Orijinalini görmek için tıklayınız : jetta tsi & 150-200 ps'in alayı
Dogru kardesim aynen dedigin gibi. Dun videolara alici gozle baktim.gt nin beni ayirmasi ile senin ayirman arasinda fark yok gibi geldi. Dun ilk basmalarda gt daha iyi ayiriyor gibi gelmisti. Ama gt 3 un ortalarini bile gecmedi hemen birakti. Biraz daha bassa Senin attigindan daha cok fark atacak gibi geliyor bana. 3 un ortalarina kadar tutunabilirsin ama sonra acar gibi geliyor. İlhanla denemeniz guzel olacakti ama zaman yetmedi iste. İlk denemede Sileye dogru gezmeseydik daha iyi Olurdu:D
gt revo nun maşşallahı var 200+hp gecicekdir diye düşünüyorum ama ne kadar geçicek merak ediyorum.ilhan abiyle ayarlarsak bigün daha sağlıklı şekilde deneriz.
gitmişken mangal yapaydık bi işe yarardı onca km:D
206 GTI ile burda da denemek lazım. Rakım 1200 de :D
linea - 206 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/linea-206_2333176.htm)
1 de basıyorlar.
dsg lunch 0-140 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/dsg-lunch-0140_2333178.htm)
bu da benim 0-140 hızlanmam. araçta 100 er kilodan iki kişiyiz. hafif yukarı doğru eğim varken. depo çeyrek altı.
ibreye göre yaklaşık hızlanma değerleri 0-100 7.2 sn.,
0-107 7.7 sn.
not: aracın ibreye göre 107 km/sa le giderkenki gerçek sürati pbox a göre 100 km/sa.
0-100 bu kadar ıyıyse 206yı nden gecemednz:S
Arasts61
06-11-2011, 12:17
Bilmiyorum. 206 nin daha iyi demekki.
Bilmiyorum. 206 nin daha iyi demekki.
206nın specler nedir. 206 gti 0-100 7.2 altı olması ımkansız
Arasts61
06-11-2011, 12:28
206 nin stogu 8.1 sn de 100 goruyor test verilerine gore. Cruelin araci cok iyi durumda. Sadece arka koltuklar sokuk. Denemelerde benim hortum cikmis. Sonra servise gitttim taktilar. ama taktiktan sonra da pek bisey degistiginden emin degilim. Birde rollda benim aracin ilk tepkileri ii degil.
Ayrica videodaki hizlanmam lunch controllu kalkislar. Kicimdan uydurmus gibi olmak istemiyorum ama lunch contolle kalktikan sonraki hizlanma, özellikle vites gecisleri cok farkli oluyor gibi geliyor bana. Cunku ilk basma aninda turbo tam dolu oluyor, rollde oyle degil.
Ayrica vitesi gecirdikten sonra ileri dogru öne tma egilimi sadece lunch controllu kalkislarimdan sonra oluyor. Keske bilen biri aciklasa.
nyse fazla bşy anlamadım :) chip falan varmı 206da
Arasts61
06-11-2011, 12:34
Yok. Egsoz var ama cok iyi bisey degil.
0-150 de ikiside stok 206 gti 106 gti ne olur sence?
Yok. Egsoz var ama cok iyi bisey degil.
0-150 de ikiside stok 206 gti 106 gti ne olur sence?
bilmem ikiside ful orjınal olsa bence ya kafa kafaya olur ya 206 önde olur.
varsa ztokk 106 ankarada deneyebılrz
106 varsa bende denerım :)
106 gti ile benim t-jet deneme yapmıştık.kesinlikle 206 gti çok daha iyi 106 ile 2.vites 50 km den 3.vites sonlarına kadar öndeydim.ama 206 gti 3.başında yanımda olup geçmeye başlıyor.
adamlar bi kavşak yapıp yol ayırmamışlar iyi mi.sanki paralı yol yahu.yoksa gti ve gt rahat rahat denenecekti neyse sağlık olsun.
aracımda sadece carub marka son susturucu ve kat iptal. sadece arka koltuklar sökük ayrıca araç sunrofflu modeli..65bin de.aracın sıfırdan beri seceresini biliyoruz.
aracın stock olduğuna inanmayan varsa maslağa gelsin bülent ustanın parasını verdikden sonra istediği yerini söktürüp baktırabilir..
aracımda sadece carub marka son susturucu ve kat iptal. sadece arka koltuklar sökük ayrıca araç sunrofflu modeli..65bin de.aracın sıfırdan beri seceresini biliyoruz.
aracın stock olduğuna inanmayan varsa maslağa gelsin bülent ustanın parasını verdikden sonra istediği yerini söktürüp baktırabilir..
Yanı parasını verıp motorunu komple sökturebılırmıyız ?
Yanı parasını verıp motorunu komple sökturebılırmıyız ?
motor içine girmeye gerek yok kapağın açılıp açılmadığı belli olur zaten bakıldığnda. söktürüp takktırmakdan kastım egzantrik kapağı olsn kasnak chip olsn vs..
motor içine girmeye gerek yok kapağın açılıp açılmadığı belli olur zaten bakıldığnda. söktürüp takktırmakdan kastım egzantrik kapağı olsn kasnak chip olsn vs..
Şakasına soyledım ben zaten
kımseyı ınandıracak bı durum yok
maşallah harıka yuruyor aracın
keske Ankara da olsan denerdık senınle
kazasız belasız..
Şakasına soyledım ben zaten
kımseyı ınandıracak bı durum yok
maşallah harıka yuruyor aracın
keske Ankara da olsan denerdık senınle
kazasız belasız..
eyw hocam.seviyeli muhabbet oldukdan sonra geçilceğimi bilsemde denerim. bu taraflara gelirsenz tanışırız. bu tür muhabbetler forumda çok döndüğünden bende o şekilde yazdım sorry..
eyw hocam.seviyeli muhabbet oldukdan sonra geçilceğimi bilsemde denerim. bu taraflara gelirsenz tanışırız. bu tür muhabbetler forumda çok döndüğünden bende o şekilde yazdım sorry..
yürüyen 206gti'ınmı var derdin var ;)
yusufcan_k
07-11-2011, 14:33
yürüyen 206gti'ınmı var derdin var ;)
İSTANBULDAKİ cruel nickli arkaşın gti ı özgür abiyi geçiyorsa bizimlede başabaş yada geçmesi gerekir focusu :) 106arts istersen senle cıkalım bi ara kim yürüyo kim yürümüyo görelim ?
eexelanss
07-11-2011, 15:54
150lik bravo turbo sport var bende herhangi bir iddam yok ama bende merak ediyorum aracımı.
maksat muhabet olsun. Ayrıca daha önce hiç deneme yapmadım..
İSTANBULDAKİ cruel nickli arkaşın gti ı özgür abiyi geçiyorsa bizimlede başabaş yada geçmesi gerekir focusu :) 106arts istersen senle cıkalım bi ara kim yürüyo kim yürümüyo görelim ?
kim yürüyo kim yürümüyo görelim derken anlamadım neden iddaa yaptın?
deneriz ama zevkine araçları görmek için yürüyo yürümüyo muhabbetine değil
mad_max1978
07-11-2011, 21:02
150lik bravo turbo sport var bende herhangi bir iddam yok ama bende merak ediyorum aracımı.
bende öle fazla deneme yapmıyorum.deneyebiliriz sizle müsait bir zaman isterseniz
audilover
07-11-2011, 21:10
Ozgur beyle tanisabildik guzel denemelerdi kazasiz belasiz insallah.
Arasts61
07-11-2011, 21:30
2 de bastıgımızda cruelin gti ı sizin açtıgınızdan çok açıyor yusuf. 3 u çok iyi değil. farkı açamadı sabit kaldı aramızdaki fark. 4 e atamadık. mazdanın açtıgı ile aynı açıyor cruelin aracı.gerçi siz de mazda yı geçmiştiniz. kafam karıştı şimdi:D
Arasts61
07-11-2011, 21:31
ankaraya gelince deneriz.
Arasts61
07-11-2011, 21:33
Ozgur beyle tanisabildik guzel denemelerdi kazasiz belasiz insallah.
evet güzel deneme oldu. benle deneyen moral depoluyor:D. güneş gibi doğdum şu foruma:D.
bu arada audinin egsoz sesi mukemmel. nerde satılıyo carrefour, ikea:beuj:aynısından gidip alıcam..:D
Arasts61
07-11-2011, 21:34
bende öle fazla deneme yapmıyorum.deneyebiliriz sizle müsait bir zaman isterseniz
teklif bana değil ama ben peşinen soyleyeyim. gti lar uzak dursun abicim, moral bozmaktan başka bişeye yaramıyorlar:D
audilover
07-11-2011, 22:30
evet güzel deneme oldu. benle deneyen moral depoluyor:D. güneş gibi doğdum şu foruma:D.
bu arada audinin egsoz sesi mukemmel. nerde satılıyo carrefour, ikea:beuj:aynısından gidip alıcam..:D
Valla ben keyif aldim denemelerde Egzozumla ilgili hep olumlu yorumlar aliyorum bende cikip disardan dinlicem artik ne egzozmus:)
Ayni egzozu bir dahaki geldiginizde yaptiririz egzozcumuz saglamdir :)
Ben golf Gt ile tutunabildim hemde essek olusu 18 jantlarimla daha ne isteyim yani hiz arttikca gecerdiniz ama bence neyse ctesi firsatini bulup tekrar deneriz insallah.
Arasts61
07-11-2011, 22:36
Valla ben keyif aldim denemelerde Egzozumla ilgili hep olumlu yorumlar aliyorum bende cikip disardan dinlicem artik ne egzozmus:)
Ayni egzozu bir dahaki geldiginizde yaptiririz egzozcumuz saglamdir :)
Ben golf Gt ile tutunabildim hemde essek olusu 18 jantlarimla daha ne isteyim yani hiz arttikca gecerdiniz ama bence neyse ctesi firsatini bulup tekrar deneriz insallah.
cumartesi 16 jant ve düzgün afr ile deneyelim o zaman.
cruel le konuştum o da gelecek. t-jey linea zaten hazırdır ona sormama gerek yok:D
60-220 denersiniz artık :)
bizi de mahrum bırakmayın video çekin arkadaşlar. ;)
Arasts61
07-11-2011, 22:43
60-220 denersiniz artık :)
bizi de mahrum bırakmayın video çekin arkadaşlar. ;)
buralar çok musait değil. 4 un ortasını bulabilirsek ne ala:)
ankaranın en sevdiğim yanıda boş otobanları zaten:D
mad_max1978
07-11-2011, 23:03
teklif bana değil ama ben peşinen soyleyeyim. gti lar uzak dursun abicim, moral bozmaktan başka bişeye yaramıyorlar:D
sizlede denerim efendim.sıkıntı yok:)geçmek geçilmek asla sorun değil benim için.
omer_yildir
07-11-2011, 23:08
Bizde biraz daha hızlandık. Ankaraya gelince bir daha deneyelim. 206gti- vti- tjet ile de komple bir gün denesek. Çok keyifli olur.
bende gelirim golf mk3 gti var zır stock araba biri bana yeri pm ederse gelirim
Arasts61
07-11-2011, 23:08
Bizde biraz daha hızlandık. Ankaraya gelince bir daha deneyelim. 206gti- vti- tjet ile de komple bir gün denesek. Çok keyifli olur.
baskı balata??
bide sanki agresiflik yok vidolarda :)) vites eksoz sesi felan aksyon yok gti ler gelsin tad gelsin :)
bayramın son gunu cıkmayı dusunuyoruz.
uygun olan olursa konusalım p.m den
yeri tam olarak yazmıyosunuz sürekli takılanlar bilir ama yeni gelcek arkadaşlar bilmiyo misal ben enkayı biliyorum bu yazılanların içinde sadece
Emir-Sb3R
07-11-2011, 23:32
Konuyu kirletmeden bişey sorucam en iyi cevabı bu konudan alırım sanırım :)
140'lık tsi lar 170 liklerle birebir aynı mı , yani 140'lık midline bi golf 5 in golf gt den farkı nedir acaba ?
2 de bastıgımızda cruelin gti ı sizin açtıgınızdan çok açıyor yusuf. 3 u çok iyi değil. farkı açamadı sabit kaldı aramızdaki fark. 4 e atamadık. mazdanın açtıgı ile aynı açıyor cruelin aracı.gerçi siz de mazda yı geçmiştiniz. kafam karıştı şimdi:D Yanlış bayrama gelmişşin Özgür, roll değil kurban bayramı olacaktı :) Cumartesi uygun saatte buluşma olursa gelebilirim.
Ertug_T.
07-11-2011, 23:46
deneyelim abi bi ara buluştuğumuzdan haber veririm sana =) numaranı pm atabilirsin bana =)
Arasts61
07-11-2011, 23:50
Yanlış bayrama gelmişşin Özgür, roll değil kurban bayramı olacaktı :) Cumartesi uygun saatte buluşma olursa gelebilirim.
ok haber veririm telden. bu sefer ekibe güzel bir avrupa seyahati vadediyorum. dönüşü olmayan tekirdağ yollarında gezdireceğim sizi:D
Arasts61
08-11-2011, 00:09
cumartesi "istanbul euro deneme day:D" taslak programını arz ediyorum:D
09:00. toplanma bölgesine son aracın varmış olması.
09:01-09:20. iki goy goy , üç hal hatır sorma
09:21-09:40 deneme bölgesine intikal, yolda efendi hareketler, birbirine bulaşmama,
09:50-10:00 ilk round, gecen haftadan kalma hesabın görülmesi
golf gt revo-cruel gti ( 2 de 65 de basılacak. 3. korna biter bitmez tapagaz)
10:00-10:10 ne oluyo ne bitiyo tartışma
10:10-10-20 audi a3lover:)-jetta tsi (jantlar 16, afr ler düzeltilmiş :) )
10:20 -10:40 dinlenme , çay molası, gerekirse kakara kikiri
10:40-10:50 audia3-cruel gti (ikisine de sormadım isterlese gazlamasınlar banane:D)
10:55-11:05 jetta tsi- linea t-jet (100 kere denemişizdir ama bi daha deneyeceğiz size ne :D)
11:10 -11:20 audi a3- linea t-jet (kalem bende değil mi istediğimi istediğime kırdırırım size ne :D)
11:25-11:35 jetta tsi-cruel gti (yol çok musaitse basılacak , 4 atıldıgında jetta farkı kapatamazsa araba pazarına geçilecek:D)
audilover
08-11-2011, 00:13
cumartesi "istanbul euro deneme day:D" taslak programını arz ediyorum:D
09:00. toplanma bölgesine son aracın varmış olması.
09:01-09:20. iki goy goy , üç hal hatır sorma
09:21-09:40 deneme bölgesine intikal, yolda efendi hareketler, birbirine bulaşmama,
09:50-10:00 ilk round, gecen haftadan kalma hesabın görülmesi
golf gt revo-cruel gti ( 2 de 65 de basılacak. 3. korna biter bitmez tapagaz)
10:00-10:10 ne oluyo ne bitiyo tartışma
10:10-10-20 audi a3lover:)-jetta tsi (jantlar 16, afr ler düzeltilmiş :) )
10:20 -10:40 dinlenme , çay molası, gerekirse kakara kikiri
10:40-10:50 audia3-cruel gti (ikisine de sormadım isterlese gazlamasınlar banane:D)
10:55-11:05 jetta tsi- linea t-jet (100 kere denemişizdir ama bi daha deneyeceğiz size ne :D)
11:10 -11:20 audi a3- linea t-jet (kalem bende değil mi istediğimi istediğime kırdırırım size ne :D)
11:25-11:35 jetta tsi-cruel gti (yol çok musaitse basılacak , 4 atıldıgında jetta farkı kapatamazsa araba pazarına geçilecek:D)
Hahaha bence 9 gec 7 de bulusalim :)
ahaha özgür abi güzel olmş program tt arena nın ordamı buluşucaz? umarım boş olur yollar ben herşekilde uyarım.
abi sen pazar günü için ümraniye otopazarından yerini ayırttır :D çünkü altın golü 4ve 5 de atıyorum ben:D
audilover
08-11-2011, 00:22
Yer belitmesek Bence daha iyi olur
Arasts61
08-11-2011, 00:24
ahaha özgür abi güzel olmş program tt arena nın ordamı buluşucaz? umarım boş olur yollar ben herşekilde uyarım.
abi sen pazar günü için ümraniye otopazarından yerini ayırttır :D çünkü altın golü 4ve 5 de atıyorum ben:D
janım buluşma yeri top secret. buluşunca söyleyeceğim:D
çok pis planlarım var bu arada. 4 de senin kütüğe yaklaşamazsam jettayı sana satcam olm. hem evleceneceksin, koltuksuz arabadan 527 lt. bagaja terfi etmiş olursun :hahaha:
Arasts61
08-11-2011, 00:25
Yer belitmesek Bence daha iyi olur
orası değil zaten. bugun senin dediğin yer çok iyi. telden soylerim ben onlara.
eexelanss
08-11-2011, 12:07
deneyelim abi bi ara buluştuğumuzdan haber veririm sana =) numaranı pm atabilirsin bana =)
Ertuğum sende olmasan nolacak bilmiyorum hee. :) Müsait zamanlarınızda bende katılmak isterim size telefonumu gönderiyorum.