belli kimse kimseyi kandırmasın
ne desen haklısın örnekler ortada zaten :( yapıcak bişi yok:icon_tup: ama şu aralar bana yaradı diyebilirim:D cok sevdigim kişilere ulaştım:cool: cocukluguma döndüm resmen:D
Low-Rider
31-10-2007, 20:59
kalitedne ziyade günlük sayfa gösterim sayısının ve reklam gelirlerinin çok fazla olması microsoft'u cezbetti :)
aslınd ikisi kıyaslanamaz biri tüm dünya ya hizmet weren bi site yonja neki bide gold üyeliği yokmu resm sınırı filan gereksiz lüzumsuz bi site ...
Berent.t
31-10-2007, 21:23
ahanda şimdi ilkokuldan bi arkadaşımı buldum.. ahahaha :D :D feys şekli :D
sürekli benden yardım istiosun bero ne iş?? :D :D :D
Ha bi de Can Saybırşatlar efendi var, o niye yorum yapmamış :D
Berent.t
31-10-2007, 21:31
sürekli benden yardım istiosun bero ne iş?? :D :D :D
yaa birini pokluycamda ondan soruyom efe :D:D
valla büyük bi merakla girdim üye oldum facebook'a..8-10 tane de arkadaş eklemiştim hatta buradan bikaç kişi de ekledim ama sonra herkesi sildim hesabımı da Deactivate ettim birdaha girmemek üzere..O yüzden sildiğim arkadaşlarım yanlış anlamasınlar :) Site çok karışık geldi Fazla derinlerine de inmek istemedim bağımlılık yapmaması için böylesi daha iyi bence:)
emreekin
31-10-2007, 21:45
feyssssssbuk....:D
Kız arkadaşım bu sitelere üyeliğime karşı o yuzden neyden bahsettiğiniz bilmiyorum :) ahaha
sıkıosa :D Esasduruş :D askere gidicen elbet geleceğini düşün zaten :d hahaha
ortaokul arkadaslarımı buldum 8 sene sonra.. 2 hafta sonra tüm sınıf toplanıcaz.. simdi lisedekilerin altyapısını hazırlıyorum.. daha ne olsun :) facebook rulazZz :)
Feysbuk tabiki, hersey, herkes var.
Serkan.S
31-10-2007, 23:09
facebook çok revaşta hergun değişik bi gazetede haberi bile çıkıyo ilginç valla hatta dogbook bile varmış 600.000 üyesi olan şaşırdımmmm :D
Low-Rider
31-10-2007, 23:12
hatebook.com ve seksbook.com da var , çakmaları bile çıktı :)
Berent.t
31-10-2007, 23:14
techbook :D
ahh sanal dünya ahh ... valla bilgisayar mühendisiyim ama sms le bayram tebrik etmem emaille hatır sormam bu tür siteler ile yada internet yolu ile sosyal yaşamı birleştirmeyi onaylamıyorum acıkcası ....
eski bayramları smsler aldı insanlar internetten tanışıp evlenir oldu doyumu yaşayınca insanlar napıcak ozaman zinternetmi cıkıcak merakla bekliyorum :D
yonjaya ılk takıldıımız 2005 ın başları baya iidi...
ama face farklı ya çok fazla kapsamlı ve vakıt gecırebılıosun çok fazla içeriğin olması basit site olmadığını gösterıo az çok.. ama gazetede cıkmasına sınır oluom yaa... bizim alakasız tıpler bıle benı eklıo okuldan alakası yoktur hiç net ortamı ile :):)
MUGENPOWE®
01-11-2007, 00:09
ya herkesı herseyı buluyosnda yakında alıcaklı felan bulcak dıe korkuorm auhahuau
ehehe hersey olabilir orda:) ıgnore yapa yapa bi hal oldum:)
-Facebook'ta Sen Yaralı Ben Yaralı Dertler Bize Tek Sıralı grubuna bekleriz .. :)
-Arkadaşın eli kaymış pek yazmış ama olsun .. :D
MUGENPOWE®
01-11-2007, 00:34
mekın kokusu alıuyorm :D
ben feysbuka üye olduğumda neymiş bi bakiim diye girdim, o yüzden gerçek soyadımı kullanmadım. şimdi ilkokul arkadaşı falan bulacağım varsa da bulamıyorum, millet tanımıyo :D
zaten 10 sene konuşmamışım etmemişim bulsam nolcak eksikliğini hissettiğim bi durum değil yani
yonja tabiki :D neler düştü ordan:D
M_PROJECT
01-11-2007, 01:12
ben feysbuka üye olduğumda neymiş bi bakiim diye girdim, o yüzden gerçek soyadımı kullanmadım. şimdi ilkokul arkadaşı falan bulacağım varsa da bulamıyorum, millet tanımıyo :D
zaten 10 sene konuşmamışım etmemişim bulsam nolcak eksikliğini hissettiğim bi durum değil yani
sus saybirsatlar :D
ALPER-VNS
01-11-2007, 01:27
amaaan yoncasına 1 feybukuna 2.. kapattım ben feysbuku da, ilkokul arkadaşlarımı falan da buldum bulmaya ama sıkıdım soora.. ne konuşucaksınki ya hala beyazz yaka takıyo musun falan mı dicez :D engelledim hepsini :D:D
ama bi grup wardı adı güzeldi
ewlenip balayına gideceğime bekar kalıp alayına giderim:):):)
yukardaki menulerde " ACCOUNT " war ona gir ordan ad - soyad değiştirebiliyorsun :icon_tup:
öle deme bi ara gelip eski günlerin muhabbetini yapınca gzl oluyor gene ...
abi yaptım ben onu you are banned from using this feature gibisinden bişey söyledi
MUGENPOWE®
01-11-2007, 12:19
yonja tabiki :D neler düştü ordan:D
ya sulhı 2sene onceydı senın dedın :D
yukardaki menulerde " ACCOUNT " war ona gir ordan ad - soyad değiştirebiliyorsun :icon_tup:
öle deme bi ara gelip eski günlerin muhabbetini yapınca gzl oluyor gene ...
yokya değişmiyo.. ilk zamanlar değişiodu bi 1 ay önce hata vermeye başladı.. geçen haftada bakıma aldılar 2 hafta sonra açılıcak gibi birşey yazdılar.. şimdide yapınca teklifiniz değerlendirilcektir diyo.. çıldırıcam herkes isim soyad ben ayb ayb :D
feysbuk iidir
harbidende bi bulmadıgım ebem kaldı :D
oda çıkar yakında merak etme:)))))))))))))))))
ya sulhı 2sene onceydı senın dedın :D
2 senemı :D ben boş zamanım olduğunda yazıorum gene haraket var yani:D
yokya değişmiyo.. ilk zamanlar değişiodu bi 1 ay önce hata vermeye başladı.. geçen haftada bakıma aldılar 2 hafta sonra açılıcak gibi birşey yazdılar.. şimdide yapınca teklifiniz değerlendirilcektir diyo.. çıldırıcam herkes isim soyad ben ayb ayb :D
Ben de bi kösesine dragger koymustum ismin, 2 haftadır degistirmeye calısıyordum, en son ignore edildin falan dedi isim degistiremezsin dedi.
Dün yine denedim bugun degismis ismim :)
Ara ara yokla :D
ikisine de üyeliim war, cidden feyzbukta eski arkları buluorz 8 yıllık arkımı ve babamn 20 yıllık arkının kızını buldum :)
facebook daha kendini bilir kişilerden oluşuyor diye düşünüyorum..yonjadan daha iyi bence..
mekın kokusu alıuyorm :D
-Bekleriss .. :)
MUGENPOWE®
03-11-2007, 13:08
request atn ozmn arkadsmmmmmmmm :D
-Kardeşim Doğacan Akın yaz ben cıkıyorum ahah =)