Orijinalini görmek için tıklayınız : e-ticaret sistemi yardım
Yıllardır oto yedek parça imalatı yapıyoruz ağırlıklı olarak araçların kapı cam fitilleri hortumları olarak kaucuk pvc silikon üretim yapıyoruz...
Bende gerek okul masraflarım gerek şahsi masraflarımın karşılanması için e-ticaret sistemi kurup internetten satış yapmayı düşünüyorum acaba aramızda bu işlerle ilgilenen bana yardımcı olabilicek yada yol gösterebilicek biri var mı..?
Çok ayrıntılı bir rapor gelecek yarın bunla ilgili önüme 2 adet kuruyorum bende. Çıkacak verilerden sana yardımcı olurum.
Ancak baz paketler bile 750 dolar yıllık bilgin olsun. Bunun içinde kartlara ve bankalara pos entegrasyonu vs herşey var.
EmrahErdogan
18-10-2011, 14:46
Profosyonel anlamda bır sıte kurmaktan bahsedıyorsun . Sahıbınden.com bu gıbı seylerde kullanıcıya magaza verıyor burdan magaza alıp burda ılanlarını yayınlasan daha uyguna gelecegnı dusunuyorum . normal bır sıte acarsın ordada ıletısım bılgılerın v.s olur
Evet profesyonel anlamda bi site istiyorum yaklaşık olarak 5000 çesit ürün girilicek siteye aslında bu e-ticaret sistemleri belli bikaç carttan ibaret bıkmadan usanmadan ürün giricek ve bunu yaparken karşılıklı görüşebiliceğim biri lazım...
Sahibinden de mağza açmak daha amatör bi iş olarak geliyor ekstra olarakta sahibindene okadar ürünü kendim girmem gerekir buda sanırım 3 ay fln sürer ara vermeden...
EKİN ÇİÇEKÇİLİK ONLİNE ÇİÇEK SİPARİŞİ & DÜĞÜN DAVET VE ORGANİZASYON (http://www.ekincicekcilik.com/) sitem bu bakabilirsin.. uygun fiyata gelir sana... altyapısı ürün girme gayet kolay.. pm atıyorum..
Çok ayrıntılı bir rapor gelecek yarın bunla ilgili önüme 2 adet kuruyorum bende. Çıkacak verilerden sana yardımcı olurum.
Ancak baz paketler bile 750 dolar yıllık bilgin olsun. Bunun içinde kartlara ve bankalara pos entegrasyonu vs herşey var.
Tarkan abi senden bilgi bekliyorum ozamn benim istediğimde bu şekilde aslınad sanal pos cihazları kurulumuna varana kadar herşeyini içinde istiyorum...
EKİN ÇİÇEKÇİLİK ONLİNE ÇİÇEK SİPARİŞİ & DÜĞÜN DAVET VE ORGANİZASYON (http://www.ekincicekcilik.com/) sitem bu bakabilirsin.. uygun fiyata gelir sana... altyapısı ürün girme gayet kolay.. pm atıyorum..
söylediğin kişilere mail yolladım cevap bekliyorum
E-ticaret sistemini komple istedigin gibi yazabiliriz. Suan bir firmaya yaziyoruz bitmek üzere. Bitkisel ilaclar vs satan lokman hekime yaptik.
Ankara'da olsaydin ofisimizde agirlamak isterdim. Fiyat konusunda da yardimci olurum telefon numaram 05o5 900 00 45
banada fiyat geçebilirsiniz. ürün adeti 150 civarı olacak.
PM attım mail adresinizi alabilirsem daha detaylı konusabiliriz sanırım
hy@hasanyuvruk.com.tr ekle kardeşim, akşam online olurum. sormak istediklerini cevaplarım.
Urun adedi cok problem degil zaten eklenen fotograflar urun ozellikleri falan ne dbyi yorar nede alan kaplar:) sanal pos sistemi istenmiyorsa ortalama 1000tl fatura isteniyorsa +kdv. Sanal pos dahil olursada 1300 civarinda bir rakama mal oluyor. Senelik yenilenmesi gerekenler domain ve hosting o da paketinize gore 50-100 tl bisey tutar
Verdigim rakamlar ortalama maliyetler, kimi ssl ister ust duzey guvenlik sistemi vs biraz daha maliyet giriyor isin icine.
Urun adedi cok problem degil zaten eklenen fotograflar urun ozellikleri falan ne dbyi yorar nede alan kaplar:) sanal pos sistemi istenmiyorsa ortalama 1000tl fatura isteniyorsa +kdv. Sanal pos dahil olursada 1300 civarinda bir rakama mal oluyor. Senelik yenilenmesi gerekenler domain ve hosting o da paketinize gore 50-100 tl bisey tutar
ürün adedi sorun değil demişsiniz ama görüştüğüm herkez bana ürün adedi çok olduğu için ya yapamayız dedi yada ayrı bi firma bulup yapıcaklarını fln söyledi maliyeti asıl arttıran o olur dediler
Yoo ekleyecegin urun geecekten problem yaratmaz. Kendi sunucumuz alan problemimiz yok
Maile cevap yazdim iletisim icin telefon nosu bekliyorum :)
Size maliyet artar o olur bu olur yapamayız diyen arkadaslarin hepsi hazir kaliplar icine sikisip kalmislar :)
Maile cevap yazdim iletisim icin telefon nosu bekliyorum :)
Size maliyet artar o olur bu olur yapamayız diyen arkadaslarin hepsi hazir kaliplar icine sikisip kalmislar :)
kesinlikle katılıyorum.. bende e-ticaret işi yapıyorum. site yazılım olarak değil daha farklı şekilde... aynı zamanda istediğiniz site sizin özel isteklerinizi de bulundurmalı buna hakkınız olmalı ve size hizmet verdiği süre itibari ile mutlaka her daim ulaşıp cevap alabiliceğiniz bir firma olmalı.aksi taktirde host gidiyor ne bilim güncelleme vs yapıyorlar bilgi vermeden vs veya siz 1 hafta öncesinde bişey istemişsinizdir tam işlem yaparken siteyi off mode alırlar vb gibi sorunlar olmaması için detaylı şekilde konuşmanızı öneririm..
volume81
23-10-2011, 22:44
Ürün adedinin bir sınırlaması olmaz olamazda içeriğe göre fiyat verilmez içerik kısmı uğraştıracağı için fazla fiyat isterler sadece ;)
bende bu işi yapan bir firmada fakat fiyat verme vs tarafında değilim bilgi için mail adresim Ahmet@bwtasarim.com :) yardımcı olabilirsem ne mutlu :)