Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara / Gölbaşı veya buraya yakın oturan biri yardım
Arkadaşlar bir arkadaş sahibinden'den jantlarıma 306 GTi jantı ile takas gönderdi..
Ankara / Gölbaşı'nda ikamet etmekteymiş.. Jantlara baktırmamız lazım kaynak vs. varmı diye.. Yardımcı olabilecek birisi var mı ?
Şimdiden teşekkürler..
CasabLanca
17-10-2011, 21:43
benim okul gölbaşında haftanın hemen hemen hergünü orda oluyorum eğer okul çevresindeyse köyünde felan değilse bakarım
Ne tarafdaymış köylere yakınsa bende bakabilirim.
hakan308
17-10-2011, 21:47
köylerinde değilse aynen bakabilirim
306 gti jantları 106 dan söküldü - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 46733284 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-306-gti-jantlari-106-dan-sokuldu-46733284/detay/)
İlan bu arkadaşlar..
TVV plaka beyaz 106 GTi'yı var arkadaşın..
eskiden siyah mıymıs bu jantlar
eger siyah sa benım eskı jantlarım bunlar..
eskiden siyah mıymıs bu jantlar
eger siyah sa benım eskı jantlarım bunlar..
İlandaki fotoğrafları temsili olarak koymuş arkadaş.. Eskiden siyah olduğunu söylemedi :confused:
Yarın gün içerisinde bakarım bana pm ile telefonunu ver istersen mail adresini de yaz fotoğraf çeker akşamada yollarım :icon_tup:
Yarın gün içerisinde bakarım bana pm ile telefonunu ver istersen mail adresini de yaz fotoğraf çeker akşamada yollarım :icon_tup:
PM attım abicim çok sağolasın..
Ttv beyaz 106 mesutun dimiydi ya forum otoparka gelen?
Ttv beyaz 106 mesutun dimiydi ya forum otoparka gelen?
TVV plaka.. Orkun isimli bi arkadaş..
hakan_akin
17-10-2011, 23:59
ben tanıyorum arabayıda çocuğuda kardeşim yarın gider incelerim pm at bana numaranı bi arkadaş tanıştırmıştı çocukla erayla gider bakarız ;) sıkma canını :D
ben tanıyorum arabayıda çocuğuda kardeşim yarın gider incelerim pm at bana numaranı bi arkadaş tanıştırmıştı çocukla erayla gider bakarız ;) sıkma canını :D
İlgin için çok teşekkür ederim ustam.. Burak abiyle pm'de görüştük 1 saat önce falan o ilgilenicek yarın..
Bakıp, ilgilenmiş kadar oldunuz hepiniz arkadaşlar.. Allah razı olsun hepinizden..
by_BuRoCk
18-10-2011, 08:44
bizim mesutun eski arabası ve jantları sanırım