PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Civic Si Sorgusu İstanbul

Bertone
18-10-2011, 10:27
Arkadaşlar bu arac hakkında bilgisi olan var mıdır yada yakınında olupta gören bilen tanıyan? Araç avcılardaymış. ***** ta İzmirden gidecez o kadar yol tepip.Yardımlarınız için teşekkürler.

Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 61756641 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-japon-style-ozel-uretilen-seri-16-adetten-bitanesi-61756641/detay/)

PaSHa-brk
18-10-2011, 11:54
bu araç için konusmuyorum,ama araba bakarken bu renk bi Sİ için edremite gitmiştim araç sağa devrikti ve sunroof camı orj değil kesme camı silikonla tutturmuşlar ondada klima filan yoktu..Ama bu araç o mu değilmi tam anlayamadım

baha38
18-10-2011, 12:32
Bana sağ çamurluktan kaza var demişti araç sahibi şasede direkte sıkıntı yok dedi ama bilinmez

thedevil
18-10-2011, 12:44
99 trafik çıkışlı nasıl oluyor arkadaşlar onu çözemedim 6 sene galeridemi yatmış bu araç ?

Ef Driver
18-10-2011, 12:47
bence hışır duruyorrr 3-5 daha koy benim arabamı vereyim arabama her türlü kefilim bilende bilir...http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orjinal-si-61236023/detay/

thedevil
18-10-2011, 12:53
bence hışır duruyorrr 3-5 daha koy benim arabamı vereyim arabama her türlü kefilim bilende bilir...Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 12.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 61236023 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orjinal-si-61236023/detay/)

bu araç güzel görünüyor bencede bu araca bakmak daha mantıklı...

Murat Özcan
18-10-2011, 13:03
biraz sıkıntılı geldı bu araba bana

Bertone
18-10-2011, 19:02
bu araç için konusmuyorum,ama araba bakarken bu renk bi Sİ için edremite gitmiştim araç sağa devrikti ve sunroof camı orj değil kesme camı silikonla tutturmuşlar ondada klima filan yoktu..Ama bu araç o mu değilmi tam anlayamadım

Bende geçen sene bir araç için önceki sahibi ile konuşmuştum araba o zaman leşti sunroofuda dediğin gibi uyduruk bişidi derme çatma bende ondan şüpheleniyorum zaten okadar az olan bi araba sanırım bu seninde baktığın araba. Dıştan derlenmiş toplanmış ama içi baya leş duruyor. Ben baktığım zaman hangi ehirde olduğunu hatırlamıyorum ama trakyadaydı buda 22 plaka zaten ayrıca sahibi Balıkesir tarafından aldım dedi Bu senin Edremitte baktığın araç olabilir, Orada neredeydi araba bayiide falanmıdı bana öle dedi bayiden aldım dedi.

bu arada sahibi ile konuştum sadece sağ ön çamurluk işlemli gerisi orj komple boyalı dedi bana sunroof falan halledilmiş herhalde sıkntı çünkü sorun yok dedi sunroof orj dedi bi tek çalışmayan aksamı sol ön cam kalkmıomuş oda krikodan olabilir. Bende kararsız kaldım istanbula kadar yol tepecez.

Bertone
18-10-2011, 19:03
bence hışır duruyorrr 3-5 daha koy benim arabamı vereyim arabama her türlü kefilim bilende bilir...Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 12.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 61236023 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orjinal-si-61236023/detay/)

Teklifin için sağol dostum ama ben sunroof lu arıyorum.

*AddO*
18-10-2011, 19:13
Ben Avcılar'da, hatta Denizköşkler'de oturuyorum ama bu arabayı hiç görmedim nedense :)

Konu başlığına Avcılar yazarsanız başka arkadaşlarda yardımcı olur.

Bertone
18-10-2011, 19:26
İlginizi çin teşekkür ederim arkadaşlar.

SOMEONESPECIAL
18-10-2011, 21:25
Bu araba için gece vakti 2 saat Edirne'ye gittim ustamla birlikte 45 dk adres aradım neyse
arabanın başında 10 dk durmadım.

1. Sunroof camı yok, mika kesip yapıştırmışlar.
2. Ön camı öyle bir oturmuşlar ki sağ direkle arasına parmak girecek kadar aralık.
3. sağ ön kule yi öyle bir oynamışlar ki gece karanlığında kaynak dikişlerini görmemek mümkün
değil.
4. Başından belayı atmak için 6 milyara bıraktı Edirne'deki sahibi ben paraya kıyıp
almaya çekindim açıkca.
5. Arabanın bir tek arkası temiz ve orjinal
6. Arka cam önünü kesip biçmişler.
7. Toprido kapağı kırık kapanmıyor.
8. Klima varmış ama sökülmüş, kaput altı berbat

22 plakalı başka Füme sedan SI varsa linkteki arabanın günahını almamış olayım.
Sanırım araba takla atıp sağ ön tarafın üzerine yatmış sağ ön ve sağ tavan rezalet.

Bence taaaa İzmir'den kalkıp gelmeye değmez. Zamanınıza ve yol paranıza yazık

Dip Not: Bahsettiğim olay aşağı yukarı 1 sene önceydi.

Son fotoğrafa dikkatli bakarsanız sunrooftaki problemi görebilirsiniz

CEMiL PEPE
18-10-2011, 21:35
kardeşim arabaya ben baktım bır arkadaşımız ıcın ıyıce ınceledım yukarıda yazılanların dısında arkadan da darbelı ve b ır cok parça değişmiş sanruf camı orjınal deıl slıkonla tutturmuslar yok sanrufu çaldılar falan dedı ama tavan macun dolu araba macundan yapılmış hıc kendını yorma kalkıp gelmeye bosuna vakıt harcarsın kardeşim

SOMEONESPECIAL
18-10-2011, 21:38
kardeşim arabaya ben baktım bızım bır arkadaşımız ıcın ıyıce ınceledım yukarıda yazılanların dısında arkadan da darbelı ve b ır cok parça değişmiş sanruf camı orjınal deıl slıkonla tutturmuslar yok sanrufu çaldılar falan dedı ama tavan macun dolu araba macundan yapılmış hıc kendını yorma kalkıp gelmeye bosuna vakıt harcarsın kardeşim

Demek ki aynı araba :icon_tup: Ben baktığımda arkası orjinaldi arkadan da
patlatmışlar anlaşılan :D

onn_dear
18-10-2011, 21:48
Demek ki aynı araba :icon_tup: Ben baktığımda arkası orjinaldi arkadan da
patlatmışlar anlaşılan :D

techturkey i seviyoruz :D :D

Bertone
18-10-2011, 23:01
Abilerim kardeşlerim hepinizi seviyorum Allah razı olsun bilgilendirmeniz için.

selim bayrak
18-10-2011, 23:33
İstersen boyasi yeni dösemeleri yeni yapildi sedan füme var bende

CEMiL PEPE
18-10-2011, 23:46

si arayan kardeşim selım arkadaşımızın arabası full orjınaldı zevkıne yenı kaporta boya yaptırdı en son doseme yaptırmaya goturmustu arabasını buna kefılım boya kaporta dosemelerı yenı yapıldı araba ok gıbı suan ızmırden kalkıp gelmene deyıcek bır araç;)

PaSHa-brk
18-10-2011, 23:48
Bende geçen sene bir araç için önceki sahibi ile konuşmuştum araba o zaman leşti sunroofuda dediğin gibi uyduruk bişidi derme çatma bende ondan şüpheleniyorum zaten okadar az olan bi araba sanırım bu seninde baktığın araba. Dıştan derlenmiş toplanmış ama içi baya leş duruyor. Ben baktığım zaman hangi ehirde olduğunu hatırlamıyorum ama trakyadaydı buda 22 plaka zaten ayrıca sahibi Balıkesir tarafından aldım dedi Bu senin Edremitte baktığın araç olabilir, Orada neredeydi araba bayiide falanmıdı bana öle dedi bayiden aldım dedi.

bu arada sahibi ile konuştum sadece sağ ön çamurluk işlemli gerisi orj komple boyalı dedi bana sunroof falan halledilmiş herhalde sıkntı çünkü sorun yok dedi sunroof orj dedi bi tek çalışmayan aksamı sol ön cam kalkmıomuş oda krikodan olabilir. Bende kararsız kaldım istanbula kadar yol tepecez.

edremitte çakal bi galericideydi :D demekki o araç :)

Bertone
19-10-2011, 00:34

Sunroof var mı..?

selim bayrak
19-10-2011, 17:33
si arayan kardeşim selım arkadaşımızın arabası full orjınaldı zevkıne yenı kaporta boya yaptırdı en son doseme yaptırmaya goturmustu arabasını buna kefılım boya kaporta dosemelerı yenı yapıldı araba ok gıbı suan ızmırden kalkıp gelmene deyıcek bır araç;)

saol cemil tesekkür ederim ;)

selim bayrak
19-10-2011, 17:34
Sunroof var mı..?

malesef sanruf yok ama kazasıda yok :)

Bertone
19-10-2011, 20:59
malesef sanruf yok ama kazasıda yok :)

Sağolasın sunroof olmazsa olmazım.