PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alfa Giulietta

onur_S
15-10-2011, 13:44
arkadaslar bu araclara bakıyorum dizellerini 9 binde 12 binde satanlar var,acaba sıkıntılımı diye düşündürüyor,yakıtı fazla olsa satsınlar diyeceğim ama dizel birde.sorunmu cıkarıyor acaba giular?

Kadyr
15-10-2011, 13:47
otarz dusunursen bır cok sıfır arabayı alıp dırek satısa cıkarıyolar bıraz kullanıp :)
tip olarak cok guzel bır araba motorunu bılmıyorum tabi

devil_berk22
15-10-2011, 13:56
iç dış ve motor olarak çok güzel araç b.düzü birmotta inceleme şansım oldu ancak tek eksi tarafı bana kalırsa yürüyeni tr yollarına uygun değil ve 2.elde aşırı derece değer kaybı yaşatıp satışı zor

Boost Up
15-10-2011, 14:07
Onur 2. el alıp satım yapmıcaksan al derim. Bende Mito var 9 ekimde aldım, şu an 3200km de. gayet memnunum:)

onur_S
15-10-2011, 14:11
Onur 2. el alıp satım yapmıcaksan al derim. Bende Mito var 9 ekimde aldım, şu an 3200km de. gayet memnunum:)

yok alım satım değilde a3 u satıp bunu almayı düşündüm dizel olduğu için, ben megane coupe alayım dedim sıfır,baktım giu daha iyi duruyor ne bileyim motor zaten fiatın motoru ama benim dediğim
takırtı tukurtu,rüzgar sesi ıvır zıvır gibi problemleri varmı,acıkcası aracı alıp servise bakım dısında ugramak istemiyorum.cokmu zarar ettirir bu araclar?audinin piyasası güzel gibi ,giu da elde patlamasın

onur_S
15-10-2011, 18:18
yokmu arkadaslar bilgi verebilecek,elektronik sıkıntıları da varmı diye ekleyeyim.

DoDo_hamann
15-10-2011, 23:56
Alfa'ya kimse kefil olmaz ancak, 13 bin km kullandık, talihsiz bi kaza sonucu pert oldu, hiç bir sıkıntı yaşamadık. Yakışıklı, karakterli bir araba.

Ertug_T.
16-10-2011, 00:01
Tavsiye ederim onur cok guzel bi araba bence :)

zekky
16-10-2011, 00:30
Biraz şanssız geldi bize ama gayette memnunuz.
Hiçbir sıkıntısı falan olmadı şimdiye kadar.
Yakıt olarak iyi görünüş iç dış olarak güzel. İç aksamları kaliteli.
Tek kusuru daha 5 bin kilometredeyken içinden ufak tefek tıkırtılar gelmeye başladı.
Onun dışında tavsiye ederim..

onur_S
16-10-2011, 00:58
Alfa'ya kimse kefil olmaz ancak, 13 bin km kullandık, talihsiz bi kaza sonucu pert oldu, hiç bir sıkıntı yaşamadık. Yakışıklı, karakterli bir araba.

gecmiş olsun,bizim okul yani tobbdaki araçmı acaba,ondada plaka yoktu.cooper s ten vazgecemedi diye duydum ama,motor fiat motoru sonucta o biraz güven veriyor.

a3 u verip o ayarlarda alabileceğim araçlara baktım,megane coupe lere baktım içime sinmedi açıkçası,alfada a3 kadar kalite olmasada cok aratmayacağını düşünüyorum yakısıklılıgı olsun,içi meganedan daha kalite duruyor.
birde 2.el de cok cekiyorlar heralde biraz :) sıfır 65 lira cam tavan hediyeliymiş.baz distincive olanı alsam o 17 dönerli janttan geliyormu?
ankarada var bi galeride 123 diye bitiyor plakası kapatmıslar plakayı.bilen varmıdır

Orcnn
22-10-2011, 19:48
Arkadaslar Merhabalar,
Alfa romeo Mito almayı dusunuyorum fakat alfa konusunda olumsuz tepkiler alıyorum.Teknik özelliklerinin ne kadar iyi ve kullanım zevki oldukca yuksek otomobıller oldugunu biliyorum ancak bunun yanında bakım masrafları ve parca fiyatlarının cok yuksek oldugunu duyuyorum.Bu konuda benı bilgilendırırsenız cok sevınırım yani örnegın 10.000 km bakımı ve buyuk makımları ne kadara maal oluyor(standart bakım maliyetleri),bunları bilirsem karsılastırma fırsatım olabilir..
Mito sahibi arkadaslar varsa bu konuda yardımcı olabilirler mı acaba..

atituti
22-10-2011, 19:53
sıkıntısı varmı yokmu bilmiyorum ama giu ilk cıktıgında otoyolda kenarda kaputu açık vaziyette bekleyen bitane görmüştüm , bu alfalar tamam kalite olarak çok çok üst düzey değil ama gösterişi havası yüzünden nazarmı deyiyo nedir anlamadım.ama al pişman olmazsın megane dan a3ten iyidir