Orijinalini görmek için tıklayınız : Boya ve Kaporta Yardım (106gti)
Gün itibariyle makul fiyata 106gti aldım özellikle kaporta (kondisyon,hatlar, kapı direği ve tavan kenarları yamukluklar) olmak üzere boya (renk değişikliği) masrafları var komple boya kaporta girmesi lazım acaba bu işi 106 üzerinde en iyi en kaliteli işçilikle yapabilecek Türkiye'de nereler var Türkiyenin heryerine bırakabilirim bu kurallara uyması şartıyla 1 ay zamanım var 2000 tl civarı bütçem var.
Yardımcı olacak arkadaşlara tesekkürler.
ankara şaşmaz Erceylan boya.lüks araç boyacısıdır,gözle belli olmayacak derecede güzel işciliği var.bizim bütün akrabaların tanıdıkların eşin dostun arabalarını (audi,mercedes,volvo) ona yaptırıyoruz kaza bela olunca
alpergti
02-12-2011, 20:27
2000 tl düzgün bir iş çıkarmaz...kapı çıtaları tampon çıtaları rüzgar fitilleri felan derken 2 far 2 stop bence böyle yapılmalı ki tam manasıyla olsun :icon_tup:
2 liraya olmaz derken olur 1 liraya araba boyayan çok 1 lirada kaporta dersin olur biter ama dönüp baktığında aynı ..okun kırmızısı olmaması açısından söyledim:icon_tup:
schizophrenic
02-12-2011, 20:31
2000 tl düzgün bir iş çıkarmaz...kapı çıtaları tampon çıtaları rüzgar fitilleri felan derken 2 far 2 stop bence böyle yapılmalı ki tam manasıyla olsun :icon_tup:
2 liraya olmaz derken olur 1 liraya araba boyayan çok 1 lirada kaporta dersin olur biter ama dönüp baktığında aynı ..okun kırmızısı olmaması açısından söyledim:icon_tup:
temiz hatasız bir işçilik isteniyorsa 1 ay gibi bi sürede çıkmasıda zor :)
alpergti
02-12-2011, 20:32
temiz hatasız bir işçilik isteniyorsa 1 ay gibi bi sürede çıkmasıda zor :)
dikkat ettiysen süre yazmadım :D 3 ayda araba boyattım ben her astar 1.5 hafta beklendi kuruması için :icon_tup:
evet komple boya işi öyle özen istiyor.dış aksamdaki parçalar vs de değişecekse 2000 tl gerçekten zor ama araba küçük olduğu için boyacı daha düşük bir fiyat söyleyebilir
schizophrenic
02-12-2011, 20:34
:
dikkat ettiysen süre yazmadım :D 3 ayda araba boyattım ben her astar 1.5 hafta beklendi kuruması için :icon_tup:
arkadaşa tahmin ettiğinden daha uzun süreceği için yazdım ztn , ben 1 kapıya düzeltilip boyanmasına 2 hafta bekledim aldığımda arabanın için bembeyaz zımpara tozuydu :D
63owen63
02-12-2011, 22:35
Osmaniye de iyi bir boyacı arkadaşım var , işinin ehlidir babasıda çukurovanın en iyi kaportacılarındandır ölüyü diriltir,adanada da tanınır zülfikarla falan çalışır, kaportacı adnan öz derseniz., düşünürseniz yardımcıda olurum. Boya kaporta beraber calışıyorlar.P.m den detaylı konuşuruz düşünürsen
Arkadaşlar konuyu açtıktan 1.5 ay sonra cevap geldiği için mesajlarınızı yeni görüyorum :) aracımın boya kaporta işlemleri biteli 2 hafta kadar oluyor önerileriniz için yinede teşekkürler ne olur ne olmaz yinede aklımızda bulunsun bu yerler ve verdiğiniz bilgiler.
gti kaç paraya aldın bana özelden yazarmısın?
gizlemeye saklamaya gerek yok 8.500 Tl aldım 99 model
black_eagle1988
25-07-2012, 14:01
Arkadaşlar konuyu açtıktan 1.5 ay sonra cevap geldiği için mesajlarınızı yeni görüyorum :) aracımın boya kaporta işlemleri biteli 2 hafta kadar oluyor önerileriniz için yinede teşekkürler ne olur ne olmaz yinede aklımızda bulunsun bu yerler ve verdiğiniz bilgiler.
gizlemeye saklamaya gerek yok 8.500 Tl aldım 99 model
Hocam konuyu diriltiyorum kusura bakma.Aracın boya -kaporta maliyeti ne kadar oldu
kagan-07
25-07-2012, 14:21
merak ettim fotoları görseydik bi...
Burak Mehmet
25-07-2012, 14:54
2 boyacı 2 kaportacı,kaportada hasarı olmayan aracımı komple boyamak için 5 hafta harcadı..her katta en az 4 gün bekledik..ve bana maliyeti 2350 tl oldu..tavan çıtaları cam çıtaları model yazıları farlar,stoplar hariç...
http://img404.imageshack.us/img404/4663/img1486q.jpg (http://img404.imageshack.us/i/img1486q.jpg/)