Orijinalini görmek için tıklayınız : Vatan Bilgisayardaki indirim?
Germanci
16-10-2011, 08:55
Bugun sona erecek %25 indirimden haberi olan varmi, gercekten uygunmu fiyatlar bakan varmi?
dün bi abim toshiba satellite almış dizüstü 1.312 tl ye
herkes lcd tv alıyodu kasa önünde acaip bi kuyruk vardı çok kalabalık dedi
ben bilgisayar fiyatlarına siteden bi baktım bana kalsa electroworld media markt gibi mağazalar hep indirimde vatanla kıyaslanırsa
öyle ahım şahım bi indirim göremedim
Ben dün logitech mk260 klavye set aldım 46 TL word karta 10 taksitle. aynı ürün farklı mağazalarda 55 Tl ve üstü fiyatlara satılıyor. Ayrıca 2DIN bi Roadstar dikkatimi çekti HB'da da 550 TL vatanda 310 TL / 10 Taksit. Fiyatlar fena değil ürünü karaklaştırıp sağlam bi araştırma yaptıktan sonra alınabilir. Firmalar bazen fiyaları önce yükseltip daha sonra indirim adı altında satmaya çalışıyorlar. % ifadesi tüketicinin üzerinde pozitif etki yapıyor ve sanki çok uyguna alıyormuşuz gibi hissettiriyor bize.
Shadow_Dancer
16-10-2011, 11:03
Onur Sümer kardeşim saglsun 2 hafta önce çok güzel bir laptop aldık kendinden.. 1800 liraydı, 1517 liraya denk geldi.. Eger laptop alacaksanız, kendisi capacity'deki vatan laptop'da..
türker42
16-10-2011, 11:05
indirimi görünce hemen gittim bi tane z623 :) çok güzel oldu
onursumer
16-10-2011, 11:33
fiyatlar birçok üründe çok güzel
ihtiyacınız varsa bakın
;)
Germanci
16-10-2011, 11:46
3g ipad2 disunuyorum aslinda ama ellerinde yok galiba
ben %25 indirimden nikon d7000 aldım fiyat baya iyi
onursumer
16-10-2011, 11:47
3g ipad2 disunuyorum aslinda ama ellerinde yok galiba
kampanya zamanlarında bilkomdan dolayı ipad satışı yok haksız rekabet olduğu için kendi ürünlerinde istemiyorlar o şartla alıyoruz indirm yasak yani ipad e piyasada neyse o pazartesi normal fiyattan alabilirsin :D
CEMiL PEPE
16-10-2011, 11:49
ah be kardeşim bu şimdimi soylenır 2 hafta once ıhtıyacım vardı 2 tane aldık bır tane onur kardeşim batarya nerden temın edebılırız yedek olarak bazen uzun yola cıkıyoruz lazım oluyo yardımcı olabılırsen sevınırım ...
Germanci
16-10-2011, 11:51
kampanya zamanlarında bilkomdan dolayı ipad satışı yok haksız rekabet olduğu için kendi ürünlerinde istemiyorlar o şartla alıyoruz indirm yasak yani ipad e piyasada neyse o pazartesi normal fiyattan alabilirsin :D
Ozaman bu indirimin benim icin anlami kalmadi :)
ben de bi 8 GB usb bellek alayım bari.. :)
TolgaEsentepe
16-10-2011, 13:29
ben de bi 8 GB usb bellek alayım bari.. :)
etlik metroya da bakabilirsin abi.. hp nin ultra mini 8gb lıkları güzel fiyatlarda ben aldım :icon_tup:
vatanın fıyatlar normale gore şişik oldugu ıcnı ındırım zamanları bazı urunler karlı oluyor bazıları da cok fark etmıyor.
world kart'ı olanlara taksit imkanı sağlıyor benim gördüğüm kadarıyla. çok aman aman indirim görmedim.
Cankaraca
16-10-2011, 14:55
world kart'ı olanlara taksit imkanı sağlıyor benim gördüğüm kadarıyla. çok aman aman indirim görmedim.
Katılıyorum , World ve Axess i olanlara %25 indirim yapılıyor.
etlik metroya da bakabilirsin abi.. hp nin ultra mini 8gb lıkları güzel fiyatlarda ben aldım :icon_tup:
metro grosmarket, artık esnaf olmayanları da kabul ediyor mu?
Boost Up
16-10-2011, 15:27
Abi artık herkesin paraya ihtiyacı var:D. Babamın zamanında vardı kartı girip çıkıyordu. Bildiğim kadarıyla artık böyle bir uygulama yok
burak35-
16-10-2011, 15:27
2 saat önce gittim fiyatlar çok uygun ve çok kalabalıktı.
Abi artık herkesin paraya ihtiyacı var:D. Babamın zamanında vardı kartı girip çıkıyordu. Bildiğim kadarıyla artık böyle bir uygulama yok
Aynen Arda.. Benimde babamda vardı girip geziniyorduk beraber..Bana misafir kartı veriyorlardı :)
İzmir'deki metroya kartsız girmiştim geçen sene.. Sormamışlardı yani.. Sanırım girilebiliyor artık.
CasabLanca
16-10-2011, 15:30
geçen hafta ankara natoyolundaki şubesine gittik kartımızı sordular
onursumer
16-10-2011, 20:06
ah be kardeşim bu şimdimi soylenır 2 hafta once ıhtıyacım vardı 2 tane aldık bır tane onur kardeşim batarya nerden temın edebılırız yedek olarak bazen uzun yola cıkıyoruz lazım oluyo yardımcı olabılırsen sevınırım ...
markası neyse onun servisinden yedek parça olarak temin edebilirsin normal mağazalarda vs satılmıyor genelde
HondatugraL
16-10-2011, 21:53
valla bunu şu anda öğrenmek çok koydu ya gıder bi nikon d90 bakardım :(
vatan bilgisayar her ay en az 2 kere yüzde 25 indirim yapar ve piyasanın çok altında ürünler satar... kaçırdım diye üzülmeyin bu ay bir kere daha indirim olur gidin vatanbilgisayarın kendi sitesine üye olun onlar indirim olacağı gün sizlere mail yoluyla haber veriyorlar. bende geçen ay 32" toshiba full hd led tv yi 879 tl ye aldım. eskiden sadece worde yüzde 25 yapıyorlardı artık axess ve bonusada yapıyorlar... ama benden tavsiye sabah erken saatte gidin yoksa akşama kadar bayideki herşey bitiyor. eğer gidemem diyorsanız online olarakta alışveriş yapabilirsiniz
Aynen Arda.. Benimde babamda vardı girip geziniyorduk beraber..Bana misafir kartı veriyorlardı :)
İzmir'deki metroya kartsız girmiştim geçen sene.. Sormamışlardı yani.. Sanırım girilebiliyor artık.
kartsız girersiniz de, alışverişi yapıp kasaya geldiğinizde kart yoksa ödemesini yapamazsınız...
girerken sormasalar da ödeme esnasında istiyorlardı, 2 ay evvel gittiğimde en azından uygulama değişmemişti.
Low-Rider
18-10-2011, 08:12
daha geçen gün gittim metroya
eskiden girerkende soruyorlardı artık sadece kasada soruyoralr ama günlük kart diye birşey yapmışlar alışveriş yapabiliryorsunuz sanırım
her c.tesi ve pazar günleri standart tüm ürünlerde %20 indirim oluyor. birşey almak istediğinizde haftasonlarını değerlendirmek daha iyi oluyor.