Orijinalini görmek için tıklayınız : golf R STAGE 4 için yolcu...
ChtArdARSL
20-03-2012, 18:49
500 hp 575 nm tork
peki aynı motor bı cupra stage 4 kac bg ve tork alıyor? masallah bu arada..
araca maşallah..çok fazla emek sarfedilmiş ve karşılığı alınmış..allah kazadan beladan saklasın..sormak istediğim bişey var...araçtaki bunca değişiklikten sonra(motor internalleri vs değişmiş) TÜV'de sorun vs. çıkıyor mu? konuyla alakalı değil ama merakımdan soruyorum..
Allah iyigunlerde kullanmak nasip etsin insallah yeni yazilimla sorunsuz dertsiz kullanirsiniz.
typermelih
20-03-2012, 19:09
1,8T ile ne zaman deniceksiniz ??
emin olduktan sonra denicez tabi,yenileceğim kesin ama bu sefer kolay olacağını sanmıyorum.ben herzaman diyorum aracımı yaparken ben şunu geçecem bunu geçecem diye yola çıkmıyorum,bunun sonu yok bir müddet böyle gidecem sonra devam edecem...vidyo herşeyi gösterecek zaten oldumu olmadımı...
Gözünüz aydın, Daha önce en son kim yapmıştı DSG yi ? clutch upgrade ide yaptınız mı ?
typermelih
20-03-2012, 19:23
Gözünüz aydın, Daha önce en son kim yapmıştı DSG yi ? clutch upgrade ide yaptınız mı ?
ümit doğan yapmıştı yazılımı,yanlız söyle söyleyim ümit doğana güvenirim çok...çünkü stage 3 de iken ben dsg yazılımım çok uyumlu olmuştu stage 4 geçeceğim öncesi günü ankaraya uğradık tork limitini sonuna kadar açtı 8000 devir cevirmesi için sınırı oraya getirdi ve istanbula bu şekilde gittik... iddalı konuşmuştu sen boşuna kanadaya yolluyorsun demişti aracının sıkıntısı başka demişti ve çok canım sıkılmıştı.yani bayçu göndermen lazım dedi ümit doğan gönderme senin sıkıntın başka dedi,açıkçası çaresiz çok büyük bir risk alıp gönderim dedim.hep içimde nasıl olabilirki ne alakası var diyordum bu dsg beyninin...bayçu ısrarla ben bu dsg yazılımdan anlamam ama bukadar basınç açmanın beyinden kolay olmayacağı düşüncesindeyim demişti.....ve herşey ortada
500 beygir be maşallah :D bende 110 beygir var 390 tane at nerede sorarım
hayırlı olsun tekrardan , sanırım motec fsi motorlar için standalone ecu çıkarmış doğrumu bilmıyorum eğer öyle ise bukadar emekden sonra o beyini taksanız standalone ecularda 4+4 =8 enjektor sürme outputs u vardır onun ile dışardan yakıta katkı yapıp yakıt sıkıntısını aşıp daha yukarı güçlere ulaşma planlarınız varmı
ümit doğan yapmıştı yazılımı,yanlız söyle söyleyim ümit doğana güvenirim çok...çünkü stage 3 de iken ben dsg yazılımım çok uyumlu olmuştu stage 4 geçeceğim öncesi günü ankaraya uğradık tork limitini sonuna kadar açtı 8000 devir cevirmesi için sınırı oraya getirdi ve istanbula bu şekilde gittik... iddalı konuşmuştu sen boşuna kanadaya yolluyorsun demişti aracının sıkıntısı başka demişti ve çok canım sıkılmıştı.yani bayçu göndermen lazım dedi ümit doğan gönderme senin sıkıntın başka dedi,açıkçası çaresiz çok büyük bir risk alıp gönderim dedim.hep içimde nasıl olabilirki ne alakası var diyordum bu dsg beyninin...bayçu ısrarla ben bu dsg yazılımdan anlamam ama bukadar basınç açmanın beyinden kolay olmayacağı düşüncesindeyim demişti.....ve herşey ortada
Tam anlamadım... Ümite çok güvenirim demişsiniz, sonra ümitin söylediğinin çürüdüğünü yazmışınız benmi yanlış anladım yoksa öylemi kafam karıştı biraz. :beuj:
Herneyse anladığım kadarıyla yeni dsg yazılımı ile mutlusunuz.Bence artık daha fazla yazılım üstünde durmayın mutlu mesut keyfinizi çıkartın aracınızın.
Kazasız belasız binin inşallah.
TYPERHAKAN
20-03-2012, 20:19
melih ALLAH a şükürler olsun dsg ende haloldu,güle güle bin kardeşim.
Burak Kasim
20-03-2012, 20:33
Hayirli olsun Melih.
Videolari bekliyoruz merakla :)
melih abi allah utandırmasın maşallah :)
typermelih
20-03-2012, 22:44
melih ALLAH a şükürler olsun dsg ende haloldu,güle güle bin kardeşim.
teşekkurler hakan abi allah razı olsun vidyo gelir 1 saate gazladık biraz şöyle gelsin bakim 300+ hız :D
typermelih
20-03-2012, 22:45
melih abi allah utandırmasın maşallah :)
teşekkurler canım ön tamponu neyaptın:D
typermelih
20-03-2012, 23:00
hayırlı olsun tekrardan , sanırım motec fsi motorlar için standalone ecu çıkarmış doğrumu bilmıyorum eğer öyle ise bukadar emekden sonra o beyini taksanız standalone ecularda 4+4 =8 enjektor sürme outputs u vardır onun ile dışardan yakıta katkı yapıp yakıt sıkıntısını aşıp daha yukarı güçlere ulaşma planlarınız varmı
o beyini takarak 4 enjektöre hakim olabiliyorsunuz araç beyni söküp bu aem beyni takmıyorsunuz,benim bu emme manıfoltu yada ek 4 enjektrör yeni ek benzin pompası menzin hattı vs yapacam ne yüreğim var nede param :D ayrıca ozamanda baskı balatayı iyileştirmem lazım çunku şuan zaten limitlerde gidiyorum balatayı sıyırmak istemiyorum
BMK TypeR
20-03-2012, 23:22
Hayırlı olsun kardeşim sıkıntısız agız tadıyla binersın inşallah. al 2ye bekle:)
typermelih
20-03-2012, 23:27
Hayırlı olsun kardeşim sıkıntısız agız tadıyla binersın inşallah. al 2ye bekle:)
ikide kimse cesaret edemez kardeşim :D
maşallah melih. deneyecegin araçlar az cok belli de motorla deneyecek misin aracı görmek acısından ? onu merak ettim bende.
typermelih
20-03-2012, 23:52
maşallah melih. deneyecegin araçlar az cok belli de motorla deneyecek misin aracı görmek acısından ? onu merak ettim bende.
denerim neden olmasın,mantıklı, bir motorla denememiştim onuda deneriz artık :)
motorla 80 km gibi bir hızdan başlayan bir yarış cok keyifli olur gibi.
o beyini takarak 4 enjektöre hakim olabiliyorsunuz araç beyni söküp bu aem beyni takmıyorsunuz,benim bu emme manıfoltu yada ek 4 enjektrör yeni ek benzin pompası menzin hattı vs yapacam ne yüreğim var nede param :D ayrıca ozamanda baskı balatayı iyileştirmem lazım çunku şuan zaten limitlerde gidiyorum balatayı sıyırmak istemiyorum
rs4 enjektorlerınden buyuk cc enjektor uretiliyosa fazladan enjektor koymaya gerek yok tabi ama hala enjektor uretilmediyse malesef 8 enjektorlu sıstemle yürüyebilir tabi benımki bi teori olur yada olmaz orasını bilemem ama olmayacak şey yokdur,
nakit konusuna gelince tabi bütçe belli biyere kadarsa orda bırakmak lazım umarım böyle sağlıklı gazlarsınız hayırlı olsun :)
typermelih
21-03-2012, 00:01
vidyo konulmuştur
motorla 80 km gibi bir hızdan başlayan bir yarış cok keyifli olur gibi.
Dou bu işerin acemisi gibi konuşma her ne kadar 4 çekerde olsa 80 gibi hiç bir motorla basılmaz... :icon_wave
kanka 80-100-120 fark etmez maksat görmek denemek deil mi ?:D
kanka 80-100-120 fark etmez maksat görmek denemek deil mi ?:D
ulan sen 50'de dene hıyar :)
senle her şartta denerim lan :D
Tekrar hayırlı olsun. Gülegüle kullanın.
emreozer
02-04-2012, 21:03
Bol bol masallah, hayirli olsunlar diliyorum. Umarim nice keyifler alir
, kazasiz belasiz kullanirsiniz. Eminim ki muthistir, bir ara gormeyi cok isterim..
:D şimdik revoya gidip stage 4 yaptıracagım diyince parcaların hepsinimi veriyorlar sadece turbomu veriyorlar yoksa tek tek topluyormusunuz parçaları,herseyi kendileri yapmıyorlarmı -- ve montajı revo yapmıyormu
horttttttttt
typermelih
25-05-2012, 21:21
evet stage 4 dedinizde herşey motor içi giriliyor turbo vs vs herşey değişiyor orda yapılıyor teslim ediliyor
penguinhakan
30-05-2012, 23:22
Melih daha önce bu kadar detaylı okumadım , tam 1 saattir konunu okuyorum baştan sona.
Allah emeğinin karşılığını boş çıkartmamış , senin sabrına hayran kaldım (gel bide bana sor dediğini duyar gibiyim gerçi ;)).
Sorunsuz gazlamalar demekten başka birşey gelmiyor elimden.
Güle güle kullan...
typermelih
02-06-2012, 06:24
teşekkürler hakancım :)
TYPERHAKAN
05-06-2012, 22:20
melih nerelerdesiniz,sesiniz çıkmıyor yav,adana ya ne oldu
abiiii buralardayız bizler fakat dizelciler bu aralar çok rollü onları izliyoruz :)
mechanic
05-06-2012, 22:48
mevsim açıldı, gene 50 araba rolling night oluyor, deneye deneye mersini buluyoruz :D
abi şu sıralar dizelciler atarda bakalım onların yarısları sonuclansın sonrasında sıra bize gelecek :)
typermelih
07-06-2012, 20:16
neolsun be hakan abi burdayız işte :) bugünlerde bir vidyo patlatırız stage 4 cuprayla eski bkr cuprayla denicem zaten cem abi benim gerçekten abim gibi geçecekte 2 boyu geçmese allah çok şükür derim :D