Orijinalini görmek için tıklayınız : Kadıköy/Bostancı Audi Servisi
Burak K.
13-10-2011, 20:15
Pazartesi günü için İstanbul'a 2008 A4 Dizel almak için gelmeyi düşünüyoruz ama o çevrede hiç servis bilmiyorum. Kadıköy/Bostancı taraflarında var mı bilindik bize aracın boya,motor,yürüyen durumuna bakabilecek bir de ben aracı tramerden sorgulattım 705 liralık çarpma adı altında bir şey çıkıyor galeriye sorduğumda boyası,kazası yok dedi bu ne olabilir tramerde hata olma ihtimali var mı ?
Tholl-ga
13-10-2011, 20:26
bostancı sanayi VWTECH ilkan usta
Aynen ilkan usta tavsiye edilir vagci:)
freelife
13-10-2011, 20:31
Pazartesi günü için İstanbul'a 2008 A4 Dizel almak için gelmeyi düşünüyoruz ama o çevrede hiç servis bilmiyorum. Kadıköy/Bostancı taraflarında var mı bilindik bize aracın boya,motor,yürüyen durumuna bakabilecek bir de ben aracı tramerden sorgulattım 705 liralık çarpma adı altında bir şey çıkıyor galeriye sorduğumda boyası,kazası yok dedi bu ne olabilir tramerde hata olma ihtimali var mı ?
aracı bostancı taraflarında galeridenmi alıyorsunuz ?
Burak K.
13-10-2011, 20:33
aracı bostancı taraflarında galeridenmi alıyorsunuz ?
Evet adres olarak Bostancı mah. yazıyor.
Aracın daha evvelden plakası değiştıyse eskı plakada kalan hasar çıkıyor olabilir ve ya galeri yalan söleyebilir..
tampon olabilir belki onları boyadan saymıyolarlar
vw tech önerilir ama vag grup için
freelife
13-10-2011, 20:35
Evet adres olarak Bostancı mah. yazıyor.
galeriyse hangisi olduğunu öğrenebilirmiyim ?
Burak K.
13-10-2011, 20:35
tampon olabilir belki onları boyadan saymıyolarlar
vw tech önerilir ama vag grup için
vw tech nerede ? Benimde aklıma ilk tampon geldi... Galeri yalan söylese aracın büyük bi boyası vs. olsa bile 705 TL tutmaz diye düşünüyorum...
Burak K.
13-10-2011, 20:37
galeriyse hangisi olduğunu öğrenebilirmiyim ?
PM Attım.
10krktr.
Burak K.
13-10-2011, 20:44
Audi yetkili servisleri expertiz yapıyor mu ?
Dogus grubu eskıden yaptıgı 101 nokta testını artık yapmıyor.Ozel servıs olarak zaten arkadaslar yazmıslar Vwtech İlkan ustaya gıdebılırsın.Bostancı sanayı ıcerısınde yeri.Vag grubu ıcın secılmıs kısı :)
Burak K.
13-10-2011, 20:47
Dogus grubu eskıden yaptıgı 101 nokta testını artık yapmıyor.Ozel servıs olarak zaten arkadaslar yazmıslar Vwtech İlkan ustaya gıdebılırsın.Bostancı sanayı ıcerısınde yeri.Vag grubu ıcın secılmıs kısı :)
Yani serviste boya durumuna falan baktıramıyomuyuz ?
vw tech nerede ? Benimde aklıma ilk tampon geldi... Galeri yalan söylese aracın büyük bi boyası vs. olsa bile 705 TL tutmaz diye düşünüyorum...
VWTECH bostancı sanayi sitesinde. Tanınmış bi yer kime sorsan gösterir muhtemelen.
Burak K.
13-10-2011, 20:54
Not aldım yerleri teşekkür ederim... :)
freelife
13-10-2011, 20:59
sen yinede yetkiliden km öğren bence..
Burak K.
13-10-2011, 21:02
sen yinede yetkiliden km öğren bence..
Araç zaten serviste kayıtlıymış önce servisten sorgulatıcam arabayı... Bugüne kadar 1 kere bakıma girmiş olması lazım...
freelife
13-10-2011, 21:06
yıldan dolayıda girmiş olabilir bence ( audilerdeki olayları bilmiyorum ama renaultta km dolmasada yıldan dolayı değişenler var bakım olarak )
Burak K.
13-10-2011, 21:17
yıldan dolayıda girmiş olabilir bence ( audilerdeki olayları bilmiyorum ama renaultta km dolmasada yıldan dolayı değişenler var bakım olarak )
Olabilir bakalım gidince serviste çıkar her şeyi servis kayıtlı dediğine göre.
Aracın plakasını sorgulamak istiyorum ancak e-devlet şifrem yok yardımcı olabilecek var mı ?
Aykut106
13-10-2011, 23:25
Audi servisi tanıdık olmadıgı sürece ole arac hakkında telefondan filan bilgi vermiyor.Expertize götürmeniz gerekir.Onun icinde sabahtan bıraksan arabayı aksama dogru ancak alıcakmıssın.Bide randevu alman gerekiyor.Gecen mayıs ayında +300tL gibi bise istemişlerdi.Bide tüm Audi servislerinde expertiz yoktu sanırsam.Aynı gün içinde satışını bile alamıcan neredeyse.Kolay gelsin.Hayırlı olsun.
vw tech ilkan abi en iyilerdendir tr de vag grubunda
lnd_samet
14-10-2011, 09:25
Vw Tech Oto, Ataşehir, İstanbul (http://www.tubiba.com/vw-tech-oto)
google iyi bişey ya.
vw tech iyidir iyi;)
Burak K.
14-10-2011, 19:51
Bugün gittik VW Tech'e baktırdık aldık arabayı hatta orda kurtbil abiyle karşılaştık. :D
Burak K.
14-10-2011, 20:00
Teşekkürler. :)
vw tech iyidir, ilkan abi candır :)
yakında ilkan abiyi sevenler grubu açılır:D
Bugün gittik VW Tech'e baktırdık aldık arabayı hatta orda kurtbil abiyle karşılaştık. :D
o siz miydiniz, hayırlı olsun, mavi cooper s le gelen bendim :)
Burak K.
14-10-2011, 20:18
vw tech iyidir, ilkan abi candır :)
yakında ilkan abiyi sevenler grubu açılır:D
İlkan abi gerçekten çok ilgilendi bizimle boyasınada yan taraftan bi usta çağırdık 705 liralık hasarda arabanın sağ ön kapısı çıtanın altından boyalıymış oymuş. :D
o siz miydiniz, hayırlı olsun, mavi cooper s le gelen bendim :)
Ben kimseyi tanımıyorum forumdan sima olarak bi tek kurtbil abiye sordum techturkey'e üyemisin diye herkese sırayla sormakta olmazdı. :D Cooper S'in maşallahı vardı. :)
İlkan abi gerçekten çok ilgilendi bizimle boyasınada yan taraftan bi usta çağırdık 705 liralık hasarda arabanın sağ ön kapısı çıtanın altından boyalıymış oymuş. :D
Ben kimseyi tanımıyorum forumdan sima olarak bi tek kurtbil abiye sordum techturkey'e üyemisin diye herkese sırayla sormakta olmazdı. :D Cooper S'in maşallahı vardı. :)
Güle güle kullan, Allah kaza bela vermesin. Bayağı güzel duruyordu :)
Cooper S çok güzel evet. Maşallah. Arkadaşımın arabası :)
Hayırlı olsun, güzel aletti aldınız sanırım?
Burak K.
14-10-2011, 20:25
Hayırlı olsun, güzel aletti aldınız sanırım?
Aldık ama daha Bursaya getirmedik satışta küçük bi sıkıntı oldu pazartesi gelicek inşallah Bursaya... Teşekkürler...
freelife
14-10-2011, 23:02
hayırlı olsun bizede aynısının bursa plakalısı geldi bugün ortak bursadan almış gelmiş :) audileri dengeledik şehirlerde :)
Burak K.
14-10-2011, 23:18
hayırlı olsun bizede aynısının bursa plakalısı geldi bugün ortak bursadan almış gelmiş :) audileri dengeledik şehirlerde :)
Ben bulamadım Bursa'da ortağın nerden bulmuş abi. :D
freelife
14-10-2011, 23:33
ilanlardan değil onunki :)
Burak K.
14-10-2011, 23:40
ilanlardan değil onunki :)
Anladım. :) Bizim araba hâlâ İstanbul'da pazartesi gelicek bursaya..
hayırlı olsun cok guzel duruyordu içi dışı arabanın,kazasız belasız kullanırsınız ınsallah
Burak K.
15-10-2011, 00:33
hayırlı olsun cok guzel duruyordu içi dışı arabanın,kazasız belasız kullanırsınız ınsallah
Teşekkür ederim abi bu arada senin ismin neydi böyle nickle hitap etmek pek hoşuma gitmiyoda. :D
705 TL fazlasıyla tutar, 700 TL civarı Corolla'nın tampon boyası tutuyor kardeşim :D
Hayırlı olsun aracınız bu arada :)
Burak K.
15-10-2011, 00:55
705 TL fazlasıyla tutar, 700 TL civarı Corolla'nın tampon boyası tutuyor kardeşim :D
Hayırlı olsun aracınız bu arada :)
Tampon değilmiş,sağ ön kapının alt tarafı boyanmış kaldırıma vurmuşlar kapıyı başka bişeyide çıkmadı zaten boyayıda söylemişti bize galerici. :D
Teşekkür ederim. :)
İlk defa bi galericiye güvendim valla ben ilk gittiğimde adamın dediklerinden başka şeylerde çıkar diye düşünüyodum ama sadece dedikleri çıktı şaşırdım bugün. :) Bostancı'da Otomobilci Otomotiv'den aldık arabayı. :)
Teşekkür ederim abi bu arada senin ismin neydi böyle nickle hitap etmek pek hoşuma gitmiyoda. :D
Can Kurtbil :)
Arkadaşlar vw tech servisinin başka özel servislere göre fiyatlandırması nasıl?
Yani demek istediğim fiyatlandırması piyasaya eşdeğer mi yoksa daha fazla mı?
Umarım anlatabilmişimdir :)
Araç A3 tfsİ
İşlemine gore değişebiliyor normalden ucuz da soylediği oldu pahalıda..genelde piyasa fiyatlarında
İşlemine gore değişebiliyor normalden ucuz da soylediği oldu pahalıda..genelde piyasa fiyatlarında
Rutin bakım ve ufak tefek şeyler var,yarın gitmeyi düşünüyorum o yüzden sordum.
Boost Up
21-07-2014, 23:52
Rutin bakım için Maslak oto sanayiide Segment Otomotivi öneririm, forumdanda bilen çıkacaktır. VAG grubu araçlarında gayet başarılılar. Gitmeyi düşünürseniz yardımcı olmaya çalışırım.
Rutin bakım için Maslak oto sanayiide Segment Otomotivi öneririm, forumdanda bilen çıkacaktır. VAG grubu araçlarında gayet başarılılar. Gitmeyi düşünürseniz yardımcı olmaya çalışırım.
İlgine çok tşk ederim ama kendim Şaşkınbakkal'da oturuyorum,çok çok önemli olmadığı sürece arabayla karşıya geçmiyorum.
Bostancıda özelçi var orasıda fena değil ordan fiyat alıp vwtech e geçebilirsin uzak değiller
Bostancıda özelçi var orasıda fena değil ordan fiyat alıp vwtech e geçebilirsin uzak değiller
Tamam ordanda fiyat alırım teşekkürler