Orijinalini görmek için tıklayınız : f1 kalkış ;)
burak_01
02-11-2007, 16:25
herkese slm
e 46 m3 lerde f1 kalkısın arabaya bi zararı olur mu bilgisi olan arkadaslardan biraz bilgi rica ediyrz.biz birkaç kez denedik fakat araba çok vuruyo belki bi zararı olacagını düşünerek ten soruyrm.bazı duyumlarda aldık bu konuda
şimdiden tşk ederim.
ii forumlar!
^^ANIL^^
02-11-2007, 17:05
araç tabiki smg dir yani yoksa f1 kalkış yazmazlardı heralde smg de öle bi özellik var çünki sürekli yapıldığı taktirde tabiki zararı olucaktır ama ara sıra yapmanın bi zararı olmaz ve o vurmada normal yani bi anormallik yok bizim bi arkadaş takmıştı baya bi hergün 2 3 kere yapıyodu en sonunda arabanın arka taşıyıcılar ayrıldı :):)
smglerde var artı kullakçığını çekip dip gaz yaptınmı belli bir devirde 30-40 olabilir hatırlamıyorum takılı kalıyor kulakçığı bıraktınmı kalkıyor aynısını düzlede yapabilirsin merakıma sormuştum zararı debriyaja olur diye tahmin ediyorum.
Mechanix
02-11-2007, 17:17
E46 ların SMG şanzımanlarındaki kalkış modu bir yerden duyduğum kadarıyla belli kez kullanılıyormuş.Hatta 100 kez gibi bir rakam diyre hatırlıyorum komik gelmişti bana ordan aklımda kalmış.
DoDo_hamann
02-11-2007, 19:47
E46 ların SMG şanzımanlarındaki kalkış modu bir yerden duyduğum kadarıyla belli kez kullanılıyormuş.Hatta 100 kez gibi bir rakam diyre hatırlıyorum komik gelmişti bana ordan aklımda kalmış.
+1
100 kez kullanılma hakkı var,daha sonra bu bitince borusan ücretli olarak tekrardan yüklüyor,aracın vuruntu yapmasıda normaldir çünkü araba kalkabileceği en üst seviyede kalkıyor ;)
BosphorusBoys
02-11-2007, 21:34
100 kezmi ? ? ? ilginç
100 kez yapılaßiliyor..
Ard Arda da 20 Gibi ßir rakam Duymu$tums Tam Hatırlamıyorums :soru:
Tabii Arda Arda Kalktığın zaman Göreceğin Zarar Ayrı.. :cool:
^^ANIL^^
03-11-2007, 00:12
ben öle bişi olduğunu hiç sanmıyorum çünki bizim arkadaş günde ztn 10 kere kalkıyodu şimdiye kadar 2000 kere kalkmıştır abartmıyorum bi limite felan yakalanmadık :)
MUGENPOWE®
03-11-2007, 00:49
aauhauhh ya oo senın arkadas m3u bıtıremedıya bu dunyada kımse bıtıremes m3u :D
dogru soluyoanıl sımdıye kadar bısı olsa ona olurdu
kontorlu arkadaslar smg de kalkma harbiden :)
Zuahaha konturlü F1 kalkışı harbi gercekmi Smg ler için bu bi bilen detaylandırsın bilelim yaw :D
^^ANIL^^
03-11-2007, 02:02
Zuahaha konturlü F1 kalkışı harbi gercekmi Smg ler için bu bi bilen detaylandırsın bilelim yaw :D
vallahi bizim arkadaşın 2000 olmuştur yazık her 100 de bir gidiyosa dicemde hakikaten öle bişi olmadı hiç yani yaşamadı adam ben ilk defa burda duydum
cok merak ettim bu kalkış nasıl oluyo:soru:
eminim valla asparagas değil bizde baya dalga geçiştik kontörlü diye :D
Arabanın sağlığı için sınırlandırılmış bir durum...
yarın özgörkey'e gidicem.Bi sorarım, bende çok merak ettim.Ama nası bişi olduğunu tarif edin bana saat öğlen 12ye kadar
Berent.t
03-11-2007, 02:33
hayırdır Efe :) napıcan sen bakim özgörkeyde :D ne çözücen :D:D
Buarada asıl adı Launch Control
amerikan versyonlarda 2 bin devirde avrupadada 4 bin devirde olması lazım...
http://www.youtube.com/watch?v=ndom56WX9i4
///M ler dışındaki SMG lerde launch control yok...
burak_01
03-11-2007, 09:56
herkesin bi söylentisi var.iyi bir ustadan duydugumuza göre 200 defa kalkıyosun ve o şanzıman la bidaha f1 kalkısı yapılmıyor dediler.umarım ters bi durum olmaz diye düşünüyrm.fakat bu da saçma gelio bana.biraz daha bilgi alabilrisek daha ii olur ark.yorumlarınız için çok tşk.
ii forumlar :)
burak_01
03-11-2007, 10:10
şu launch kontrol olayını anlayamadım.???
video yuda izledim ama!
DoDo_hamann
03-11-2007, 10:25
launch kontrol denen şey bizim tabirimizle f1 kalkışı işte,doldurup kaldırdı arabayı :)
M3'ü olan arkadaşımla bizzat yapmıştık bu muhabbeti 100 hakkın olduğunu,bitince götürüp borusanda ücret karşılığı yükletildiğini söylemişti,tabiki arabaya zararı var belkide bu yüzden sınırlandırılmıştır..