Orijinalini görmek için tıklayınız : C.tesi mesaisi geri geliyor..
Devlet memurları artık c.tesileride çalışcak. :)
Cumartesi mesaisi geri geliyor!-HABERTÜRK (http://www.haberturk.com/yasam/haber/679248-cumartesi-mesaisi-geri-geliyor)
aegean76
14-10-2011, 09:03
durmak yok yola devam...
COOLFEAR
14-10-2011, 09:12
meclis cumartesi caliscakmi acaba?
mesai 6:30 başlıcakmış bide.
SekoLive
14-10-2011, 09:16
imam böyle düşünürse cemaat naaapar.... biz c.tesi pazar fix çalısırız ozaman :)
silentpr
14-10-2011, 09:17
http://static.acikgazete.com/images/2006.08.27_08-54-03memur_aciz.jpg
güzel uygulama çalışsınlar işleri ne açlara baaaak göbeklere baaak
SekoLive
14-10-2011, 09:20
http://static.acikgazete.com/images/2006.08.27_08-54-03memur_aciz.jpg
güzel uygulama çalışsınlar işleri ne açlara baaaak göbeklere baaak
yanlıs anlama memur yakınım yok ama sen neden herşeye böyle ters ters yazıyorsun? arabalar içinde ters yazıyosn insanlar içinde nedir derdin?
lnd_samet
14-10-2011, 09:20
aslında bir açıdan mantıklı bir açıdan kötü bir haber.
iyi olan tarafı özel sektör c.tesi günüde çalışıyor.
fakat-özel sektör dediğimiz kesimin büyük kısmını oluşturan küçük-büyük esnaf'ın memurların cumartesi izinli olmasından dolayı haftaiçine nazaran daha fazla iş yaptığı,cumartesilerinin haftanın en hareketli gün olduğuda aşikar.
yani iki türlü bir olay.
silentpr
14-10-2011, 09:21
yanlıs anlama memur yakınım yok ama sen neden herşeye böyle ters ters yazıyorsun? arabalar içinde ters yazıyosn insanlar içinde nedir derdin?
ters bi adamım belki belki hergün sağ yerine soldan uyanıyorum :D sana öyle gelmiş aslında çok ılımlı sakin bi adamım :D ayrıca nişanlımda memur :D
S.Özeren
14-10-2011, 09:24
karışık işler
Zaten çalışıyoruz özel şirkette olduğumuz için memurlarda çalışsın arkadaş yapcaık birşey yok ak hepe ye daha çok para lazım :D
zaten idari görevliler yapıyordu cumartesi mesaisi de 8.30-17.30 şeklinde..
yeni bir haber değil ayrıca ağustos ayında duyurusu yapıldı bunun.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSIaK6sNTRbO_aKd0zCmUh0dfIOCsKRc Nx0H-vzMIOpTbcgiUIFsEmVweqn
Adamın tersi pis... :heyoo:
C.tesi çalışırsa memur özel sektörün vay haline...
Bakan Yıldız güneş doğduktan 1 saat sonra mesaiye başlamak uygun demiş..
Bunlar hangi oksijeni tüketiyor? Misal güneş 6'da doğuyorsa ve 7 de mesaiye başlanacaksa anadolu yakasında oturan biri avrupa yakasındaki işine gitmek için en geç 5.5'ta evinden çıkmalı. Eh gece de 10'da yatılır artık..
Kendileri sabahın köründe kalkıyor ve bu durumdan memnun diye ne hakla tüm memlekete bunu dayatıyorlar. Nasıl bir anlayıştır bu.. Resmen tiksiniyorum bunların alayından.. Midem kaldırmıyor ne fikirlerini duymayı ne sıfatlarını görmeyi...
fatihcakin
14-10-2011, 09:33
Zaten çalışıyoruz özel şirkette olduğumuz için memurlarda çalışsın arkadaş yapcaık birşey yok ak hepe ye daha çok para lazım :D
Ne güzel söyledin :D
YavuzNaz
14-10-2011, 09:36
o halde c.tesi noterlerde açık olur yaşasın :D
Devlet dairesi hayali kurmanın bir esprisi kalmadı artık desenize :D :D :D
bakanın ağzından çıkan bir kelimeye yem bulmuş sazan gibi atlayan medyamız var..
olmayacak rüyalar bunlar..
aegean76
14-10-2011, 09:50
Bakan Yıldız güneş doğduktan 1 saat sonra mesaiye başlamak uygun demiş..
Bunlar hangi oksijeni tüketiyor? Misal güneş 6'da doğuyorsa ve 7 de mesaiye başlanacaksa anadolu yakasında oturan biri avrupa yakasındaki işine gitmek için en geç 5.5'ta evinden çıkmalı. Eh gece de 10'da yatılır artık..
Kendileri sabahın köründe kalkıyor ve bu durumdan memnun diye ne hakla tüm memlekete bunu dayatıyorlar. Nasıl bir anlayıştır bu.. Resmen tiksiniyorum bunların alayından.. Midem kaldırmıyor ne fikirlerini duymayı ne sıfatlarını görmeyi...
sabah namazına mütakip gidin çalışın demişler işte...
ben size ne olacağını söyleyeyim...
iran gibi olcaz... önce cumartesi çalışalım dicekler...
sonra isyan çıkınca o zaman cuma günleri tatil olsun dicekler... ***** mübarek gün çalışmak olmaz...
sonra birde pazar günleride çalışalım dicekler...
iranda uygulama aynen öyle...sadece cuma tatil....
sımdı allah yukarıda ne yalan soylıyeyım devlet daireyle işim olmasın istiyorum , kimse burnundan kıl aldırmıyor herkeste bir afra tafra , yuzune bakmadan konusmalar kime soyledigi belli değil.
bildigim kadarıyla mesai saatleri 8,30 / 17,00 öğlen 1 saat yemek gunde 7 bucuk saat calısılıyor.. ben cogu devlet dairesinde 1 gunde işimi yaptıramadım arkadas bugun yetişmez yarın gel :) cumartesi calısmaları iyi olmus
annesi öldü masraf oldu o kadar bi şekilde kapanması lazım açığın
çok çalışmak mesele değil, verimli çalışmak mesele.. akşama kadar oturan adamı, ctesi de oturtmanın ne faydası var? zaten işsizlik arttı.. mesai süresini arttırdığında işsizlik daha da artacaktır.. ;)
Oh duurmaaak yook yola devammmm
tersi değil düzü yazıyo
görünen köy kılavuz istemez
çalışsınlar tabi millet 700tl'ye kırılıyo özel sektörlerde
vayyy memleketim vay ne durumlara düşürdüler seni :( kimlerin eline kaldık nasıl bir beyin yıkamadır ki bu hala ayakta bunlar insanları öyle bir sıktılar ki artık kime sorsam hiçbirşeyden keyif almıyor insanlar hayatları ot gibi umarım birgün biri çözümü bulur ve kurtuluruz ne diyim allah islah etsin bu sahte müslüman şakirtleri
fatihcakin
14-10-2011, 09:55
çok çalışmak mesele değil, verimli çalışmak mesele.. akşama kadar oturan adamı, ctesi de oturtmanın ne faydası var? zaten işsizlik arttı.. mesai süresini arttırdığında işsizlik daha da artacaktır.. ;)
Vallahi işi sürekli atlatıyorlar vergi dairelerinde
SekoLive
14-10-2011, 09:55
özgür abi c.tesi çalıştırdıgın memurdan zaten kötü niyetli iş yapmaya yüzü olmayan kişileri p.tesi ve cuma zaten caıstramazsın adamlar 50 iş yapacağna 20tane yapar günü bitirir.
bu platformda böyle konular açılması uygun değildir