PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Clio RS İlk Denemem

F4R
14-10-2011, 22:54
merhaba arkadaşlar. arabayı aldıktan sonra bi video çekeyim dedim. yanlız tek başına video çeken arkadaşlara hak veriyorum, hem yol, hem kamera, hemde vites atması baya zormuş. vites atışları çok hızlı değil, idare edin.

haa birde muhtemelen başka video çekmicem, dün ceza yedim, komple egsozu söktürüp orjinali takıcam. arabada zaten polish, chip felan var. orjinal egsozla pek zorlamam arabayı, zarar vermesin diye.

İyi seyirler.

mC4IQvUP7u8

ToNy
14-10-2011, 22:56
MaşAllah...

eser
14-10-2011, 22:56
maşallah,ceza içinde geçmiş olsun

tdipower
14-10-2011, 22:57
gayet güzel yürüyor maşallah :)

redlinemst
14-10-2011, 23:00
makina gidiyor :) maşallah

serqan23
14-10-2011, 23:01
maşallah.. geçmiş olsun :D

orhanerdogan
14-10-2011, 23:04
gayet güzel tırmanıyor devir saati ama polis tüm heyecanını almış anladığım.

Selcuk_RoL
14-10-2011, 23:09
güzel çeviyor bence maşşallah

F4R
14-10-2011, 23:14
gayet güzel tırmanıyor devir saati ama polis tüm heyecanını almış anladığım.

sorma hocam. 2 gündür dünyaya küstüm desem yeridir :( acaba diyorum orjinali takıp, trafiğe gösterip sonra gidip eskisi gibi 61lik düz boru, sonda ss ortaya ise sesi baya bi azaltacak bi orta susturucu mu koysam? en azından orjinalinden daha az kasar.

freelife
14-10-2011, 23:31
maşallah..

orhanerdogan
14-10-2011, 23:32
rs in sesini kesmek zor olur diye düşünüyorum :D

KSE71
14-10-2011, 23:38
Maşallah, ceza için geçmiş olsun abi. kazasız belasız inşallah.

mechanic
14-10-2011, 23:45
ses derdini biz iyi biliriz...
qtp yaptım onun için ortada kısa bir susturucu ama yine de egzostan gümbürdüyor. sesi kesmek için büyük bir orta ve +son susturucu lazım. o zaman da sıkıştırıyor.
qtp sadece ses için uygun performans için uygun olmayan bir meret..

F4R
14-10-2011, 23:46
ses derdini biz iyi biliriz...
qtp yaptım onun için ortada kısa bir susturucu ama yine de egzostan gümbürdüyor. sesi kesmek için büyük bir orta ve +son susturucu lazım. o zaman da sıkıştırıyor.
qtp sadece ses için uygun performans için uygun olmayan bir meret..

valla hocam bilmiyorum. polisle beni uğraştırmıcak bişi olsun yeter. zaten ortaya susturucu koyunca mecburen yazılımı da güncellemem gerekecek gibi. wimmer düşünüyorum ama bakalım. önce maddi durumu toparlamam lazım....

levent
15-10-2011, 03:48
düz boru stock son susturucu ile ses çok mu kötü oluyor rs te?

maşallah bu arada güzel gidiyor :)

react1ve
15-10-2011, 05:18
alinin eski araba jgl mi bu rs acaba? sesi çok hoştur aldıgınız gıbı ıse eger...fakat anlasılan polis bayagı bı canınızı sıkmıs,huzurla bınersınız ınsallah..

percussionali
15-10-2011, 10:55
maşşallh kardeşim 4 bin aracın ölü deviri olmasına rağman iyi imveleniyo aracın asıl dolu ciğer zamanı 5bin dir 5 binde bi otur gaza aradaki çevirme farkını gör artı 7300 7400 civarı çevirirsen daha üstlerde yakarlar devir daha hızlı çevirir araç 7600 çeviriyo o yüzden deneme yaparkende en kötü 4600 ün altına düşme 5000 nde açıyo çünki 5binde deneme yapmaya bak maşşallh araç konüsyonu hala salıklı zaten eminim gözün gibi bakıyosun eski JGL rs e :D ;) devam et bu arada çok geçmiş olsun bu zevkin zorluk tarafı ile karşılaşmışın:(

ha şunu da ekliyim rolling yapmadan önce 180 200 lere kadar bi sıkma ihtimalin varsa sık rsler normal kullanımda kendini fakir moduna alır ona göre benzin verir ilk önce rollinge çıkmadan önce bi sık araç zengin moduna geçsin sıkmassan fakirde yürümüş olursun ilk sıkma ile ikinci sıkmanın arasında bay baya fark olur dost tavsiyesi ;)

F4R
15-10-2011, 11:10
maşşallh kardeşim 4 bin aracın ölü deviri olmasına rağman iyi imveleniyo aracın asıl dolu ciğer zamanı 5bin dir 5 binde bi otur gaza aradaki çevirme farkını gör artı 7300 7400 civarı çevirirsen daha üstlerde yakarlar devir daha hızlı çevirir araç 7600 çeviriyo o yüzden deneme yaparkende en kötü 4600 ün altına düşme 5000 nde açıyo çünki 5binde deneme yapmaya bak maşşallh araç konüsyonu hala salıklı zaten eminim gözün gibi bakıyosun eski JGL rs e :D ;) devam et bu arada çok geçmiş olsun bu zevkin zorluk tarafı ile karşılaşmışın:(

ha şunu da ekliyim rolling yapmadan önce 180 200 lere kadar bi sıkma ihtimalin varsa sık rsler normal kullanımda kendini fakir moduna alır ona göre benzin verir ilk önce rollinge çıkmadan önce bi sık araç zengin moduna geçsin sıkmassan fakirde yürümüş olursun ilk sıkma ile ikinci sıkmanın arasında bay baya fark olur dost tavsiyesi ;)

eyvallah ali hocam sğlasın. 7600 dönmüyorum pek, kıyamıyorum valla açıkcası :) 7200den fazla çevirmemeye özen gösteriyorum. ceza olayı kötü oldu. mecburen ortaya arabayı çok kasmıcak ama sesi mümkün olduğunca kesicek bi susturucu koyucam. sonrada zaten yazılım güncelleyebe kadar sıkıştırmam arabayı. sen ne diyorsun bu arada? ortaya normal ayarda bi susturucu kasar mı çok? sen daha iyi tanıyosun arabayı.

percussionali
15-10-2011, 11:19
ozaman söyle söyliyim sana aracı bende bağlatmıştım zamanında muayne için orta ve son susturucularını taktım muayneden geçirdim flitremi gene eski
haline getirdim açık hava flitresi olarak sadece egzoz sus deneme yaptım dah önce bi arakdaşla oda bu siteden zaten görürse konuyu kendisi yazar onunla denediğimde abartmadan söylüyorum en az 8 10 boy geçildim 60 lığı çektirdikten sonra yarım boy önüne geçtim oda şaşırdı bi egzoz bukadar farketmez diye ama mağlesef Rs te egzoz çok önemli o yüzden banakalsa hiç takma derim ama anlaşılan baya sıkıntı etmişin kendineşöyle yap ozaman borularını değiştir 70 lik tak otraya 60lık bir susturucu sonada zaten ss in var onu koy sesi keser düz borunun verdiği performansı alamassın ama bi nebze de olsa tadını verir bana kalsa ben hiç yapmam ama seçim genesenin tabi;)

GokHan35
15-10-2011, 11:22
ozaman söyle söyliyim sana aracı bende bağlatmıştım zamanında muayne için orta ve son susturucularını taktım muayneden geçirdim flitremi gene eski
haline getirdim açık hava flitresi olarak sadece egzoz sus deneme yaptım dah önce bi arakdaşla oda bu siteden zaten görürse konuyu kendisi yazar onunla denediğimde abartmadan söylüyorum en az 8 10 boy geçildim 60 lığı çektirdikten sonra yarım boy önüne geçtim oda şaşırdı bi egzoz bukadar farketmez diye ama mağlesef Rs te egzoz çok önemli o yüzden banakalsa hiç takma derim ama anlaşılan baya sıkıntı etmişin kendineşöyle yap ozaman borularını değiştir 70 lik tak otraya 60lık bir susturucu sonada zaten ss in var onu koy sesi keser düz borunun verdiği performansı alamassın ama bi nebze de olsa tadını verir bana kalsa ben hiç yapmam ama seçim genesenin tabi;)

aynı olayı bende 106 gti da yasamıstım,o gunden beri orta susturucuya lanet ettim ve hayatımdan tamamen cıkarttım :) hç kimseyi dinlemiyorum orta kasıyo abi,basarken bile içi rahat etmiyo insanın zaten :) evet polis sıkıntı ama yola baskoymusuz yapcak bisey yok ya binmicez ya yicez :) :p

percussionali
15-10-2011, 11:26
aynı olayı bende 106 gti da yasamıstım,o gunden beri orta susturucuya lanet ettim ve hayatımdan tamamen cıkarttım :) hç kimseyi dinlemiyorum orta kasıyo abi,basarken bile içi rahat etmiyo insanın zaten :) evet polis sıkıntı ama yola baskoymusuz yapcak bisey yok ya binmicez ya yicez :) :p

valla kardeşim seçim kardeşimizn olduğu için ben bişy diyemem ben yeri geldi ss bile söktüm o şekilde denedim bu cihan nını yşadığı olayı cihan olarak düşünüyorum şuan istediği şeyde çok haklı bende aynısını çok yaşadım o yüzden biraz birileriyle denesin susturucusunu flan taktıktan sonra biraz geçilsin bak bakalım nasıl hırs yapıyo :D nası söktürüyo başlarım polisine diyo hehe :D şimdi aracın tam keyif zmanı bu olayı yaşayınca insanın ister istemez canını sıkıyo ;)

GokHan35
15-10-2011, 11:28
valla kardeşim seçim kardeşimizn olduğu için ben bişy diyemem ben yeri geldi ss bile söktüm o şekilde denedim bu cihan nını yşadığı olayı cihan olarak düşünüyorum şuan istediği şeyde çok haklı bende aynısını çok yaşadım o yüzden biraz birileriyle denesin susturucusunu flan taktıktan sonra biraz geçilsin bak bakalım nasıl hırs yapıyo :D nası söktürüyo başlarım polisine diyo hehe :D şimdi aracın tam keyif zmanı bu olayı yaşayınca insanın ister istemez canını sıkıyo ;)

tabi cnm orası öyle,bi süre sonra masum spor arac surucusu ruhu gidiyo zaten :D

iynn-RS
15-10-2011, 11:38
güzel devirleniyor maaşallah:)

2-3 kere zor yırttım yakalanmaktan.baktım olmayacak orjınal egzoza gectım bende bu hafta.
fılıtre sesıyle ıdare edıyoruz ama araba bıldıgın eşşek oldu.usta bıle şaşırdı duruma:D yola çıktık soyle bı bastım. tam gaz yapmıyosun demı dıye sordu:D maalesef tam gaz dedım:D
4 te hayata kusuyo araba:D

percussionali
15-10-2011, 11:40
güzel devirleniyor maaşallah:)

2-3 kere zor yırttım yakalanmaktan.baktım olmayacak orjınal egzoza gectım bende bu hafta.
fılıtre sesıyle ıdare edıyoruz ama araba bıldıgın eşşek oldu.usta bıle şaşırdı duruma:D yola çıktık soyle bı bastım. tam gaz yapmıyosun demı dıye sordu:D maalesef tam gaz dedım:D
4 te hayata kusuyo araba:D

zaten alt devirler 3 e kadar fena dağil ama 4-5 yok oluyo arçta artık bi iki saate 250 yi çevirirsin sanırım öyle sıkarsan ;)

SEÇKİN172
15-10-2011, 11:45
orta susturucu üzerindeyken gene ötüyo gene ötüyo :)

ArMy
15-10-2011, 11:48
MeganeRs egzozu veya ss magnumla da sesi hafif keser arkadan da egzozu göstermezsiniz.Polisle sıkıntı daha az olur en azından.

iynn-RS
15-10-2011, 12:02
zaten alt devirler 3 e kadar fena dağil ama 4-5 yok oluyo arçta artık bi iki saate 250 yi çevirirsin sanırım öyle sıkarsan ;)

angara burası:D

Rs e 230 üstünün haram olduğu memleket:D

F4R
15-10-2011, 16:28
az önce hallettim. 60lık borular duruyor. sadece ss i söküp sona orjinal susturucusunu taktım. ses nerdeyse 0a yakın oldu. zannetmiyorum bu şekilde sorun olacağını çünkü hakkaten ses 0. artık arabayı çokda sıkıştırmıcam. sadece para olayını ayarlayınca wimmer yaptırıcam. canım gazlamak istediğinde orjinal son susturucuyu çıkarıp ss i takarım. umarım problem olmaz.

F4R
15-10-2011, 16:29
maşaLLah.gecmiş oLsunn bu Aralar acayıp kıLLar hıc dınlemeden yazıyorlar walla.Fomaradakı ozellıkle

sğlasın hocam. bu arada egsozu yaptırdıktan sonra fomaradan geçtim 1 tanesi nasıl bakıyor arabaya. bulsa bi kusuru anında durdurup yazacak cezayı. Allahtan egsoz yoktu. yoksa takardı kesin.

Time-R
15-10-2011, 16:32
masallah cok guzel devir ceviriyor gule gule kullan, ceza icinde gecmis olsun, egzoz kumandali dusunursen izmirde kumandali egzozlar var gokhan35 satiyor yardimci olur

F4R
15-10-2011, 16:41
sğlasın hocam. şuan için iyi arabanın sesi. arabayı sıkıştırmadıkça problem olmaz diye düşünüyorum.

Cliosportve
15-10-2011, 17:10
Vay be güzel video olmuş kulaklarımın pası silindi :D

Seviyoruz En düşük KM li Rs imizi :)

F4R
15-10-2011, 17:16
Vay be güzel video olmuş kulaklarımın pası silindi :D

Seviyoruz En düşük KM li Rs imizi :)

hakkaten öle dimi :) hacı yıkayıp yağlayın böle ara ara acaip hoşuma gidiyor :)

by serçe
15-10-2011, 17:23
maşallah ve geçmiş olsun ...

mechanic
16-10-2011, 20:20
az önce hallettim. 60lık borular duruyor. sadece ss i söküp sona orjinal susturucusunu taktım. ses nerdeyse 0a yakın oldu. zannetmiyorum bu şekilde sorun olacağını çünkü hakkaten ses 0. artık arabayı çokda sıkıştırmıcam. sadece para olayını ayarlayınca wimmer yaptırıcam. canım gazlamak istediğinde orjinal son susturucuyu çıkarıp ss i takarım. umarım problem olmaz.

flanş yaptıraydın keşke

ozyyangel
16-10-2011, 20:38
maşşallahı var arabanın güle güle kullan.. takma polisleri egzosun olsada olmasada onlar bir şekilde takıyorlar zaten.. :D