Orijinalini görmek için tıklayınız : Castrol ücretsiz yağ değişimi
Arkadaşlar şimdi bir arkadaşım aradı, 05-09 model arası tüm benzinli otomobillerin yağlarını Bostancı sanayide castrolün ücretsiz değiştirdiğini söyledi.
Gitmek isteyen arkadaşlar varsa bana isim, soyisim, araç markası, modeli ve cep tellerini yollasın. Bende arkadaşıma yönlendiriyim.
Kota sınırı falan yok, gitmek isteyen herkes gidebiliyor.
not: Arkadaşım değiştirmiyor yağları yanlış anlaşılmasın, o organizasyon firmasında görevli. Firmaları castrolle anlaşmış.
Zaten castrol size geri dönüş yapıp detaylı bilgi vericek.
Reklam amaçlı açmadım konuyu, böyle ücretsiz bir kampanyadan herkes faydalansın.
Evren Özdal
2006 Model Honda Civic
0532 600 76 13
Day Walker
14-10-2011, 16:23
Oğuz DERELİ
2005 Chevrolet Kalos
0535 298 66 17
SekoLive
14-10-2011, 16:24
oğuz abi deced.... :D adam 05 yazmıs kalos 2004 yazıyosn olmuyor :D
kickbuttowski
14-10-2011, 16:31
sadece yag degisimi mi ucretsiz yoksa yag da mi ucretsiz?
sadece yag degisimi mi ucretsiz yoksa yag da mi ucretsiz?
Yağda ücretsiz.
Alınacak aksiyon nedir bu aşamadan sonra? Ne şekilde yönlendirilicez?
kickbuttowski
14-10-2011, 16:36
Yağda ücretsiz.
niye bana denk gelmezki hic boyle :/
Alınacak aksiyon nedir bu aşamadan sonra? Ne şekilde yönlendirilicez?
Ben şimdi liste hazırlıycam, arkadaşıma ileticem. O da firmadaki yetkililerle sizi irtibata geçirecek.
Firmadan size geri dönüş yapılacak, yağ değişiminin yapılacağı yer ve zaman bildirilecek. Sizde gidip ücretsiz yağınızı değiştirteceksiniz.
Dün arkadaşımın verdiği listedeki otomobillerin değişimlerini bugün yapmışlar. Bende akşama kadar bu konudan aldığım listeyi gece mail olarak atıcam, sizinkileri de tahminimce haftasonu çalışıyorlarsa yarın, çalışmıyorlarsa da p.tesi yapacaklar.
köksal yılmaz
1997 suzuki vitara
0532 685 1907
Arkadaşlar 2005-2009 modeller arası değişim söz konusu.
BurakCengizhanoğlu
14-10-2011, 16:49
Tüplü olmaz mı .? :D
Arkadaşlar 2005-2009 modeller arası değişim söz konusu.
özür dilerim okumamısım dikkate alınmasın :)
berkay_aydin
14-10-2011, 16:49
peki dizel ? :soru:
onursumer
14-10-2011, 16:54
iyimiş valla
onur sümer
2006 hyundai getz 1.4 benzin otm
0532 696 40 41 :D
peki dizel ? :soru:
malesef .
Day Walker
14-10-2011, 18:17
oğuz abi deced.... :D adam 05 yazmıs kalos 2004 yazıyosn olmuyor :D
Oldumu seko :D
Skyhawk34
14-10-2011, 18:26
Furkan Karaoğlan 2009 ford fiesta titanium 1.4 benzin manuel 0538 693 40 27
edit : benzin spec
BurakCengizhanoğlu
14-10-2011, 19:19
cevap bekliyoruz :)
Day Walker
14-10-2011, 19:26
Yili yanlis yazmisim ruhsatta 2005
tüh dizeliz bizde hemde 5bin var dizele olsa bile yaptırmıcaktım ısraf :)
Muharrem C.80
14-10-2011, 19:56
Bedava denilince insan şöyle bir duruyorda:/ denenebilir yağ bildiğimiz yağ deyilmi:D
2007 Subaru İmpreza
Muharrem Kılıç
05373866501
erhanarici18
14-10-2011, 21:17
erhan arıcı
seat leon 2007 model
(BENZİN+LPG)
cep tel: 0554 430 59 28
audilover
14-10-2011, 21:24
Rasit
audi a3 1,4 tfsi
erhanarici18
15-10-2011, 10:29
noldu arayan soran yok
BurakCengizhanoğlu
15-10-2011, 10:32
lpg li içinde haber bekliyoruz
arkadaşlar listeyi yeni teslim edebildim.
Malesef LPG'li araçlarda değişim yapılmıyormuş.
Bir soru daha vardı,
istediğimiz yağı koydurabiiliyor muyuz ? Örn:0-30 Evet tercih otomobil sahibininmiş, isteyen istediği yağı koydurabilecek.
erhanarici18
15-10-2011, 15:54
lpg li bi aracı neden küçümsüyolar :)
Bugüğn arandım ve randevumu aldım. Çok teşekküler.
Ancak görüşen kişi yağ markasını söyleyemeyeceğini söyledi. Muhtemelen de konurken göremeyecem. Genelde castrol kullanıyorum, adı duyulmamış markaların yağlarını da aracıma koymam dediğimde castrolden daha aşağı bir marka değil, telefonda bu kadar söyleyebiliyorum dedi.
Sanırım araştırma yapıyorlar da, konacak yağın castrol olduğuna emin miyiz?
onursumer
17-10-2011, 23:26
benide aradılar
yağı koyup bazı periyotlarda arayıp bilgi alıcaklarmış memnuniyet konusunda ama verdiği tarih ve yerde musait olma şansım olmadığımdan yağımı değiştiremiyorum şansızlık
cagri-35
17-10-2011, 23:31
castrol'den asagı bır marka degıl denıyorsa sonuc olarak konucak urun castrol degıl herhalde ?
Bugün değişimi yaptırdım..
Şimdi ulan madem bi ton bıkbıklayacaksın yaptırmasaydın diyeceksiniz ama ne yapalım, oldu 1 kere.
Öncelikle hangi marka yağ olduğu söylenmiyor demiştim daha önce. Castrol gibi 3 büyük firmadan biriymiş..
Aklıma ilk gelen şey, global piyasada 3 firmadan biri olan bir marka 2 araçlık yeri olan bir tamirhanede mi yapar yeni yağının testini.. Kıllandım..
Yağ değişimi ile ilgili herhangi bir belge verilmedi.. Allah korusun olası bir yağ kaynaklı arızada yağımın orada değiştiğini nasıl ispat ederim bilmiyorum..
0-30 yağ kondu, 10-40 kullanıyordum ben eğer yanlışım yoksa dedim.. 0-30 kullanıyoruz dediler.. Buna da kıl oldum, koskoca firma.. Test edeceği yağı tek değerde mi üretir?
Açıkçası bu kadar -'den sonra gerçekten konu başında belirtildiği gibi castrol mu değil mi bilemedim.. Veya castrolla eşdeğer 3 büyük firmadan biri mi değil mi bilemiyorum.. Şekil, şemal ve uygulama şüphe uyandırdı..
BurakCengizhanoğlu
22-10-2011, 22:08
Şimdi ulan madem bi ton bıkbıklayacaksın yaptırmasaydın diyeceksiniz ama ne yapalım, oldu 1 kere.
Öncelikle hangi marka yağ olduğu söylenmiyor demiştim daha önce. Castrol gibi 3 büyük firmadan biriymiş..
Aklıma ilk gelen şey, global piyasada 3 firmadan biri olan bir marka 2 araçlık yeri olan bir tamirhanede mi yapar yeni yağının testini.. Kıllandım..
Yağ değişimi ile ilgili herhangi bir belge verilmedi.. Allah korusun olası bir yağ kaynaklı arızada yağımın orada değiştiğini nasıl ispat ederim bilmiyorum..
0-30 yağ kondu, 10-40 kullanıyordum ben eğer yanlışım yoksa dedim.. 0-30 kullanıyoruz dediler.. Buna da kıl oldum, koskoca firma.. Test edeceği yağı tek değerde mi üretir?
Açıkçası bu kadar -'den sonra gerçekten konu başında belirtildiği gibi castrol mu değil mi bilemedim.. Veya castrolla eşdeğer 3 büyük firmadan biri mi değil mi bilemiyorum.. Şekil, şemal ve uygulama şüphe uyandırdı..
İyiki kabul etmemişler beni .Kurt düşerdi içime..
Skyhawk34
22-10-2011, 22:10
İyiki kabul etmemişler beni .Kurt düşerdi içime..
beni aramadılar ama açıkcası çok kıllandım
BurakCengizhanoğlu
22-10-2011, 22:14
beni aramadılar ama açıkcası çok kıllandım
Boşver ya iyi ki aramamışlar.
erhanarici18
22-10-2011, 22:30
bende değiştirdim bugün ama bana bu sinyal koluna asılan yağ değişim kağıdından verdiler
markayı sormadım ama numarasını sordum 0-30 dediler
gitmekti amacım aracı yeni aldım en son ne zaman değişti bilmiyodum ayçiçek yağı bile olsa simsiyah bi yağdan iyidir diye düşündüm
zaten 5bim km sonra bakıma gircem gene değiştiririz
Muharrem C.80
22-10-2011, 22:47
kesinlikle katılıyorum
+değişim yapılan yer biraz cacık geldi gözüme ustası falan prof.değil kesinlikle daha yağ değişiminde tapayla contanın değişmesi gerektiğini bilmiyorlar ayrıca yağın tammı yarı sentetikmi olduğunuda bilmiyorlar:/ usta değiştiriyor ancak neyle çalıştığını bilmiyor. neyse 3bin sonra bakım var orda değişim yaparız artık.
edit yağ filitremi temin edememişler gc kasa cihazın filitresini almışlar kaldı öyle :))
Arkadaşlar ben böyle bir şeyin varlığından haberdar oldum, sizlerle paylaştım.
Sonuçta ben kimseyi zorla yönlendirmedim oraya ve kimseye de memnuniyet garantisi vermedim.
Firma isminin verilmemesinin sebebi de;
Bu tarz organizasyonlarda promosyonu yapan firmanın ismi geçmez.
Örnek: Marlboronun yeni sigarası çıkar, ama test edenler markasını göremez, üstü bantla kapalı şekilde içirirler.
O yüzden castrol olduğu söylenmemiştir. Castrol ya da diğer büyük firmalar dışında bu tarz promosyonlara ufak firmaların gücü yetmez.
Dediğim gibi, ben arkadaşımdan duyduğumu sizlerle paylaştım. Herkesin işi görülsün istedim, demek ki kötü etmişiz :)
hayırlı akşamlar.
Muharrem C.80
22-10-2011, 23:27
Sonuçta ben kimseyi zorla yönlendirmedim oraya ve kimseye de memnuniyet garantisi vermedim.
Örnek: Marlboronun yeni sigarası çıkar, ama test edenler markasını göremez, üstü bantla kapalı şekilde içirirler.
O yüzden castrol olduğu söylenmemiştir. Castrol ya da diğer büyük firmalar dışında bu tarz promosyonlara ufak firmaların gücü yetmez.
Dediğim gibi, ben arkadaşımdan duyduğumu sizlerle paylaştım. Herkesin işi görülsün istedim, demek ki kötü etmişiz :)
hayırlı akşamlar.
estafurullah kardeşim sana en ufak söylediğimiz bişey yok haberdar ettiğin için iyi niyetinden dolayıda teşşekkürler ayrıca;) bizim düşünceler organizasyonun işleyişiyle alakalı sadece yani senlik bsey yok:)
Bedava 0-30 yağ değişimi yapılmış araçlara(4 litre aldığını düşürsek aracın 100tl yapar), herkeste bir memnuniyetsizlik falan yağdan bişey olucak vs piyasadaki en dandik en ucuz yağı bile koysanız kolay kolay motorlara hiçbişey olmaz. Kimse zorla değişim de yaptırmıyor.
Değişik milletiz vesselam yeni yağ çıkmış 150 lira deseler herkes gider koydurur üstüne bide reklamını yapardı.
kesinlikle katılıyorum
+değişim yapılan yer biraz cacık geldi gözüme ustası falan prof.değil kesinlikle daha yağ değişiminde tapayla contanın değişmesi gerektiğini bilmiyorlar ayrıca yağın tammı yarı sentetikmi olduğunuda bilmiyorlar:/ usta değiştiriyor ancak neyle çalıştığını bilmiyor. neyse 3bin sonra bakım var orda değişim yaparız artık.
edit yağ filitremi temin edememişler gc kasa cihazın filitresini almışlar kaldı öyle :))
benimde 10k bakımım gelmişti. triger mriger değiştiririm, 1 ay sonra rahatlayınca da yağımı değiştiririm ne olduğunu bildiğim birşeyle. 10k'lık yağ ile gezmekten iyidir herhalde yeni konan yağ
hayırlı akşamlar.
Kötü etmedin, sana da olumsuz bir yorumda bulunmadı kimse. Herkes sana teşekkür ediyor. Ben dahil. Biz sadece izlenimlerimizi paylaştık ki bu da normal bir durum. İlk mesajımda da yazdığım gibi "madem beğenmedin değiştirmeseydin, ne diye bık bık ediyorsun denebilir" hak veririm, lâkin değiştirdik bir kere.
audilover
23-10-2011, 00:43
Arkadaslar bende gittim yagimi degistirim oncelikle duyuran arkadasa tesekkur ederim Markayi soylememeleri biraz tedirginlik yaratiyor dogru ve birazda organizasyonda sorun var kabul ama genede hosnut ayrildim.
Yagin markasini ben arkaya wc ye giderken gordum ama ustada gordugumu gorunce soylememem icin rica etti soyleyemeyecegim ama emin olun dandik bir yag degil hatta piyasadaki en pahali yag baska ipucu vermeyecegim:)
Yag filtrem ve yagim degisti cok memnun kaldim ustalarda yag degistiriyorlar beyin ameliyati degil herseyden once esnafliklarida beni tatmin etti gitmek isteyen gonul rahatligiyla gidebilir.
hala devam ediyor ise;
İlhan karagöz
2005 clio symbol 1.4 benzin
0546 749 69 70
hala devam ediyor ise;
İlhan karagöz
0546 749 69 70
hala devam ediyor ise;
İlhan karagöz
0546 749 69 70
listeyi baya oldu teslim edeli.
erhanarici18
24-10-2011, 21:48
ben hiç şikayetçi değilim valla dediğim gibi zifir gibi olan yağdan iyi olacağı kesin
anlık yakıt göstergesini takip ettiğimde daha az yaktığı çok bariz bi şekilde belli oluyo
hatta bugün arkadaşımın arabasıyla dışarı çıktık 20 TL ye belli bi gittiği mesafe varmış
yağ değişiminden sonra aldım hâlââ ötmedi dedi yağın bi katısını olurmu diye sordu
hımm peki kendimizin telefonla filan arayıp kayıt olma şansımız varmı