Orijinalini görmek için tıklayınız : ekzoz ve far karartması-MUAYNE-sorun olurmu?
golfcu0101
17-10-2011, 16:15
arkadaşlar 2000 model focus mk1 imin muaynesi yaklaşıyor sorun şu
Aracımda katalizör iptali orta susturucular orjinal değil ve sonda oval geniş uçlu rebus son susturucu var,ayrıca farlarımda orjinalde H4 ama ben yurt dışından getirttiğim st170 farlarını kullanıyorum.ne yapmam gerek aksaraydayım.yakın illerden yardımcı olacak bir arkadaşımız varmı muayne için????
Ome_RS sana yardımcı olur sanırım..s
ben yardımcı olurum pm attım :)
pm atıldıysa konu aydınlanmış demektir :)
golfcu0101
17-10-2011, 22:16
ben yardımcı olurum pm attım :)
malesef arkadasimla özel görüstük sorun benim 68 aksarayda olmam:-(
pm atıldıysa konu aydınlanmış demektir :)
malesef hala aydinlanamadim
adana konya daha iyi uyar varsa yardimci olabilecek arkadaslar gerci daha var ama simdiden ayari vermek gerk sanirim:icon_tup:
malesef arkadasimla özel görüstük sorun benim 68 aksarayda olmam:-(
malesef hala aydinlanamadim
adana konya daha iyi uyar varsa yardimci olabilecek arkadaslar gerci daha var ama simdiden ayari vermek gerk sanirim:icon_tup:
Ömer Rs'e sorucaksın :)
mustafaa_akca
17-10-2011, 22:37
reis cozer:D
golfcu0101
17-10-2011, 22:38
Ömer Rs'e sorucaksın :)
ekzozu kople orjinal yapmam geregtigini söledi abi gecen nasil geciyor peki ya:Deli:
68 aksaray değilde istanbul aksaray olsa göstericektim nasıl geçtiğini ama malesef yardımcı olamıyorum bu durumda :)
ekzozu kople orjinal yapmam geregtigini söledi abi gecen nasil geciyor peki ya:Deli:
öyle dediyse bir bildiği vardır...
bu parçaları kiralayan filan yokmu muayeneye girmeden taksak sonradan eski parçalarımızı taksak :D şaka bir yana bende içi boşaltılmış katalitik konvertör var birde son susturucu son susturucunun çıkması gerektiğini biliyorum ama silencerli bir egzoz geçiyormu muayeneden ?
hddsheriff
17-10-2011, 23:16
kat yerine egzozdan biraz kalın boru kaynatın geçiyor o zaman
SULTANOGLU
17-10-2011, 23:18
benim emliyet kemerleri bazen çalışıyor geçmez dimi :( napmamız lazım
MR.TurboALİ
17-10-2011, 23:21
şuan egzoz kafalarına bile ceza kesiyorlar :D ömer olmadan geçmez o araba
golfcu0101
18-10-2011, 13:00
arkadaslar piyasada ve burda nerdeyse cogu arkadasimiz katsiz ve ekzozlu araca biniyor nasil gicirdiklerini veya ne yapmak gerektigini paylasacak yokmu.adana konya bu civarda yardim edebilecek yokmu,yani kati taksak sadece gecermi
huso2000
18-10-2011, 13:06
geçen hafta bende civici soktum muayneye.aydınlatma grubu düzgün çalıştığı sürece hafif kusurla geçiyor ama egzos ağır kusur.egzosun görüntüsüne bakmıyorlar,rahatsız edecek seviyede değilse geçiyor.
golfcu0101
18-10-2011, 13:22
ya zaten asiri rahatsiz eden bir ses yok gayet tok ve tatli bir ses mevcut kati takarsam sanirim birazdaha azalir ister istemez aceba o halde gecermi
veya kumanda li bi siler yaptirsak cout out gibi
golfcu0101
18-10-2011, 18:08
herkez modlu geçiyor sanırım
Ludacris
18-10-2011, 18:23
Hemserim tatli dilli ol biraz sohbet gecersin sanirim biz 4 bmw gecirdik ve gayet labali idik :)
Ama kil tuy birine denk gelirse yapacak bisey yok
Gülağaçntan selam olsun ;)
benim emliyet kemerleri bazen çalışıyor geçmez dimi :( napmamız lazım
gecer bana ulaş :)
golfcu0101
18-10-2011, 22:00
Hemserim tatli dilli ol biraz sohbet gecersin sanirim biz 4 bmw gecirdik ve gayet labali idik :)
Ama kil tuy birine denk gelirse yapacak bisey yok
Gülağaçntan selam olsun ;)
bir buçuk sene öncesine kadar 2003 gol mk4 aracım vardı gözümden sakındığım benden önce hurda bi toros geçti sorunsuz adam beni xenonlarımdan dolayı geçirmicekti nerdeyse baktım tatlılıktan anlamıyor kabalaşınca geçirdi:-)
yüzde 50 şansın var şansını bi dene istasyondaki adamın piskolojisine baglı imreza gitti 2005 sti gırtalagına kadar dolu 76mm eksozla gümöbür gümbür geçti şansına kalmış ..
golfcu0101
19-10-2011, 14:42
:-( daha var gerci bakalim ya olmadi orjinal ekzozu takar gideriz gecince tekrar döneriz napalim maksat tak sök ugrasmamakti